קודם כל אף אחד בעת ההתקנה לא יושב עם אקדח ומאיים עליך שתקנה את הזרוע. בנוסף נגיד עכשיו בא לי לחבר אקסבוקס או פלייסטשן או כבל חדש אני יתחיל להתעסק עם הטלוויזיה. לפתוח 2 ברגים ולהרים את הטלוויזיה באוויר זה חתיכת סרט מאוד רע. עם היה ביטוח למסך סבבה אבל לא שווה הטלוויזיה שוקלת 22.8 קילו זה לא צחוק. ומה לגבי ניקיון אתה לא מבין כמה זה קל לנקות מאחרוי הטלוויזיה עכשיו, פשוט שולף את הטלוויזיה בקלות קדימה מנקה ומחזיר בלי בעיות בלי פחד מה יקרה והכי חשוב יש אחריות על ההתקנה ועל הזרוע. נגיד עכשיו קניתה זרוע או מתקן צמוד קיר התקנתה ואתה לא הכי מיקצועי וקרה משהו לטלוויזיה, אני מצטער להגיד לך אף לא ידבר איתך זה בעיה שלך והלכה הטלוויזיה והכסף. *בנוגע לטלוויזיה היא כן באה עם סטנד שאפשר להעמיד על מזנון או משהו כזה.bigib כתב:·......
זה הלחם והחמאה שלהם.
הם יעשו הכל כדי לשכנע אותך שאתה פשוט חייב לרכוש את הזרוע שלהם אחרת המסך ילך קאפוט ואין אחריות![]()
כמו שניתן לראות בשרשורים פה הם עושים עבודה מצוינת....
C7 חווית התקנה ורשמים ראשונים מהמסך
לטלוויזיה יש מעמד וזה מגיע בקופסה עם המתקיניםshay_p כתב:לטלוויזיה הזאת אין מעמד ? בשביל מה יש מעמד שמגיע עם הטלוויזיה ? אם אתה חייב להצמיד לקיר או זרוע אז משהו לא בסדר עם מעמד הטלוויזיה.
אגב, מה לגבי ה-55" ? האם גם הוא חייב זרוע או תלייה על הקיר ?
או שזאת בעצם דרך של הטכנאים "לסחוט" עוד כסף מטלוויזיה שגם ככה עולה לא זול בכלל ?...
אז אם יש לי מזנון נורמלי.. אם יש מקום של 20 ס"מ למעמד ולטלוויזיה אז לא צריכה להיות לי בעיה של תלייה או זרוע או משהו כזה. נכון ? הוא שיספרו לי סיפורים מפחידים על תזוזות. יש לי טלוויזיה 42" של סוני שיושבת יופי על המזנון יחד עם מחשב מאחוריה והיא עברה דירה לא מזמן, והכל טוב.
·אפשרי בהחלט אבל קח בחשבון שבשביל מסך 65 נגיד אתה צריך מהקיר שאתה יושב 4 מטר לפחות עד למסך של הטלוויזיה אחרת זה היה יותר מדי גדול ולא היה אפקטיבי. לטלוויזיה 55 אינץ עם אני לא טועה פחות בערך 3.5 מטר אולי פחות לא סגור. וקח בחשבון ילדים קטנים שיכולים לגעת ולהרוס וחס וחלילה גם מסוכן. שורה תחתונה החלטה שלך, אני אישית מעדיף בקיר הכי יפה והכי נקי.shay_p כתב:אז אם יש לי מזנון נורמלי.. אם יש מקום של 20 ס"מ למעמד ולטלוויזיה אז לא צריכה להיות לי בעיה של תלייה או זרוע או משהו כזה. נכון ? הוא שיספרו לי סיפורים מפחידים על תזוזות. יש לי טלוויזיה 42" של סוני שיושבת יופי על המזנון יחד עם מחשב מאחוריה והיא עברה דירה לא מזמן, והכל טוב....
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
תתחדש ותהנה מהמסך.
לא ברור לי מה חברים פה נתקעו על הקטע של המתלה הזה..
הדבר היחיד שאולי אפשר לבקר פה בכל הסיפור הזה זה אולי רק את התמחור. אני משוכנע שאם הם היו מוכרים את ההתקנה על הזרוע "המקצועית" הזו במחיר נמוך יותר אז אחד פה לא היה מבקר את ההתקנה שלהם או את ההחלטה שלך.
בשורה תחתונה, אם אתה מרוצה זה הכי חשוב.
שוב, תתחדש ותהנה, אחלה מסך.
לא ברור לי מה חברים פה נתקעו על הקטע של המתלה הזה..
הדבר היחיד שאולי אפשר לבקר פה בכל הסיפור הזה זה אולי רק את התמחור. אני משוכנע שאם הם היו מוכרים את ההתקנה על הזרוע "המקצועית" הזו במחיר נמוך יותר אז אחד פה לא היה מבקר את ההתקנה שלהם או את ההחלטה שלך.
בשורה תחתונה, אם אתה מרוצה זה הכי חשוב.
שוב, תתחדש ותהנה, אחלה מסך.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20193
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר:
·IdanSiton כתב:·אפשרי בהחלט אבל קח בחשבון שבשביל מסך 65 נגיד אתה צריך מהקיר שאתה יושב 4 מטר לפחות עד למסך של הטלוויזיה אחרת זה היה יותר מדי גדול ולא היה אפקטיבי. לטלוויזיה 55 אינץ עם אני לא טועה פחות בערך 3.5 מטר אולי פחות לא סגור. וקח בחשבון ילדים קטנים שיכולים לגעת ולהרוס וחס וחלילה גם מסוכן. שורה תחתונה החלטה שלך, אני אישית מעדיף בקיר הכי יפה והכי נקי..........
