קושחה ישראלית חדשה M7000
-
Hisense-Israel
- עוסק בתחום

- תגובות: 31
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
היי חברים,
עדכנתי את השירשור והוספתי לכם את הקשוחה החדשה גם ל65 אינץ.
מה שטופל:
היסט לצבע האדום
באג ב - CEC
באג ב- ARC
מעדכן אותכם שכרגע אנחנו ממשיכים לטפל בשאר הגדלים נעדכן כשיהיה מוכן
בברכה,
עדכנתי את השירשור והוספתי לכם את הקשוחה החדשה גם ל65 אינץ.
מה שטופל:
היסט לצבע האדום
באג ב - CEC
באג ב- ARC
מעדכן אותכם שכרגע אנחנו ממשיכים לטפל בשאר הגדלים נעדכן כשיהיה מוכן
בברכה,
-
Hisense-Israel
- עוסק בתחום

@azerbouf
·
היי חבר,
מה שטופל:
היסט לצבע האדום
באג ב - CEC
באג ב- ARC
·
היי חבר,
מה שטופל:
היסט לצבע האדום
באג ב - CEC
באג ב- ARC
Hisense-Israel שלום,
אני כותב בשם של בן דודה שיש לו את המסך (55''), ביצע את העדכון בהצלחה וביקש לדווח לטובת שאר החברים והקונים הבאים:
אני חש בשיפור בכל הקשור לבעיית הצבע האדום. נכנסתי לקליפ וידאו דרך אפליקצית היוטיוב והתוצאות שאני מקבל טובות בקליפ מסוים שצפיתי בו לפני העדכון והבעיה הורגשה בו במיוחד. יש לציין שבמסך הפתיחה של האפליקציה יוטיוב, למשל, הצבע האדום תמיד היה בסדר, והבעיה מורגשת בתכני הצפייה בלבד. אני עדיין לא יכול להגיד שאני בסדר עם הצבעים ב-100%, אבל אולי זה סתם בראש (כאילו, "מחפש" את הבעיה), או דורש משחק עם ההגדרות. אני מוצא שאני מעדיף להגביר את התאורה האחורית ל-100 (ברירת מחדל- 50), אלא אם מומלץ לא לעשות זאת מסיבה כלשהי- כוונתי לשחיקה אפשרית בביצועי המסך או באורך חייו כתוצאה משימוש מוגבר בפיצ'ר הזה. בנוסף, אני מעדיף להשתמש בהגדרת "סטנדרט" ולא "חם" כפי שהייתי משתמש קודם, כי למרות העדכון אני עדיין מרגיש שהגדרת "חם" נותנת תמונה כהה מדי- אולי זה עניין של טעם אישי. כמו כן, אני חושב (לא בטוח, רק חושב) שנוספה למסך ההגדרות אפשרות שלא זכורה לי קודם- "טיונר מובנה", כאשר יש בחירה בין "אנטנה" ל"כבלים". אני מניח שמדובר בעידן פלוס. המסך מחובר לממיר של הוט. האם לבחור באפשרות "כבלים" או שזה לא רלבנטי בשום צורה אם אני מחובר לממיר ?
בשורה התחתונה, לשימושים הבסיסיים שלי, בהיעדר בעיית הצבע האדום שלכאורה, לפחות כרגע, נראה שאינה קיימת, אני מרוצה מהמסך ומתפקודו.
אני כותב בשם של בן דודה שיש לו את המסך (55''), ביצע את העדכון בהצלחה וביקש לדווח לטובת שאר החברים והקונים הבאים:
אני חש בשיפור בכל הקשור לבעיית הצבע האדום. נכנסתי לקליפ וידאו דרך אפליקצית היוטיוב והתוצאות שאני מקבל טובות בקליפ מסוים שצפיתי בו לפני העדכון והבעיה הורגשה בו במיוחד. יש לציין שבמסך הפתיחה של האפליקציה יוטיוב, למשל, הצבע האדום תמיד היה בסדר, והבעיה מורגשת בתכני הצפייה בלבד. אני עדיין לא יכול להגיד שאני בסדר עם הצבעים ב-100%, אבל אולי זה סתם בראש (כאילו, "מחפש" את הבעיה), או דורש משחק עם ההגדרות. אני מוצא שאני מעדיף להגביר את התאורה האחורית ל-100 (ברירת מחדל- 50), אלא אם מומלץ לא לעשות זאת מסיבה כלשהי- כוונתי לשחיקה אפשרית בביצועי המסך או באורך חייו כתוצאה משימוש מוגבר בפיצ'ר הזה. בנוסף, אני מעדיף להשתמש בהגדרת "סטנדרט" ולא "חם" כפי שהייתי משתמש קודם, כי למרות העדכון אני עדיין מרגיש שהגדרת "חם" נותנת תמונה כהה מדי- אולי זה עניין של טעם אישי. כמו כן, אני חושב (לא בטוח, רק חושב) שנוספה למסך ההגדרות אפשרות שלא זכורה לי קודם- "טיונר מובנה", כאשר יש בחירה בין "אנטנה" ל"כבלים". אני מניח שמדובר בעידן פלוס. המסך מחובר לממיר של הוט. האם לבחור באפשרות "כבלים" או שזה לא רלבנטי בשום צורה אם אני מחובר לממיר ?
בשורה התחתונה, לשימושים הבסיסיים שלי, בהיעדר בעיית הצבע האדום שלכאורה, לפחות כרגע, נראה שאינה קיימת, אני מרוצה מהמסך ומתפקודו.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
@Hisense-Israel
הי עומר. במדריך כתוב שבסוף התהליך יש לבצע איפוס להגדרות יצרן. מדוע בעצם? הרי גם ככה כל ההגדרות מתאפסות לא?
תודה
הי עומר. במדריך כתוב שבסוף התהליך יש לבצע איפוס להגדרות יצרן. מדוע בעצם? הרי גם ככה כל ההגדרות מתאפסות לא?
תודה
- oris74
- חבר במועדון HT

