חיבור שכן לצלחת יס אשר ממוקמת במרפסת פרטית
- OhadG
- חבר ותיק

- תגובות: 1201
- נתן תודות: 185 פעמים
- קיבל תודות: 114 פעמים
קרמר, פה זה לא תפוז... והשטויות שאתה כותב על אחרים ("סתם מספרים סיפורים") כשזה לא מתאים לתיאוריות שלך, לא מקובלות פה.
כדאי שתתאים את עצמך (אחרת תמצא את עצמך שוב ושוב מתנצל, וטוען "אתמול שתיתי כוסית אז לא שלטתי ביצר הרע", וכו').
חבל, יש לך הרבה לתרום פה, אבל תצטרך ללמוד לסנן את עצמך.
כדאי שתתאים את עצמך (אחרת תמצא את עצמך שוב ושוב מתנצל, וטוען "אתמול שתיתי כוסית אז לא שלטתי ביצר הרע", וכו').
חבל, יש לך הרבה לתרום פה, אבל תצטרך ללמוד לסנן את עצמך.
- KremarYaqob
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 149
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 12 פעמים
איזה דיון? אתה כותב שפיצו את אחותך ב5 אלף ש"ח
אני לא מאמין זכותי . עד שרואים שקל מחברות הכבלים/יס רואים כוכמים
על מה פיצו??? על שבירת הרעפים? היו שלוחים גגן הייה מחליף 4 רעפים . יש להם קבלן לתיקוני גגות
בטח בעוד דירות שברו קורה . חיברו כבל לכבל של אחותך. ניתקו. בשביל זה לשלם פיצוי 5 אלף ש"ח
גם ליס יש עורכי דין חזקים . לא רק לאחותך
סתם קשקשת ברשת אתה כותב
אני לא מאמין זכותי . עד שרואים שקל מחברות הכבלים/יס רואים כוכמים
על מה פיצו??? על שבירת הרעפים? היו שלוחים גגן הייה מחליף 4 רעפים . יש להם קבלן לתיקוני גגות
בטח בעוד דירות שברו קורה . חיברו כבל לכבל של אחותך. ניתקו. בשביל זה לשלם פיצוי 5 אלף ש"ח
גם ליס יש עורכי דין חזקים . לא רק לאחותך
סתם קשקשת ברשת אתה כותב
- KremarYaqob
- חבר פעיל מאוד

·אנ י אוהב מציאות ולא חלומות . בחור כותב שילמו פיצוי 5 אלף ש"ח . על חיבור . צלחת מסוגלת לתת תמונה ל200 טלויזיותOhadG כתב:קרמר, פה זה לא תפוז... והשטויות שאתה כותב על אחרים ("סתם מספרים סיפורים") כשזה לא מתאים לתיאוריות שלך, לא מקובלות פה.
חבל, יש לך הרבה לתרום פה, אבל תצטרך ללמוד לסנן את עצמך....
- OhadG
- חבר ותיק

- תגובות: 1201
- נתן תודות: 185 פעמים
- קיבל תודות: 114 פעמים
מה עוד יש להם קרמר?
יש להם גגן לשיפוץ רעפים.
יש להם גנן לשיפוץ גינות.
יש להם קבלן לשיפוץ קירות.
יש להם כבלן לחיתוך כבלים.
אבל טכנאי כמוך לקשקש קישקושים אין להם.
אני חושב שהם צריכים אותך בשירות הלקוחות שלהם, תוכל ללמד אותם דבר או שניים, ולעזור להם להמשיך ולהפסיד לקוחות (כפי שמדווח מדי רבעון ושנה).
מצד שני, אולי זה יוכל לעזור לך להחזיר את העסק של הכבלים הפיראטיים שלך
ד"א, שמת לב שבכל הפורומים בהם אתה נמצא (כן. כוווולם) אתה עסוק בלריב עם כולם, להסביר להם כמה הם מספרים סיפורים, כמה כסף יש לך בבנק, ולא לעזור להם?
אם אתה לא יודע עדיף שלא תגיב, ככה אחרים לא ידעו שאתה לא יודע כלום!
בקיצור, טרול חדש הגיע לפורום.
נא לא להאכיל, אלא לדווח
יש להם גגן לשיפוץ רעפים.
יש להם גנן לשיפוץ גינות.
יש להם קבלן לשיפוץ קירות.
יש להם כבלן לחיתוך כבלים.
אבל טכנאי כמוך לקשקש קישקושים אין להם.
אני חושב שהם צריכים אותך בשירות הלקוחות שלהם, תוכל ללמד אותם דבר או שניים, ולעזור להם להמשיך ולהפסיד לקוחות (כפי שמדווח מדי רבעון ושנה).
מצד שני, אולי זה יוכל לעזור לך להחזיר את העסק של הכבלים הפיראטיים שלך
ד"א, שמת לב שבכל הפורומים בהם אתה נמצא (כן. כוווולם) אתה עסוק בלריב עם כולם, להסביר להם כמה הם מספרים סיפורים, כמה כסף יש לך בבנק, ולא לעזור להם?
אם אתה לא יודע עדיף שלא תגיב, ככה אחרים לא ידעו שאתה לא יודע כלום!
בקיצור, טרול חדש הגיע לפורום.
נא לא להאכיל, אלא לדווח
- KremarYaqob
- חבר פעיל מאוד

