התחדשתי JVC Rs520
זה בדיוק העניין עידן.
קונטרסט וברייטנס הם פרמטרים שיהיו דרמטיים לא רק בצפייה בקולנוע אלא גם בכדורגל ובמשחקי וידאו.
אתמול, שישבתי בסלון וצפיתי בכדורגל, אז במקום להתרכז במכבי, חשבתי כל הזמן שאני צריך פי 2 יותר ברייטנס, כדיי באמת להנות בשידור כזה...וזה עם מקרן שיש לו כ 1900 אנסי מכויל שזה פי 2 ויותר ממקרן כדוגמת האופטומה.
דווקא בשידורי ספורט, בניגוד לקולנוע, נושא הברייטנס מקבל עוד יותר חשיבות.
רן
קונטרסט וברייטנס הם פרמטרים שיהיו דרמטיים לא רק בצפייה בקולנוע אלא גם בכדורגל ובמשחקי וידאו.
אתמול, שישבתי בסלון וצפיתי בכדורגל, אז במקום להתרכז במכבי, חשבתי כל הזמן שאני צריך פי 2 יותר ברייטנס, כדיי באמת להנות בשידור כזה...וזה עם מקרן שיש לו כ 1900 אנסי מכויל שזה פי 2 ויותר ממקרן כדוגמת האופטומה.
דווקא בשידורי ספורט, בניגוד לקולנוע, נושא הברייטנס מקבל עוד יותר חשיבות.
רן
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17934
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·pup26 כתב:רן, איך אופטומה 65 וJVC 5000 זה מחיר דומה? עדיין הJVC עולה בערך כפול......
היום ניתן לקבל את ה JVC בכ 15 מה שאומר שהאופטומה צריך להמכר סביב ה 6 כדי שיצדיק את פער האיכות בניהם.
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
רן,
גם בבית הקודם עם המקרן בסלון, כאשר סגרתי את כל האורות לא הרגשתי פעם אחת שחסר לי ברייטנס, בטח בחדר הקולונע עם הקירות השחורים.
אנחנו צריכים לראות פעם יחד כדורגל.
pup26
האוטומה דרך יבואן רשמי לא יעלה פחות מ-14,000 ש"ח (אם בכלל אפשר לרכוש או שעדיין היבואן הרשמי מציע רק את ה-60).
אני בספק האם המבצע המדובר הזה הביא למכירה של 3 היחידות ואם זה נכון אני מעריך שגם בפחות תוכל לרכוש.
https://www.hometheater.co.il/vp2653847#2653847
גם בבית הקודם עם המקרן בסלון, כאשר סגרתי את כל האורות לא הרגשתי פעם אחת שחסר לי ברייטנס, בטח בחדר הקולונע עם הקירות השחורים.
אנחנו צריכים לראות פעם יחד כדורגל.
pup26
האוטומה דרך יבואן רשמי לא יעלה פחות מ-14,000 ש"ח (אם בכלל אפשר לרכוש או שעדיין היבואן הרשמי מציע רק את ה-60).
אני בספק האם המבצע המדובר הזה הביא למכירה של 3 היחידות ואם זה נכון אני מעריך שגם בפחות תוכל לרכוש.
https://www.hometheater.co.il/vp2653847#2653847