Hisense 65M5010UW 4K - תמונה פשוט גרועה (אפילו בערוץ 1) מה ניתן לעשות ?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
הטכנאיקרמר
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 1283

שליחה

כול מה שכתבתה נכון . פותח השרשור שאל למה הוא רואה גרוע בTV 65 . 4K . וב42 ראו טוב . לא 4K

פותח השרשור לא שאל .
1. איזה TV יש לה את הנתונים הטכניים הטובים ביותר . יחס אות לרעש . ניגוד בין שחור ללבן . ועוד
2. מאיזה חומרים היא בנוייה שתחזיק 20 שנה לפחות

הוא שאל למה אני רואה גרוע זה הכול . הוא רוצה ליראות כמו ב42 זה הכול

היסבירו לו את האפשריות לעניין . הוא לא ציין איזו TV הייתה לו 42'

לכן כתבתי לו שאין הבדל בין דגמים .
כי 4K זה 4K . וכול הפילטרים יש בכול הדגמים . וכולם מיצרים TV כחמה . וליצר TV היום בסין . זה כלום .

סליחה שכתבתי

שנה טובה
רק הטכנאי קרמר

הטכנאיקרמר
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שליחה

bigib כתב:קרמר? מתי NONA יעשו מסכי אולד?
...
·

שאלה יפה . אז תיראה

בסין יש מיפעלים שמיצרים TV . בא יבואן מישראל ומבקש להזמין 1000 TV ושידביקו מדבקה NONA
גם אני יבואן מזמין מהמיפעל 1000TV אבל מבקש להדביק מדבקה קרמר . אם אני רוצה להדביק מדבקה שם מוכר
חייב לשלם תמלוגים לבעל השם, שהזכיות הם שלו "שם מוכר"

אין מיפעל NONA ואים מיפעל "גרונדיג" יש מיפעל אחד שמייצר TV תחת כול מיניי שמות . אתה בוחר מה להדביק

אבל כמובן . שמות מוכרים . צריך לשלם תמלוגים לבעל זכויות השם. שמיקר את הTV

יכול להיות שיבואן ילך למפעל יזמין TV אולד . וידביק מדבקה NONA
בישראל יש עשרות מותגים בכול מיני שמות . שהיבואן המציא שלאט לאט ניכנסים לשוק . כמו טוסטרים . מיקרו גל . ממירים . כולם מותג בשםX שהישראלי הדביק . שבחו"ל לא מוכר . לא רוצה לציין שמות ,ביגלל הוצאת דיבה
שנה טובה
רק הטכנאי קרמר

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4581

שליחה

מר קרמר היקר,
בעברי המאוד רחוק הייתי טכנאי כמוך ותיקנתי טלווזיות בעידן ה CRT.

הציבור רוצה לקנות טוב וזול... זאת כמו 'פרסי נדיב' ו'שלגיה' יש רק באגדות.
אנשים קונים 'זול' ואח"כ מתפלאים למה רואים גרוע, למה השלט לא למגיב, למה יש מעט חיבורים, למה המכשיר מתקלקל.
כמו שאי אפשר להשוות רכב קוראני לרכב גרמני. לשניהם מנוע וארבע גלגלים אבל מדובר במוצר שונה לחלוטין.

נכון שיש מוצרי מדבקה ששורדים לא רע בכלל, עניין של מזל
ונכון שיש מותגים ידועים שלא שורדים, גם עניין מזל
אבל בדר"כ מותג ישרוד יותר ויהיה עדיף כמעט בכל פרמטר.

אני מסכים איתך שחלק מהציבור מחפש רק זול ולא מסוגל להבחין באיכות.
צודק או טועה? זה עניין של השקפה עולם.
אבל בסופו של יום... זול, זה זול, זה זול... אין מתנות חינם. מוצרי המדבקה בדר"כ פשוט גרועים.

tvfan1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 677

שליחה

לדעתי השרשור התדרדר שלא לצורך, רק כדי לסבר את האוזן המותג Hisense רחוק מרחק רב מהיותו מותג מדבקה ולכן כל הפלפולים כאן חסרי תועל. לצערי,
אינני מכיר את ההגדרות המועדפות ע"מ לשפר את התמונה ולכן לא ממש יכול לתרום ערך משמעותי אבל מצד שני, בזבוז האלקטרונים בשרשור זועק לשמיים...

bigib
טרול
טרול
תגובות: 195

שליחה

הייסנס אולי אינו מותג מדבקה אך מה לעשות עדיין נותן תמונה גרועה לעומת מסכים טובים מהחברות הרציניות יותר.

