רסיבר + רמקולים וינטאג' (או בנפרד) הכי טובים למחיר, נסה אותי ואותם ותיווכח.

מגברים, נגנים, פטיפונים, DAC, רמקולים, רסיברים, אוזניות וכו'
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
גיתאי פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 50
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #41 

לא יורד עליהם , מסביר לך שאם אתה משתמש וקונה כאלו רמקולים אז אתה בדיוק מסוג הקוראים

שכדאי שיבינו ויגלו את מה שאני מציג ואכן מזמין אותך להתרשם ולהאזין.

לגבי האינסוף, שאלה יותר מעניינת תהיה האם אחשוף אחרי שאמכור והתשובה היא ... לא החלטתי אבל נראה לי שלא.

בן אדם חכם קודם יקשיב לי היטב עד שיהיה בטוח ואז ימשיך ויבוא ויאזין ויתרשם ויחסוך לעצמו הרבה הוצאת על סטריאו וייקבל את כל החוויה המוזיקלית שכבר נהייתה נדירה ,זמנית ושייכת רק לעשירים

למה כל כך בלתי שגרתי?! אני יצרתי ועושה הכל ביצרתיות וזה עובד לי , אלפיי צפיות דפיי תגובות ועשרות מתעניינים.

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9025
נתן תודות: 1578 פעמים
קיבל תודות: 1349 פעמים

שליחה #42 

ראשית, אשרייך.

שנית, לא הבנתי איך אתה מרשה לעצמך לצאת בהצהרות על מה קניתי, מה אני מוכר ולמה וכמה ואיך וזאת מבלי ששמעת ?
לטעמי, אני יושב על סט שרבים אחרים היו שמחים לו... :lol:
הפולקים משמשים רק לסראונד אחורי, והם לא "מפריעים" בכלל, פשוט אם נצליח לשדרג אותם אז סבבה, ואם לא - גם טוב. אין לחץ.
אבל הם לא רלוונטיים לנושא השרשור.

כפי שרשמתי, אוהב את הכיוון שלך אבל אתה חייב לתת לנו בסוף סגיר.
לענייננו, האם ניתן לחבר פטיפון לסט שלך ? מאיפה אתה בארץ ? ואיך מתאמים סשן האזנה אצלך להתרשמות ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

גיתאי פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #43 

תודה אביחי , אתה מוזמן להתקשר ולתאם ולבוא להאזין , עדיין לא החלטתי האם אחשוף אחרי המכירה את הדגמים .

אני מהצפון , כרגע מתגורר בטכניון , לא מחבר פטיפון כי אין לי כח לרדוף אחרי עותקים קשיחים.

אני שומע לרוב רדיו וFLAC אם בא לי אלבום דרך כרטיס קול מהמחשב.

גיתאי פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #44 

אז תודה לכל המתעניינים וההטרלות .

מי שמעוניין לקנות סטריאו פעם אחת לכל החיים ובכל פעם שהוא מדליק אותו ב-40 שנה הקרובות להתפלא מחדש על המתנה הזאת של צליל עליאיי ומשובח , שיש לך להקה בסלון ושבאופן מגוכח (שרק מעיד על איכותו) המחיר של אותו סטריאו רק עולה בתשואה יותר גבוהה משל אג"ח בלשון המעטה כבר עשור שלם ברציפות אז שיבוא , אני מבטיח לא לאכזב .
אני שומע סטריאו 10 שעות ביום (לומד) וכך עשיתי כל חיי , חיפשתי וחיפשתי וחיפשתי ומצאתי . (רוק , גאז' ,קלאסית וגם כל השאר , הרבה רדיו)

אתם תמצאו כמוני רק אם תשקיעו בזה אלפיי על גבי אלפיי שעות כמוני אז אני חוסך לכם את העונג שללמוד איך להיות סוג של מומחה רק כדי לקנות רגע סטריאו .

