Far Cry 5 - הוכרז
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73275
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
גם אני לא ארכוש אותו במחיר מלא, במיוחד כשהם כמובן יתנו את הבסיס במחיר מלא, ואת כל שאר ה"הרחבות" שהם גזרו מהמשחק בתוספת מחיר (הגזל שנקר SEASON PASS ושברב המיקרים למעט יוצאי דופו הוא פשוט תוכן שהוצא מלאכותית מהמשחק בשביל להרים את מחירו) - גם אני אחכה למבצע נורמלי.
מה שכן אני לא שם את IGN כאורים ותומים, שים לב שגם פה בכל משחק שאני מפרסם כשהוא יוצא אני משתדל לתת ממוצע ציונים מ metacritic ולא ביקורת בודדת, הרבה יותר משקף לרב את המצב.
מה שכן אני לא שם את IGN כאורים ותומים, שים לב שגם פה בכל משחק שאני מפרסם כשהוא יוצא אני משתדל לתת ממוצע ציונים מ metacritic ולא ביקורת בודדת, הרבה יותר משקף לרב את המצב.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אתמול ראיתי את הביקורות של קאראק מ- ACG למשחק. מה שלקחתי מזה - "Mehh.. נראה כמו עוד משחק FAR CRY לא להיט" [שלא לדבר על זה שהבאגים שהוא ציין היו מוציאים אותי מדעתי כך שגם אם המשחק היה מעניין אותי (והוא לא) הייתי ממתין לפאץ' או שניים שיתקנו לפחות חלק מהבעיות שיש כרגע].
*אגב ביקורות, ה- GO TO שלי הוא ACG. שנים. רק במידה ואין לו ביקורת אני הולך לחפש את עצמי עם מבקרים אחרים. גם את Angry Joe אני מחבב, אם כי הביקורות שלו הם יותר בכיוון של SHOW נחמד כזה למי שמכיר אותו ואוהב את השטויות שלו והן גם מאד מאד ארוכות. רק אם אין ברירה אני הולך לביקורות של אתרים מסחריים מוכרים וגם אז העדיפות האישית שלי היא על Gamespot לפני IGN.
*אגב ביקורות, ה- GO TO שלי הוא ACG. שנים. רק במידה ואין לו ביקורת אני הולך לחפש את עצמי עם מבקרים אחרים. גם את Angry Joe אני מחבב, אם כי הביקורות שלו הם יותר בכיוון של SHOW נחמד כזה למי שמכיר אותו ואוהב את השטויות שלו והן גם מאד מאד ארוכות. רק אם אין ברירה אני הולך לביקורות של אתרים מסחריים מוכרים וגם אז העדיפות האישית שלי היא על Gamespot לפני IGN.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@jean-paul
·
זה לגמרי עניין אינדבדואלי לפי ההעדפות האישיות שלך.
[אני לדוגמא לא הייתי קונה את המשחק גם ב- 20 דולר, פשוט כי הוא לא ממש מדבר אליי.]
·
זה לגמרי עניין אינדבדואלי לפי ההעדפות האישיות שלך.
[אני לדוגמא לא הייתי קונה את המשחק גם ב- 20 דולר, פשוט כי הוא לא ממש מדבר אליי.]
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- Huber
- חבר במועדון HT

- Huber
- חבר במועדון HT

- Huber
- חבר במועדון HT

- Huber
- חבר במועדון HT

מסכים. לדעתי אחד הפחות טובים בסידרה. הם די מיצו את הפרנצ'ייז הזה לדעתי.
- Huber
- חבר במועדון HT

- Huber
- חבר במועדון HT

- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
מקפיץ, בכל זאת מי שישב על הגדר ומעוניין לרכוש בזול ל PS4, כרגע המחיר בבייס עומד על כ 25 אירו.
https://www.base.com/buy/product/far-cr ... ry5ps4.htm
https://www.base.com/buy/product/far-cr ... ry5ps4.htm
- Huber
- חבר במועדון HT

לטעמי זה המשחק הכי פחות טוב בסידרה מאז 3. לקראת האמצע כבר שיחקתי רק מכורח האינרציה.
- Huber
- חבר במועדון HT

הוא לא ממש רע.. מצד שני לא ממש טוב. משחק כזה שסתם מעביר את הזמן. הוא גם הרכיש הרבה פעמים כ MORE OF THE SAME ולא בצורה הטובה. הקודמים היו הרבה יותר מעניינים בכל רמה (דמויות יותר מעניינות ב 3, איזור/תקופה יותר מעניינת בפריימל וכו).
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
@Huber
FC3 גרם לי להרגיש כמעט כמו ש GTA3 גרם לי, מבחינת וואו וחדשנות, ומצב הסיפור. (טוב, לא ברמה גבוהה כמו GTA3 כי הוא היה ממש מהפכני) אבל חייכתי הרבה מהמשחק הזה.
(סקרילקס בשדות המריחואנה, ובכלל רק הפתיח כבר נתן לך תחושה מעולה שזה הולך להיות וואחד הרפתקה.
FC3 גרם לי להרגיש כמעט כמו ש GTA3 גרם לי, מבחינת וואו וחדשנות, ומצב הסיפור. (טוב, לא ברמה גבוהה כמו GTA3 כי הוא היה ממש מהפכני) אבל חייכתי הרבה מהמשחק הזה.
(סקרילקס בשדות המריחואנה, ובכלל רק הפתיח כבר נתן לך תחושה מעולה שזה הולך להיות וואחד הרפתקה.