הטכנאיקרמר
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שליחה

ahersko כתב:מר קרמר היקר,
בעברי המאוד רחוק הייתי טכנאי כמוך ותיקנתי טלווזיות בעידן ה CRT.

הציבור רוצה לקנות טוב וזול... זאת כמו 'פרסי נדיב' ו'שלגיה' יש רק באגדות.
אנשים קונים 'זול' ואח"כ מתפלאים למה רואים גרוע, למה השלט לא למגיב, למה יש מעט חיבורים, למה המכשיר מתקלקל.
כמו שאי אפשר להשוות רכב קוראני לרכב גרמני. לשניהם מנוע וארבע גלגלים אבל מדובר במוצר שונה לחלוטין.

נכון שיש מוצרי מדבקה ששורדים לא רע בכלל, עניין של מזל
ונכון שיש מותגים ידועים שלא שורדים, גם עניין מזל
אבל בדר"כ מותג ישרוד יותר ויהיה עדיף כמעט בכל פרמטר.

אני מסכים איתך שחלק מהציבור מחפש רק זול ולא מסוגל להבחין באיכות.
צודק או טועה? זה עניין של השקפה עולם.
אבל בסופו של יום... זול, זה זול, זה זול... אין מתנות חינם. מוצרי המדבקה בדר"כ פשוט גרועים.
...
·

אתה משווה רכב לTV . ברכב יש מנוע 200 כוח סוס 300 כוח סוס . בולמי זעזואים . הגה כוח כזה או אחר . צמיגים מיכול המינים . ומה יש בתוך הTV . כלום . פלטה בגודל 20 על 20 . שזה ג'ק דחוס . שכול הטלויזיה שוקלת 11 קילו . בעבר לפחות 30 ק"ג . פעם הייתה מסגרת מעץ/פלסטיק . עם רמקולים טובים. היום אין מסגרת . אין רמקלם איכותיים. צריך מגבר קול חיצוני
רק הטכנאי קרמר

amirnew
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 123

שליחה

BIGIB ויחד עם הטכנו משהו, אתם מדבר שטויות.
כנראה שהניסיון שלכם בכיול טלויזיות ובכלל הכרה של העולם הזה לעומק, מהו תוכן איכותי ומה לבדוק כשמסתכלים על פאנל זהו מידע שלא מוכר לכם. ולכן "הקביעות" המטעות.
הייסנס נותנת תמורה מעולה למחיר שלה ומעבר.
שני חברים שלי שהתעקשו שאצלי רואים טוב אבל הם לא יקנו הייסנס הלכו וקנו את הדגמים המתחרים. LG uj630 וסמסונג mu7000.
שניהם מצטערים שלא קנות את ההייסנס בגלל איכות התמונה שלה, יש פאקים, אבל הם מטופלים לא רע.
זה היה לגבי הייסנס.

לגבי צפיה בשידורי SD על מסכים 65'........................... מה אפשר להגיד?
לקחת טלויזה עם פי 26!!!!!!!!!!!!!!!!!! יותר פיקסלים מהרזולוציה המנוגנת. הגדלת את שטח המסך ואתה רוצה שזה ינגן יפה!!?
גם סוני עם עיבדו התמונה שלה פשוט לא תראה טוב.

ערוץ 10 הוא באיכות סבירה וערוץ 11 "כאן" משדר באיכות די טובה שוב, 720P שנראה סבבה וגם על הטלויזיות זה נראה טוב.
אין באמת מה להמשיך בכלל את הדיון. שים תוכן איכותי ותבדוק את המסך ותכייל לפי הטעם שלך , אם יש כזה בכלל.
אבל לבוא והגיד שזה לא טוב וחרא והפנסוניק 42 שלכם היתה נהדרת... נו תעשה לי טובה..