המחיר הוא 10000 עד כדי מיקוח ישראלי כלומר נראה יחד כמה זה עולה במקומות אחרים ונעשה את המחיר בהתאם , זה יוצא בערך 10000.

הם עולים ככה כי הצליל שלהם מדהים את כל מי שאדליק ושמע אותם כבר 40 שנה בכל העולם .

למתקשים , כל מי שקורא יכול להתקשר ולנסות לברר לפני שהוא מאשים , אחרת מהו ?

אני עומד מאחוריי כל דבריי ומי שיקנה ממני יהיה מרוצה מאוד וישאר ככה עוד שנים רבות .
על כל תגובה מלמול חסר טעם אני מקבל 2 טלפונים כי הקפצתם לי והם בודקים אותי ותמוצרים ואז מתנצלים בשמכם על הרמה הזאת.

מי ששילם המון כסף על מערכת חדשה שאיבדה ומאבדת מערכה כועס לשמוע את מה שיש לי להגיד ,

ואחרים שמקובעים מדיי , אני בן אדם יצרתי מאוד וגם את המכירה הזאת אני עושה ביצרתיות.

אני אמכור שארצה למכור תהיו בטוחים , התגובות הקטנות מצידכם מראים לקוראים שאתם בצד של הרמה הנמוכה,

ולכן גם אלו שכנראה טועים.

,הרי ידוע שהריעונות הבאמת טובים וחכמים נלעגו בהתחלה והוגייהם אף נרדפו ונרצחו..

אם אתם כועסים על מישהו אז תכעסו עליו , הוא מנסה למכור רסיבר שנשמע ובנויי כמו בדיחה לעומת שלי באותו מחיר .

https://www.hometheater.co.il/vt218029.html ומי שחשוב שזה לא ככה , אני מצטער חבר .. זה ככה , תבוא תישמע ותראה .

זאת תמונה של היחידה המגבירה בדגם שהוא מוכר , על השנאי שלי ניתן להניח סלסלת פירות ואצלי זה רק ל-2 ערוצים, זה מלא קטנטנים לעומתו במלוא מובן המילה , קטנ-טטנ-טנים לעומת איך שמגבר שעושה כח צריך להיות ,שלא לדבר על הדיוק ... ורחוב הספקטרום ועוד ועוד ועוד.. .

והתמונה השנייה מראה את הסילקונים שאי אפשר להחליף שמתקלקלים תוך עשר שנים מה עוד ששמו אותם מעל יחידת ההגברה שמטגנת אותם . .... ... ... שסי מפח וכפתורים מפלסטיק , אם אני נשען עליו הוא נישבר , בדיחה..
בתמונה השלישית מעגל כח מהתקופה של שלי , לא בהכרח גדול כמו של שלי (שימו לב לחפצים ברקע בשביל פרופרצייה)
מעגל כח מודרני בדיחה על שסי מפח בפיוניר שמוצע למכירה ב6000 .
 מעגל כח מודרני בדיחה על שסי מפח בפיוניר שמוצע למכירה ב6000 .
סילקונים שחיים עשר שנים מורכבים בכוונה מעל ומטוגנים ע"י יחידת הכח.
 סילקונים שחיים עשר שנים מורכבים בכוונה מעל ומטוגנים ע"י יחידת הכח.
מעגל כח של מפלצת משנות ה-70 וקירור נכון שנבנה כדי להחזיק ולא כדיי להתקלקל בכוונה.
 מעגל כח של מפלצת משנות ה-70 וקירור נכון שנבנה כדי להחזיק ולא כדיי להתקלקל בכוונה.

Obi-Wan
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 428
נתן תודות: 47 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #45 

1. מוזר שאף אחד ממנהלי הפורום לא פה ולא באחרים לא מביע את דעתו על התופעה המוזרה הזו.
2. יש כאן כמה חברה שאוהבים ומוכשרים מספיק בפן התוכן והלשון שיכולים להיות אותו אחד.
3. כיצד עשרות התקשרו ולא רצו לספר.

