רסיבר ק"ב כ-לב המערכת. עזרה.

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
JizzMo
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 179

שליחה

ADICT כתב:דעתי ה901 הוא reference בכל קנה מידה
...
·

הבחור רשם שהכי חשוב לו זה ה RC ואתה מציע לו פיוניר עם מערכת כיול דמה שלא רק שלא עושה כלום כדי לשפר, אם החדר לא עבר תיקונים אקוסטיים פיזיים, היא רק תקלקל... מלבד DIRAC (ה ARC לא הרשי אותי כלל), הטופ כרגע זה ה YPAO החדש של ימהה בדגמי הדגל כמו ה 3070

FastandFurious פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5189

שליחה

JizzMo כתב:לא יודע מה יש לך כרגע, אבל אם ממש מדקדג לשדרג, לך על רסיבר ממוצע זמני מאמזון בעד 3500 שח. את רסיבר החלומות ב 15000 שח (או זול יותר מאמזון), תדחה לסוף שנת 2018 או אפילו ל 2020. לא ההיתי משקיע סכום כזה במוצר שבתוך שנה וחצי יהפוך לצולע ללא HDMI 2.1b לפחות, וככל הנראה עוד תוספים כמו עיבוד DTS וירטואלי. לחילופין אפשר לוותר על רסיבר כזה ולרכוש רסיבר ב 5000 שח (מאמזון שזה שווה לרסיבר 12 אלף בארץ), ואת השאר להוציא על רמקולים וסטרימר איכותי...
...
·

ערב טוב לך דוד.

"עוד שנה וחצי יהיה צולע"?
נכון שיהיה תקן 2.1 ואולי 2.2 ואחריו גם 2.3...
זה לא נגמר...
מה שכן גם כאשר יהיה 2.1, כשיסגר התקן בסוף 2017
וכולם ירוצו לרכוש את הרסיברים החדשים
אילו תכנים יהיו לכל המתחדשים בשביל לממש את הפוטנציאל?
אין תכנים וממש לא יהיו בקרוב...
היום מכרתי את המרנץ 5010 שלי.
רמקולים רכשתי לפני כחודש
בקשר למקור? לא סובל סטרימרים, לרוב הם מוגבלים מבחינת השימושים שלי
יש לי HTPC, כרטיס מסך ANVIDA GTX 1060, תומך 8K HDMI2.0 B כמו שאתה אוהב, ונחש מה ? אין תכנים :lol: , הנה יש לי תכנולוגייה שאני לא יכול לנצל... הסרטים יושבים על 4.2.2 10 ביט....

התוכנית שלי היא לרכוש היום, יש לי רמקולים יקרים עם פוטנציאל מעולה,
לפני שנה רכשתי מסך סמסונג, עד שיהיה תוכן לקידמה, עכשיו אני צריך רסיבר ואין לי למה לחכות לחדשים, כי המסך לא תומך מעבר ל4.4.4 10 ביט HDR.
התכנולוגייה נמצאת בשוק, וגם אני :lol: , אז אני לא מתכוון לשדרג מסך ב3 שנים הקרובות כי לא יהיה תוכן, כאשר יהיה נשדרג מסך ורסיבר, אני נהנה כל עוד אני יכול, לא חסר לי כיס, תודה בכול אופן על העצה שלך יכול להיות שרסיבר מאמזון ב5 אלף שקל עכשיו כאשר הדגמים היוצאים יורדים במחיר,
זה פוטנציאל אדיר...
רשימת הציוד: Accuphase E-480 Integrated Amplifier with DAC-60|Perlisten R7t Speakers|Elipson Planet L Surround Speakers|Morel SP3 Dolby Atmos Speakers|WiiM Ultra Streamer|PSA S1813 Subwoofer|LG C1 TV

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

JizzMo כתב:
...
...
·

הבחור רשם שהכי חשוב לו זה ה RC ואתה מציע לו פיוניר עם מערכת כיול דמה שלא רק שלא עושה כלום כדי לשפר, אם החדר לא עבר תיקונים אקוסטיים פיזיים, היא רק תקלקל... מלבד DIRAC (ה ARC לא הרשי אותי כלל), הטופ כרגע זה ה YPAO החדש של ימהה בדגמי הדגל כמו ה 3070
...
·