יש לי בחדר שינה פנסוניק S20 42 שהיתה אחת הLCD הטובות שהיו . היא נראת פשוט מתה ליד ההייסנס(M7000 55).

אמיר

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 617

שליחה

amirnew כתב:BIGIB ויחד עם הטכנו משהו, אתם מדבר שטויות.
כנראה שהניסיון שלכם בכיול טלויזיות ובכלל הכרה של העולם הזה לעומק, מהו תוכן איכותי ומה לבדוק כשמסתכלים על פאנל זהו מידע שלא מוכר לכם. ולכן "הקביעות" המטעות.
הייסנס נותנת תמורה מעולה למחיר שלה ומעבר.
שני חברים שלי שהתעקשו שאצלי רואים טוב אבל הם לא יקנו הייסנס הלכו וקנו את הדגמים המתחרים. LG uj630 וסמסונג mu7000.
שניהם מצטערים שלא קנות את ההייסנס בגלל איכות התמונה שלה, יש פאקים, אבל הם מטופלים לא רע.
זה היה לגבי הייסנס.

לגבי צפיה בשידורי SD על מסכים 65'........................... מה אפשר להגיד?
לקחת טלויזה עם פי 26!!!!!!!!!!!!!!!!!! יותר פיקסלים מהרזולוציה המנוגנת. הגדלת את שטח המסך ואתה רוצה שזה ינגן יפה!!?
גם סוני עם עיבדו התמונה שלה פשוט לא תראה טוב.

ערוץ 10 הוא באיכות סבירה וערוץ 11 "כאן" משדר באיכות די טובה שוב, 720P שנראה סבבה וגם על הטלויזיות זה נראה טוב.
אין באמת מה להמשיך בכלל את הדיון. שים תוכן איכותי ותבדוק את המסך ותכייל לפי הטעם שלך , אם יש כזה בכלל.
אבל לבוא והגיד שזה לא טוב וחרא והפנסוניק 42 שלכם היתה נהדרת... נו תעשה לי טובה..

יש לי בחדר שינה פנסוניק S20 42 שהיתה אחת הLCD הטובות שהיו . היא נראת פשוט מתה ליד ההייסנס(M7000 55).

אמיר
...
(Y)

bigib
טרול
טרול

שליחה

כן זה לצערי ידוע שאחת הרעות החולות פה זו משיכה ודחיפה לכיוון המציאות בדמות מסכי ההייסנס הזולים. כל מי שאומר אחרת.. מה הוא מבין מהחיים שלו.. הכי טוב הייסנס! :lol:

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20197
שם מלא: ארתור ליברמן

שליחה

@הטכנאיקרמר
·
רק לידע כללי, כמות הלוגיקה שיש היום ב"ג'וק" הדחוס הזה שיש לך בתוך ה-TV היא עצומה.
ה"ג'וק" הזה חזק יותר מה-PC שהיה לך לפני 10-20 שנה בבית. כפי שכבר אמרתי, ולא יודע למה אני ממשיך, יש הבדלים עצומים בין ה"ג'וקים" האלה שנמצאים בתוך ה-TV. בנוסף יש הבדלים נוספים, כפי שכבר פורטו בהודעות קודמות. אתה ממשיך לשפוך שטויות לשרשור.

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 617

שליחה

bigib כתב:כן זה לצערי ידוע שאחת הרעות החולות פה זו משיכה ודחיפה לכיוון המציאות בדמות מסכי ההייסנס הזולים. כל מי שאומר אחרת.. מה הוא מבין מהחיים שלו.. הכי טוב הייסנס! :lol:
...
ראית פה מישהו אומר שהכי טוב הייסנס?
כנראה שאם יש פה הרבה שכן מרוצים מהמסך יש לזה סיבה, אתה לא חושב?
כן, יש הרבה חסרונות גם, אבל לפחות הייסנס מנסים לשפר את השירות שלהם ונותנים גם אחריות טובה בניגוד לסמסונג לדוגמא שלאט לאט אנשים בורחים מהם כמו מאש.
סך הכל דובר פה על זה שאתה לא בוחן מסך 65" ברזולוצית 4K עם תכני SD.
לא ברור למה יש פה כל כך הרבה אנשים ממורמרים שכל כך רע להם כשמזכירים את המילה הייסנס.
גם הרובוט של שיאומי גרוע כי הוא זול, לא? עולה שליש מהדגם המקביל של iRobot ומבטיח לך שעושה את אותה העבודה.
זה שזה סיני כבר מזמן לא אומר שזה פח.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9467
שם מלא: אורי

