זיר"ה נגד הרחבות קודי

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
AvnerdeShalit
טרול
טרול
תגובות: 120

שליחה

Enc0der כתב:לפני שאנשים יוצאים פה בהצהרות דרמטיות על "עידן הקודי"....

קודי הוא נגן מדיה והוא חוקי לחלוטין, בדיוק כמו Windows Media Player של מיקרוסופט. לא "הפרה תורמת" ולא נעליים.
מי שינסה לתבוע את קודי יחזור עם הזנב בין הרגליים וחור בכיס בעקבות דרישה לתשלום הוצאות משפט לנתבעים.

כנ"ל גם לגבי סקינים, תוספים שלא מתעסקים בתוכן ממקורות זרים וכו'.

לגבי ה"חבילות" האלה שכוללות התקנה מראש של תוספים לצפיה ישירה (שבפירוש מהווים הפרה של זכויות יוצרים גם אם מי שמפעיל אותם ישתמש בתירוץ הנדוש של "מה זה לא יושב על השרתים שלי... אני רק נותן תוסף שמתחבר למקומות אחרים") - בהחלט יש פה בעייתיות.

אני באופן אישי מעולם לא השתמשתי בהן והאמת שאני בכלל לא משתמש בקודי לצפיה ישירה ומעולם לא התחברתי לקונספט הזה, אבל בכל מקרה זירה יכולים לתקוף רק בארץ, והמקורות של התוספים האלה לצפיה ישירה הוא במילא לא בארץ בכלל, אז הדבר היחיד שהם יכולים לעשות זה לתקוף את מי שניסה להנגיש של התוספים האלה לקהל הישראלי ההדיוט "בלחיצת כפתור".
נו מילא...
...
·אז מה אתה מציע לומר להגנה של ישראלי שהוא זה שמעביר את השידורים מחוץ לארץ אל ההרחבה שלו בישראל וששאר האנשים בארץ ובעולם יכולים לראות את השידורים האלה? אני לא מוצא הגנה אחרת חוץ מנסיון לשנות את חוק זכויות בצורה שתהיה מקובלת גם על מי שמשתמש ביצירות. עם כל הכאב שבדבר.

Enc0der
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 567

שליחה

אז אמרתי, אם החבילות של הישראלים האלה התקינו תוספים שמאפשרים באופן ישיר הפרה של זכויות יוצרים - יש להם בעיה והעו"ד שלהם יצטרך להיות יצירתי / לקוות שהשופט לא יכנע ללחץ ולא ירצה לעשות תקדים משפטי משמעותי בקנה מידה עולמי (אני לא מכיר פסיקות ממדינות אחרות שמדברות על הנושא הזה).

אבל למשתמשים עצמם זה לא צריך לשנות, כי הכל יכול לעבוד גם בלי החבילות האלה שפשוט עשו להם חיים קלים אולי אבל לא סיפקו להם שום דבר שהם לא יכלו להשיג בעצמם אם הם רוצים.
אציין שוב שאני בכלל לא משתמש בצפיה ישירה משום סוג, קודי אצלי הוא נטו נגן מדיה לתוכן מקומי - ממש כמו windows media player שמגיע עם מערכת ההפעלה רק פשוט עם ממשק יפה ונוח יותר.
אבל אם אנשים בכל זאת רוצים להמשיך לראות תכנים בצפיה ישירה - כל התוספים והמקומות שאיפשרו את זה עד היום בכלל לא מגיעים מישראל - ועדיין קיימים ופעילים...

adito
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 142

שליחה

איך שאני רואה את זה זה דיי פשוט, זיר"ה ניסו ללכת לפי החוק ולעצור את המקורות עצמם הבינו שהקרב אבוד ועכשיו הם מנסים באופן ספק חוקי להוריד\להחשיך ולהקשות לא על המקור אלא על גורמים אחרים כמו בוני בילדים , מוכרים בחנויות ועוד...
בכל העולם יש בילדים ומתקיני קודי וחנויות.. אפילו סטרימרים מוכנים לדוגמת Xtremer למיניהם.. שדרך אגב בזק בעצמה שיווקה...

בשום מקום בעולם בילד מוכן של קודי הוא נוגד את החוק.. או הדרכות לקודי WTF???
כרגיל יש פה חבורת טייקונים ששולטים פה ומנסים לעשות מכולם פה מריונטות שלהם אם אחד מהם יפול יעזרו לו במיליארדים וילוו אחד לשני כספים על גבינו האזרחים הפשוטים.. שלא יעבדו עליכם

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3631

שליחה

adito כתב:איך שאני רואה את זה זה דיי פשוט, זיר"ה ניסו ללכת לפי החוק ולעצור את המקורות עצמם הבינו שהקרב אבוד ועכשיו הם מנסים באופן ספק חוקי להוריד\להחשיך ולהקשות לא על המקור אלא על גורמים אחרים כמו בוני בילדים , מוכרים בחנויות ועוד...
בכל העולם יש בילדים ומתקיני קודי וחנויות.. אפילו סטרימרים מוכנים לדוגמת Xtremer למיניהם.. שדרך אגב בזק בעצמה שיווקה...

