·ariesjer כתב:תוכן עולה כסף ועדיין חבילת הבסיס של סלקום זולה וטובה יותר משל המתחרות, בהוט ויס אתה מתחיל ב-200 שקלים בלי כלום....
יש בהוט וביס חבעלת צרה שעולה פחות מ 200 שקל לחודש
·benny123 כתב:סהרגבריאלי יש סיכוי שאתה מנהל את אותו הבלוג בתפוז?
חברים המצב לא נראה טוב ואסביר למה,
סלקום כרגע ב-99 ש"ח מציעים ממיר HD מקליט+ערוצי בסיס+VOD+שירות ווליום
נשמע סבבה נכון?
אז הממיר דור 1 איטי, לאגים לפעמים, תקיעות.. התוכנה מציגה באגים מעצבנים בשקופיות של אין אינטרנט למרות שיש, תוכן לא זמין ועוד והפתרון היחידי הוא ריסט (מזכיר את יס/הוט?)
ערוצי הבסיס... מורכב חלק מערוצי עידן+ הנקלטים חינם בכל הארץ וחלק נוסף של הערוצים הקיימים אצל המתחרות, יחד עם ערוצי ספורט וחדשות כאשר נוספו ערוצי פנאי אבל יש בהם כשלים עם הפסי תרגום שלא תואמים לפעמים, נתקעים או מופיעים בשפה זרה - כנראה בגלל שהשידור הוא בינלאומי והפס מגיע מהאולפנים לייב...
VOD... לא יודע במה להתחיל.. טרור... תוכן ישן, לא מתעדכן, אין חיפוש... חיפוש!!! נחמד? לא כל כך
שירות ווליום, נחמד ויפה אך מה קורה שמהממיר מחובר לרמקולים והמסך מכובה? כן השירות מתנתק וחוזר לאחד התחנות... דבר מוזר שאני צריך בשנת 2016 להדליק טלוויזיה כדי לשמוע מוזיקה שאני יכול לשמוע במערכת.
עד פה המצב
עכשיו מה הלאה? סלקום יצאה בבשורה.. כל זה ב-99 שקל נשמע נחמד, נשמע זול, נשמע שזה מתאים.. אוקיי זה היה הפרומו כדי שהלקוח יתחבר.
איפה התוספות? חבילה אירוטית (הגיוני) בתוספת מחיר, חבילת ספורט של כל ערוצי 5 (בתוספת מחיר), ועכשיו חבילה רוסית שגם היא בתוספת מחיר.
האם אפשר לומר שכל הכיוון הולך להיות בתוספות מחיר? אז במה סלקום שונה מיס ומהוט שגם היום יש להם חבילות יסוד/בסיס/VOD מצומצם (בהוט) ?
אם הממשק לפי איך שנראה מציג עוד פובליקות עתידיות אז אני רואה פה עוד פובליקות של תוספות במחיר.
אולי חבילת ערוצי סרטים?
אולי חבילת ערוצי ילדים?
אולי חבילת ערוצי ספורט 1/2?
הבנתם את הפואנטה... סלקום ב-99 שקל מושכת את הלקוח שיעזוב את המתחרות ויתחבר לבסיס כאשר הפובליקות גלויות ומושכות אותו להוסיף עוד כסף.
והנה הוספת 30 שקל לספורט.. הוספת עוד 30 לרוסית.. ולאט לאט אתה מתקרב ל-200 שקל בחודש...
אני לא מברך על הצעד הזה, אין פה הצדקה בקפיצה גבוהה במחיר ללקוחות בסקטור הרוסי,
מעבר לכך אין שום הוספת ערוצים חדשים לחבילת הבסיס, איפה ערוץ AMC? ההיסטוריה? דיסקברי? ערוצים לילדים? האם כאן זה הסוף לעיבוי חבילת הבסיס?
אתם שוכחים שהעברת שידורים דרך האינטרנט זולה בהרבה מהעברת שידורים דרך לווין או כבלים היות וכל מה שצריך זה קישורית לאינטרנט שקיימת בכל בית אב בישראל.
זהו שחררתי את הכל מצטער על החפירה...

·ArielAberjil כתב:הציוד של סלקום TV ישן ושימש עד עכשיו את נטוויז'ן גם בפתרון של רשת לא הלכו על מוקה(תקנו אותי אם אני טועה) כאחד שהיה לו HOME PLUG וHPNA
גם כן MOCA זה הפתרון שעובד בצורה הכי טובה מבחינת מהירות אינטרנט מקסימלית ממש כמו קווית וגם איכות הVOD שתמיד עובד.
מעבר לכך השידור הוא עידן+ וטלויזיה על גבי האינטרנט גם פה אין כ"כ הוצאות מלבד הסכמי תוכן.
אמרתי כשהשיקו את חבילת ערוצי הספורט פרימיום במחיר שווה ערך למחיר שמשווק כיום בהוט וביס שזה בדיחה כי תוסיפו את ספורט1 ספורט2 אחר כך
והמחיר כבר מגיע למחיר שמשולם על טריפל בהוט למשל ועוד תחשבו ממיר שעולה 29 שח בכל חדר...
בכל מקרה אין מידע לגבי המסיבת עיתונאים מחר? אני מחכה שישיקו ממיר 4K או שיתמכו בתשתית הוט ולפחות תהיה חצי בשורה......
לא מדוייק:eyalbs כתב:@benny123
·
סלקום התחילו בצורה מזעזעת את השירות שלהם עם ממיר *** (והם שילמו עליו לא מעט כסף)
הבעיה האמיתית אבל היא במודל תמחור שלהם. הוא פשוט לא הגיוני.
שירות ללא ממיר 39₪
שירות עם ממיר אחד בתוספת 60₪?!
ממיר שני ב29₪? איפה ההגיון
זה לא מפתיע שהם הפסיקו לתמוך ב LG. זה מכרסם במכירות של הממיר.
למה שלקוח ישלם 100₪ +29₪ לכל טלוויזיה שהוא יכול במחיר קבוע של 39₪ לקבל שירות ב-5 טלויזיות?
אני אפילו לא רוצה לא רוצה לחשוב מה יקרה אם הם ירצו לפתוח את השירות באינטרנט...
אז לחלקנו הם בהחלט מספקים מענה והם בהחלט דוחפים לתחרות - אבל ברגע שאורנג׳/נטפליקס יתחילו לתת פייט. סלקום יהיו הראשונים שיפסידו....

פיספסת... סלקום מביאים לך את האפל טי.וי . כלומר תיהיה לך בחירה בין ממיר רגיל לאפל טי.וי.havrik כתב:ברצינות? אפל טיוי? כמה משקי בית כבר קיימים עם אפל טיוי?
נראה לי אחוזים בודדים מאלה עם smart lg.
וראינו איך היא (לא) תמכה ב lg....

בפרומו רואים לוגו HD על המצלמות האם ישודר בHD סוף סוף ?GalitAharon-shemesh כתב:עלה ערוץ "האח הגדול" (ערוץ 26 בהוט ויס)
הרכישה תתאפשר מיום 18.12.16 בעלות של 17.9 ש"ח לחודש
מחיר זהה להוט ויס...