המלצה על קונסולה

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
elangab
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 507

שליחה

sufgi כתב:"אחרתם בתגובות" אז הלכתי להתרשם לבד :wink:
הספיק לי לקבל החלטה די מהר לאחר שהחזקתי בשלט (controller). ה xbox לוקח בגדול, הרבה הרבה יותר נוח.
לא התימקתי מעבר לזה, הבנתי מבין השורות ששתי החברות מעולות בשאר הפרמטרים, כל אחת עם היתרונות שלה.
לאחר שהחלטתי לבצע רכישה ל xbox one s , גיליתי שהוא מגיע רק בצבע לבן.
בעייה מבחינתי, הקונסולה תשב באיזור המערכת והכל שם שחור, לא מתכוון להכניס מכשיר לבן לאיזור.
הבנתי שה xbox one (לא s), מגיע בשחור אבל הוא פחות טוב מגירסת ה s , נכון?!
בגלל צבע אאלץ לרכוש את גירסת ה x , או שניתן להשיג גירסת s בשחור ?
אגב, עדיין לא פוסל את ה ps ...
...
·

לגבי הצבע, הדגם הנוכחי הוא רק לבן. יש שתי מהדורות מיוחדות, אחת בצבע אדום (GOW4) והשנייה צבעונית (מיינקראפט). אפשר לקנות בבערך 15 דולר מעמד לקונסולה ולדחוף אותה מאחורי הטלוויזיה.

(https://www.amazon.com/Vertical-Stand-X ... ne+s+stand)

לגבי המשחקים הבלעדיים, אני אתן לך את השני סנט שלי. בשורה התחתונה, רוב המשחקים שתשחק יהיו צד ג'. מספר המשחקים הבלעדיים שהם חובה לגיימר בכל קונסולה יחסית זהים. אלא אם אתה מאוד אוהב משחקים יפנים, זה משאיר לך 2-3 משחקים בפס4 שבאמת מקבלים שבחים מכל עבר (בדגש על סדרת אנצ'רטד, הוריזון ו TLOU). שמתוכם רק שנים הם בלעדיים לפס4 ולא גם לפס3. האינטרנט נותן תחושה שפס4 מפוצץ בבלעדיים, אבל המציאות היא שלא הרבה מהם נכנסים לקטגורית "חובה לשחק". גם המצב באקס בוקס לא מזהיר, אל תטעה. אני חושב שבעבר הבלעדיים היו יותר חשובים להחלטה, כי קונסולה היתה בעיקר קונסולה. אבל היום קונסולות עושות הרבה יותר מסתם להריץ משחקים, וחלק מהמשחקים הבלעדיים אפשר גם לשחק במחשב (play anywhere או ps now) ממילא אז יש שיקולים נוספים לא פחות חשובים.

נכון ל 2017, לדעתי השילוב הכי טוב זה XBOX ONE X ו פס4 רגיל, כשהאחרון משמש לבלעדיים והראשון לכל השאר. במצב שלך (נכנס באמצע הדור + יכול להיעזר בהשלמת פערים מהדור הקודם), הייתי מחכה להשקה ומשקיע ב X, וקונה פס4 יד שניה/מבצע עוד איזה שנה בשביל להשלים פערים.

בשורה התחתונה, הנושא הזה (בחירת "צד") יכול להרגיש מאוד כבד או מעייף, אבל מה שלא תקנה אני משוכנע שתהנה ותעביר הרבה שעות של משחקים אדירים.

sufgi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3748

שליחה

@elangab
אני בכלל לא גיימר ולא נראה שארגיש חוסר בבלעדיים של קונסולה אחרת.
כבר כתבתי
sufgi כתב:אני אנסה למקד את העדפות שלי במשחקים.
אמנם אין לי שום ניסיון בקונסולות, אבל לפני הרבה שנים שיחקתי ב 2-3 משחקים במחשב שדי פוגעים בהעדפות שלי.
הראשון זה hitman , השני זה delta force , וגם rayman היה נחמד.
...
בהתחשב להעדפות שלי, יש קונסולה עדיפה ?

IASDA
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 366
שם מלא: iasda

שליחה

לדעתי אין עדיפה. ההיטמנים והריימנים האחרונים יוצאים לשתי הקונסולות, במשחקי פלטפורמה כמו ריימן האקסבוקס כנראה מנצחת ומשחקי התגנבות כמו היטמן זמינים לשתיהן. משחקי פעולה לשחקן יחיד וברשת יש בשפע בשתיהן. אתה מסודר בכל מקרה :)

חזור אל “קונסולות”