שטויות במיץ.
ל-4 מטר לוקחים את המסך הכי גדול שאפשר.
ל-2 מטר ומעלה לוקחים "55.
·IdanSiton כתב:·אפשרי בהחלט אבל קח בחשבון שבשביל מסך 65 נגיד אתה צריך מהקיר שאתה יושב 4 מטר לפחות עד למסך של הטלוויזיה אחרת זה היה יותר מדי גדול ולא היה אפקטיבי. לטלוויזיה 55 אינץ עם אני לא טועה פחות בערך 3.5 מטר אולי פחות לא סגור. וקח בחשבון ילדים קטנים שיכולים לגעת ולהרוס וחס וחלילה גם מסוכן. שורה תחתונה החלטה שלך, אני אישית מעדיף בקיר הכי יפה והכי נקי..........
אח שלו יש פה חברה שיושבים 3.5 מטר מול מקרן 120 אינץ' ומרגיש להם קטן אז אתה אומר ש65 ל4 מטר זה גדול מדי??
תתקדם אנחנו כבר לא בשנות ה80.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9067
- נתן תודות: 1587 פעמים
- קיבל תודות: 1355 פעמים
@alexa74
למה לא מביאים ?
לי יש כזו על ה-55 דגם 910 שלי.
(אני ממש מתפדח לרשום 55 ועוד 910...)
למה לא מביאים ?
לי יש כזו על ה-55 דגם 910 שלי.
(אני ממש מתפדח לרשום 55 ועוד 910...)
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

הגיע יחד עם הטלוויזיה שנקנתה בינואר שנה שעברה בסמיכות להשקת הדגם.
נקנתה מיבואן רשמי כמובן. המתקן היה חדש גם למתקין, פעם ראשונה שהוא התקין כזה אצלי.
זה אחלה של מתקן שכן מעבר לנושא שאפשר לשלוף את הטלוויזיה בקלות יש לו גם צידוד של כמה מעלות למעלה ולמטה, מה שיכול לעזור במקרה של השתקפויות.
נקנתה מיבואן רשמי כמובן. המתקן היה חדש גם למתקין, פעם ראשונה שהוא התקין כזה אצלי.
זה אחלה של מתקן שכן מעבר לנושא שאפשר לשלוף את הטלוויזיה בקלות יש לו גם צידוד של כמה מעלות למעלה ולמטה, מה שיכול לעזור במקרה של השתקפויות.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
Re: בקשר לc7 65 שהזמנתי
@IdanSiton
·
זרוע אקורדיון לפי המפרט שלה באינטרנט במצב סגור הינה 5.4 ס,מ זה המון!
כתבת 1-2 ס"מ - אתה בטוח ?
זרוע דו מפרקית למסכים עד 70"
הטיית זווית 8°
סיבוב 45°
הטייה אנכית 3°
מרחק הזרוע מהקיר במצב סגור 54 מ"מ
מרחק הזרוע מהקיר במצב פתוח 496 מ"מ
משקל נשיאה מרבי 45 ק"ג
·
זרוע אקורדיון לפי המפרט שלה באינטרנט במצב סגור הינה 5.4 ס,מ זה המון!
כתבת 1-2 ס"מ - אתה בטוח ?
הטיית זווית 8°
סיבוב 45°
הטייה אנכית 3°
משקל נשיאה מרבי 45 ק"ג
זו הזרוע שעולה 600 ש"ח
המחיר ניחא, אבל זה מרחיק את המסך מהקיר 5.4 ס"מ וזה לא ככ סימפטי לדעתי (רק אני חושב כך?), אם כי זה נחשב מעט יחסית לזרוע מפרקית
היתרונות/ נתונים טכניים :
הטיית זווית 8°
סיבוב 45°
הטייה אנכית 3°
משקל נשיאה מרבי 45 ק"ג
המחיר ניחא, אבל זה מרחיק את המסך מהקיר 5.4 ס"מ וזה לא ככ סימפטי לדעתי (רק אני חושב כך?), אם כי זה נחשב מעט יחסית לזרוע מפרקית
היתרונות/ נתונים טכניים :
הטיית זווית 8°
סיבוב 45°
הטייה אנכית 3°
משקל נשיאה מרבי 45 ק"ג
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

עומק הזרוע אצלי הוא 1-2 ס"מ סה"כ... ממש לא 5 ס"מ.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
עדכון קל - חזר אליי בחור צעיר מהשירות של LG לגבי התלונה בפוסט. והקריא לי מילה במילה את התגובה של טלHD בפוסט הזה (אפילו לא התאמץ לחשוב על משהו בעצמו) אמר לי שהוא מבין את התלונה והסכים באופן כללי, ושהוא יעביר את זה הלאה ויחזרו אליי שוב. מאז (לפני כשבועיים) לא חזרו אליי.
אני עדיין חושב שזה פאדיחות לLG וגזל, שהתקינו זרוע שעולה 150 שקלים ב490 שקל.
אני עדיין חושב שזה פאדיחות לLG וגזל, שהתקינו זרוע שעולה 150 שקלים ב490 שקל.