בדיוק אתה צודק בקשר לפיוניר זה הדבר שהפריע לי לחשוב ברצינות עליהם.
בקשר לימאהה מאיפה אתה יודע על הכיול החדש? הרסיבר רק חודש בעולם
עדין לא נתקלתי בחוות דעת על הכיול שלהם... ימאהה 3070 בהחלט ראוי מבחינתי...
רשימת הציוד: Accuphase E-480 Integrated Amplifier with DAC-60|Perlisten R7t Speakers|Elipson Planet L Surround Speakers|Morel SP3 Dolby Atmos Speakers|WiiM Ultra Streamer|PSA S1813 Subwoofer|LG C1 TV

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

@JizzMo
איך הגעת למסקנה הזו? ש ARC לא הרשים אותך?
יש לך ביסוס לתענה הזאת? זה יכול לעזור לי....
נערך לאחרונה על ידי FastandFurious ב 17/06/2017 9:33, נערך פעם 1 בסך הכל.

JizzMo
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה

יצא לי לשמוע אקרם ואנטם בחדר תצוגה בגרמניה, שניהם לטענת המוכר שם כיילו לאותו החדר עם אותם הרמקולים ולאותו מיקום. היו הבדלים לטובת האקרם עם הדיראק (הושמעה הופעה ב DTS-MA), ברור שייתכן ושחלק מההבדל נבע מהרסיברים עצמם, אבל היות והאנטם אמור להיות יותר איכותי מאקרם או לפחות משתווה לו, קל להסיק שההבדלים הם בעיקר בגלל מערכות הכיול השונות. לגבי ה ימהה 3070 זו לדעתי ההחלטה הטובה ביותר. זה רסיבר 9.2 יחיד שמאפשר לך 11.2 (יש 11 יציאות רמקולים כך ש 7.2 לצד 5.2.4 מתאפשר בקלות. מערכת הכיול שלו כוללת החזרים בזוויות וכיול סאונד 3D לפורמטי האטמוס וה DTS:X שאין עדיין באודיסי ולא ב ARC (לדיראק יש אבל לא ידוע לי באילו רסיברים ביתיים). מימהה אתה גם מקבל את כל מה שאתה מצפה מרסיבר AV ולא A ללא V כמו שיש בחברות "איכות" כמו אנטם ואקרם (UPSCALING איכותי לוידאו, אפשריות כיול תמונה, אינספור מצבי סראונד ועוד).

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

@JizzMo
· הניסיון שלך עם ARC גובל לאפס, על סמך שהיה בחדר לא שלך ולא עם הציוד שלך, אין לך מושג מה הבעיות שהיו לפני ומה בעצם ה ARC תיקן, מבחינתך לא רלוונטי לכלום...ועל איזה כיול 3D מדובר? ומה הקשר ל DIRAC?

JizzMo, באמת שאתה משתדל ועוזר דיי הרבה פה בפורום

זה מראה שאתה אדם שאוהב לעזור, ועל כן תודה רבה,

תדע שצמצמתי את כל רשימת הרסיברים שחשבתי עליהם,

הגעתי לאנטם mrx 720

ולימאהה 3070.

הדילמה היא קשה, דברתי עכשיו עם ישראל מחנות "אניגמה"

שבחיפה, חברי הטוב יהודה "בכינוי" Pacific,

המליץ לי לדבר עם ישראל, ואמר לי שהרבה אנשים מתייעצים איתו על התאמות של רסיברים לרמקולים סונס פאבר, וההפיך, יש לו ניסיון עשיר עם סונס.
אז התקשרתי אליו, מהשיחה איתו נאמר לי שאנטם עדיף עם סונס פאבר
מאשר ימאהה.
שאנטם יתן קולנוע מצויין איתם אגב בדיוק מה שחשבתי...
זה כבר מנתק אותי מימאהה בעל כורחי.

אגב הובהר לישראל כבר מתחילת השיחה שאני לא מתכוון לרכוש דרכו.

ככה שאין פה אינטרס להמליץ על משהו ריווחי יותר, וכו'.

