DViCO TViX-4000 - סקירת מוצר

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78944
שם מלא: עפר לאור

שליחה

ps3man,

תמיד מכשירים ראשונים עולים יקר ואלה שיוצאים אח"כ עולים יותר זול. זה החיים וזה נכון למוצרים רבים.

guy_k
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 899

שליחה

שלאה לחגי אם אפשר:
היכן אתה ממליץ לרכוש את המכשיר?

האם יש ניירתך מיוחדת שצריך להכין למכס (אישורי FC וכו?)

תודה

גיא
גיא, אני ואתה ודי!

hagi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1213

שליחה

גיא ,
אני קניתי את המכשיר באתר WWW.DIGITALCONNECTION.COM הממוקם בקליפורניה , ארה"ב . בחרתי בחנות הזו מכמה סיבות :
1.רכשתי דרכם בעבר מוצרים אחרים והשירות תמיד היה מצויין והמוצרים הגיעו בזמן וללא פגם .
2.הם אישרו לי שלא מחזיקים במלאי דגמים מהיצור הראשון של DVICO שהיו פגומים בחלקם והתחיבו בכתב לשלוח לי מכשיר עם מספר סידורי גבוה ממספר סידורי מסווים שקיבלתי מחברת DVICO כרפרנס לגבי המכשירים התקינים .

אני לא יודע איך אתה מתכוון להביא את המכשיר לארץ , אבל קח בחשבון שאם אתה רוכש את המכשיר מהם , הם דורשים דמי משלוח של 80 דולר לארץ .
לי היה מזל שהיו לי קרובים באזור ויכלו להביא לי את המכשיר לארץ , מבלי לשלם את הדמי משלוח האלה .

בכל מקרה , אם אתה מחליט להזמין מהם והמכשיר מגיע למכס , אני חושב שכל מה שאתה צריך זה להציג במכס אישור העסקה . את זה אתה מקבל לאחר כמה דקות אחרי התשלום באינטרנט .

HAGI

guy_k
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 899

שליחה

תודה רבה
גיא
גיא, אני ואתה ודי!

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

קיבלתי אתמול מכשיר אחד לבדיקה מהעולם הדיגיטלי.

בויינה, הוא קטן וחמוד חבל"ז!

סקירה מעמיקה יותר בהמשך..

hagi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

עופר , אני מחכה לסקירתך בקוצר רוח .
אם תוכל , אנא בדוק בצורה מעממיקה גם את הנושאים הבאים :

1.איכות התמונה ב-TVIX-4000 בהשואה ל-OPPO971/981 ב-SDTV וגם UPSCALED ל-1080 ו-720 . צריך חוות דעת בתחום ממקצוען כמוך כי לי ממבט ראשון נראה לי של-OPPO 971 שקניתי לפני 3 חודשים אין שום שימוש כשיש בבית TVIX-4000 .

2.בדיקה מעמיקה של תמיכת FLAC במכשיר בהשואה ל-MP3 320K.

3. בדיקה מעמיקה של הרצת קבצי WMA DTS . ( לא יודע אם אפשר כי עוד לא נסיתי בעצמי )

4.מהירויות העברת המידע דרך USB2 וברשת עם חיבור דרך כבל RJ45-RJ45 CROSS ומה איכות ה-STREAMING בחיבור כזה ?

תודה מראש ,
Hagi

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

Hagi,
אני בטוח שעד שלא תכתוב עוד פעם "מעמיקה" , עפר ייסקר בצורה שיטחית וחובבנית כמו שכל פעם הוא עושה..... :evil:
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

hagi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

הנה - "מעמיקה"
זהו , עכשיו על בטוח תהיה בדיקה מעמיקה !!!!
:lol:

"מעמיקה !!!!!!!!!!! "אני , אני ..... בוא "!!!!
:lol:
MartinHSabag כתב:Hagi,
אני בטוח שעד שלא תכתוב עוד פעם "מעמיקה" , עפר ייסקר בצורה שיטחית וחובבנית כמו שכל פעם הוא עושה..... :evil:
...

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

אני לא משווה FLAC מול MP3 בקצבים כאלה, זה נושא לדיון תאורטי של אודיופילים, מקומו לא בסקירה על מכשיר ספציפי.

לגבי מהירויות ב-USB2, גם זה לא משהו שאפשר לבדוק באופן אמין מכיוון שיש המון השפעה למחשב, למע' ההפעלה ואפילו לדיסק כך שתוצאות ישתנו מאוד ממכשיר למכשיר.

אותי יותר מעניין היציבות, השינויים מ-TVIX5000 וכו'.

hagi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

כמובן שגם השוואה בינו לבין אחיו הגדול והעגול- TVIX-5000 מעניינת ומסקרנת .
אני תמיד רציתי לדעת מדוע ה-TVIX-5000 עולה (עדיין) ב-40% יותר מ-TVIX-4000 , כך שאולי הפעם אקבל את התשובה דרך סקירתך .