נחמד אבל מתחיל להימאס

גיתאי פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #46 

לשאלותך ,

המנהלים של הפורמים בדקו (בכמה מקומות) וראו כי טוב ולכן לא התערבו.
הסיבה שכל כך הרבה התקשרו ושמעו ולא רצו לספר זה כי ביקשתי מהם בתחילת השיחה להיות ישרים והוגנים,
אמרתי להם אני אחשוף בהמשך שארגיש בנח וכך מהר מאוד עשיתי,
הסכמתי שלא לגרור אותם עד לפה (לטכניון) אם יתנו לי את מילתם שלא ירוצו לכתוב חזרה באתר.

חלק מהמתקשרים בכלל לא רצו לקיים שיחה אלה דרשו לדעת את הדגמים וכאשר סרבתי לתת בגלל הגישה שלהם הם כעסו .
אלו שהתנהגו בכבוד שמעו ומכבדים אותי כי כנראה מגיע לי יושרה וכבוד בסיסי בעיינהם ולכן לא רצו חזרה לחשוף כפי שהבטיחו.

מה שחשוב באמת , העובדות שאני מציג נכונות , יש צליל ברמה עליאית יחסית ל10000,
בילד קואלטי ללא תחרות שכבר לא עושים היום וערך שרק עולה כל יום.

הדגמים מפורסמים מאוד ושגרתיים מאוד לקטגוריה גם של הרסיבר וגם של הרמקולים ולכן מי שמעוניין לקנות סטריאו טוב יכול להגיע בביטחון מלא שלא יפגוש פה פחות מרסיבר מפלצת (מפלצת = יותר מ-100 וואט לערוץ) "חתום" ורמקולים מוצלחים ו"חתומים" היסטורית ומכירתית בתקופתם ומצדיקים את המחיר עד כדי מיקוח ישראלי ולכן איש ממנהלי הפורום או המתקשרים לא יצא נגדי.

למען האמת מי שיגיע יבין למה הרסיבר קיבל את הכינויי מפלצת , למה זה מה שעולה לראש ששומעים ורואים איך הוא מתנהג כי היום זה כבר נהיה מילה שמעידה על הגודל בלבד וקצת נשחקה וגם בתקופה עצמה חלק גדול מאוד משאר המפלצות לא היו כאלה מפלצתיים.

מפלצתיות לדוגמה (ויש עוד הרבה) זה שאתה שם כמעט 0 ווליום , שבקושי שומעים את המוזיקה או מבינים מה השדרן אמר ואז מסובב את הנוב של הבאס וכל הבניין רועד !!!! בווליום כמעט 0 ...

זה לא אומר הרבה מבחינת סאונד , זה אומר הרבה מבחינת מפלצתיות , שמעגל ה"טון- קונטרל" (הנובים של הבאס והטרבל) של הרסיבר דוחפים +20 DB איפה שרשום +10 DB לעומת הרסיברים החדשים שדוחפים +5DB שרשום עליהם +10 DB וגם את ה-5 שהם דוחפים הם בכלל דוחפים ללא הנמוכים באמת שמצריכים את כל האנרגיה ומה עוד שדרך מעגל זול שמלכלך את הצליל ופוגע בהפרדת סטריאו כלומר בלתי מועילים מוזיקלית ואף מזיקים או בקיצור שוב פעם עובדים עלינו , ליצור רסיבר שעושה טון קונטרול נכון חייבים לאפשר לרסיבר המון רזרבות של כח מה שלגמריי לא יבזבזו עליך בעידן המודרני ולגמרי ישפכו עליך בשפע בעידן העתיק.
.
נערך לאחרונה על ידי גיתאי ב 08/09/2017 10:01, נערך 3 פעמים בסך הכל.