שליחה

ארתור אתה צודק 100% אבל מצד שני להגיד (לא אתה..) שהייסנס זה *** ובגלל זה פותח השירשור (שכבר בטח הפסיק לעקוב) לא רואה טוב שידורים של YES זה לא רציני...

רכשתי לא מזמן הייסנס M7000 - בפעם הראשונה שראיתי שידורי HD של YES חשכו עיניי מכמה שהתמונה לא היתה טובה. אחרי מספר ימים של כיולים אני היום מאד מאד מרוצה מאיכות התמונה ואפילו SD נראה סביר.

כמובן ש YOUTUBE ונטפליקס ב 1080 (אמיתי - לא כמו YES) ובטח ב 4K נראים נהדר גם בלי כיול - וכמובן שעם כיול עוד יותר טוב

הטכנאיקרמר
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שליחה

TheCoolest כתב:@הטכנאיקרמר
·
רק לידע כללי, כמות הלוגיקה שיש היום ב"ג'וק" הדחוס הזה שיש לך בתוך ה-TV היא עצומה.
ה"ג'וק" הזה חזק יותר מה-PC שהיה לך לפני 10-20 שנה בבית. כפי שכבר אמרתי, ולא יודע למה אני ממשיך, יש הבדלים עצומים בין ה"ג'וקים" האלה שנמצאים בתוך ה-TV. בנוסף יש הבדלים נוספים, כפי שכבר פורטו בהודעות קודמות. אתה ממשיך לשפוך שטויות לשרשור.
...
אים יש כזה גו'ק מעולה . אז מה הבעייה שכול חברה שבונה טלויזיות . תיקנה ג'ק כזה ותתקין בTV שלה . הרי בסין יש מיפעל רק לג'קים
וכול מיפעלי ההרכבה קונים מימנו את החלק להרכבה .
מה רציתה להגיד בזה . שאני צודק . בכתוב
רק הטכנאי קרמר

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים

שליחה

@הטכנאיקרמר
.
כי בג'וק יש לוגיקה\אלגוריתמים לעיבוד תמונה.
הקושי הוא לא בבניה של השבב עצמו, אלא בלוגיקה הזו. יש דבר כזה שנקרא IP - Intellectual Property, האלגוריתמים האלה שחברות כמו סוני, סמסונג ושאר היצרנים הגדולים מפתחים נשמרים בסוד.
הסינים לא יכולים פשוט לבוא ולקנות אותם, כי זה יקר או פשוט כי החברות לא רוצות למכור אותם לאחרים. הם משתמשים בשבבים פשוטים בעלי יכולת עיבוד חלשה + אלגוריתמים פשוטים שזמינים לכל מי שירצה באינטרנט (או משהו בסגנון).
לסמסונג, סוני, LG והרבה חברות אחרות יש מפעלים משלהן להרכבה של טלוויזיות, הם לא מזמינים אותן מיצרני OEM בסין.
וחברות שאין להן מפעלים משלהן, כמו VIZIO האמריקאית, שמרכיבה את הטלוויזיות שלה בסין, אבל יש בקרת איכות, יש מפרטים מאד ספציפיים בנוגע לאילו חלקים בדיוק יכנסו לתוך המסך.

מה שאתה מתאר זה איך מיוצרים מסכי מדבקה, לא מסכים של חברות מוכרות.

מה שרציתי להגיד בזה הוא שאם אתה לא יודע איך הענף הזה עובד לכל פרטיו, לא צריך להכליל.

