DViCO TViX-4000 - סקירת מוצר
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78944
- שם מלא: עפר לאור
ps3man,
תמיד מכשירים ראשונים עולים יקר ואלה שיוצאים אח"כ עולים יותר זול. זה החיים וזה נכון למוצרים רבים.
תמיד מכשירים ראשונים עולים יקר ואלה שיוצאים אח"כ עולים יותר זול. זה החיים וזה נכון למוצרים רבים.
- guy_k
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 899
שלאה לחגי אם אפשר:
היכן אתה ממליץ לרכוש את המכשיר?
האם יש ניירתך מיוחדת שצריך להכין למכס (אישורי FC וכו?)
תודה
גיא
היכן אתה ממליץ לרכוש את המכשיר?
האם יש ניירתך מיוחדת שצריך להכין למכס (אישורי FC וכו?)
תודה
גיא
גיא, אני ואתה ודי!
-
hagi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1213
גיא ,
אני קניתי את המכשיר באתר WWW.DIGITALCONNECTION.COM הממוקם בקליפורניה , ארה"ב . בחרתי בחנות הזו מכמה סיבות :
1.רכשתי דרכם בעבר מוצרים אחרים והשירות תמיד היה מצויין והמוצרים הגיעו בזמן וללא פגם .
2.הם אישרו לי שלא מחזיקים במלאי דגמים מהיצור הראשון של DVICO שהיו פגומים בחלקם והתחיבו בכתב לשלוח לי מכשיר עם מספר סידורי גבוה ממספר סידורי מסווים שקיבלתי מחברת DVICO כרפרנס לגבי המכשירים התקינים .
אני לא יודע איך אתה מתכוון להביא את המכשיר לארץ , אבל קח בחשבון שאם אתה רוכש את המכשיר מהם , הם דורשים דמי משלוח של 80 דולר לארץ .
לי היה מזל שהיו לי קרובים באזור ויכלו להביא לי את המכשיר לארץ , מבלי לשלם את הדמי משלוח האלה .
בכל מקרה , אם אתה מחליט להזמין מהם והמכשיר מגיע למכס , אני חושב שכל מה שאתה צריך זה להציג במכס אישור העסקה . את זה אתה מקבל לאחר כמה דקות אחרי התשלום באינטרנט .
HAGI
אני קניתי את המכשיר באתר WWW.DIGITALCONNECTION.COM הממוקם בקליפורניה , ארה"ב . בחרתי בחנות הזו מכמה סיבות :
1.רכשתי דרכם בעבר מוצרים אחרים והשירות תמיד היה מצויין והמוצרים הגיעו בזמן וללא פגם .
2.הם אישרו לי שלא מחזיקים במלאי דגמים מהיצור הראשון של DVICO שהיו פגומים בחלקם והתחיבו בכתב לשלוח לי מכשיר עם מספר סידורי גבוה ממספר סידורי מסווים שקיבלתי מחברת DVICO כרפרנס לגבי המכשירים התקינים .
אני לא יודע איך אתה מתכוון להביא את המכשיר לארץ , אבל קח בחשבון שאם אתה רוכש את המכשיר מהם , הם דורשים דמי משלוח של 80 דולר לארץ .
לי היה מזל שהיו לי קרובים באזור ויכלו להביא לי את המכשיר לארץ , מבלי לשלם את הדמי משלוח האלה .
בכל מקרה , אם אתה מחליט להזמין מהם והמכשיר מגיע למכס , אני חושב שכל מה שאתה צריך זה להציג במכס אישור העסקה . את זה אתה מקבל לאחר כמה דקות אחרי התשלום באינטרנט .
HAGI
- guy_k
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 899
תודה רבה
גיא
גיא
גיא, אני ואתה ודי!
- oferlaor
-
- מנהל

קיבלתי אתמול מכשיר אחד לבדיקה מהעולם הדיגיטלי.
בויינה, הוא קטן וחמוד חבל"ז!
סקירה מעמיקה יותר בהמשך..
בויינה, הוא קטן וחמוד חבל"ז!
סקירה מעמיקה יותר בהמשך..
-
hagi
-
- חבר ותיק

