C7 חווית התקנה ורשמים ראשונים מהמסך

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
IdanSiton
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #41 

bigib כתב:
...
...
·
זה הלחם והחמאה שלהם.
הם יעשו הכל כדי לשכנע אותך שאתה פשוט חייב לרכוש את הזרוע שלהם אחרת המסך ילך קאפוט ואין אחריות :lol:
כמו שניתן לראות בשרשורים פה הם עושים עבודה מצוינת.
...
קודם כל אף אחד בעת ההתקנה לא יושב עם אקדח ומאיים עליך שתקנה את הזרוע. בנוסף נגיד עכשיו בא לי לחבר אקסבוקס או פלייסטשן או כבל חדש אני יתחיל להתעסק עם הטלוויזיה. לפתוח 2 ברגים ולהרים את הטלוויזיה באוויר זה חתיכת סרט מאוד רע. עם היה ביטוח למסך סבבה אבל לא שווה הטלוויזיה שוקלת 22.8 קילו זה לא צחוק. ומה לגבי ניקיון אתה לא מבין כמה זה קל לנקות מאחרוי הטלוויזיה עכשיו, פשוט שולף את הטלוויזיה בקלות קדימה מנקה ומחזיר בלי בעיות בלי פחד מה יקרה והכי חשוב יש אחריות על ההתקנה ועל הזרוע. נגיד עכשיו קניתה זרוע או מתקן צמוד קיר התקנתה ואתה לא הכי מיקצועי וקרה משהו לטלוויזיה, אני מצטער להגיד לך אף לא ידבר איתך זה בעיה שלך והלכה הטלוויזיה והכסף. *בנוגע לטלוויזיה היא כן באה עם סטנד שאפשר להעמיד על מזנון או משהו כזה.

IdanSiton
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #42 

shay_p כתב:לטלוויזיה הזאת אין מעמד ? בשביל מה יש מעמד שמגיע עם הטלוויזיה ? אם אתה חייב להצמיד לקיר או זרוע אז משהו לא בסדר עם מעמד הטלוויזיה.
אגב, מה לגבי ה-55" ? האם גם הוא חייב זרוע או תלייה על הקיר ?
או שזאת בעצם דרך של הטכנאים "לסחוט" עוד כסף מטלוויזיה שגם ככה עולה לא זול בכלל ?
...
לטלוויזיה יש מעמד וזה מגיע בקופסה עם המתקינים

shay_p
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 131
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #43 

אז אם יש לי מזנון נורמלי.. אם יש מקום של 20 ס"מ למעמד ולטלוויזיה אז לא צריכה להיות לי בעיה של תלייה או זרוע או משהו כזה. נכון ? הוא שיספרו לי סיפורים מפחידים על תזוזות. יש לי טלוויזיה 42" של סוני שיושבת יופי על המזנון יחד עם מחשב מאחוריה והיא עברה דירה לא מזמן, והכל טוב.

IdanSiton
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #44 

shay_p כתב:אז אם יש לי מזנון נורמלי.. אם יש מקום של 20 ס"מ למעמד ולטלוויזיה אז לא צריכה להיות לי בעיה של תלייה או זרוע או משהו כזה. נכון ? הוא שיספרו לי סיפורים מפחידים על תזוזות. יש לי טלוויזיה 42" של סוני שיושבת יופי על המזנון יחד עם מחשב מאחוריה והיא עברה דירה לא מזמן, והכל טוב.
...
·אפשרי בהחלט אבל קח בחשבון שבשביל מסך 65 נגיד אתה צריך מהקיר שאתה יושב 4 מטר לפחות עד למסך של הטלוויזיה אחרת זה היה יותר מדי גדול ולא היה אפקטיבי. לטלוויזיה 55 אינץ עם אני לא טועה פחות בערך 3.5 מטר אולי פחות לא סגור. וקח בחשבון ילדים קטנים שיכולים לגעת ולהרוס וחס וחלילה גם מסוכן. שורה תחתונה החלטה שלך, אני אישית מעדיף בקיר הכי יפה והכי נקי.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #45 

תתחדש ותהנה מהמסך.

לא ברור לי מה חברים פה נתקעו על הקטע של המתלה הזה..
הדבר היחיד שאולי אפשר לבקר פה בכל הסיפור הזה זה אולי רק את התמחור. אני משוכנע שאם הם היו מוכרים את ההתקנה על הזרוע "המקצועית" הזו במחיר נמוך יותר אז אחד פה לא היה מבקר את ההתקנה שלהם או את ההחלטה שלך.

בשורה תחתונה, אם אתה מרוצה זה הכי חשוב.
שוב, תתחדש ותהנה, אחלה מסך.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6306
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 933 פעמים

שליחה #46 

לכל מי שחושש להתקין מסך כזה בהתקנה צמודת קיר - פשוט לשים מראש כבל או שניים נוספים של HDMI שיהיו מוכנים לכל מי שיגיע עם קונסולת משחקים או מה שזה לא יהיה. 8)

המלך
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6273
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #47 

שאלה
כרגע שאין לי 4k אני מחבר הכל לרסיבר ומוציא כבל אחד
למסך.
מה יקרה כשיהיה לי 4k?
איזה כבלים אצטרך לחבר?

