שחקנית חדשה נכנסת לתחום הטלויזיה - איך יגיבו השחקניות הוותיקות?
-
nir-vaknin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
@rafi_d
·
1 - בפרטנר יש עידן + . בנקסט אין
2 - בפרטנר יש ערוצי ספורט 5 בנקסט אין
3 - בפרטנר תהייה ספרייה תוכן למבוגרים - בנקסט אין.
4 - בפרטנר יש אפשרות לראות נטפליקס בנקסט אין.
5 - בפרטנר יש ערוץ הילדים - בנקסט אין.
לעת עתה זה מספיק?
·
1 - בפרטנר יש עידן + . בנקסט אין
2 - בפרטנר יש ערוצי ספורט 5 בנקסט אין
3 - בפרטנר תהייה ספרייה תוכן למבוגרים - בנקסט אין.
4 - בפרטנר יש אפשרות לראות נטפליקס בנקסט אין.
5 - בפרטנר יש ערוץ הילדים - בנקסט אין.
לעת עתה זה מספיק?
- rafi_d
-
- אחראי תחום רשתות

- תגובות: 3501
@nir-vaknin
·אני לא הכתובת לתגובה... בכל מקרה - זה לא מספיק, כי את העיקר אנחנו לא יודעים - אם יתחרו (עם כל התחולה הזאת) גם במחירNEXT של 49/69 ש"ח ... אולי אתה יודע גם את זה?
יש לי הרגשה שהם "שכחו" על קיומם של NEXT/טריפל C הזולים יותר, ומתייחסים רק לסלכלום, כי רוב המנויים שהם רוצים לגנוב - שם...
·אני לא הכתובת לתגובה... בכל מקרה - זה לא מספיק, כי את העיקר אנחנו לא יודעים - אם יתחרו (עם כל התחולה הזאת) גם במחירNEXT של 49/69 ש"ח ... אולי אתה יודע גם את זה?
יש לי הרגשה שהם "שכחו" על קיומם של NEXT/טריפל C הזולים יותר, ומתייחסים רק לסלכלום, כי רוב המנויים שהם רוצים לגנוב - שם...
-
nir-vaknin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
@rafi_d
·
נקסט וטריפל סי הם מוצרים משלמים. אני למשל לקוח של סלקום (כמות הפעמים שהפעלתי את הממירים מאוד נמוכה כי אני לא מת על טלויזיה) אפשר לומר שאני רואה בשיטת VOD יותר מאשר בשיטה הלינארית (למעט משחקי ספורט)
במקביל אני מנוי לנקסט טיוי שגם זה בעיניי תשלום מיותר כי כאמור מעטות הפעמים שאני מפעיל את השירות וכרגע לצורך העניין יש 2 סדרות שאני צופה בהם דרך הנקסט - מתים לרגע ופול מון.
כך או כך, גם לקוח שמכור לסדרות (מקור / רכש) עדיין ירצה לצפות בערוץ 10,2, ערוצי סרטים למניהם. ובעקבות כך יצטרך מוצר כמו עידן + , סלקום טיוי, פרטנר טיוי.
·
נקסט וטריפל סי הם מוצרים משלמים. אני למשל לקוח של סלקום (כמות הפעמים שהפעלתי את הממירים מאוד נמוכה כי אני לא מת על טלויזיה) אפשר לומר שאני רואה בשיטת VOD יותר מאשר בשיטה הלינארית (למעט משחקי ספורט)
במקביל אני מנוי לנקסט טיוי שגם זה בעיניי תשלום מיותר כי כאמור מעטות הפעמים שאני מפעיל את השירות וכרגע לצורך העניין יש 2 סדרות שאני צופה בהם דרך הנקסט - מתים לרגע ופול מון.
כך או כך, גם לקוח שמכור לסדרות (מקור / רכש) עדיין ירצה לצפות בערוץ 10,2, ערוצי סרטים למניהם. ובעקבות כך יצטרך מוצר כמו עידן + , סלקום טיוי, פרטנר טיוי.
- rafi_d
-
- אחראי תחום רשתות

@nir-vaknin
·
באמת מוזרה ה"שיטה" שלך - של עוד מנוי לשתי סדרות...
רק הערה אחת: להזכיר, עידן+ זה לא "מוצר", זה שירות/שידור חינמי ורק מקדם מכירות בשירותי IPTV לכיוון הבטלנים שביניינו... אני, לדוגמא, "מנוי" רק עליו (יש תמיכה במכשיר הטלוויזיה), ו"מתענה" ב'שירותי' רשת האינטרנט לטובת כל השאר... ההשקעה: 3$ לחודש על VPN, שיהיה... אני יכול להמליץ לך לשקול את זה לטובת שתי הסדרות האלו (לפחות)...
·
באמת מוזרה ה"שיטה" שלך - של עוד מנוי לשתי סדרות...
רק הערה אחת: להזכיר, עידן+ זה לא "מוצר", זה שירות/שידור חינמי ורק מקדם מכירות בשירותי IPTV לכיוון הבטלנים שביניינו... אני, לדוגמא, "מנוי" רק עליו (יש תמיכה במכשיר הטלוויזיה), ו"מתענה" ב'שירותי' רשת האינטרנט לטובת כל השאר... ההשקעה: 3$ לחודש על VPN, שיהיה... אני יכול להמליץ לך לשקול את זה לטובת שתי הסדרות האלו (לפחות)...
- matanh123
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 122
אני מנוי על נטפליקס ומאוד מרוצה.
וגם מנוי על הוט בגלל הספורט ומרוצה ביינתיים
אבל מי שלא יכול או לא רוצה לשלם בשביל משחקי פורט
שני הפיתרונות שנתתי מספיקים
ומי שרוצה ספורט שווה כבר הוט
וגם מנוי על הוט בגלל הספורט ומרוצה ביינתיים
אבל מי שלא יכול או לא רוצה לשלם בשביל משחקי פורט
שני הפיתרונות שנתתי מספיקים
ומי שרוצה ספורט שווה כבר הוט
- rafi_d
-
- אחראי תחום רשתות

