מישהו יכול לחלץ ולהעלות APK מהממיר של פרטנר?
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
חברים לא להטעות
האפליקציה לאנדרואיד-טיוי לא קיימת בחנות
ועד כה אף אחד לא חילץ אותה מהממיר של פרטנר.
מה שקיים ברשת זו האפליקציה לאנדרואיד הרגיל שמותאמת לסמארטפונים וטאבלטים וממש לא מזכירה את חווית השימוש באפליקציה שבממיר
מה שקיים ברשת זו האפליקציה לאנדרואיד הרגיל שמותאמת לסמארטפונים וטאבלטים וממש לא מזכירה את חווית השימוש באפליקציה שבממיר
·tomer953 כתב:חברים לא להטעות
מה שקיים ברשת זו האפליקציה לאנדרואיד הרגיל שמותאמת לסמארטפונים וטאבלטים וממש לא מזכירה את חווית השימוש באפליקציה שבממיר...
אני משתמש בגרסאת הטאבלט ואני יותר אוהב אותה ממשק הממיר, הסטארט אובר הקאצ אפ.
פרטנר עשו אפליקציה ברמה גבוהה שאין שיעור - אם משווים לסלקום הפח
חוץ מזה ברוב אפליקציות האנדרויד TV על הסטרימר טאבלט שלי השלט והעכברים לא עובדים..
אני מנוי בפרטנר tv ואני יכול לציין לזכותך כמה דברים,
בהתחלה היה לי מיניקס ששמה אפשר היה להתקין את האפליקציה של פרטנר tv שמותאמת לטאבלטים, זה היה זוועה, זה עבד אבל לא האיכות הכי טובה שהיה לשירות להציע, לאחר מכן התחברתי לפרטנר tv בסטרימר שלהם ובאמת האפליקציה שלהם המותאמת לסטרימרים הייתה יותר טובה ויציבה, בניגוד לטאבלטים ולפלאפונים יש אפשרויות של כיול התמונה, בחירת רזולוציית מסך וסאונד ובדיקת האפליקציה שהכל תקין, לכן עכשיו אני תקוע עם הסטרימר שלהם (באמת שהייתי מעדיף מכשיר משלי שלא קשור לשום חברה, כמו הMi box) וזה רק בגלל שפרטנר tv לא משחררים אפליקציה מותאמת לסטרימרים כמו סלקום וסטינג, אם באמת יש אפשרות להוציא מהממיר את ה-Apk שלהם אשמח לעזור.
בהתחלה היה לי מיניקס ששמה אפשר היה להתקין את האפליקציה של פרטנר tv שמותאמת לטאבלטים, זה היה זוועה, זה עבד אבל לא האיכות הכי טובה שהיה לשירות להציע, לאחר מכן התחברתי לפרטנר tv בסטרימר שלהם ובאמת האפליקציה שלהם המותאמת לסטרימרים הייתה יותר טובה ויציבה, בניגוד לטאבלטים ולפלאפונים יש אפשרויות של כיול התמונה, בחירת רזולוציית מסך וסאונד ובדיקת האפליקציה שהכל תקין, לכן עכשיו אני תקוע עם הסטרימר שלהם (באמת שהייתי מעדיף מכשיר משלי שלא קשור לשום חברה, כמו הMi box) וזה רק בגלל שפרטנר tv לא משחררים אפליקציה מותאמת לסטרימרים כמו סלקום וסטינג, אם באמת יש אפשרות להוציא מהממיר את ה-Apk שלהם אשמח לעזור.
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים