שרשור תגובות: ריפים של 4K HDR זמינים ברשת. מאיפה הם והאם הם נאמנים למקור?
- zork17
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 829
- שם מלא: zork17
- נתן תודות: 47 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
@silver_poison
להוריד אפשר מאותם מקמות שמורידים את כל הריפים של bluray. יוניברסל ו mgm לא פתחו אתר הורדות ל hdr.
כותב המאמר סיכם את המצב של הסצינה כרגע (לדעתי בצורה מאד מדוייקת).
מישהו אחר טען שזה לא בביוק המצב ושיש ריפים שהם מאד טובים.
עזוב מאיפה אפשר להוריד אותם. אותי מעניין מי אלו הריפים האלו?
להוריד אפשר מאותם מקמות שמורידים את כל הריפים של bluray. יוניברסל ו mgm לא פתחו אתר הורדות ל hdr.
כותב המאמר סיכם את המצב של הסצינה כרגע (לדעתי בצורה מאד מדוייקת).
מישהו אחר טען שזה לא בביוק המצב ושיש ריפים שהם מאד טובים.
עזוב מאיפה אפשר להוריד אותם. אותי מעניין מי אלו הריפים האלו?
שאלה קשורה במעט , ריפים של סרטי 3D בקבצי ISO ששוקלים 50-60 גיגה , הם זהים למקור שנמכר בחנויות מבחינת עומק , צבע וכמובן 3D ?
-----------------------------------------------
רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עדיין לא בטוח לגבי הראשון.
רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עדיין לא בטוח לגבי הראשון.
- zork17
- חבר פעיל במיוחד

@itay123
זה מה שכתוב בדף המוצר באתר החברה:
The UDP-203 is able to play all standard optical disc formats, such as 4K UHD Blu-ray, Blu-ray, Blu-ray 3D, DVD, DVD-Audio, SACD, and CD. It also supports connected USB hard disks and thumb drives, and has the ability to access content from DLNA servers and SMB shares over the local network
וגם במדריך למשתמש כתוב שהוא מנגן מהרשת.
זה לא נכון?
זה מה שכתוב בדף המוצר באתר החברה:
The UDP-203 is able to play all standard optical disc formats, such as 4K UHD Blu-ray, Blu-ray, Blu-ray 3D, DVD, DVD-Audio, SACD, and CD. It also supports connected USB hard disks and thumb drives, and has the ability to access content from DLNA servers and SMB shares over the local network
וגם במדריך למשתמש כתוב שהוא מנגן מהרשת.
זה לא נכון?
- zork17
- חבר פעיל במיוחד

@itay123
התחלת ואמרת שהוא עציץ. עכשיו אתה אומר שלדגמים הקודמים היו בעיות בניגון.
החברה מוציאה כל הזמן קושחות. למשל מובטח בסוף מרץ גם תמיכה בדולבי ויז׳ן.
הסיבה העיקרית שקניתי אותו מעבר לשילד היא שיש לו כניסת hdmi והוא יכול לבצע מתיחה לגובה של סרטי 4k עבור עדשה אנמורפית. מה שהמקרנים החדשים של jvc וסוני לא עושים.
הסיבה העיקרית שקניתי אותו מעבר לשילד היא שיש לו כניסת hdmi והוא יכול לבצע מתיחה לגובה של סרטי 4k עבור עדשה אנמורפית. מה שהמקרנים החדשים של jvc וסוני לא עושים.
·zork17 כתב:@itay123
הסיבה העיקרית שקניתי אותו מעבר לשילד היא שיש לו כניסת hdmi והוא יכול לבצע מתיחה לגובה של סרטי 4k עבור עדשה אנמורפית. מה שהמקרנים החדשים של jvc וסוני לא עושים....
סתם מתוך סקרנות, למה אתה צריך למתוך לגובה סרטי 4K?
אגב, גם לי יש 203 בדרך, אמור לקבל אותו בתחילת השבוע.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
בשביל שימוש בעדשה אנמורפית. העדשה בעצם לוקחת פריים 16:9 ומשנה את הפרופורציה ל-21:9.dondi כתב:·......
סתם מתוך סקרנות, למה אתה צריך למתוך לגובה סרטי 4K?
אגב, גם לי יש 203 בדרך, אמור לקבל אותו בתחילת השבוע....
לכן, צריך תחילה שהתמונה (ולא השוליים) תמלא את כל הפריים על מנת שזה מה שיכנס לעדשה, ואז ביציאה יהיה אותו דבר ב-21:9.
היות שהעדשה תפקידה לשנות פרופורציה ל-21:9, לא יכול להיות מצב בו הפרופורציה בכניסה תהיה זהה לפרופורציה ביציאה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17923
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
·dondi כתב:נראה לי שהבנתי.
