cafekedma כתב:בחול המחיר לא פיקס תבדוק פוסטים של אנשים שרכשו בלהגונדולה וכו
אין לך אופציה של טרייד אין,
חבר מועדון זה מוצר לכל דבר שמאפשר לקבל הנחה גם בארץ וגם בחול,
האם מחיר מזומן ,תשלומים,קרדיט , טרייד-אין הוא אותו מחיר ???
עונתיות,
אתה לא יכול לשנות את העובדה שאנחנו במזרח התיכון
וככה מתנהלים פה הדברים,
כמו כן כל משלוח מחול מקבל עלויות שונות ומחיר שונה
עקב העובדה שאנחנו בישראל , שילוח,נמל,מכס,מטבע זר,אחסנה עקב הריחוק,והכי חשוב -מכון התיקנים...
אתה מנסה להמציא את הגלגל לדעתי
הקמעונאים שאתה מדבר עליהם לאט לאט נעלמים מהמפה אם לא שמת לב
...
·
אלון,
הטענות שלך לא קשורות למה שכתבתי.
לא דיברתי על טרייד אין דיברתי על עיסקת מכר רגילה.
את כל הצרות שלך כגון אחסנה, תקינה, מכס, משלוח וכו אתה יכול לקחת בחשבון במהלך התימחור.
אין לי בעיה עם המחיר רק עם שיטת התימחור.
הייתי מצפה שבאתר שלך (לא רק שלך) שמציע מכונות למכירה יהייה מחיר נקוב ואמיתי (אשראי, תשלומים או מזומן לא איכפת לי וגם חברות במועדון אפשר לתמחר באתר, הרבה עושים את זה). גם אם אתה משנה אותו כל שבוע, עדיין שיהייה עדכני ואמיתי. ואותו מחיר יחול גם על כל מי שנכנס אליך לחנות לקנות את אותה מכונה (שוב, לקנות, לא טרייד אין).
הרי אם אני קונה היום באתר שלך לדוגמה פרופיטק 500 שמוצעת ב- 9900 או לחילופין נכנס אליך לחנות ועושה לך עיניים, גם אשלם 9900?
ואם יש מוכר א' ומוכר ב' שנייהם יתנו לי אותו מחיר?
אני יודע שאנחנו במזרח התיכון אז אל תתנשא בסיגנון הזה וגם קצת מכיר את עולם הקימעונאות אז בבקשה ממך...
עונתיות - לא מבין איך זה קשור, מכונת קפה זה לא מטריה אבל מודה, את זה אתה יודע יותר טוב ממני ואולי כן יש השפעה. גם אם כן, ניתן לתמחר בדיוק מוצרים עונתיים זה רק עבודה מעט יותר קשה.
לא מנסה להמציא את הגלגל רק טוען שהגלגל מרובע.
וגם אתה יודע שאנחנו בישראל וכולנו שכונה אתה גדולה אז קח בחשבון שלקוח ששמע שמישהו קנה מוצר בפחות כסף ממה שהוא שילם לא יחזור אליך. לכן מחיר אחיד זה אינטרס גם שלך.
פשוט הפריע לי שאמרת שמחיר לצרכן זה לא באמת המחיר, כאילו זה פיצ'ר כשמבחינתי זה בעצם באג.