עופר , אני מחכה לסקירתך בקוצר רוח .
אם תוכל , אנא בדוק בצורה מעממיקה גם את הנושאים הבאים :
1.איכות התמונה ב-TVIX-4000 בהשואה ל-OPPO971/981 ב-SDTV וגם UPSCALED ל-1080 ו-720 . צריך חוות דעת בתחום ממקצוען כמוך כי לי ממבט ראשון נראה לי של-OPPO 971 שקניתי לפני 3 חודשים אין שום שימוש כשיש בבית TVIX-4000 .
2.בדיקה מעמיקה של תמיכת FLAC במכשיר בהשואה ל-MP3 320K.
3. בדיקה מעמיקה של הרצת קבצי WMA DTS . ( לא יודע אם אפשר כי עוד לא נסיתי בעצמי )
4.מהירויות העברת המידע דרך USB2 וברשת עם חיבור דרך כבל RJ45-RJ45 CROSS ומה איכות ה-STREAMING בחיבור כזה ?
תודה מראש ,
Hagi
אם תוכל , אנא בדוק בצורה מעממיקה גם את הנושאים הבאים :
1.איכות התמונה ב-TVIX-4000 בהשואה ל-OPPO971/981 ב-SDTV וגם UPSCALED ל-1080 ו-720 . צריך חוות דעת בתחום ממקצוען כמוך כי לי ממבט ראשון נראה לי של-OPPO 971 שקניתי לפני 3 חודשים אין שום שימוש כשיש בבית TVIX-4000 .
2.בדיקה מעמיקה של תמיכת FLAC במכשיר בהשואה ל-MP3 320K.
3. בדיקה מעמיקה של הרצת קבצי WMA DTS . ( לא יודע אם אפשר כי עוד לא נסיתי בעצמי )
4.מהירויות העברת המידע דרך USB2 וברשת עם חיבור דרך כבל RJ45-RJ45 CROSS ומה איכות ה-STREAMING בחיבור כזה ?
תודה מראש ,
Hagi
-
hagi
-
- חבר ותיק

הנה - "מעמיקה"
זהו , עכשיו על בטוח תהיה בדיקה מעמיקה !!!!
"מעמיקה !!!!!!!!!!! "אני , אני ..... בוא "!!!!
זהו , עכשיו על בטוח תהיה בדיקה מעמיקה !!!!
"מעמיקה !!!!!!!!!!! "אני , אני ..... בוא "!!!!
MartinHSabag כתב:Hagi,
אני בטוח שעד שלא תכתוב עוד פעם "מעמיקה" , עפר ייסקר בצורה שיטחית וחובבנית כמו שכל פעם הוא עושה........
- oferlaor
-
- מנהל

אני לא משווה FLAC מול MP3 בקצבים כאלה, זה נושא לדיון תאורטי של אודיופילים, מקומו לא בסקירה על מכשיר ספציפי.
לגבי מהירויות ב-USB2, גם זה לא משהו שאפשר לבדוק באופן אמין מכיוון שיש המון השפעה למחשב, למע' ההפעלה ואפילו לדיסק כך שתוצאות ישתנו מאוד ממכשיר למכשיר.
אותי יותר מעניין היציבות, השינויים מ-TVIX5000 וכו'.
לגבי מהירויות ב-USB2, גם זה לא משהו שאפשר לבדוק באופן אמין מכיוון שיש המון השפעה למחשב, למע' ההפעלה ואפילו לדיסק כך שתוצאות ישתנו מאוד ממכשיר למכשיר.
אותי יותר מעניין היציבות, השינויים מ-TVIX5000 וכו'.
-
hagi
-
- חבר ותיק

