Middle-earth: Shadow Of War
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
בטחHuber כתב:גל, מסכם לנו את זה?...
אז מה יש לנו כאן?
משחק אחד שיוצא בשלוש גרסאות, כל אחת עם תוכן כזה או אחר ומחיר משלה, וגם מיקרו-רכישות בכסף אמיתי.
המשחק המלא, גרסה GOLD, למי שרוצה, יעלה 90 פאונד, ה"בסיסי" יעלה 54 פאונד. (ויש גם את ה SILVER)
שלא לדבר על זה, שגם המשחק ה"מלא" ה GOLD - אינו חוסך מכם את המיקרו-רכישות.
- hipoo
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
- נתן תודות: 537 פעמים
- קיבל תודות: 107 פעמים
@gal-cohen
·
אני אעלה תמונה של קופסאת המשחק.
אני לא חושב שאני טועה בשם המשחק.
נכול לשבוע האחרון נטשתי אותו ועברתי ל Dying light שבהחלט נראה מבטיח עד כה
·
נכול לשבוע האחרון נטשתי אותו ועברתי ל Dying light שבהחלט נראה מבטיח עד כה
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
אין לי מושג מאיפה הבאת את הסיכום הזה, אבל זה לא מה שכתוב בכתבה אליה קישרת. אין שם בכלל אזכור של שלוש הגרסאות של המשחק.gal-cohen כתב: בטח
אז מה יש לנו כאן?
משחק אחד שיוצא בשלוש גרסאות, כל אחת עם תוכן כזה או אחר ומחיר משלה, וגם מיקרו-רכישות בכסף אמיתי.
המשחק המלא, גרסה GOLD, למי שרוצה, יעלה 90 פאונד, ה"בסיסי" יעלה 54 פאונד. (ויש גם את ה SILVER)
שלא לדבר על זה, שגם המשחק ה"מלא" ה GOLD - אינו חוסך מכם את המיקרו-רכישות....
מה שיש שם זה ראיון עם מנהל העיצוב של המשחק לגבי ה-microtransaction. הוא מנסה להרגיע את הרוכשים הפוטנציאליים וטוען שהמשחק בנוי ומאוזן לשחקנים שלא קונים את הבונוסים השונים, כך שזה לא אמור להפריע או לקלקל את חוויית המשחק. למשל, לא יהיו "צווארי בקבוק" מבחינת המשאבים, אלא יהיה לשחקן כל מה שהוא צריך על מנת להתקדם במשחק, הוא לא יהיה חייב לקנות שום דבר. הוא משווה את הרכישות האלה למי שמשחק על easy - זה הופך את המשחק לקל יותר וחוסך זמן. הוא גם מציין שבזמן הטסטים הם כיבו את המערכת הכלכלית של הרכישות כדי לוודא שהמשחק עובד טוב בלי זה.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

אין לך מושג, כי הנחת שהסיכום הוא של המאמר, ולא של כל השרשור.Animor כתב:אין לי מושג מאיפה הבאת את הסיכום הזה, אבל זה לא מה שכתוב בכתבה אליה קישרת. אין שם בכלל אזכור של שלוש הגרסאות של המשחק.......
מה שיש שם זה ראיון עם מנהל העיצוב של המשחק לגבי ה-microtransaction. הוא מנסה להרגיע את הרוכשים הפוטנציאליים וטוען שהמשחק בנוי ומאוזן לשחקנים שלא קונים את הבונוסים השונים, כך שזה לא אמור להפריע או לקלקל את חוויית המשחק. למשל, לא יהיו "צווארי בקבוק" מבחינת המשאבים, אלא יהיה לשחקן כל מה שהוא צריך על מנת להתקדם במשחק, הוא לא יהיה חייב לקנות שום דבר. הוא משווה את הרכישות האלה למי שמשחק על easy - זה הופך את המשחק לקל יותר וחוסך זמן. הוא גם מציין שבזמן הטסטים הם כיבו את המערכת הכלכלית של הרכישות כדי לוודא שהמשחק עובד טוב בלי זה....
השרשור התחיל בנושא המשחק, עבר ל DLC שלו שהוכרז עוד הרבה לפני המשחק, המשיך במיקרו-רכישות... מבין כעת?
גם אני יודע לקרוא מאמרים, בטח את אלו שאני מביא אליכם..
ואני אציין שוב את מה שכבר רשמתי כאן מעל לחצי שנה - המפתחים לא יזכו לשקל אחד ממני בגלל ההתנהלות הבזויה הזו.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