JizzMo
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה

מ ANTHEM אתה לא תקבל כלום מעבר למינימום הנדרש מרסיבר. מיתוג HDMI 2.0 ואיכת סאונד טובה, ללא שום מצבי סראונד מלבד המצבים התקניים והיבשים של דולבי ו DTS. יש לו אמנם אינטרנט אבל מאד בסיסי. לניגון מדיה אתה חייב אפלקציה של DTS שנקראת PLAYFI שלא ברור אילו פורמטים היא יכולה לתמוך (באתר של אנטם אין אזכור ל FLAC או APE ובוודאות שאין תמיכה ב DSD כי שאלתי את המוכר בגרמניה). לגבי אינטרנט, יש רק SPOTIFY ללא אפילו רדיו אינטרנט וגם לא AM .

אין כלל מה להשוות למה שאתה מקבל מרסיבר מיינסטרים של ימהה. ראה באתר המוצר לגבי מה זה כיול 3D (לדוגמה אודיסי עד היום לא מבצעים כיול אופטימאלי עבור אטמוס = OBJECT BASED). באתר של DIRAC רשום שיש כבר תמיכה בעדכון תוכנה, ל ARC אין כזאת. לאנטם גם אין כניסת PHONO והוא לא מסוגל להמיר וידאו אנלוגי ל HDMI. אפילו מצב ALL CHANELS STERO לא קיים בו (הם מתעכשים שתשמע מוסיקה או בסטריאו או במצב MUSIC של DTS או דולבי).

לא ההיתי רוכש אותו גם ב 2000 שח, אולי בתור רסיבר משני בעיקר למוסיקה הוא יכול להיות יעיל... לך על ה 3070 ולא תתאכזב..

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442

שליחה

את אף אחד לא מעניין כל מצבי ה סראוונד המטופשים האילו, אולי לילדים שמתחילים את החיים שלהם באודיו - סוג של התלהבות, ויקטור עבר את הגיל של משחק עם צעצועים.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17940

שליחה

JizzMo כתב:מ ANTHEM אתה לא תקבל כלום מעבר למינימום הנדרש מרסיבר. מיתוג HDMI 2.0 ואיכת סאונד טובה, ללא שום מצבי סראונד מלבד המצבים התקניים והיבשים של דולבי ו DTS. יש לו אמנם אינטרנט אבל מאד בסיסי. לניגון מדיה אתה חייב אפלקציה של DTS שנקראת PLAYFI שלא ברור אילו פורמטים היא יכולה לתמוך (באתר של אנטם אין אזכור ל FLAC או APE ובוודאות שאין תמיכה ב DSD כי שאלתי את המוכר בגרמניה). לגבי אינטרנט, יש רק SPOTIFY ללא אפילו רדיו אינטרנט וגם לא AM .

אין כלל מה להשוות למה שאתה מקבל מרסיבר מיינסטרים של ימהה. ראה באתר המוצר לגבי מה זה כיול 3D (לדוגמה אודיסי עד היום לא מבצעים כיול אופטימאלי עבור אטמוס = OBJECT BASED). באתר של DIRAC רשום שיש כבר תמיכה בעדכון תוכנה, ל ARC אין כזאת. לאנטם גם אין כניסת PHONO והוא לא מסוגל להמיר וידאו אנלוגי ל HDMI. אפילו מצב ALL CHANELS STERO לא קיים בו (הם מתעכשים שתשמע מוסיקה או בסטריאו או במצב MUSIC של DTS או דולבי).

לא ההיתי רוכש אותו גם ב 2000 שח, אולי בתור רסיבר משני בעיקר למוסיקה הוא יכול להיות יעיל... לך על ה 3070 ולא תתאכזב..
...
·

אנטם מכייל o.b
מצבי סראונד זה קישקוש בלבוש היה לי ימאהה בזמנו חוץ מהשבוע הראשון שבדקתי מה זה עושה לעולם לא הפעלתי את הקישקוש הזה.
היום כשתחום הוידאו כל כך מתקדם מה שאומר מעבדי תמונה סופר מתקדמים במסכים ובמקרנים רסיבר שכולל עיבוד וידאו מיותר לחלוטין, פשוט אפס שימוש בנושא, מיותר לחלוטין הכי נכון זה מה שנכנס זה מה שיוצא, כל דבר אחר רק מקלקל.
אני מבין שימאהה עשו לך את זה עם הזויות אה ? חחחחח

כל יתר התמיכות בהזרמות מוזיקה וכו לא ממש מענין את כולם ,אותי למשל, לא מענין בכלל.