גיתאי פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #47 

************************************************************************************************************************************
************************************************לקרוא כאן *************************************************************************
************************************************************************************************************************************

שימו לב שפירסמתי ב-4 הפורמים הכי גדולים בארץ ומול כל הקהילה הרשמית ,
קיבלתי כבר 8000+ צפיות ויותר ממאה תגובות ואף לא איש אחד העז לשלול את העובדות שהצגתי.
כל הידענים והמומחים והאספנים והמנוסים ואף לא איש אחד שיצא נגד אפילו אחת מהעובדות שציינתי.
והעדיפו לתקוף אותי ברמה האישית ולהסיט נגדי וגם זה רק מראה לי שאני צודק

שכנראה דרכתי להם על הפצעים כי הם השקיעו לא חכם.

אמרתי עשרות פעמים שהרסיבר בנויי כדי לשרוד 100 שנים , מספק איכות צליל עליאית עבור מחיר מגוכח ושהערך שלו עולה כל יום ואף לא איש אחד העז לומר שיש גם מפלצות מהתקופה שלא עומדים בהגדרה הזאת.

זה לבדו מוכיח את צדקתי ..

בואו לקנות , איפה עוד תקנו ?!
בחנות ת'-ז ב ל פלסטיק שחיי עד עשר שנים ואחר כך כבר לא שווה שקל או מתפקד כראויי או אצל סוחרים את אותם מכשירים שלא מתפקדים כראויי ולא מפסיקים לעבור ידיים ?!

10000 זה הרבה לסטריאו אני יודע , ועוד למשומש .. אבל חברים זה העיסקה הכי טובה שיש כי זה לא מתקלקל , נשמע כמו חלום והערך שלה רק עולה ... זה הקטע המגוכח פה הערך של המערכת רק עולה ,אין עוד עיסקאות כאלה..
תהיתם איך זה שהמחיר עולה ?? זה ברור למי ששמע וראה..

מצרף מדידה של ביצועים של רסיבר משנות ה-70 ( לא בהכרח גדול כמו שלי , לוקח בערך 70% משלי מהשקע ) ,

מביני עניין יודעים שבSPEC הוא 120W ודיוק של 0.1% THD .

אבל הינה בפועל אחרי 40 שנה !!! נמדד הרבה הרבה!!! יותר טוב ממה שיצרניו התחייבו עליו.

ואחריו מגבר חדש במחיר 6000 שלא מתקרב לביצועים שלו אפילו ב-SPEC שלו שעוד משקר כנהוג היום בשוק ויש לצפות לתוצאות פחות טובות והדירדרות כל שנה.

מקווה שאתם יודעים לקרוא מדידות ולהבין שהוא 155 וואט לפני עיוות ושהרדיו שלו חלווווום שאין כאלה היום ןשהפרדת הסטריאו יוצאת דופן , שTHD בגבולות הדיוק שמתאימים לHIGH END , שהיחס רעש לאות מצויינים וגם כל שאר הפרמטרים.

הוא בן 40+ שנמדד ...
סנסוי 9090DB נמדד כמו היי-הנד יוקרתי אחרי יותר מ-40 שנה של שימוש.
 סנסוי 9090DB נמדד כמו היי-הנד יוקרתי אחרי יותר מ-40 שנה של שימוש.
מגבר של חברה מובילה במחיר 6000 ש"ח .
<br />עוצמה 70W (לעומת 155) דיוק של 0.07 לעומת 0.02 , קטן טוב יותר .
<br />אחד נמדד בן 40+ ושני חדש בתנאי מעבדה(ובהנחות סמויות) תוצאות שלא תקבלו ממנו לעולם.
<br />וזה לא רסיבר , ריסבר עם אותם ביצועים עולה הרבה יותר...
 מגבר של חברה מובילה במחיר 6000 ש"ח .
עוצמה 70W (לעומת 155) דיוק של 0.07 לעומת 0.02 , קטן טוב יותר .
אחד נמדד בן 40+ ושני חדש בתנאי מעבדה(ובהנחות סמויות) תוצאות שלא תקבלו ממנו לעולם.
וזה לא רסיבר , ריסבר עם אותם ביצועים עולה הרבה יותר...
נערך לאחרונה על ידי גיתאי ב 08/09/2017 16:23, נערך 7 פעמים בסך הכל.

