·Balance כתב:בטכנולוגיה מסוג led יש בעייה של אחידות ושל זליגות אור.
כאשר זה קיים, פשוט בלתי אפשרי להנות מהצפייה, למי שחשוב לו.
כאשר בעיות אלה לא קיימות, או אז ניתן באמת להנות מהיתרונות....
דיברנו על OLED

·Spook כתב:·למה אי אפשר להשוות? אפשר להשוות כדי לראות מה יותר טוב. ואני רק שאלתי כדי לדעת אם מישהו כאן השווה אי פעם..........

· יש לינק שמתעד את האירוע? אשמח לקרואMartinHSabag כתב:·......
עשינו פעם SHOOTOUT בנושא ומה יותר טוב מהבית של עפר עצמו שיש לו קורו שלו ו-OLED שלו וכל מסך אחר, איכותי, עובר אצלו בבית לבדיקה?...

·Spook כתב:·למה אי אפשר להשוות? אפשר להשוות כדי לראות מה יותר טוב. ואני רק שאלתי כדי לדעת אם מישהו כאן השווה אי פעם..........

·רלוונטי כי זה מה שיש לי בבית ואני מעוניין לדעת כמה תועלת יש בשדרוגטלHD כתב:·......
לא מצליח להבין מה רלוונטי להשוואת טכנולוגיה שכבר מתה מזמן ואינה מוצעת יותר לרכישה....אבל שיהיה.
למען האמת, יש לי כרגע בבית מסכים מ 3 הטכנולוגיות. (פלאזמה + LCD\LED + OLED).
מבחינת ה"תחושה", OLED יותר דומה לפלאזמה בעיקר בזכות שחורים טובים וזווית צפיה כמעט אין סופית.
כאמור, כל התכונות הטובות שהיו לפלאזמה מועצמות ומשופרות ב OLED.
משאר הבחינות כגון רזולוציה/HDR/צריבות/צריכת חשמל/הפקת חום/עיצוב-עובי מסך
מדובר בליגה אחרת לגמרי שלא ניתנת להשוואה אפילו בצחוק....

·Spook כתב:·רלוונטי כי זה מה שיש לי בבית ואני מעוניין לדעת כמה תועלת יש בשדרוג.........

·MartinHSabag כתב:@Spook
·
הפלאזמה יותר סלחנית לשידורי SD באיכות נמוכה......

·pessik כתב:·......
נקודה ראשונה/u]
מה לעשות שבמדינת היהודים שידורי SD עדיין קיימים
נכון שערוצים 2 , 10 האלמותים כבר קיבלו הוראה לעבור ל HD .. כולנו מחכים לזה..
אמנם לחברי הפורום SD כבר מזמן לא רלוונטי אבל יש לא מעט בתי-אב בישראל
ששידורי SD שולטים שם ביד רמה !
נקודה שניה/u]
הדורות הראשונים של ה OLED ו LED עדיין סבלו מזמני תגובה לא מספיק גבוהים
מה שגרם למריחות ועוד תופעות שהפריעו לעין
למעשה גם המסך B6 סבל מלאגים עד לפני כמה חודשים שקיבל עדכון תוכנה
בפזלמה זה לא קיים בעליל ! מעולם לא ניצפו בעיות כאלה .
רוצה להגיד :
אני חושב שמי שיש לו פלזמה והוא מרוצה ממנה לדעתי עדיין לא צריך "לרוץ" להחליף אותה...

יש לי את שני המסכים בבית. 2 הסנט שלי, כפי שאמרו אחרים, ה OLED יותר טובה בהכל.Spook כתב:ה-OLED עם צבעים טובים יותר מפלזמה?
אני שוקל להחליף את הפנסוניק ST60 שלי ל-OLED. אפשר לצפות לצבעים אפילו יותר טובים מאלה שיש לי כיום?...

· אני צופה בעיקר בתכנים של נטפליקס או הורדת סדרות וסרטים באיכות 1080p. אני מניח שברגע שיהיה 4k אני אוריד סרטים ב-4k.nimee כתב:יש לי את שני המסכים בבית. 2 הסנט שלי, כפי שאמרו אחרים, ה OLED יותר טובה בהכל.......
אם אתה בעיקר צופה בתכנים מיס/הוט בסביבת צפייה חשוכה יחסית, אין לך שום צורך ביכולות סמארט, ואתה מדבר על את אותו גודל מסך, אז אני חושב שהשידרוג פחות יורגש. הפלזמה בהחלט נותנת פייט מצויין בתנאים הללו. בכל מצב אחר לדעתי השדרוג יורגש בצורה די משמעותית....

· תמיד אפשר לשבור חיסכון. הילדים לא חייבים ללמוד באוניברסיטה, לא?Itay_Pollak כתב:הזמן הנכון הוא כשהגיע הזמן. אם אתה עובר דירה -
מצד אחד - יהיה כיף להכנס עם מסך חדש - אז תקנה כשתעבור.
מצד שני - תקווה שיישאר לך כסף למסך...

·Spook כתב:עוד 4 חודשים המחיר ירד ואקנה את המסך לדירה החדשה..........