נחת mrx 720
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5189
@daniel_m
·דניאל יקרי תודה רבה ממש כיף לשמוע ברכות ופחות העברת ביקורת....
·דניאל יקרי תודה רבה ממש כיף לשמוע ברכות ופחות העברת ביקורת....
- Balance
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2621
·אה, טוב... כי מקודם רשמת אנטום וחשבתי שהתכוונת לפאנטוםBUGY כתב:·לא זה ולא זה:......
anthem
https://www.anthemav.com/products-current/type=av-receiver/model=mrx-720/page=overview
...
- RanMoyal
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1869
Bugy,
הדברים שלך נכתבים מחוסר הבנה בסיסי מהי מערכת כיול ומה העקרונות שלה.
מערכות הכיול הללו בנויות בצורה שונה, חשיבה שונה, אלגוריתמים שונים, דרך כיול שונה, עקומות מטרה אחרות ולכן הן בהכרח יניבו תוצאות שונות.
בשל כך, אין כל יכולת לומר אם ARC יתפקד טוב יותר בחלל שלך מהפיוניר או הפוך.
גם בחינה של כל מערכת כזו היא לא דבר של מה בכך ולעיתים נדרשת התעמקות ומשחק של מספר ימים טובים.
זה לא עניין של שעות ספורות.
מיקום המיקרופון, גבהים, זויות, התרכזות בחלל לעומת התרכזות בצופה הבודד, שינוי עקומות מטרה, שינוי התדרים הנבדקים וכו'.
יש כאן המון משתנים לאלו שמתעמקים, קוראים ולומדים.
כמובן שמי שלא בעניין של להעמיק, ללמוד, לקרוא ולהבין, זה שטויות ואבסורד.
ולכן הוא גם לא מבין מה זו עקומת מטרה, מה החשיבות שלה, האם אפשר לשנות אותה, האם צריך וכדאי בכלל לתת למערכת לעבוד מעל 400HZ ועוד ועוד
יש לי נסיון של המון שנים עם כל מערכות הmain stream, לרבות שנתיים אינטנסיביות מאוד עם Dirac ואחת המסקנות שלי היא שמי שממליץ על אחת המערכות הללו , לשם קנייה עיוורת, לא מבין בכלל איך המערכות הללו עובדות.
אין לי בעיה להמליץ למישהו על מקרן. הרבה אנשים קנו על עיוור מקרן בגלל שהמלצתי להם.
אני ישן טוב בלילה.
הקונטרסט של המקרן לא ישתנה אם הוא נמצא בנתניה או בראש פינה והחדות תהיה זהה בתל אביב או בניו יורק
אודיו זה עולם אחר
המלצות ל אודיו ובמיוחד RC הן סופר בעייתיות.
אגב, אני אומר זאת פעם נוספת, שלא ישתמע לרגע שאני חושב ש-ARC לא יתפקד טוב. יכול להיות שהוא יתפקד מדהים, אבל זו סוגייה שקשה לצפות אותה. במיוחד קשה לצפות אם המשתמש יאהב את מה ש ARC עשתה.
רן
מערכות הכיול הללו בנויות בצורה שונה, חשיבה שונה, אלגוריתמים שונים, דרך כיול שונה, עקומות מטרה אחרות ולכן הן בהכרח יניבו תוצאות שונות.
גם בחינה של כל מערכת כזו היא לא דבר של מה בכך ולעיתים נדרשת התעמקות ומשחק של מספר ימים טובים.
מיקום המיקרופון, גבהים, זויות, התרכזות בחלל לעומת התרכזות בצופה הבודד, שינוי עקומות מטרה, שינוי התדרים הנבדקים וכו'.
ולכן הוא גם לא מבין מה זו עקומת מטרה, מה החשיבות שלה, האם אפשר לשנות אותה, האם צריך וכדאי בכלל לתת למערכת לעבוד מעל 400HZ ועוד ועוד
יש לי נסיון של המון שנים עם כל מערכות הmain stream, לרבות שנתיים אינטנסיביות מאוד עם Dirac ואחת המסקנות שלי היא שמי שממליץ על אחת המערכות הללו , לשם קנייה עיוורת, לא מבין בכלל איך המערכות הללו עובדות.
אין לי בעיה להמליץ למישהו על מקרן. הרבה אנשים קנו על עיוור מקרן בגלל שהמלצתי להם.
אני ישן טוב בלילה.
הקונטרסט של המקרן לא ישתנה אם הוא נמצא בנתניה או בראש פינה והחדות תהיה זהה בתל אביב או בניו יורק
אודיו זה עולם אחר
אגב, אני אומר זאת פעם נוספת, שלא ישתמע לרגע שאני חושב ש-ARC לא יתפקד טוב. יכול להיות שהוא יתפקד מדהים, אבל זו סוגייה שקשה לצפות אותה. במיוחד קשה לצפות אם המשתמש יאהב את מה ש ARC עשתה.