כמובן שגם השוואה בינו לבין אחיו הגדול והעגול- TVIX-5000 מעניינת ומסקרנת .
אני תמיד רציתי לדעת מדוע ה-TVIX-5000 עולה (עדיין) ב-40% יותר מ-TVIX-4000 , כך שאולי הפעם אקבל את התשובה דרך סקירתך .
מחכים !
אני תמיד רציתי לדעת מדוע ה-TVIX-5000 עולה (עדיין) ב-40% יותר מ-TVIX-4000 , כך שאולי הפעם אקבל את התשובה דרך סקירתך .
מחכים !
- pioneer
-
- חבר פעיל

- תגובות: 79
יש תאריך לqa של tvix 4000?
- oferlaor
-
- מנהל

- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2083
יש לך יכולת הסקת מסקנות מדהימה -hagi כתב:ps3man ,
חחח - האינטרנט הזה ...
חיפוש קטנטן הביא אותי ללינק הזה : http://www.mythtv.org/
כפי שאתה רואה אין שום קשר בין המכשיר ההקלטה לבין MVIX יותר מאשר בין המכשיר ההקלטה המוזכר ל-TVIX .
אז - שלא יעבדו עלינו !!!!...
רק מה, המסקנות שלי הפוכות לגמרי משלך.
לי זה נראה שהחבר'ה של MVIX עשו port של MythTV למכשיר שלהם. אם כן, אז שאפו להם -
לקמפל MythTV סתם ל-PC רגיל שמריץ לינוקס זו משימה לא קטנה (מנסיון), ולקמפל אותו למכשיר מבוסס ציפ של סיגמה שמריץ uClinux זו משימה מורכבת בהרבה.
אני מניח שהם יצריכו כרטיס לכידה חיצוני מבוסס USB2.
-
hagi
-
- חבר ותיק

לסיכום הפרק של STREAMING ותקשורת רשת
לסיכום הפרק של STREAMING ותקשורת רשת :
1.מומלץ מאוד להשתמש ישר בתוכנה TVIX NET SHARE , גרסה 1.08 , ובחירת NFS בהגדרות הרשת .
אני למעשה לא הצלחתי להתחבר בצורה אחרת .
2.מהירות ה-STREAMING בתקשורת LAN גבוהה מספיק כדי להעביר בצורה טובה כל תוכן SDTV , כלומר סרטים AVI/DIVX וגם DVD למיניהם ( DVD9 , DVD5 , DVD-ISO וכו) .
STREAMING חוטי של תכני HD בקצב גבוה בעייתי אצלי בניגוד למה שנאמר כאן ממשתמשים אחרים - מדי פעם יש תקיעות בהעברת המידע וכשמנסים לעשות FF או REWIND , או שיוציאים מסינכרון או שפשוט שומעים רק את הקול כשהתמונה נתקעת בשלב שלפני . במשפט אחד - STREAMING טוב מאוד לתכני SDTV בלבד .
בשלב הזה נסיתי לנגן גם קבצי מוזיקה בביטרייט גבוה מסוג FLAC והתוצאה היתה מעולה . בלי קטיעות , איכות מעולה .
3.שימוש ב-TVIX כסרבר FTP להעברת הקבצים - אופציה טובה למי שלא רוצה להשתמש בהעברת המידע דרך USB . כשב-USB העברת המידע היא בקצב של כ-20M\SEC , במקרה של FTP SERVER העברה מתבצעת בקצב של רק 3.5M/SEC מקסימום . זה לא רע אבל עוד לא גיליתי איך משתמשים אחרים הגיעו לקצבים של 30M/SEC כאן . אשמח לדעת אם מישהו יוכל להסביר .
אל תשכחו ששם המשתמש של השרת הוא "tvixftp" והוא לא ניתן לשינוי . הסיסמה מופיעה ב"הגדרות הרשת" . בכל פעם שמכבים את המכשיר , מקבלים IP חדש ממנו כך שכמובן צריכים לעדכן את נתוני הקליינט בהתאם . קצת מיתרד ...
יום טוב לכולם !
HAGI
1.מומלץ מאוד להשתמש ישר בתוכנה TVIX NET SHARE , גרסה 1.08 , ובחירת NFS בהגדרות הרשת .
אני למעשה לא הצלחתי להתחבר בצורה אחרת .
2.מהירות ה-STREAMING בתקשורת LAN גבוהה מספיק כדי להעביר בצורה טובה כל תוכן SDTV , כלומר סרטים AVI/DIVX וגם DVD למיניהם ( DVD9 , DVD5 , DVD-ISO וכו) .
STREAMING חוטי של תכני HD בקצב גבוה בעייתי אצלי בניגוד למה שנאמר כאן ממשתמשים אחרים - מדי פעם יש תקיעות בהעברת המידע וכשמנסים לעשות FF או REWIND , או שיוציאים מסינכרון או שפשוט שומעים רק את הקול כשהתמונה נתקעת בשלב שלפני . במשפט אחד - STREAMING טוב מאוד לתכני SDTV בלבד .
בשלב הזה נסיתי לנגן גם קבצי מוזיקה בביטרייט גבוה מסוג FLAC והתוצאה היתה מעולה . בלי קטיעות , איכות מעולה .
3.שימוש ב-TVIX כסרבר FTP להעברת הקבצים - אופציה טובה למי שלא רוצה להשתמש בהעברת המידע דרך USB . כשב-USB העברת המידע היא בקצב של כ-20M\SEC , במקרה של FTP SERVER העברה מתבצעת בקצב של רק 3.5M/SEC מקסימום . זה לא רע אבל עוד לא גיליתי איך משתמשים אחרים הגיעו לקצבים של 30M/SEC כאן . אשמח לדעת אם מישהו יוכל להסביר .
אל תשכחו ששם המשתמש של השרת הוא "tvixftp" והוא לא ניתן לשינוי . הסיסמה מופיעה ב"הגדרות הרשת" . בכל פעם שמכבים את המכשיר , מקבלים IP חדש ממנו כך שכמובן צריכים לעדכן את נתוני הקליינט בהתאם . קצת מיתרד ...
יום טוב לכולם !
HAGI
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46457
בשביל שלא יהיו אי הבנות מצד משתמשים שעוקבים כאן אחרי ההתנסויות של חגי, ל TViX HD M-5000A/4000P אין שום בעיות בסטרימינג של תכני HD.
- ps3man
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 21
זיו,ziv_r כתב:בשביל שלא יהיו אי הבנות מצד משתמשים שעוקבים כאן אחרי ההתנסויות של חגי, ל TViX HD M-5000A/4000P אין שום בעיות בסטרימינג של תכני HD....
האם יצא לך כבר לעבוד עם דגם ה- 4000
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46457
- oferlaor
-
- מנהל

אני עובד עם TVIX4000 (מנסה אותו). הוצאתי לו את הדיסק והוא עובד אך ורק ב-STREAMING כרגע.
אין בעיה עם כל קצבי הנתונים (ראינו אתמול LOST, סרט מ-ISO וסרט נוסף 1080i...)
אין בעיה עם כל קצבי הנתונים (ראינו אתמול LOST, סרט מ-ISO וסרט נוסף 1080i...)
-
hagi
-
- חבר ותיק

עופר ,
האם נסית להעביר את הסרט ה-HD קדימה \ אחורה במצב של STREAMING וזה עובד בסדר .נסה לבצע אליו "GO TO" מתחלת הסרט לאמצע הסרט ותראה מה קורה ?
אנא נסה ותגיד אם התמונה לא מתעלמת לה לאחר הפעולה זו ( יש רק סאונד ) ?
תודה!
האם נסית להעביר את הסרט ה-HD קדימה \ אחורה במצב של STREAMING וזה עובד בסדר .נסה לבצע אליו "GO TO" מתחלת הסרט לאמצע הסרט ותראה מה קורה ?
אנא נסה ותגיד אם התמונה לא מתעלמת לה לאחר הפעולה זו ( יש רק סאונד ) ?
תודה!
-
hagi
-
- חבר ותיק

יש כאן מישהו שיכול לבדוק ב-TIVX שלו מה קורה כשמריצים תוכן HD קדימה \ אחורה במהירות של X8/16/32 במצב של STREAMING ?
תודה מראש !
תודה מראש !