מה שלא ברור לי למה צריך בכלל עדשה אנאמורפית? היא מאד יקרה ואין בעיה פשוט להגדיל את התמונה עד שממלאת את כל המסך (הפסים השחורים מחוץ לתמונה ולא רואים אותם)...
אתה מקבל תוספת 30% עוצמת הארה.
הפסים הללו שיוצאים החוצה מהווים 30% מהתמונה וכשהם בתוך שטח המסך אתה מקבל את עוצמת האור כולו בתוך המסך
- zork17
- חבר פעיל במיוחד

@dondi
מסך 1:2.35.
סרט 235 מוקרן באמצע בריבוע של ה 16:9 ויש פסים שחורים מעל ומתחת לתמונה וגם בצדדים - מעבר לריבוע של 16:9.
העדשה מותחת לצדדים והמקרן או הנגן מותחים לגובה ואז הסרט שומר על הפרופורציות שלו וממלא את כל המסך - ללא זום במקרן.
כשאתה עושה זום אתה מאבד 25% מעוצמת הארה כי 25% מהפיקסלים הם בפסים השחורים.
המסך שלי גדול ואני משתמש במצב חזק של הנורה וחבל לבזבז 25%.
השקעה בעדשה שומרת על עצמה כי לא צריך להחליף כמו רסיבר/נגן/מקרן.
מסך 1:2.35.
סרט 235 מוקרן באמצע בריבוע של ה 16:9 ויש פסים שחורים מעל ומתחת לתמונה וגם בצדדים - מעבר לריבוע של 16:9.
העדשה מותחת לצדדים והמקרן או הנגן מותחים לגובה ואז הסרט שומר על הפרופורציות שלו וממלא את כל המסך - ללא זום במקרן.
כשאתה עושה זום אתה מאבד 25% מעוצמת הארה כי 25% מהפיקסלים הם בפסים השחורים.
המסך שלי גדול ואני משתמש במצב חזק של הנורה וחבל לבזבז 25%.
השקעה בעדשה שומרת על עצמה כי לא צריך להחליף כמו רסיבר/נגן/מקרן.
בואו נעשה סדר חברים:
כל המכשירים של אופו לדורותיהם מגיעים ללא פריצה משמע כאשר באים להריץ קבצי ISO או בלוריי מלאים בתצורת BDMV הם לא יודעים לנגן אותם כמו כן המכשיר מגיע עם הגנה סינביה עליה דובר בלא מעט שרשורים בפורום.
לגבי ה- 103/105 ו- 103D/105D קיימת פריצה שרוכשים בעלות חד פעמית באתר הסיני וזה עובד בצורה הבאה:
משלמים בזמנו זה היה 80 דולר שולחים את ה- MAC של המכשיר ומקבלים חזרה לאחר מס' ימים 2 קבצים אחד מפתחות ועוד קובץ מורידים את שניהם שמים אותם על דיסקאוקי קטן בחזית המכשיר ומריצים עידכון למכשיר והפלא ופלא המכשיר מנגן קבצי בלוריי מלאים קרי BDMV קבצי ISO3D וכל מה שרק רוצים כולל הסרת הגנת סינביה וקבצי בראנצ' ללא דופי.
חשוב לזכור דבר חשוב מאד כל המכשירים שיוצאים לפחות בתחילת הדרך לא יציבים ונדרשים הרבה עידכונים על מנת לייצבו ולכן מי שרכש את הפריצה אינו יכול לעדכן יותר מהאתר כיוון שאז הוא מבטל את הפריצה ואין דרך לחזור אחורה שימו לב זה חשוב מאד!!!
כלומר כאשר אופו מוציאים עידכון והמכשיר כבר עם פריצה יש להמתין לקבלת/הורדת הקובץ מהסיני ולעיתים זה עלול לקחת לא מעט זמן.
נעבור ל- 203 וזה גם תקף ל- 205 שייצא במהלך החודש הבא:
כל מה שתיארתי תקף גם בנגנים האלו יש פריצה לגירסא הראשונה שאופו שיחררה עם המכשיר אך בחודש האחרון אופו קיבלת אזהרה מארגון BDA ולכן כרגע אין יותר עידכונים למכשירים שנמכרו באתר האמריקאי
אני בקשר עם הסיני מהאתר שבו רוכשים ונאמר לי כי מכשיר שייירכש בסין כן יקבל פריצות בעתיד אני עדין בתהליך מולו של שאלות ותשובות ולכן אני ממתין עם הרכישה מה גם שראיתי שבסין זה עולה 900 דולר לא ברור למה. המכשיר בארה"ב עולה 550 +100 דולר לפריצה (הפרש של 250 דולר) לפני מיסים הובלה וכו'.