רן
נערך לאחרונה על ידי RanMoyal ב 20/06/2017 17:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17940
·BUGY כתב:·תצחק תצחק אבל עדיין לא הביאו לנו כיול מתקדם, 3D, שיתמוך במערך אטמוס...כמו שהבטיחו לנו לפני שנה וחצי...הכל שקרים............
הבחור הזוי הרבה זמן לא נתקלתי בדבר כזה הזוי.
אין לי בעיה שאוהב ימאהה זה לגיטימי אבל להשמיץ מותג אחר ללא בסיס? זה משהו שעדין לא נתקלתי בו.
יאללה הולך לאכול דובדבנים במסיבה עם סטריאו ב 32 ערוצים
- daniel_m
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 156
מי שמעביר ביקורת תדפדף אותו.. אני מאמין שגם אם יש דעות מנוגדות יש דרך ויש זמןFastandFurious כתב:@daniel_m
·דניאל יקרי תודה רבה ממש כיף לשמוע ברכות ופחות העברת ביקורת.......
אבל שכל אחד יעשה לראות עיניו. לא חושב שנכון להעביר ביקורת על בחירה טובה שעשית בגלל העדפה אישית כזו או אחרת.
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17940
·FastandFurious כתב:@istarmini
·אמר גם שהמחבר HDMI 2.0, בזמן שהמחבר הוא 2.0A......
עזוב נו הרמה פה צוללת למטה בפורום הזה
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
·(Y)RanMoyal כתב:Bugy,
אני ישן טוב בלילה.
אודיו זה עולם אחר
רן...
הבנתי אותך, ותחלס זה גם מה שאמרתי לו בשיחה פרטית, להביא את שניהם הביתה ולבדוק. אבל תבין פה את הבעיה שאתה מציב, ימים של חפירות, למידה והעמקה לתוך רסיבר שאולי תקבל ליום או יומיים ואין לך את הזמן לכל הלימוד ועל הדרך להתרשם מההגברה ובמקביל יש לך עוד רסביר אחר לגמרי שצריך לעשות איתו את התנליךל הסתגלות הזה וגם, להשוואת להרסביר הנוכחי שלו. סיפור שלא ניתן לצאת ממנו.
למזלו. היתה לו בחירה פשוטה, התקציב מאפשר והמלאים קיים. אז הלך על זה. עכשיו הוא ילמד, יבדוק ויחליט מה טוב לו ומה לא ולדעתי במקרה שלו, זאת הבחירה הכי טובה.
כי תחלס, זה או האנטם או מערכת בחלקים (לא מתחבר לדנון, לא רוצה מרנץ, לא אוהב כיול של ימהה, פיונר אולי ואונקיו הגזימו במחירים). בתקציב שלו, מערכות בחלקים רחוקות מדי.
- genvirt
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1495
תתחדש!
גם אני במחשבה קבוע לשדרג...
ואנטם אחד מהחלופות, רק אם כבר למה לא 1120? הוא אמור היה לסגור את כול הפינות של ק״ב...
מקווה שהשנה ארקם תוציא דגם חדיש, באצם כמו כול החברות וימהה ראשונה בשורה.
אך ככה או אחרת לא היתי רוכש דבר כזה יקר ללא מבחן הזנה אם כול הסטאפ שיש לי, בד״כ חנויות מסכימים לתת להדגמה....
ממי רכשת אם לא זה סוד?
גם אני במחשבה קבוע לשדרג...
ואנטם אחד מהחלופות, רק אם כבר למה לא 1120? הוא אמור היה לסגור את כול הפינות של ק״ב...
מקווה שהשנה ארקם תוציא דגם חדיש, באצם כמו כול החברות וימהה ראשונה בשורה.
אך ככה או אחרת לא היתי רוכש דבר כזה יקר ללא מבחן הזנה אם כול הסטאפ שיש לי, בד״כ חנויות מסכימים לתת להדגמה....
ממי רכשת אם לא זה סוד?
Heavy Metal Is The Law
- RanMoyal
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1869
Bugy,
אני מבין שאין תמיד את היכולת להביא כל מכשיר לבדיקה ולא כל אחד בנוי לקרוא מעל 2,000 עמודי אינפורמציה ב -AVS על ARC , או על מערכות אחרות.
מובן שהדבר לא מפחית מהחשיבות של הדיון העקרוני וכולי תקווה שאנשים מוצאים בו עניין ו לא לוקחים אותו למקום של ביקורת על אנט'אם חלילה, כי זה לגמרי לא המקרה.
ARC נחשבת מערכת מעולה, אבל כאמור היא לא תמיד תניב את התוצאה הרצויה בעיני המשתמש.