בחירה מעולה, אני כבר 35 שעות בתוך המשחק DYING LIGHT, ואני על 51% מצב סיפור, וזה עוד מבלי שהגעתי להרחבה שלו.hipoo כתב:@gal-cohen
·
נכול לשבוע האחרון נטשתי אותו ועברתי ל Dying light שבהחלט נראה מבטיח עד כה...
משחק מעולה, המלצתי עליו לפני כמה שבועות כאן בפורום.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
שני דברים,
ראשית - מי שמכניס בדרך כלל את הדברים המסריחים כמו מיקרו-תשלומים ודברים אחרים (כמו DLC שיוצא ממש קרוב למשחק בתשלום נוסף כשבירור זה היה מראש כלול במשחק המקורי והוצא משם לצורך מכירה חיצונית לעוד כסף) הם המפיקים/מפיצים. לא הסטודיו המתפתח.
כולי תקווה שאחרי ש- Ninja Theory הוכיחו עכשיו שאפשר לשחרר לעולם משחק מושקע ברמת AAA ולהפיץ אותו בהצלחה רבה בלי שום בתערבות של מפיקים/מפיצים שמתערבים לך באיך להכין ולשווק את הכותר שלך, כולי תקווה שנראה עוד מתפחים שיכלו לכיוון הזה.
שנית, גל, בעקבות ההמלצה שלך ה- dying light the following הוזמן ובדרך אליי.
ראשית - מי שמכניס בדרך כלל את הדברים המסריחים כמו מיקרו-תשלומים ודברים אחרים (כמו DLC שיוצא ממש קרוב למשחק בתשלום נוסף כשבירור זה היה מראש כלול במשחק המקורי והוצא משם לצורך מכירה חיצונית לעוד כסף) הם המפיקים/מפיצים. לא הסטודיו המתפתח.
כולי תקווה שאחרי ש- Ninja Theory הוכיחו עכשיו שאפשר לשחרר לעולם משחק מושקע ברמת AAA ולהפיץ אותו בהצלחה רבה בלי שום בתערבות של מפיקים/מפיצים שמתערבים לך באיך להכין ולשווק את הכותר שלך, כולי תקווה שנראה עוד מתפחים שיכלו לכיוון הזה.
שנית, גל, בעקבות ההמלצה שלך ה- dying light the following הוזמן ובדרך אליי.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

@jacko-il
שמח לשמוע, אני מקווה שלא תתאכזב ממנו, יש בו תוכן רב, מסתבר גם שהוא מאוד פופולארי בקהילת הרשת במשחקי קו-אופ.
לא לקחת את העלילה ברצינות, ומובטחת לך הנאה מרובה בהרג הזומבים וההישרדות בעולם הזה.
שמח לשמוע, אני מקווה שלא תתאכזב ממנו, יש בו תוכן רב, מסתבר גם שהוא מאוד פופולארי בקהילת הרשת במשחקי קו-אופ.
לא לקחת את העלילה ברצינות, ומובטחת לך הנאה מרובה בהרג הזומבים וההישרדות בעולם הזה.
- hipoo
- חבר ותיק

@gal-cohen
·
לגמרי משחק מעניין.
אני עדיין לא הבנתי איך ליצור ולשדרג את הנשק, לא מצאתי קראפטינג במניו.
כנל לגבי העזרה הראשונה...
אשמח להארה
·
לגמרי משחק מעניין.
אני עדיין לא הבנתי איך ליצור ולשדרג את הנשק, לא מצאתי קראפטינג במניו.
כנל לגבי העזרה הראשונה...
אשמח להארה
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73211
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3154 פעמים
אני אישית אחכה לביקורות. אם בביקורות יובן שהמיקרו רכישות לא משפיעות באמת על המשחק, אשקול רכישה, אבל אין מצב שאשלם 90 פאונד ל"גירסה המלאה". כשהם ירדו מהעץ והמשחק המלא יעלה מחיר נורמלי, אשקול רכישה.
- hipoo
- חבר ותיק

אכן טעיתי.
המשחק שבו אני משחק ודיי השתעממתי ממשימות דומות הוא זה:
המשחק שבו אני משחק ודיי השתעממתי ממשימות דומות הוא זה:
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

@hipoo
בסך הכל משחק נחמד, אכן חוזר על עצמו, ולדעתי בגלל שהוא היה סוג של משחק השקה, אז הוא התאים לרוח התקופה אז.
בסטנדרט של היום (ובהשוואה לכמה משחקים אקסלוסיביים מדהימים) הוא משחק בינוני שאינו מחדש למעט מערכת הנקמה של האויבים ה NEMESIS.
בסך הכל משחק נחמד, אכן חוזר על עצמו, ולדעתי בגלל שהוא היה סוג של משחק השקה, אז הוא התאים לרוח התקופה אז.
בסטנדרט של היום (ובהשוואה לכמה משחקים אקסלוסיביים מדהימים) הוא משחק בינוני שאינו מחדש למעט מערכת הנקמה של האויבים ה NEMESIS.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@gal-cohen
·
מסכים לגמרי.
גם בזמנו דברנו על זה לדעתי בדיון שלו. משחק לגמרי בינוני ולדעתי לפחות אין בו הרבה מעבר למערכת ה- NEMESIS שהיתה די מגניבה.
·
מסכים לגמרי.
גם בזמנו דברנו על זה לדעתי בדיון שלו. משחק לגמרי בינוני ולדעתי לפחות אין בו הרבה מעבר למערכת ה- NEMESIS שהיתה די מגניבה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- hipoo
- חבר ותיק

אז המשחק בהמדובר הוא בעצם המשך של זה, לא?
- hipoo
- חבר ותיק

@gal-cohen
·
אז זהו שלא, אני תוהה למה לכם כן... :/
ואם גם לכם לא אז למה יש כבר ארבע דפים לשרשור הזה ?
·
אז זהו שלא, אני תוהה למה לכם כן... :/
ואם גם לכם לא אז למה יש כבר ארבע דפים לשרשור הזה ?