חשבתי שתגיב מה הם כתבו במיוחד על ה5 אלף שקיבל פיצויים . אם הגיוני ? אתה רב איתי
חוץ מיזה השירשורים עושים תעבורה בפורום. וזה טוב למפרסם . יש כניסות ויצאות יותר .
מה אכפת לך מה אני כותב . העיקר שיש הכנסה מפירוסום
שנה טובה
חוץ מיזה השירשורים עושים תעבורה בפורום. וזה טוב למפרסם . יש כניסות ויצאות יותר .
מה אכפת לך מה אני כותב . העיקר שיש הכנסה מפירוסום
שנה טובה
אוקיי חברים החלטתי בסופו של דבר להתנתק מיס והתחברתי להוט. ביום שלישי מגיע טכנאי.
אני אפילו לא מתכוון לריב איתם על הנושא הזה במידה והם יתקשרו אלי לשאול למה אני מתנתק.
תודה רבה לכל העוזרים.
אני אפילו לא מתכוון לריב איתם על הנושא הזה במידה והם יתקשרו אלי לשאול למה אני מתנתק.
תודה רבה לכל העוזרים.
אתה מתחיל הכי מהר שלך ואז אתה לאט לאט מגביר.
- KremarYaqob
- חבר פעיל מאוד

עשיתה בחוכמה
בהוט אין הפרעות מיגשם. קליטה יציבה . יש גם טלפון זול. ואינטרנט 500 מגה
בהצלחה . שנה טובה
בהוט אין הפרעות מיגשם. קליטה יציבה . יש גם טלפון זול. ואינטרנט 500 מגה
בהצלחה . שנה טובה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
נראה לי הזוי שעל רקע זה אתה מתנתק. אין לזה שום השפעה על החיים שלך, זה לא שלקחו לך משהו בשביל לתת לשכן...
- KremarYaqob
- חבר פעיל מאוד

אדון מנהל כול השירשור הזוי . זה מיקרה שלא הייה ולא ניברא. סתם כתב סיפור מיתוך שיעמום. זו רק דעתי הביל עדית כמובןoferlaor כתב:נראה לי הזוי שעל רקע זה אתה מתנתק. אין לזה שום השפעה על החיים שלך, זה לא שלקחו לך משהו בשביל לתת לשכן......
- KremarYaqob
- חבר פעיל מאוד

·איך הם יתקשרו אלך? הרי אתה צריך להיתקשר אלהם. לבקש ניתוק. לבטל את הוראת הקבע . לישלוח פקס בדרך כלל . זה לא זבנק וגמרנוkobi_lo כתב:אוקיי חברים החלטתי בסופו של דבר להתנתק מיס והתחברתי להוט. ביום שלישי מגיע טכנאי.
תודה רבה לכל העוזרים....
כמו שכתבת זו דעתך הבלעדית וזה הדבר ההזוי היחיד בשרשור הזה.KremarYaqob כתב:אדון מנהל כול השירשור הזוי . זה מיקרה שלא הייה ולא ניברא. סתם כתב סיפור מיתוך שיעמום. זו רק דעתי הביל עדית כמובן.........
מי אתה שתכתוב פה לאנשים שהם ממציאים דברים?!
- KremarYaqob
- חבר פעיל מאוד

@avigdork
אני יכול ליכתוב את הדע שלי . כול עוד שזה לא פוגע בביטחון המדינה . או פוגע בגולש. מותר ליכתוב
גם המנהל כתב שזה שירשור הזוי . לא לקחו לבחור כלום. הוא ממשיך ליראות כרגיל . וכועס
·
אני יכול ליכתוב את הדע שלי . כול עוד שזה לא פוגע בביטחון המדינה . או פוגע בגולש. מותר ליכתוב
גם המנהל כתב שזה שירשור הזוי . לא לקחו לבחור כלום. הוא ממשיך ליראות כרגיל . וכועס
·
·אם אתה לא יכול להבין מה ההבדל בין מה שהמנהל כתב למה שאתה כותב כמעט בכל תגובה בשרשור הזה (ובאחרים) אז באמת חבל על הזמן של כולנו.KremarYaqob כתב:@avigdork
·...
שיהיה לכולם יום טוב.
אתה פוגע פה בכולם והדברים שאתה כותב לא תורמים כלום לדיון, הבחור ביקש להתייעץ ואתה תוקף אותו וקורא לו שקרן, מישהו ביקש ממך להגן על חברת YES ? או על השכן שהתחבר (אני מניח שלא בידיעתו) לצלחת שמותקנת בשטח פרטי ?KremarYaqob כתב:@avigdork
·...
החיבור מצלחת פרטית אמור להובין ישירות לממיר או למפצל למספר ממירים בדירה הפרטית ולא לשום ארון חשמל מרכזי. אם זה כך, אז מראש המתקינים של יס תכננו את המהלך להשתמש בצלחת פרטית לכלל הדירות בבניין. היות ויש רק 7 אז מספיקה צלחת קטנה אחת. זה בהחלט לא תקין למרות שטכנית אין לכך שום השפעה על אף אחד. אם שילמת בעבור ההתקנה הראשונית אז יש לך עילה מוצדקת ללבוע את יס ולדרוש פיצוי שיכול להגיע לעד 10 אלף שח על עוגמת נפש ופגיעה בשם הטוב (תגיד שכל הדיירים קוראים לך פרייר מאז ההתקנה).