וידאו אנלוגי ??? הלו הלו אתה צוחק ??? אנחנו במאה ה 21 מה זה וידאו אנלוגי ???? מי צריך להמיר וידאו אנלוגי ??

פונו ? אין ספק שאומרים שזה מתרומם.
מי שנכנס לזה משתמש במכשיר חיצוני ולא בכניסות פונו ברסיבר.

עכשיו זה שלאוזניך הימאהה נשמע עדיף על זה אין ויכוח זה מה שקובע בסופו של יום יש שחושבים אחרת וגם זה בסדר אבל כל הטיעונים האחרים שלך בעד הימאהה ,מעבר לסאונד, לא ממש רציניים.

וידאו אנלוגי / פונו/זויות .... .

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

@JizzMo
·אני חושב שכבר ענו לך
וכל מילה מיותרת, אני מחובר לרסיבר עם htpc,

אני עובד עם מרנדר תמונה באיכות מעולה, 1080p - 4k

הכל חלק, באמת שאין צורך לכל המסביב.

עריכה.... אגב מה הציוד איתו אתה עובד?

JizzMo
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה

@FastandFurious
·

אני עדיין עם ימהה RX-A1040 המצויין. ישן אבל עושה את העבודה כמו שצריך. אני ממתין ל RX-A1080 או RX-A1090 כדי לשדרג (עדיין עם סוני LED 1080P מ 2015, כי אני לא מוכן לוותר על תלת ממד לטובת 4k). הרמקולים שלי זה 7 יחידות של קליפש R-25C (כן 7 סנטרים!) עם סאב R-12SW. הסנטרים נשמעים מעולה כרמקולים קדמיים וסראונד ומשתלבים מצויין עם הסאב. אני בהחלט מרגיש כי איכות הוידאו משתפרת כאשר עיבוד התמונה ברסיבר מופעל, בעיקר אם מקור התמונה הוא SD כמו ממיר עידן.

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9067

שליחה

@JizzMo
הי, רגע מסיט את השרשור, למה בחרת דווקא 7 "סנטרים" ?
הכל יושב בחדר ייעודי ?
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

תלתל
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 706

שליחה

היי ויקטור

תתמקד באיכות ההגברה שמפיקה את הצלילים מהסט שלך.תיפתח את הראש לעוד חברות.

לכשתמצא את אשר אהבה נפשך-ברר על שאר הירקות.

בהצלחה (f) (גם לאלמוג...)

ליאור

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

JizzMo כתב:@FastandFurious
·

אני עדיין עם ימהה RX-A1040 המצויין. ישן אבל עושה את העבודה כמו שצריך. אני ממתין ל RX-A1080 או RX-A1090 כדי לשדרג (עדיין עם סוני LED 1080P מ 2015, כי אני לא מוכן לוותר על תלת ממד לטובת 4k). הרמקולים שלי זה 7 יחידות של קליפש R-25C (כן 7 סנטרים!) עם סאב R-12SW. הסנטרים נשמעים מעולה כרמקולים קדמיים וסראונד ומשתלבים מצויין עם הסאב. אני בהחלט מרגיש כי איכות הוידאו משתפרת כאשר עיבוד התמונה ברסיבר מופעל, בעיקר אם מקור התמונה הוא SD כמו ממיר עידן.
...
·

אני מסתכל על הנתונים של הציוד שלך, ועולים בי כמה תהיות,
לגבי איך הסאונד אצלך נשמע, ולפי זה אני יכול להאריך את ההמלצות שלך לגבי רסיבר או בכלל לגביי ציוד אודיו, כאחד שקנה 7 סנטרים, (שמבחינת רמקול זה מצויין), פשוט אני מסתכל על הנתונים התכניים שלהם.

-האם לא מפריע לך שהסנטר מגיב מ 82hz ומעלה?
(82hz - 24khz, תווך תדרים סנטר), לדעתי אתה לא יכול לחתוך מ 82 או 90 בשביל תוצאה טובה משמעותית, רצוי חפיפה של 10-20hz תלוי במיקום במרחק ובעוד פקטורים,
הסאב שלך חלש מאוד לצערי, פשוט מאוד,
200 וואט, ומגיב מ 29hz שתכלס זה 40hz במקרה הטוב...
אני לוקח בחשבון את הסאונד של קליפש, בהיר מאוד צורמני ואנמי,
ברור שכל אחד והטעם שלו בקולנוע, גם לא נראה לי שבמקרה
"נקלעת" לתוצאת סאונד כזאת! כלומר (7סנטרים) זה מתוכנן "טוב"
אבל זה בסדר גמור פשוט לא לטעמי (b)
אתה יכול לעלות תמונות להתרשמות לפחות שם?