מאז העדכון אפליקצית יוטיוב לא מנגנת כלום - רואים מסך שחור וכתוב Loading
- oris74
- חבר במועדון HT

דווקא נטפליקס עובד אצלי.
עשיתי ריסט לאפליקציה ואיפוס הגדרות יצרן למסך - לא פתר
מאד מאכזב
עשיתי ריסט לאפליקציה ואיפוס הגדרות יצרן למסך - לא פתר
מאד מאכזב
- Weihenstephan
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 356
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
- oris74
- חבר במועדון HT

באמת עכשיו גם נטפליקס לא עובד..Mad-Dog כתב:לצערי גם נטפליקס לא עובד בגרסה החדשה , מינימום QA !!!...
מופיע כל מני ג׳יבריש בלוגאין ואחר כך בתוך האפליקציה כל התפריטים מבולגנים
עומר מהייסנס אני מקווה שאתה קורא ומטפל - זה נראה רע מאד ולא מקצועי לשחרר גרסא שגורמת לפונקציות בסיסיות של המסך לא לעבוד!
איך אף אחד לא סיפר שבקושחה הגרמנית יש https://www.foxxum.com/ במקום ה Opera Store...
מה יש בבריטית ?
מה יש בבריטית ?
@Mad-Dog
·
וואללה. כלומר, העדכון של הייסנס הגרמני החליף את כל הממשחק לfoxxum? מדהים! לא ראיתי שמישהו כתב על זה משהו, כי זה נראה כמו שינוי סופר משמעותי.
מקווה שיצא עדכון למסך 55 הכולל גם את השדרוג הזה. כי אופרה סטור זה *** של דבר. חוץ מיוטיוב ונטפליקס - אין שם כלום.
·
וואללה. כלומר, העדכון של הייסנס הגרמני החליף את כל הממשחק לfoxxum? מדהים! לא ראיתי שמישהו כתב על זה משהו, כי זה נראה כמו שינוי סופר משמעותי.
מקווה שיצא עדכון למסך 55 הכולל גם את השדרוג הזה. כי אופרה סטור זה *** של דבר. חוץ מיוטיוב ונטפליקס - אין שם כלום.
·azerbouf כתב:@Mad-Dog
·
מקווה שיצא עדכון למסך 55 הכולל גם את השדרוג הזה. כי אופרה סטור זה *** של דבר. חוץ מיוטיוב ונטפליקס - אין שם כלום....
לא כל הממשק, רק החנות
- sixfeetunder
-
- חבר פעיל

- תגובות: 51
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אני מצפה לעדכון חדש מהם, שמעו, זה ביזיון... במקום לתקן, הרסו, הממשק גם ניהיה איטי.
-
Hisense-Israel
- עוסק בתחום

היי חברים,
קראתי את התגובות של כולם.
ראשית הסרתי כרגע את הגרסה של ה65 ובמקומה אני מעלה את הגרסה 1024 (מצר על התקלה יטופל במהירות ויעלה לינק חדש)
אכן ישנה בעיה בניגון וידאו ביוטיוב.
נטפליקס כמובן עובד בצורה תקינה הנ"ל נבדק לפני כן.
לכל מי שיש בעיה והוא לא מצליח לחזור אחורה אפשרות לתיאום טכנאי (ללא עלות קיימת כמו תמיד)
לגבי איפוס הגדרות הנ"ל כמובן לא חובה אך הנ"ל חשוב בגלל שחלקכם משתמשים בגרסאות אירופאיות ישנה עדיפות לביצוע איפוס.
בברכה,
קראתי את התגובות של כולם.
ראשית הסרתי כרגע את הגרסה של ה65 ובמקומה אני מעלה את הגרסה 1024 (מצר על התקלה יטופל במהירות ויעלה לינק חדש)
אכן ישנה בעיה בניגון וידאו ביוטיוב.
נטפליקס כמובן עובד בצורה תקינה הנ"ל נבדק לפני כן.
לכל מי שיש בעיה והוא לא מצליח לחזור אחורה אפשרות לתיאום טכנאי (ללא עלות קיימת כמו תמיד)
לגבי איפוס הגדרות הנ"ל כמובן לא חובה אך הנ"ל חשוב בגלל שחלקכם משתמשים בגרסאות אירופאיות ישנה עדיפות לביצוע איפוס.
בברכה,