נטפליקס מעלה מחירים

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
Animor
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 815
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 169 פעמים

שליחה #41 

Animor כתב:מעדכן ששוחחתי בצ'אט עם נציגת שירות של נטפליקס וביקשתי לחזור לחיוב בדולרים כפי שהיה לי עד כה. היא אמרה שזה בלתי אפשרי, גם לאחר שניסיתי ללחוץ ואמרתי לה שאני שוקל להתנתק מהשירות בגלל המעבר לשקלים.

באופן מפתיע, היא הציעה לי ליצור מנוי חדש בארה"ב (אמרה לי לבקש ממישהו שאני מכיר בארה"ב לפתוח לי חשבון) וטענה שכך אשלם בדולרים.
...
בעקבות המלצת הנציגה סגרתי את החשבון ולאחר שפג תוקף המנוי פתחתי אותו מחדש דרך VPN לארה"ב, כאמצעי תשלום בחרתי פייפל בדולרים.
מאז חויבתי כבר פעמיים ב-$11.99. כלומר, ההמלצה שלה עבדה.

בלי קשר קראתי שנטפליקס מתכוונים להעלות את המחירים בכל העולם, כולל בארה"ב. אז אני מניח שבעוד חודש-חודשיים אני אאלץ לשלם 50 ש"ח בכל מקרה...

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73379
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #42 

כל המאמץ הזה בשביל 1-2 דולר בחודש? 8O

Animor
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #43 

איזה מאמץ בדיוק? להפעיל VPN דרך הדפדפן ולהירשם שוב? לקח בדיוק שתי דקות. אם כבר, לכתוב את הפוסט לקח לי יותר זמן מאשר הרישום...

מעבר ל-8 ש"ח בחודש, זה עניין עקרוני - שילמתי עד עכשיו כמו בכל העולם, אין סיבה שאני אשלם יותר רק בגלל שאני גר בישראל, אם אני יכול להימנע מכך.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73379
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #44 

Animor - בהצלחה עם העקרונות, אני אישית לא אתאמץ לסגור מנוי, לפתוח חדש, להתעסק עם VPN וכו, בשביל סכום כזה מגוחך. למדתי בחיים לבחור את המלחמות שלי ולא לחיות ולמות על עקרונות.

Animor
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #45 

על אלו מלחמות אתה מדבר למען השם? כנראה שלא הבנת את התגובה הקודמת ואתה מתעקש בכל זאת לנסות להגכיח אותי או את מה שכתבתי.
אז אני אנסה לעשות את זה ברור יותר עבורך:

להפסיק תשלום חודשי על מנוי - לחיצת כפתור, לוקח חצי דקה גג. נטפליקס מתגאים בכך שאפשר להתנתק בקלות.
"התעסקות עם VPN" - להוריד תוסף tunnelbear לכרום ולהפעיל אותו, לקח דקה כי כבר הכרתי את התוסף.
לחדש את התשלום החודשי כשה-VPN פועל - 2 דקות, כולל הכנסת פרטי הפייפל שלי ואפילו לקחתי מרווח ביטחון של הכנסת סיסמה שגויה בפעם הראשונה.

לקרוא לזה "לחיות או למות על עקרונות" זה מעט חסר פרופורציות :)

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3548
נתן תודות: 1111 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים

שליחה #46 

@Animor
·
תגיד, ברגע שאתה נרשם כביכול מארה"ב האם אתה מקבל גישה לתכנים של ארה"ב או ישראל ?
האם יש כתוביות בעברית לכל התכנים בדומה למנוי הישראלי?

Animor
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #47 

לא נרשמתי עם חשבון חדש, אלא פשוט חידשתי את המנוי שלי אחרי שהפסקתי את התשלום והוא פג (בסוף החודש). כלומר, נשארתי עם אותו מייל וחשבון.
התכנים הם אותם תכנים של חשבון ישראלי, הממשק בעברית וכמובן שיש כתוביות בעברית. אין לי את התכנים שיש לחשבון אמריקאי אם לשם אתה חותר.
הדבר היחידי שהשתנה זה תשלום של 12$ במקום 50₪.

liorp
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2352
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 194 פעמים

שליחה #48 

יפה. תודה על המידע!
למה באמת לשלם עוד 84 ש"ח בשנה כשאפשר שלא.
בכסף שנחסך אפשר במחירים של היום לממן חצי מעלות טיסה לבלגיה.

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”