JizzMo
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה

@avihuli
·

כן, זה היה שיקול של מקסימום יחס איכות למחיר וגם רצון להבטיח 100% איזון בין כל הערוצים. רכשתי סנטר אחד בהתחלה ולאחר מכן רכשתי נוסף במטרה לשים שניים במקביל מעל ומתחת למסך, אבל אז צץ לי רעיון לנסוץ אותם כשני רמקולי סטריאו וזה עבד מצויין אז רכשתי עוד. כל הרמקולים חתוכים על 80Hz כהמלצת THX, הסאב מוקם מתחת למסך במרכז.

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

@תלתל
·איש יקר אכן כאב ראש לא קטן,
אני מקווה שאני יימצא את הכיון שלי
בקשר לאלמוג תודה (f)

JizzMo
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה

@FastandFurious
·
החיתוך של הרסיבר הוא על 80 הרץ, הסאב מוקם במרכז החדר. בהשווה לזוג רמקולים רצפתיים שהיו בשימוש לפני רכישת הסנטרים (בוסטון אקוסטיק VR600 אם אני לא טועה משנת 1998), הסאונד בקולנוע ומוסיקה עם הסנטרים נשמע יותר פתוח, ואיכותי, וכמובן הרבה יותר נציל. נעון קליפש רושמים 82 הרץ, אבל זה עד למינוס 3 דצי בל, מערכת הכיול של הרסיבר בכיול אוטומתי קבעה את החיתוך על 70 הרץ! אז אני הקלתי ושיניתי ידנית ל 80 כהמלצת THX. ב YPAO כאשר אתה משנה חיתוך ידנית, הרסיבר מתקן את העקומות והמופעים שחושבו עבור החיתוך המקורי כדי לקזז את השינויים עבור החיתוך החדש שנבחר. ברור שזו עדיין לא מערכת החלומות, עם שדרוג הרסיבר והטלויזיה בעוד כשנתיים, אני מתכוון לרכוש זוג רצפתיים קדמיים ככל הנראה של קליפש יחד עם סאב של SVM ולנצל זוג סנטרים והסאב קליפש כרמקולים בחדר אחר.

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

JizzMo כתב:@FastandFurious
·
החיתוך של הרסיבר הוא על 80 הרץ, הסאב מוקם במרכז החדר. בהשווה לזוג רמקולים רצפתיים שהיו בשימוש לפני רכישת הסנטרים (בוסטון אקוסטיק VR600 אם אני לא טועה משנת 1998), הסאונד בקולנוע ומוסיקה עם הסנטרים נשמע יותר פתוח, ואיכותי, וכמובן הרבה יותר נציל. נעון קליפש רושמים 82 הרץ, אבל זה עד למינוס 3 דצי בל, מערכת הכיול של הרסיבר בכיול אוטומתי קבעה את החיתוך על 70 הרץ! אז אני הקלתי ושיניתי ידנית ל 80 כהמלצת THX. ב YPAO כאשר אתה משנה חיתוך ידנית, הרסיבר מתקן את העקומות והמופעים שחושבו עבור החיתוך המקורי כדי לקזז את השינויים עבור החיתוך החדש שנבחר. ברור שזו עדיין לא מערכת החלומות, עם שדרוג הרסיבר והטלויזיה בעוד כשנתיים, אני מתכוון לרכוש זוג רצפתיים קדמיים ככל הנראה של קליפש יחד עם סאב של SVM ולנצל זוג סנטרים והסאב קליפש כרמקולים בחדר אחר.
...
·