·בוא נניח, שיתנו בחבילה הבסיסית את כל 5 ערוצי ספורט5 במחיר של - נניח 90 ש"ח (קצת פחות מסלכלום). למה זה לא מספיק/כדאי יותר מ+200 שח להוט?matanh123 כתב:ומי שרוצה ספורט שווה כבר הוט...
- matanh123
-
- חבר פעיל מאוד

יש שמה צארלטון שעולה עוד 70 שקל כמעט
וגם יש להם סדרות ישראליות טובות שאין להשיג לא ביס ולא במקומות אחרים
וגם יש להם מלא ערוצים
יותר מסלקום וומה שיהיה בפרטנר
אם מספיק לך קצת ערוצים ובלי צארלטון אז בסדר
מי שאוהב הרבה ערוצים וצריך את צארלטון אז לא יספיק לו הסלקום
מי שלא צריך ספורט מספיק לו הסלקום ב 99
מי שרוצה ספורט וזה עוד 100 שקל נגיד אז חייב הוט יס או את החבילה היקרה של סלקום שזה מעל 200 כולל כל הספורט
אם אתה לא צריך א ספורט אפשר נטפליקס ו next או next וסלקום
בשביל ספורט תמיד יהיה מעל 200 ויקר
וגם יש להם סדרות ישראליות טובות שאין להשיג לא ביס ולא במקומות אחרים
וגם יש להם מלא ערוצים
יותר מסלקום וומה שיהיה בפרטנר
אם מספיק לך קצת ערוצים ובלי צארלטון אז בסדר
מי שאוהב הרבה ערוצים וצריך את צארלטון אז לא יספיק לו הסלקום
מי שלא צריך ספורט מספיק לו הסלקום ב 99
מי שרוצה ספורט וזה עוד 100 שקל נגיד אז חייב הוט יס או את החבילה היקרה של סלקום שזה מעל 200 כולל כל הספורט
אם אתה לא צריך א ספורט אפשר נטפליקס ו next או next וסלקום
בשביל ספורט תמיד יהיה מעל 200 ויקר
- rafi_d
-
- אחראי תחום רשתות

אם לא הבנת, מדובר כאן בשרשור על פרטנר (ולא סלכלום). התכולה המדוייקת לא ידועה, אבל ספורט5+נטפליקס זה חלופה טובה עבור הרבה אנשים לקצת ספורט וVOD טוב במחיר נמוך. יש שמועות שגם אינטרנט צר-פס (טריפל) יהיה כלול במחיר...
ברור שבהוט ב240 ש"ח תקבל יותר בטריפל, אז מי שלא עשיר כמוך, שישתמש בצפיה ישירה/הורדה מהאינטרנט לשאר...
ברור שבהוט ב240 ש"ח תקבל יותר בטריפל, אז מי שלא עשיר כמוך, שישתמש בצפיה ישירה/הורדה מהאינטרנט לשאר...
- matanh123
-
- חבר פעיל מאוד

נכון
פרטנר בטח לא תהיה עם הרבה תוכנן כמו סלקום אבל בוא נחכה ונראה.
ויש מלא פתרונות זולים לא חסר.
יש כתבה בממון על כל זה שפרטנר נכנסת והתחרות בשוק
פרטנר בטח לא תהיה עם הרבה תוכנן כמו סלקום אבל בוא נחכה ונראה.
ויש מלא פתרונות זולים לא חסר.
יש כתבה בממון על כל זה שפרטנר נכנסת והתחרות בשוק
- rafi_d
-
- אחראי תחום רשתות

אכן. מילת המפתח היא ממשק/שלט/נוחות/איכות גישה למדיה. כשהחומר זמין לך בלחיצת-תפריט, ובאיכות שרצית וללא חיפושים והורדות - אנשים ישלמו. אם לא - לא. כמה ישלמו - זו כבר שאלה חשובה אחרת... לא כל מחיר!
- yaronnn
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 601
מה שונה פרטנר מסלקום אותו מחיר בערך אותם ערוצים בערך
נערך לאחרונה על ידי yaronnn ב 26/06/2017 15:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
- yaronnn
-
- חבר פעיל במיוחד

אם יהיה אינמל פלנט או ערוץ הבידור או ערוץ.סרטים אולי שווה
- rafi_d
-
- אחראי תחום רשתות

·או שתספר לנו מה יש בחבילה, ושאנחנו לא יודעים, או שתחכה עם כולנו בסבלנות למחר...yaronnn כתב:מה שונה פרטנר סלקום אותו מחיר בערך רותם ערוצים בערך....
נערך לאחרונה על ידי rafi_d ב 26/06/2017 16:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
- yaronnn
-
- חבר פעיל במיוחד

אני גם לא יודע אבל הלוואי שנופתע לטובה מחכה למחר בבוקרrafi_d כתב:·או שתספר לנו מה יש בחבילה, ושאנחנו לא יודעים, או שתחכה עם כולנו בסבלנו למחר............