צריך את עזרתכם לגבי סטרימר באופן דחוף, כבר לא יודע מה לעשות.
- sigamore
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4941
@yakir51
לא רואה הרבה הבדלים בין שלוש האופציות ... קח את הזולה -> https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14259
אתה סגור על צורת החיבור ?
לא רואה הרבה הבדלים בין שלוש האופציות ... קח את הזולה -> https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14259
אתה סגור על צורת החיבור ?
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
-
yakir51
-
- חבר פעיל

- תגובות: 57
מה הכוונה צורת החיבור? עם הכבל 3 וחצי מטר וה5 מטר? אם כן לא ממש מת על זה אבל אני לא רואה אופציה אחרת, המתאם רשת על חשמל נשמע הכי טוב, או שאתה ממליץ לקחת מגדיל טווח לנסות ולראות ואם זה לא יעבוד לקחת את זה כאופציה אחרונה.sigamore כתב:@yakir51
אתה סגור על צורת החיבור ?...
- sigamore
-
- חבר מביא חבר

@yakir51
·מתאם רשת על חשמל !
·מתאם רשת על חשמל !
-
yakir51
-
- חבר פעיל

סבבה אחי אז סגור, רק ראיתה באיזה אופן זה יתחבר כן? מתאם ראשון למודם HOTBOX עם כבל רשת CAT6 באורך 5 מטר.sigamore כתב:@yakir51
·מתאם רשת על חשמל !...
מתאם שני לסטרימר עם כבל רשת 3 וחצי מטר. ביצעתי סריקה בבית זה האופציה היחידה שלי בלי לבטל מוצרי חשמל רלוונטיים בבית
- sigamore
-
- חבר מביא חבר

@yakir51

-
yakir51
-
- חבר פעיל

תודה רבה רבה רבה לכולכם על העזרה, מעריך ומודה לכםsigamore כתב:@yakir51
...
-
yakir51
-
- חבר פעיל

תודה רבה רבה רבה לכולכם על העזרה, מעריך ומודה לכם.sigamore כתב:@yakir51
...
דבר קטן אחרות סתם שאלה טכנית יותר, את המתאם הראשון כאשר אני מחבר למודם, המודם צריך להיות דולק ופעיל כן? כנ"ל הסטרימר.
הבת זוג שלי נמצאת כרגע בבאג קונה את המכשיר עוד מעט זה יגיע.
- sigamore
-
- חבר מביא חבר

@yakir51
·את המודם אתה יכול להשאיר עובד כרגיל. את הסטרימר כדאי לכבות , לחבר את כבל הרשת ולהדליק מחדש -- ככה תוודא שהוא מושך כתובת IP בחיבור קווי.
מעבר לזה תקרא את חוברת ההוראות שמגיעה עם המתאמים. אני מניח שיש שם בסבר מפורט על צורת החיבור.
בהצלחה
·את המודם אתה יכול להשאיר עובד כרגיל. את הסטרימר כדאי לכבות , לחבר את כבל הרשת ולהדליק מחדש -- ככה תוודא שהוא מושך כתובת IP בחיבור קווי.
מעבר לזה תקרא את חוברת ההוראות שמגיעה עם המתאמים. אני מניח שיש שם בסבר מפורט על צורת החיבור.
בהצלחה
-
yakir51
-
- חבר פעיל

בסוף היא קנתה את המגדיל טווח edimax n300 mini, אמרנו נראה מקסימום זה לא טוב נחליף למתאם על גבי חשמל.... חיברתי והגדרתי הכל הקליטה עלתה ל 3 פסים מתוך 4 אבל עדיין נתקע בשידורים, נגיד ערוץ 2 וצפייה וכו.sigamore כתב:@yakir51
בהצלחה...
אני בספק אם מדובר בבעיית קליטה... כי 3 מתוך 4 זה טוב מאוד.
מה אומר
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
תחליף למתאמי חשמל. מגדילי טווח לא פתרון מוצלח במיוחד.
זה אולי משפר את הקליטה שאתה רואה במכשיר, אבל גם חותך את רוחב הפס בחצי. כך שבסופו של דבר אתה לא באמת מקבל פתרון שעובד כמו שצריך.
זה אולי משפר את הקליטה שאתה רואה במכשיר, אבל גם חותך את רוחב הפס בחצי. כך שבסופו של דבר אתה לא באמת מקבל פתרון שעובד כמו שצריך.
-
yakir51
-
- חבר פעיל

טוב אז מחר בבוקר אני יחליף את זה למתאם על גבי חשמל של אדימקס כמו שאמרתי כמה הודעות לפני.TheCoolest כתב:תחליף למתאמי חשמל. מגדילי טווח לא פתרון מוצלח במיוחד.
זה אולי משפר את הקליטה שאתה רואה במכשיר, אבל גם חותך את רוחב הפס בחצי. כך שבסופו של דבר אתה לא באמת מקבל פתרון שעובד כמו שצריך....
לא נראה לך אולי זה בעיה בסטרימר? משהו מוזר לי פה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

לא, ה-WIFI של הסטרימרים האלה גרוע מאד.
-
yakir51
-
- חבר פעיל

·אז אולי אני אקנה סטרימר חדש איכותי יותר עם איכות קליטה טובה יותר? יש לך במקרה המצלה על אחד כזהTheCoolest כתב:לא, ה-WIFI של הסטרימרים האלה גרוע מאד....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

לא מכיר כאלה, מצטער.
-
yakir51
-
- חבר פעיל

·טוב תודה אחי. אני מקווה שהמתאם על גבי החשמל יפתור תבעיה אם לא אז זה רק הסטרימר עצמו.TheCoolest כתב:לא מכיר כאלה, מצטער....
- nangel
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 425
· שים לב לנקודה חשובה לגבי מתאמי חשמל - אסור לחבר אותם למפצל חשמל. מנסיון אישי, חיבור למפצל יפחית את המהירות לרבע או פחות ממה שאפשר בחיבור ישיר לשקע.yakir51 כתב:·טוב תודה אחי. אני מקווה שהמתאם על גבי החשמל יפתור תבעיה אם לא אז זה רק הסטרימר עצמו..........
-
yakir51
-
- חבר פעיל

כן אני יודע תודה, אני כבר אבל חושב על הגרוע מכל שזה גם לא יעזור והבעיה בסטרימר ואני לא ממש מבין בזה, אני לא יודע איזה סטרימר מומלץ לי בעל קליטה מצויינתnangel כתב:· שים לב לנקודה חשובה לגבי מתאמי חשמל - אסור לחבר אותם למפצל חשמל. מנסיון אישי, חיבור למפצל יפחית את המהירות לרבע או פחות ממה שאפשר בחיבור ישיר לשקע..........
- sigamore
-
- חבר מביא חבר

נסה להסביר מהם המקורות שהם אתה צופה על הסטרימר? אני מניח שמדובר בתוספי קודי למינהם , כן ?yakir51 כתב:כן אני יודע תודה, אני כבר אבל חושב על הגרוע מכל שזה גם לא יעזור והבעיה בסטרימר ואני לא ממש מבין בזה, אני לא יודע איזה סטרימר מומלץ לי בעל קליטה מצויינת.........