גם אצלי ממערכת הכיול קבע חיתוך של 40hz לסנטר, הסנטר שלי בכלל לא עובד על תווך תדרים של 40hz, אלה מ60hz וצפונה, ועל כן אני חותך ב80hz (כרגע) שם הוא נשמע הכי טוב כרגע.
מחכה לברייק אין של הרמקול, (אני יודע שזה לא אמור לשנות הרבה ברמקול ואני גם לא מחפש את השינוי הדרסטי בכלל, זה רק יעשה לי רע) ומערכת כיול יותר טובה ברמות פרו וצפונה משם, אולי אז אחתוך ב70hz, שם מערכות הכיול מתפלות יותר טוב בתווך התחתון של הסב, ועל כן אולי חיתוך ב70hz ישמע יותר טוב. כנ"ל לגבי הקידמיים שלי שמתחילים מ45hz, וכרגע חתוכים מ80hz, (כאשר קיבלתי את הסטאפ לפני כחודש, נתתי לרמקולים לעבוד פול רנג', מפני שרציתי שכל הרמקול יעבוד בשביל הברייק אין, אגב היה שנמע מצויין כבר אז.
לגביך החיתוך אצלך, אל תתייחס למערכת הכיול תסתכל על הנתונים של הרמקולים שלך ולפי זה תבדוק אם יש הגיון בתוצאות הכיול, כי מה שקורה אצלך עכשיו זה מצב עם "חור בתווך התדרים" (ואני אישית לא מקבל כיול כזה)
למה יש לך חור? אסביר, הרמקול שלך תוכנן לעבוד מ82hz ומעלה, עריכה,
והנתון הזה מתייחס לחדר סופר סטרילי, גלומר מטופל ומוסמך, אם הסנטר שלך יורד ל90hz בתכלס, ושמת אותו על 80hz, אז כבר יש לך חור של 12hz, בקולנוע צריך חפיפה של תווך התדרים, ואתה עוד חותך ב80hz בגדול תנסה לחתוך אצלך ב90hz ותראה שהכל ישמע יותר טוב יותר משוחרר, הסב גם יעלה ויתן עבודה מ90hz ודרומה, עד כמה שהוא יודע לרדת, בכול אופן תנסה ותגיד לי מה קורה.
חייב לנסות ב90, לפחות ואפילו הייתי ממליץ גם על 100hz לנסיון והשוואות
חבל שאתה אומר לרמקול להפיק תדרים שהוא לא יודע לתת או לא יכול לתת בגלל סיבות של מיקום חלל ועוד הרבה משתנים...

זה שמערכת הכיול קבעה 70 זה לא אומר כלום, רק מראה שמערכת הכיול לא מספיק רגישה ולא מספיק הצליחה להבין ולהתמודד עם הרמקול בחדר ומשום מה קבעה חיתוך שלא קשור, המיקרופון של ימאהה פלסטיקי פשוט ולא מספיק רגיש. אולי בחדשים כלומר ב3070, יהיה מקרופון יותר רגיש, כי שם יש תיפול לבס מתדרים יותר נמוכים וזה מצריך מקרופון פי כמה וכמה יותר רגיש בשביל לתת תוצאות טובות ומדוייקות גם בתווך האמצע ומעלה..לא ר בתווך התחתון

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

בקשר אלי, אני חושב מחר לקחת רסיבר ימאה 3060
רק לצורך בדיקת הסאונד וטונאליות וכיול,
אם אמצא לנכון שהסאונד מתאים לי, אז
באמת הדילמה תחריף, אני גם לוקח בחשבון
שאם יתאים לי ימאהה, ואחליט שימאה עדיף
על האנטם מכל מיני שיכולים אישיים,
אז אבחר ב3070 החדש, ושם הסאונד אמור להיות
טוב יותר מה3060 שאבדוק אצלי...
את האנטם כרגע אין אפשרות לשמוע אצלי :cry:
ברור לי ששתי הרסיברים שונים מבחינת מה שהם נותנים
למשתמש "הקצה".
אם באמת לא תהיה דרך לבדוק את אנטם, ותהיה אפשרות לקחת את הרמקולים איתי לחנות לחבר ולשמוע, אעשה זאת ולא אחשוב פעמיים..
אני מתכוון לסגור את עניין התאמת רסיבר לרמקולים על הצד הטוב ביותר :lol:

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17940

שליחה

את האנטם כרגע אין אפשרות לשמוע אצלי
...
פנית ליבואן?(טאצ קונטרול 097711386 , ממוקם בהרצליה פתוח.)

מנסיון שלי ושל חבר נוסף הוא זורם ויש מצב שבמידה ותראה רצינות תקבל לבחינה בבית.
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”