RobotCop
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1579
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 347 פעמים

שליחה #48 

LOL, זאת אולי ההטרלה הכי טובה שראיתי אי פעם בפורום.
גורם לדפני גפני להיראות כמו ילדה בארגז חול.
במטותא מכבודך, אני מאמין שכדור הארץ עגול.

גיתאי פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #49 

עצוב לי לראות שאני מעלה תגובות ענייניות ואינפורמטיביות והשיט שיוצא לאנשים מהפה מסתיר ממכם את המידע..

תתדפדפו אחורה לתגובות שלי ותתעלמו מהמגיבים , אף אחד מהם לא העז עדיין לבוא ישר , פחדנים ..

(היו 2 בפייסבוק שבאו ואז לבסוף מחקו את כל התגובות שלהם בבושה אחרי שיצאו בורים , כאן אי אפשר למחוק , מי שיבוא ישר אני יאכל אותו בלי מלח בגלל זה לא באים ישר ,תחזרו אחורה יש מדידות מעניינות וחשיפה מתחת למכסה של מכשירים לשם השוואה , חפשו את התגובות עם התמונות)
נערך לאחרונה על ידי גיתאי ב 08/09/2017 10:40, נערך פעם 1 בסך הכל.

ariekarp
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 596
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #50 

גיתאי יקירי, אתה אלוף, היו צריכים למנות אותך לתפקיד מנהל משא ומתן עם חמאס, חיזבאללה, שיחות שלום וכיו"ב.
מדינת ישראל הייתה יוצאת ענקית איתך. חבל, אתה מבוזבז לגמרי.

גיתאי פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #51 

זה מחמיא לי אז תודה . כתבתי בנושאים שונים ברשת , הגיעו אליי וניסו לשכנע אותי להצטרף לקבוצת הדיבייט הטכניונית שמתחרה בארץ ובעולם.

די-בייט זה תחרות ויכוחים , נותנים נושא רנדומלית וצד לכל קבוצה ואתה צריך לנצח בוויכוח.
לא הצטרפתי כי אני לא אוהב להיות צודק או להתווכח , אני פשוט צודק במקרים בהם כתבתי ויודע להשמיע את מה שחשוב.

למה אתם מתעסקים בי ולא בעובדות שאני מציג ?!

למה להפריע למכור משהו טוב .. יש מודעות שמוכרות ז ב ל בעירמות פה , בדקתי , עד שיש משהו טוב אז צריך לפרגן לא ?!

טבע האדם יוצא הכי ברור ברשת (בגלל האנונימיות) מראה לנו בדיוק איך אנחנו לא מכבדים אחד את השני ולא איכפת לנו לנסות לפגוע רק כי זה מצחיק אותם או כי הביטחון שלי קצת הפריע לאגו השברירי שלהם , לא שזה פוגע , זה הכי מרים בעולם שכל הליצנים מקפיצים לי את הפוסט ישירות לראש הלוח.

אמרת שאני מבוזבז וכאן אני מסכים איתך ולכן מוכר את הסטריאו הזה , כדי שהידע שלי יעשה גם לכם שירות , כדי לחסוך לך עשרות אלפיי שקלים במרדף בלתי אפשרי כי היצרנים עושים אותו בלתי אפשרי בזמן שהם והסוחרים מתעשרים על חשבוננו בניצול מחפיר.

ושוב , מי שמעניין אותו העובדות ולא אני , דפדף אחורה בתגובות לתגובות שלי עם התמונות , אני מראה בברור את מה שאתם חייבים להבין ולדעת ולראות לפני שאתם קונים סטריאו . ולמה שלי בעשר רמות מעל השאר .