כרגיל יש פה חבורת טייקונים ששולטים פה ומנסים לעשות מכולם פה מריונטות שלהם אם אחד מהם יפול יעזרו לו במיליארדים וילוו אחד לשני כספים על גבינו האזרחים הפשוטים.. שלא יעבדו עליכם
...
·

למה כל כך קשה להבין?...

בילד מוכן של קודי הוא לא נגד החוק, בילד מוכן של קודי שכולל תוספים לא חוקיים המפרים זכויות יוצרים הוא כן נגד החוק.

ולא, זה לא רק בישראל. גם באנגליה, למשל, המצב דומה:
http://www.mirror.co.uk/tech/kodi-boxes ... en-9787919

Batnun

.

AvnerdeShalit
טרול
טרול

שליחה

adito כתב:איך שאני רואה את זה זה דיי פשוט, זיר"ה ניסו ללכת לפי החוק ולעצור את המקורות עצמם הבינו שהקרב אבוד ועכשיו הם מנסים באופן ספק חוקי להוריד\להחשיך ולהקשות לא על המקור אלא על גורמים אחרים כמו בוני בילדים , מוכרים בחנויות ועוד...

...
·
מבחינת צדק כיום אני לא מסכים בהרבה דברים עם ארגון זיר"ה
אני מבין שיש דברים שהם עושים גם רק בשביל הפרסום.
אבל הם כבר עברו את הגבול בכמה לפגוע בחופש של רוב תושבי המדינה
ובטח ובטח שבמצב של עכשיו על המחיר המוגזם כספית ונפשית שמשלמים על שמוש חוקי ביצירה אנחנו לא רוצים שינהלו את החיים האישיים שלנו בנושא.

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

AvnerdeShalit כתב:מבחינת צדק אני לא מסכים ארגון זיר"ה
אני מבין שיש דברים שהם עושים גם רק בשביל הפרסום
...
·

רמקולים, חוק זה חוק, מה כל כך קשה להבין? אסור להפיץ או לתת יד להפצה של חומר המוגן בזכויות יוצרים ללא היתר.

Batnun

.

OhadG
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1201

שליחה

מצד שני, אפשר תמיד להיות כמו רמקולים, וליצור קשר בעצמך עם הזכייניות / זיר״ה כדי להלשין על יוצרי תוספים שונים ועל הפרת זכויות.

הפעם מדובר לא סתם בטרול, אלא בטרול שקרן. מקווה שתימצא התרופה שתעזור לו במהרה.
איזי טורס - EZ Tours - וילות ומלונות בוטיק באירופה
http://www.eztours.co.il

Ohad

AvnerdeShalit
טרול
טרול

שליחה

Batnun כתב:

...
...
·

רמקולים, חוק זה חוק, מה כל כך קשה להבין? אסור להפיץ או לתת יד להפצה של חומר המוגן בזכויות יוצרים ללא היתר.

Batnun

.
...
·אז קדימה שכל בעלי ההרחבות שידורים יתאגדו ודרך לוביסט שינסו לשנות את החוק במדינה גם לטובתם.

בינתים זה צחוק הגורל שכל דפי קבוצות הפיסבוק של ההרחבות סטרימינג מישראל בחינם (למעט של ROID ושל Featherence ושל Jk$p Add-on) נסגרו אבל ההרחבה מישראל בתשלום של אפולו לא פוחדת מסגירה ולא נהפכה לסודית, בטח יש להם עורכי דין כרישים.

עדכון
ובקשר לקבוצות שנסגרו אני שמח שיש להם ראש על הידים ושבינתים הם מאוחדים בקבוצה אחת בשם מיוחד והקבוצה הזאת נהפכה לסודית.
לא אפרסם פה את שם הקבוצה כי אני לא רוצה שגם היא תסגר.
נערך לאחרונה על ידי AvnerdeShalit ב 23/05/2017 14:13, נערך פעם 1 בסך הכל.

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5304
שם מלא: tomer953

שליחה

AvnerdeShalit כתב:
...
...
אני שמח שיש להם ראש על הידים.
...
·

קרבה משפחתית לאלון מזרחי יש ?

b2k
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4709

שליחה

tomer953 כתב:
...
...
·

קרבה משפחתית לאלון מזרחי יש ?
...
·

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

JizzMo
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 179

שליחה

כמה ישראלים באמת צריכים תוספים ישראלים? כל האשפים הללו מיועדים לקבוצות אוכלוסיה מסויימות בארץ שאין לה את היכולת התכנית להתקין תוספים באופן עצמאי... אז שמסעודה משדרות תוותא על קודי ותתחבר חזרה להוט.. מה הביג דיל? כל התוספים מחול עובדים כרגיל...