הטכנאיקרמר
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שליחה

אתה כותב "נשמרים בסוד " הסינים מפצחים הכול . מה כבר יש בג'ק הזה . שזה סוד . היום הכול ניתן לפיצוח . קל וחומר אם זה אנשים עם ממון כמו חברות
זה משחק ילדים . הפיצוח .
ו95% מהציבור לא מעניין כול הלוגיקה . הוא רוצה ליראות סרט יפה וזהוא . אם האדום לא אדום חזק אלה בהיר . זה לא מעניין אותו במיוחד .
תיסתכל בתצוגה בחניות גדולות . כול הטלויזיות מראות אותה איכות של תמונה . הלקוחות מיטלבטים רק איזה גודל לקחת

כך שאני נישאר עם הדעה שכול הטלויזיות זהות באיכות התמונה . ולא ישכנע אותי שום הסבר . מניסיון של 50 שנה בהתקנות אנטנות/צלחות לוויין

שנה טובה
רק הטכנאי קרמר

tvfan1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 677

שליחה

@oris74
מסכים לחלוטן, הייסנס מזיזים את השוק כאן אשר נרדם עם שירות גרוע של סמליין ושות'
עם הקצב שבו המותג מוציא דגמים המציגים שיפור מתמיד ברמות מחיר אטרקטיביות, לא הייתי ממהר לזלזל בו
אני עדיין זוכר איך כולם גיחכו כש Visio החלו למכור את הטלויזיות הראשונות שלהם ב- Costco..
·

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים

שליחה

@הטכנאיקרמר
·
בהצלחה. (Y)

bigib
טרול
טרול

שליחה

הטכנאיקרמר כתב:אתה כותב "נשמרים בסוד " הסינים מפצחים הכול . מה כבר יש בג'ק הזה . שזה סוד . היום הכול ניתן לפיצוח . קל וחומר אם זה אנשים עם ממון כמו חברות
זה משחק ילדים . הפיצוח .
ו95% מהציבור לא מעניין כול הלוגיקה . הוא רוצה ליראות סרט יפה וזהוא . אם האדום לא אדום חזק אלה בהיר . זה לא מעניין אותו במיוחד .
תיסתכל בתצוגה בחניות גדולות . כול הטלויזיות מראות אותה איכות של תמונה . הלקוחות מיטלבטים רק איזה גודל לקחת

כך שאני נישאר עם הדעה שכול הטלויזיות זהות באיכות התמונה . ולא ישכנע אותי שום הסבר . מניסיון של 50 שנה בהתקנות אנטנות/צלחות לוויין

שנה טובה
...
·
אתה צריך להבין שמי שכותב וקורא פה אלה דווקא האחוזים הבודדים שמחפשים ״קצת״ מעבר לזבל הזול להמונים שאתה ושכמוך כל כך אוהבים כמו NONA, NEON, KONKA, MOKA, DFEKA. אז אולי רצוי וכדאי שאת הדיעות ההזויות שלך שכל המסכים אותו דבר ואת השטויות האחרות שלך תשמור לעצמך כי זה באמת כבר מביך לקרוא.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352

שליחה

חצי הסנט שלי מבלי לבלבל יותר מידי את המוח,
ניחוש מושכל שלי שמדובר פשוט בשילוב של מספר גורמים יחדיו.
לדעתי למסך פיליפס של לפני כמה שנים (אפילו באלו של היום) יש עבוד תמונה טוב יותר ממה שמכניסים בהייסנס. בנוסף לזה אנחנו גם מדברים על מסך הייסנס יחסית פשוט ועל כל זה יש גם קפיצה משמעותית בגודל - מ 42 ל- 65 אינץ' ועל הדרך מעבר מ- FHD ל- 4K (שיכול לקבל אקסטרה חשיבות במקרה שעבוד התמונה לא יודע לעשות מתיחה איכותית).
עכשיו, כאילו שכל הנאמר לעיל לא מספיק, בנוסף לכל זה אנחנו גם מדברים על תכני SD. לא, לא SD ברמה של דיסק DVD מנגן איכותי אלא על תכני SD של הערוצים באיכות שידור הכי פח אשפה שניתן לשים עליהם יד בארץ. ואם כל זה לא הספיק אז זה גם מועבר מממיר של Yes. נו באמת.
I REST MY CASE
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”