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20193
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2612 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #48 

IdanSiton כתב:
...
...
·אפשרי בהחלט אבל קח בחשבון שבשביל מסך 65 נגיד אתה צריך מהקיר שאתה יושב 4 מטר לפחות עד למסך של הטלוויזיה אחרת זה היה יותר מדי גדול ולא היה אפקטיבי. לטלוויזיה 55 אינץ עם אני לא טועה פחות בערך 3.5 מטר אולי פחות לא סגור. וקח בחשבון ילדים קטנים שיכולים לגעת ולהרוס וחס וחלילה גם מסוכן. שורה תחתונה החלטה שלך, אני אישית מעדיף בקיר הכי יפה והכי נקי.
...
·

שטויות במיץ.
ל-4 מטר לוקחים את המסך הכי גדול שאפשר.
ל-2 מטר ומעלה לוקחים "55.

bigib
טרול
טרול
תגובות: 195
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #49 

IdanSiton כתב:
...
...
...
·
אח שלו יש פה חברה שיושבים 3.5 מטר מול מקרן 120 אינץ' ומרגיש להם קטן אז אתה אומר ש65 ל4 מטר זה גדול מדי??
תתקדם אנחנו כבר לא בשנות ה80.

alexa74
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #50 

חבל גם שח.י לא מביאים זרועות מקוריות של LG https://www.amazon.com/gp/product/B01ER ... CIRM091OJE

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9067
נתן תודות: 1587 פעמים
קיבל תודות: 1355 פעמים

שליחה #51 

@alexa74
למה לא מביאים ?
לי יש כזו על ה-55 דגם 910 שלי.

(אני ממש מתפדח לרשום 55 ועוד 910...)
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

alexa74
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #52 

איפה קנית

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #53 

הגיע יחד עם הטלוויזיה שנקנתה בינואר שנה שעברה בסמיכות להשקת הדגם.
נקנתה מיבואן רשמי כמובן. המתקן היה חדש גם למתקין, פעם ראשונה שהוא התקין כזה אצלי.
זה אחלה של מתקן שכן מעבר לנושא שאפשר לשלוף את הטלוויזיה בקלות יש לו גם צידוד של כמה מעלות למעלה ולמטה, מה שיכול לעזור במקרה של השתקפויות.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

sagico
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 813
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 61 פעמים

Re: בקשר לc7 65 שהזמנתי

שליחה #54 

@IdanSiton
·
זרוע אקורדיון לפי המפרט שלה באינטרנט במצב סגור הינה 5.4 ס,מ זה המון!
כתבת 1-2 ס"מ - אתה בטוח ?

זרוע דו מפרקית למסכים עד 70"

הטיית זווית 8°

סיבוב 45°

הטייה אנכית 3°

מרחק הזרוע מהקיר במצב סגור 54 מ"מ

מרחק הזרוע מהקיר במצב פתוח 496 מ"מ

משקל נשיאה מרבי 45 ק"ג

alexa74
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #55 

@avihuli
·נחמד,אלי באו עם הזרוע הזאת https://www.amazon.com/gp/product/B00LU ... DM8NIMBGSJ

המלך
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6273
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #56 

במה היא טובה יותר מזרוע ב 250 שקל?
מה רע בברקן או שיח?

sagico
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #57 

זו הזרוע שעולה 600 ש"ח
המחיר ניחא, אבל זה מרחיק את המסך מהקיר 5.4 ס"מ וזה לא ככ סימפטי לדעתי (רק אני חושב כך?), אם כי זה נחשב מעט יחסית לזרוע מפרקית

היתרונות/ נתונים טכניים :

זרוע דו מפרקית למסכים עד 70"

הטיית זווית 8°

סיבוב 45°

הטייה אנכית 3°

מרחק הזרוע מהקיר במצב סגור 54 מ"מ

מרחק הזרוע מהקיר במצב פתוח 496 מ"מ

משקל נשיאה מרבי 45 ק"ג

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #58 

עומק הזרוע אצלי הוא 1-2 ס"מ סה"כ... ממש לא 5 ס"מ.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.

sagico
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #59 

הזרוע המפרקית הזו עולה באמזון 200 ש"ח מסתבר (כולל כבל HDMI איכותי)
והמתקינים גובים 600 ש"ח עבורה :roll:
כמה "נחמד"

talshap פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 140
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #60 

עדכון קל - חזר אליי בחור צעיר מהשירות של LG לגבי התלונה בפוסט. והקריא לי מילה במילה את התגובה של טלHD בפוסט הזה (אפילו לא התאמץ לחשוב על משהו בעצמו) אמר לי שהוא מבין את התלונה והסכים באופן כללי, ושהוא יעביר את זה הלאה ויחזרו אליי שוב. מאז (לפני כשבועיים) לא חזרו אליי.

אני עדיין חושב שזה פאדיחות לLG וגזל, שהתקינו זרוע שעולה 150 שקלים ב490 שקל.

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”