AvnerdeShalit
טרול
טרול

שליחה

JizzMo כתב:כמה ישראלים באמת צריכים תוספים ישראלים? כל האשפים הללו מיועדים לקבוצות אוכלוסיה מסויימות בארץ שאין לה את היכולת התכנית להתקין תוספים באופן עצמאי... אז שמסעודה משדרות תוותא על קודי ותתחבר חזרה להוט.. מה הביג דיל? כל התוספים מחול עובדים כרגיל...
...
·
הוט ודומיהם? לשלם גם על ערוצים שלא רוצים לראות יותר מ100שקל לחודש על שני ממירים?
גם לא לכולם יש את היכולות הכספית הזאת, מילא אם בישראל רק זה היה יקר אז אולי כן אבל שאר הדברים שהם יקרים ?
אוכל דירה?

adito
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 142

שליחה

אני עוד זוכר את הימים שמכשיר סלולרי בארץ היה ניתן לקנות רק מחברות הסלולר ואח"כ עוד אי אפשר היה להשתמש באותו מכשיר בחברה אחרת..
איזה מזל אבל באמת מזל שהשוק היה חזק מהטייקונים...
אני מאמין ומקווה שזה המצב גם עכשיו..

אני ממש אבל ממש לא בעד לגנוב שום דבר אבל... בקלות יכולים להפוך את כל העיניין לחוקי פשוט החברות הגדולות נלחמות בשיניים נגד ההתקדמות, מבחינתן זה כנראה הדבר הנכון בכל זאת הן שולטות בשוק עכשיו, אבל מבחינת האזרח זה בטוח לא הדבר הנכון
נערך לאחרונה על ידי adito ב 23/05/2017 15:20, נערך פעם 1 בסך הכל.

of1978
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304

שליחה

אני לא מבין על מה הויכוח הארוך הזה? כן חוקי לא חוקי.
הרי הם לא יכולים להלחם בתוספים ולא בתוכנה עצמה, כולה ירדו למחתרת כמה יוצרי בילדים.
מדהים אותי כל פעם שזירה "מפליצים" משהו יש איזה ויכוח סרק כאילו מה כבר קרה.

אני בטוח שזיר"ה בעצמם יודעים שהם לא יכולים להלחם בשיתוף הם פשוט מצדיקים את המשכורות שלהם.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason

itzikg
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2120

שליחה

הטרול אשכנזי בכל מקום

[imgbig]http://i.imgur.com/prnBzDb.png[/imgbig]

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20680

שליחה

לא הבנתי למה גידי שחר - סגר.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

AvnerdeShalit
טרול
טרול

שליחה

adito כתב:אני עוד זוכר את הימים שמכשיר סלולרי בארץ היה ניתן לקנות רק מחברות הסלולר ואח"כ עוד אי אפשר היה להשתמש באותו מכשיר בחברה אחרת..
איזה מזל אבל באמת מזל שהשוק היה חזק מהטייקונים...
אני מאמין ומקווה שזה המצב גם עכשיו..

אני ממש אבל ממש לא בעד לגנוב שום דבר אבל... בקלות יכולים להפוך את כל העיניין לחוקי פשוט החברות הגדולות נלחמות בשיניים נגד ההתקדמות, מבחינתן זה כנראה הדבר הנכון בכל זאת הן שולטות בשוק עכשיו, אבל מבחינת האזרח זה בטוח לא הדבר הנכון
...
·
גם אני בעד שבנושא הזה שהציבור לא יהיה וותרן ושיגרום לבעלי זכויות היוצרים שגם בנושא שימוש ביצירות שיש עליהן זכויות יוצרים ושידור שיהיה שלום לכולם מאשר מלחמה במחתרת של מי שרוצה להמשיך להפר זכויות יוצרים ושידור.
אני מסכים איתך שהסיבה שיש ישראלים שמקימים למשל הרחבות בקודי זה רק בגלל שהם לא מוכנים על דבר חוקי לשלם יותר ממה שחשוב לשלם, אז הם מאפשרים לאחרים בצורה אחרת להרגיש בנושא תכנים שהם אוהבים את הרגשת החיסכון בכסף של המשתמשים בהרחבות שלהם.
נערך לאחרונה על ידי AvnerdeShalit ב 23/05/2017 18:49, נערך פעם 1 בסך הכל.

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

AvnerdeShalit כתב:אז הם מאפשרים אחרים בצורה אחרת להרגיש בנושא תכנים שהםן אוהבים את הרגשת בחיסכון בכסף של המשתמשים בהרחבות שלהם.
...
·

יש תרגום לעברית?

Batnun

.

RafalovitchTom
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 588
שם מלא: Rafalovitch Tom

שליחה

מלחמת הבילדים הופסקה, כל השאר ממשיך כרגיל.

OhadG
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1201

שליחה

@itzikg
·

יש לו עוד הרבה כינויים.
מקרה קשה של פיצול אישיות...

חזור אל “תוכנה - KODI”