דבר נוסף כרגע כל עניין ה- 4K בחיתוליו ולכן מי שמעניין אותו 4K אין פריצה למדיה הדיגיטלית ולכן אנו לא רואים ברשת קבמים מלאים של 4K אלא כל מיני סוגים של ריפים ולכן כאן המכשיר יעשה את שלו
לגבי מדיה דיגיטלית מפירסומים שקראתי ושוחחתים עם אנשים המכשיר מציג תמונה מושלמת.
המכשיר גם יקבל בעתיד הקרוב עידכון לדולבי ויזן (החברה התחייבה לכך)
ולכן מי שלא מעניין אותו 3D וקריאת BDMV בתצורה מלאה אין לו צורך בפריצה
אביב
כל המכשירים של אופו לדורותיהם מגיעים ללא פריצה משמע כאשר באים להריץ קבצי ISO או בלוריי מלאים בתצורת BDMV הם לא יודעים לנגן אותם כמו כן המכשיר מגיע עם הגנה סינביה עליה דובר בלא מעט שרשורים בפורום.
לגבי ה- 103/105 ו- 103D/105D קיימת פריצה שרוכשים בעלות חד פעמית באתר הסיני וזה עובד בצורה הבאה:
משלמים בזמנו זה היה 80 דולר שולחים את ה- MAC של המכשיר ומקבלים חזרה לאחר מס' ימים 2 קבצים אחד מפתחות ועוד קובץ מורידים את שניהם שמים אותם על דיסקאוקי קטן בחזית המכשיר ומריצים עידכון למכשיר והפלא ופלא המכשיר מנגן קבצי בלוריי מלאים קרי BDMV קבצי ISO3D וכל מה שרק רוצים כולל הסרת הגנת סינביה וקבצי בראנצ' ללא דופי.
חשוב לזכור דבר חשוב מאד כל המכשירים שיוצאים לפחות בתחילת הדרך לא יציבים ונדרשים הרבה עידכונים על מנת לייצבו ולכן מי שרכש את הפריצה אינו יכול לעדכן יותר מהאתר כיוון שאז הוא מבטל את הפריצה ואין דרך לחזור אחורה שימו לב זה חשוב מאד!!!
כלומר כאשר אופו מוציאים עידכון והמכשיר כבר עם פריצה יש להמתין לקבלת/הורדת הקובץ מהסיני ולעיתים זה עלול לקחת לא מעט זמן.
נעבור ל- 203 וזה גם תקף ל- 205 שייצא במהלך החודש הבא:
כל מה שתיארתי תקף גם בנגנים האלו יש פריצה לגירסא הראשונה שאופו שיחררה עם המכשיר אך בחודש האחרון אופו קיבלת אזהרה מארגון BDA ולכן כרגע אין יותר עידכונים למכשירים שנמכרו באתר האמריקאי
אני בקשר עם הסיני מהאתר שבו רוכשים ונאמר לי כי מכשיר שייירכש בסין כן יקבל פריצות בעתיד אני עדין בתהליך מולו של שאלות ותשובות ולכן אני ממתין עם הרכישה מה גם שראיתי שבסין זה עולה 900 דולר לא ברור למה. המכשיר בארה"ב עולה 550 +100 דולר לפריצה (הפרש של 250 דולר) לפני מיסים הובלה וכו'.
דבר נוסף כרגע כל עניין ה- 4K בחיתוליו ולכן מי שמעניין אותו 4K אין פריצה למדיה הדיגיטלית ולכן אנו לא רואים ברשת קבמים מלאים של 4K אלא כל מיני סוגים של ריפים ולכן כאן המכשיר יעשה את שלו
לגבי מדיה דיגיטלית מפירסומים שקראתי ושוחחתים עם אנשים המכשיר מציג תמונה מושלמת.
המכשיר גם יקבל בעתיד הקרוב עידכון לדולבי ויזן (החברה התחייבה לכך)
ולכן מי שלא מעניין אותו 3D וקריאת BDMV בתצורה מלאה אין לו צורך בפריצה
אביב
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17923
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
אבל תן לי להביןכל מה שתיארתי תקף גם בנגנים האלו יש פריצה לגירסא הראשונה שאופו שיחררה עם המכשיר אך בחודש האחרון אופו קיבלת אזהרה מארגון BDA ולכן כרגע אין יותר עידכונים למכשירים שנמכרו באתר האמריקאי...
אופו עד היום שחררו נגנים ודאגו שניתן יהיה לפרוץ אותם? זה נשמע לי לא רציני.
אז קיבלו אזהרה אז מה עכשיו? יוציאו נגנים שלא ניתן לפרוץ?
והחברים מסין שפורצים לא יפרצו את הנגנים האלו ?
לא מבין מה הולך פה
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום