התחדשתי B&W 804 D3 - ונרכש מגבר. תמונות בעמוד 2
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7413
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 505 פעמים
גם לי מרטין אמר תתחדש אז זה אומר שעשיתי בחירה נכונה ואני אם פירלס שיהיה לך במזל טוב דני היקר עד מאה ועשרים אושר ועושר וחיים טובים בהגיעך למצוות הרבה שנים של הנאה לך ולמשפחה
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
- ngold7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 843
- נתן תודות: 201 פעמים
- קיבל תודות: 133 פעמים
כבר ארבע פעמים שיצא לי לשמוע את הרמקולים הללו, והם כל כך טובים שאני זוכר בדיוק את מספר הפעמים ששמעתי אותם! תחתדש! תהנה! לפחות לדעתי, קנית את הרמקולים הכי טובים שאני מכיר..
.He who knows the past controls the future
.He who controls the future conquers the past
.He who controls the future conquers the past
תודה חבר.ngold7 כתב:כבר ארבע פעמים שיצא לי לשמוע את הרמקולים הללו, והם כל כך טובים שאני זוכר בדיוק את מספר הפעמים ששמעתי אותם! תחתדש! תהנה! לפחות לדעתי, קנית את הרמקולים הכי טובים שאני מכיר.....
עם איזו הגברה יצא לך לשמוע אותם?
- MrHicUp
- חבר ותיק

- תגובות: 1571
- נתן תודות: 112 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
אתה לא רציני..... פירלס נצרת או פירלס דנמרק?עופרפולק כתב:גם לי מרטין אמר תתחדש אז זה אומר שעשיתי בחירה נכונה ואני אם פירלס שיהיה לך במזל טוב דני היקר עד מאה ועשרים אושר ועושר וחיים טובים בהגיעך למצוות הרבה שנים של הנאה לך ולמשפחה...
·
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5183
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 704 פעמים
@MrHicUp
תוצרת דנמרק היו ממש מוצלחים...
תוצרת דנמרק היו ממש מוצלחים...
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
- ngold7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 843
- נתן תודות: 201 פעמים
- קיבל תודות: 133 פעמים
·לא יודע איזה רוטל זה היה, לפני כמה חודשים שמעתי אותם קצת יותר ברצינות אם כל מיני הגברות והאמת שאני פשוט לא זוכר. לפני שבוע בחנתי דנון x2300w אם ה cm6 כדי לראות אם לקנות את הרסיבר, כי הרמקולים מאוד דומים לשלי, באותה ההזדמנות נסיתי שוב (איך אפשר שלא) את ה804 ולא היה לי את הזמן לבצע האזנה רצינית, הףשמעתי אותו עם מקינטוש שהיה מחובר, עם הרוטל היקר ביותר (באמת שלא יודע איזה, וגם לא רוצה לדעת) ואז אפילו עם דנון x4300. אבל לומר שזו ההמלצה שלי להגברה? לא ולא, שוב, לא בחנתי אותם למתרות קניה אז גם לא נכנסתי לזה כמו שצריך. הלוואי ואגיע לשלב הזה..itay123 כתב:מקינטוש עוד אני יכול להבין אבל רוטל?! ("עלו כמו הרמקולים"?!)
על איזה רוטל מדובר..?
אני שמעתי את ה 804D3 עם ציוד של Audio Research ואת ה 802D3 עם מונובלוקים של Manly...
שמעו נהדר בשני המקרים....