·כלומר שאני עוקב אחרי התפתחויות מעניינות בשרשורacc800 כתב:·......
כלומר?...
LG OLED B7/C7/E7/G7/W7 - שרשור בעלים ראשי
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20191
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר:
@miki775
·
אפשר פשוט ללחוץ על לינק למטה כדי להרשם לשרשור, אתה לא חייב להודיע לכולם שאתה "עוקב".
·
אפשר פשוט ללחוץ על לינק למטה כדי להרשם לשרשור, אתה לא חייב להודיע לכולם שאתה "עוקב".
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
·:lol: כנראה הרגל ממקום אחר ששם מקובל להודיע הכל לכולם. אולי מפייסבוק...TheCoolest כתב:@miki775
·
אפשר פשוט ללחוץ על לינק למטה כדי להרשם לשרשור, אתה לא חייב להודיע לכולם שאתה "עוקב"....
-
Evil-u
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1376
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
·נראים צבעים טובים,Unplugged כתב:אחרי כיול מקצועי וחודש עם הטלוויזיה זוהי התמונה הכי טובה לטעמי שהגעתי אלייה
(480p - yes , 1080p - yes , 4k - Netflix)...
איכפת לך לפרסם את הכיול?
כשאתה אומר כיול מקצועי זה אומר כיול ממש? עם מצלמה והכל?
-
Evil-u
-
- חבר ותיק

אני בחיים לא אכייל דרך הטלפון, חשבתי כבר לקנות את הספיידר 5
https://www.amazon.com/Color-Calibratio ... 3109910011
אבל הבנתי שהוא לא קורא נכון אור של אולד
אבל הבנתי שהוא לא קורא נכון אור של אולד
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20191
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר:
·Evil-u כתב:אני בחיים לא אכייל דרך הטלפון, חשבתי כבר לקנות את הספיידר 5
אבל הבנתי שהוא לא קורא נכון אור של אולד...
אל תקנה את הספיידר, הוא לא מתאים למסכים חדשים.
עדיף בהרבה לקנות את ה-i1 Display Pro של X-Rite.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
LG OLED B7/C7/E7/G7/W7 - שרשור בעלים ראשי
שלום לחברי הפורום,
לא ממש ברור לי איך לאור כמות החברים כאן שרכשו את המסך אף אחד לא חשב לפתוח שרשור בעלים ראשי - שרשור אחד ראשי בו ירוכזו כל החוויות, התמונות, השאלות, התלונות שלכם וכל מה שקשור למסכי LG OLED מסדרת 2017-2018.
המצב הנוכחי הוא די בלתי נסבל, לפחות בעיניי - כל שעתיים רואים פוסטים דומים או כמעט זהים מפני שחברים לא טורחים אפילו לבדוק מה כבר נשאל ומה כבר נענה באותו ההקשר. הרעיון הוא למנוע את זה או לפחות לצמצם את זה משמעותית, תוך גם ריכוז והנגשת המידע הזה לחברים אחרים. אני מניח שנראה כאן בעיקר בעלי B7 (בעקבות מבצע הבלאק-פראיידיי של ח.י) אך מאחר וכל הפאנלים ויכולות המסכים זהים/דומים על הנייר, אין טעם להפריד את זה לתת שרשורים ולהתבדר.
אני גם מרשה לעצמי לפתוח את השרשור הזה מפני שגם אני התחדשתי ב- 65B7 שאמורה להיות מותקנות אצלי בעוד מספר ימים.
זהו, מקווה שלא פספסתי עם התזמון של השרשור, אך אולי עדיף מאוחר מאשר אף פעם.
לא ממש ברור לי איך לאור כמות החברים כאן שרכשו את המסך אף אחד לא חשב לפתוח שרשור בעלים ראשי - שרשור אחד ראשי בו ירוכזו כל החוויות, התמונות, השאלות, התלונות שלכם וכל מה שקשור למסכי LG OLED מסדרת 2017-2018.
המצב הנוכחי הוא די בלתי נסבל, לפחות בעיניי - כל שעתיים רואים פוסטים דומים או כמעט זהים מפני שחברים לא טורחים אפילו לבדוק מה כבר נשאל ומה כבר נענה באותו ההקשר. הרעיון הוא למנוע את זה או לפחות לצמצם את זה משמעותית, תוך גם ריכוז והנגשת המידע הזה לחברים אחרים. אני מניח שנראה כאן בעיקר בעלי B7 (בעקבות מבצע הבלאק-פראיידיי של ח.י) אך מאחר וכל הפאנלים ויכולות המסכים זהים/דומים על הנייר, אין טעם להפריד את זה לתת שרשורים ולהתבדר.
אני גם מרשה לעצמי לפתוח את השרשור הזה מפני שגם אני התחדשתי ב- 65B7 שאמורה להיות מותקנות אצלי בעוד מספר ימים.
זהו, מקווה שלא פספסתי עם התזמון של השרשור, אך אולי עדיף מאוחר מאשר אף פעם.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

שמור לביקורת שלי שתעלה בהמשך.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@gal-cohen
·
תודה תודה
אכן, לא יכלתי.
כולם מסביבי התחילו לשדרג והתחיל ממש לגרד לי ברגל ובגב. הלכתי לרופא שקבע חד משמעית שמדובר ב"שדרגת מערבית" קלאסית. התרופה (יותר נכון נסיוב) נכון להיום לא בסל הבריאות וכל מה שנותר לך כאדם מהישוב לעשות זה פשוט לטפל בסימפטום במקום בשורש הבעיה - דהיינו, לגהץ את הכרטיס.
התקנה אצלי בסוף השבוע ומבטיח לעדכן עם רשמים, ביקורת, הגדרות וכל המסביב לאחר מכן (ורק לאחר שהמסך יעבוד אצלי כמה ימים טובים).
·
תודה תודה
אכן, לא יכלתי.
כולם מסביבי התחילו לשדרג והתחיל ממש לגרד לי ברגל ובגב. הלכתי לרופא שקבע חד משמעית שמדובר ב"שדרגת מערבית" קלאסית. התרופה (יותר נכון נסיוב) נכון להיום לא בסל הבריאות וכל מה שנותר לך כאדם מהישוב לעשות זה פשוט לטפל בסימפטום במקום בשורש הבעיה - דהיינו, לגהץ את הכרטיס.
התקנה אצלי בסוף השבוע ומבטיח לעדכן עם רשמים, ביקורת, הגדרות וכל המסביב לאחר מכן (ורק לאחר שהמסך יעבוד אצלי כמה ימים טובים).
-
Evil-u
-
- חבר ותיק

טעות בידך, המסך שלי הגיע יום אחרי ההשקה בארץ, פתחתי דיון בעלים שאף אחד לא התייחס אליו.
https://www.hometheater.co.il/modules.p ... sc&start=0
ובמילים אחרות...תתחדש שחר!
https://www.hometheater.co.il/modules.p ... sc&start=0
ובמילים אחרות...תתחדש שחר!