RobotCop
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1579
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 347 פעמים

שליחה #52 

כי כל פוסט שלך נפוח עד כדי התפוצצות מ"אני" ו"אני" ו"אני". בדקתי, אני יודע, אני טכנאי, אני חובב, אני מקצוען, אני מטכניון, אני מתעניין, אני יודע. הכל אני.

עכשיו מה שאולי (כנראה) אתה לא יודע, זה שהמקומות בהם בחרת לפרסם את הפוסטים שלך מלאים באנשים עם המון ידע אמיתי בתחום. אין אפילו פוסט אחד של מישהו שמבין משהו מהחיים שלו בתחום הזה שיש בה כל כך הרבה "אני" וכל כך מעט פרטים טכניים. אתה גם ממשיך בקו הזה ומסביר שרק "אתה" יודע וכל מי שיהיה מספיק אמיץ (מקהלת מלאכים שרה ברקע) לדבר איתך או להטריח את עצמו אליך יווכח כמה ש"אתה" צודק וכמה ש"כולם" לא מבינים.

אז בהיעדר מילים טובות יותר, הפוסטים האלו זה חומר פרסומי שאין מאחוריו אפילו גרם אחד של אמינות. כאילו שמישהו מתרגש משתי תמונות של מגברים שפרסמת וכאילו שמישהו מפספס את זה שאתה משווה בין רסיברים רב ערוצים מודרניים ורסיברי סטריאו ישנים כי כנראה שאין לך מושג שבין רסיבר של שנות השבעים ורסיבר רב ערוצי מודרני אין הרבה קשר אבל הי, זו אותה מילה ושניהם מגברים.....

וזו הסיבה שאתה חוטף כזו אש. המודעה שלך לא אומרת כלום חוץ מאני, ובמעט שאתה כן אומר, חוסר הידע שלך זועק לשמיים.
במטותא מכבודך, אני מאמין שכדור הארץ עגול.

fLy
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1813
נתן תודות: 522 פעמים
קיבל תודות: 272 פעמים

שליחה #53 

@גיתאי
·

תפתח שירשור 'הצגת עובדות' בפורום הרלוונטי ותציג חופשי...זה שירשור מכירה, ואין כאן שום מוצר למכירה.
דורון.

mikel1999
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1808
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 128 פעמים

שליחה #54 

אני רק יושב פה ונהנה לראות את התגובות שהבחור מקבל בפייסבוק ובפורומים השונים, בידור במיטבו

[img2=420x314]https://media.tenor.com/images/54451401 ... /tenor.gif[/img2]

גיתאי פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #55 

אני אמרתי את כל מה שרלוונטי ואמיתי מתוך כנות ופתיחות ולא מיוהרה .
זה שהאמת גורמת לך לראות "אני אני אני" זה בך ולא בי , האגו שלך לא יודע להתמודד עם זה .

העובדות שהבאתי הם הSPEC והמדידות היחידיים שבאמת קובעים תכלס מעבר לדעה אישית .
אפשר להשוואת עיוות הרמוני וכח הגברה וכפי שאתה רואה ההשוואה מראה בברור ..

תמצא נתונים כדי לגבות את הטיעונים שלך , זה מגרש של עובדות וידע ולא של מלחמה אישית , גט אובר יור סלף.
אני לא מכיר אותך אלה רק יודע שאתה מתעסק בי ולא בעניין המדובר.
מי שמעניין אותו העובדות שיגלגל אחורה לתגובות עם התמונות ויראה שאיש מהמומחים לא יכול לסתור את העובדות הברורות.
אני מוכר את המערכת סטריאו הכי טובה שכסף יכול לקנות עבור 10000 ואם יש למישהו יותר טובה אני אשמח לראות ולקנות.