ואגב, הייתה כאן עוד אופציה. קוראים לה ארקאם 350 או 550 , שמגיעים עם DIRAC.
לכאורה DIRAC היא מערכת שנחשבת טובה יותר מ- ARC ומתוחכמת יותר, אבל שוב, אין כאן דברים אקסיומטיים.
אף פעם לא מופתע לקרוא על משתמש שמספר שהוא בחן ARC ובחן DIRAC ודווקא MCACC נשמע הכי טוב אצלו.
רן
אני מבין שאין תמיד את היכולת להביא כל מכשיר לבדיקה ולא כל אחד בנוי לקרוא מעל 2,000 עמודי אינפורמציה ב -AVS על ARC , או על מערכות אחרות.
מובן שהדבר לא מפחית מהחשיבות של הדיון העקרוני וכולי תקווה שאנשים מוצאים בו עניין ו לא לוקחים אותו למקום של ביקורת על אנט'אם חלילה, כי זה לגמרי לא המקרה.
ARC נחשבת מערכת מעולה, אבל כאמור היא לא תמיד תניב את התוצאה הרצויה בעיני המשתמש.
ואגב, הייתה כאן עוד אופציה. קוראים לה ארקאם 350 או 550 , שמגיעים עם DIRAC.
לכאורה DIRAC היא מערכת שנחשבת טובה יותר מ- ARC ומתוחכמת יותר, אבל שוב, אין כאן דברים אקסיומטיים.
אף פעם לא מופתע לקרוא על משתמש שמספר שהוא בחן ARC ובחן DIRAC ודווקא MCACC נשמע הכי טוב אצלו.
רן
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
@FastandFurious
·
תתחדש תהנה תעצום עניים ותן למוזיקה לחלחל
ותתעלם מכל אלה שמנסים להוציא לך את הרוח מהמפרשים
עשית רכישה מדהימה!
·
תתחדש תהנה תעצום עניים ותן למוזיקה לחלחל
ותתעלם מכל אלה שמנסים להוציא לך את הרוח מהמפרשים
עשית רכישה מדהימה!
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@BUGY
·בוגי יקרי, תודה לך על הכל על כל העזרה והרצון תמיד לעזור
על הזמן היקר שנתת ועזרת, מאריך אותך מאוד
·בוגי יקרי, תודה לך על הכל על כל העזרה והרצון תמיד לעזור
על הזמן היקר שנתת ועזרת, מאריך אותך מאוד
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@itay123
·תודה רבה לך על הכל ובכלל על כל הדרך שעברת איתי
על הזמן היקר שנתת על שעות שהן לא שעות...
על הסבלנות, ועל הרצון הטוב...
·תודה רבה לך על הכל ובכלל על כל הדרך שעברת איתי
על הזמן היקר שנתת על שעות שהן לא שעות...
על הסבלנות, ועל הרצון הטוב...
- menny
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 917
תתחדש, אחלה בחירה
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@menny
·אחלה זאת חברה שמייצרת חומוס גרוע נכון ?

·אחלה זאת חברה שמייצרת חומוס גרוע נכון ?
- LiorShap
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3068
כל הכבוד ויקטור !
תתחדש ותהנה
תתחדש ותהנה
- GuyHoresh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 342
@FastandFurious
·
תתחדש ותהנה ויקטור, אני לפחות מחכה בקוצר רוח לקרוא את הרשמים שלך מהרסיבר החדש.
·
תתחדש ותהנה ויקטור, אני לפחות מחכה בקוצר רוח לקרוא את הרשמים שלך מהרסיבר החדש.
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@LiorShap
·תודה ליאור
·תודה ליאור
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@GuyHoresh
·
תודה גיא, הם לא יהיו אודיופילים ברמות פירוט של הפוסט האחרון שלך 
·
- GuyHoresh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 342
·FastandFurious כתב:@GuyHoresh
·תודה גיא, הם לא יהיו אודיופילים ברמות פירוט של הפוסט האחרון שלך
...
לעולם אי אפשר לדעת.... הדבר הכי חשוב, בעצם הדבר היחיד שחשוב אתה תהיה מרוצה.
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@GuyHoresh
·אני כבר מרוצה
עדכון קל:
הרכבתי, בדיוק כאשר סיימתי נכנסו הילדים מגן השעשועים,
הדלקתי רק בשביל לקבל מושג, זה לא מדד, דקה וחצי של האזנה.
בשביל רשמים טובים צריך לתת עבודה בכל הנגזרות...
·אני כבר מרוצה
עדכון קל:
הרכבתי, בדיוק כאשר סיימתי נכנסו הילדים מגן השעשועים,
הדלקתי רק בשביל לקבל מושג, זה לא מדד, דקה וחצי של האזנה.
בשביל רשמים טובים צריך לתת עבודה בכל הנגזרות...