מחכים !

pioneer
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 79

שליחה

יש תאריך לqa של tvix 4000?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

hagi,

אולי כי יותר יקר היה לייצר אותו?

udif
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2083

שליחה

hagi כתב:ps3man ,
חחח - האינטרנט הזה ...
חיפוש קטנטן הביא אותי ללינק הזה : http://www.mythtv.org/
כפי שאתה רואה אין שום קשר בין המכשיר ההקלטה לבין MVIX יותר מאשר בין המכשיר ההקלטה המוזכר ל-TVIX .

אז - שלא יעבדו עלינו !!!!
...
יש לך יכולת הסקת מסקנות מדהימה -

רק מה, המסקנות שלי הפוכות לגמרי משלך.

לי זה נראה שהחבר'ה של MVIX עשו port של MythTV למכשיר שלהם. אם כן, אז שאפו להם -
לקמפל MythTV סתם ל-PC רגיל שמריץ לינוקס זו משימה לא קטנה (מנסיון), ולקמפל אותו למכשיר מבוסס ציפ של סיגמה שמריץ uClinux זו משימה מורכבת בהרבה.
אני מניח שהם יצריכו כרטיס לכידה חיצוני מבוסס USB2.

hagi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

לסיכום הפרק של STREAMING ותקשורת רשת

שליחה

לסיכום הפרק של STREAMING ותקשורת רשת :

1.מומלץ מאוד להשתמש ישר בתוכנה TVIX NET SHARE , גרסה 1.08 , ובחירת NFS בהגדרות הרשת .
אני למעשה לא הצלחתי להתחבר בצורה אחרת .

2.מהירות ה-STREAMING בתקשורת LAN גבוהה מספיק כדי להעביר בצורה טובה כל תוכן SDTV , כלומר סרטים AVI/DIVX וגם DVD למיניהם ( DVD9 , DVD5 , DVD-ISO וכו) .
STREAMING חוטי של תכני HD בקצב גבוה בעייתי אצלי בניגוד למה שנאמר כאן ממשתמשים אחרים - מדי פעם יש תקיעות בהעברת המידע וכשמנסים לעשות FF או REWIND , או שיוציאים מסינכרון או שפשוט שומעים רק את הקול כשהתמונה נתקעת בשלב שלפני . במשפט אחד - STREAMING טוב מאוד לתכני SDTV בלבד .
בשלב הזה נסיתי לנגן גם קבצי מוזיקה בביטרייט גבוה מסוג FLAC והתוצאה היתה מעולה . בלי קטיעות , איכות מעולה .

3.שימוש ב-TVIX כסרבר FTP להעברת הקבצים - אופציה טובה למי שלא רוצה להשתמש בהעברת המידע דרך USB . כשב-USB העברת המידע היא בקצב של כ-20M\SEC , במקרה של FTP SERVER העברה מתבצעת בקצב של רק 3.5M/SEC מקסימום . זה לא רע אבל עוד לא גיליתי איך משתמשים אחרים הגיעו לקצבים של 30M/SEC כאן . אשמח לדעת אם מישהו יוכל להסביר .
אל תשכחו ששם המשתמש של השרת הוא "tvixftp" והוא לא ניתן לשינוי . הסיסמה מופיעה ב"הגדרות הרשת" . בכל פעם שמכבים את המכשיר , מקבלים IP חדש ממנו כך שכמובן צריכים לעדכן את נתוני הקליינט בהתאם . קצת מיתרד ...

יום טוב לכולם !
HAGI

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46457

שליחה

בשביל שלא יהיו אי הבנות מצד משתמשים שעוקבים כאן אחרי ההתנסויות של חגי, ל TViX HD M-5000A/4000P אין שום בעיות בסטרימינג של תכני HD.

ps3man
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21

שליחה

ziv_r כתב:בשביל שלא יהיו אי הבנות מצד משתמשים שעוקבים כאן אחרי ההתנסויות של חגי, ל TViX HD M-5000A/4000P אין שום בעיות בסטרימינג של תכני HD.
...
זיו,
האם יצא לך כבר לעבוד עם דגם ה- 4000

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46457

שליחה

מכיר מישהו שעובד איתו ולא נתקל בשום בעיות.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

אני עובד עם TVIX4000 (מנסה אותו). הוצאתי לו את הדיסק והוא עובד אך ורק ב-STREAMING כרגע.

אין בעיה עם כל קצבי הנתונים (ראינו אתמול LOST, סרט מ-ISO וסרט נוסף 1080i...)

hagi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

עופר ,
האם נסית להעביר את הסרט ה-HD קדימה \ אחורה במצב של STREAMING וזה עובד בסדר .נסה לבצע אליו "GO TO" מתחלת הסרט לאמצע הסרט ותראה מה קורה ?
אנא נסה ותגיד אם התמונה לא מתעלמת לה לאחר הפעולה זו ( יש רק סאונד ) ?

תודה!

hagi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

יש כאן מישהו שיכול לבדוק ב-TIVX שלו מה קורה כשמריצים תוכן HD קדימה \ אחורה במהירות של X8/16/32 במצב של STREAMING ?
תודה מראש !

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”