מצרף תמונה של רסיבר מפלצת עם שפורפרת קרן קתודית עליו , רכיב מדידות מעבדה שלבדו עולה אלפי שקלים .
כי פעם היו משקיעים בנו ולא מרמים אותנו .
השפורפרת היקרה משמאל למטה (גליל מוארך) אבל שימו לב ליחידת הכח ... מי מוכר כאלה היום ?! שיתקשר למכור לי בבקשה.
 השפורפרת היקרה משמאל למטה (גליל מוארך) אבל שימו לב ליחידת הכח ... מי מוכר כאלה היום ?! שיתקשר למכור לי בבקשה.

YaronU
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #56 

@גיתאי
אז תן לי להבין משהו,
אתה לוקח רסיבר בן 30 שנה, מחליף לו איזה רכיב שקר כלשהו ומנסה למכור ב10000 ש"ח? הבנתי נכון?

גיתאי פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #57 

לא הבנת נכון , אני לוקח רסיבר בן 40 + ולא מחליף לו כלום ומוכר אותו ב-6000 ורמקולים מתאימים מקוריים ב-4500.

אני פשוט מוכר אותם כמו שהם והעבודות שצריכות לעניין אותך הם :

א. המחיר שלהם עולה כל יום כבר עשור שלם (למה?).

ב. הם נמדדים הרבה יותר טוב מהחדשים (כך גם נשמעים) מכל מגבר חדש ורמקולים במחיר דומה גלגל אחרוה ותראה מדידות מביכות שצירפתי כדי להבהיר כמה גדולים הפערים בין רסיבר פחות טוב משלי למגבר חדש בחנות במחיר 6000 או למודעה אחרת פה ב-6000.
חפש תגובות שלי עם תמנות , יש כמה , תקרא ותראה כי טוב אל תיקח את המילה שלי.

ג. הם בנויים כך שלא יתקלקלו וגם אם כן אז קל תקן מאוד מאוד (בניגוד לבלתי אפשרי בחדשים).

עובדה הוא בו 40 + ונישאר חדש.. שתראה ותיגע תבין מזה איכות בנייה.

ד. המגבר יפייפה ומבריק ובכל פעם שמדליקים ואפילו שמים רדיו נדהמים מחדש מאיכות הצליל שאנחנו לא רגילים לשמוע בנוף הישראלי במערכות שעולות פחות מעשרות אלפי שקלים , וזה קורה כל יום כבר 40 שנה ולא מפסיק כי הוא בנויי כדי להחזיק יותר מאורך החיים שלנו .

אני יודע נשמע יותר מדיי טוב להיות אמיתי נכון ?! אבל עובדה שאיש אינו מפריך את העובדות ... כולם כבר יודעים שזה נכון ובגלל זה מחיר רק עולה ועולה , תחכו עוד כמה חודשים וזה כבר יעלה 11000 .. (לא בגלל שאני עף עליכם אלה בגלל שהמחירים עולים כל יום מה אני אעשה..)
נערך לאחרונה על ידי גיתאי ב 08/09/2017 13:11, נערך 2 פעמים בסך הכל.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14354
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #58 

lggddhv כתב:אני גם מוכר משהו
אבל אני לא מגלה מה...
ואני לא אומר בכמה..
אני מבקש שרק רציניים יפנו במייל.
ובלי בלבולי מוח בבקשה.
...
·
(Y) :מת מצחוק:

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14354
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #59 

גיתאי כתב:......ואפילו שמים רדיו נדהמים מחדש מאיכות הצליל שאנחנו לא רגילים לשמוע בנוף הישראלי במערכות שעולות פחות מעשרות אלפי שקלים.... ,
...
·

זה המדד שלך לאיכות אודיו? רדיו?.... 8O
AM או FM?... :lol:

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7651
נתן תודות: 486 פעמים
קיבל תודות: 885 פעמים

שליחה #60 

גיתאי כתב:
א. המחיר שלהם עולה כל יום כבר עשור שלם (למה?).
...
יותר טוב מהמניה של "טבע" , היית זורק מילה למשקיעים שלהם, חבל. אצלך לפחות היו מרויחים.

די לזרוק פה שטויות, בחייך.

נעול

חזור אל “לוח מוצרי אודיו”