Denon 3300 ו 1300 היום בהנחה של 30% ב Amazon.de (המבצע הסתיים)
·איזה פיקדון ?The-Fox כתב:אני גם נפלתי עם UPS, נקווה שלא יעשו בעיות.
מנסיון של כמה חברים שהזמינו לאחרונה מאמאזון גרמניה, הבנתי גם שהסיכוי לקבל בחזרה את הפקדון עם UPS הוא אפסי, דווקא עם iParcel יש מצב.
ד"א, לגבי התדרים, ממה שראיתי ב User Manual של המכשיר, אלו התדרים, עומדים בדרישות משרד התקשורת עד כמה שאני מבין:
א. על איזה רסיבר אתה מדבר ? 1300 או 3300 ?......
ב. מה אתה רוצה לעשות עם השני רמקולים הנוספים אם יש לך כבר 5.1 ערוצים?
ג. שאלו כבר ועניתי שאין פונוסטייג' מובנה בדנונים הנ"ל, אם תרצה לחבר פטיפון, אתה צריך פונוסטייג' חיצוני שיתחבר לאחת מהכניסות האנלוגיות של הרסיבר....
לא נראה לי שמעניין אותם במכס מבחינת תדרים של רסיבר ... במיוחד אם זה דגם שנמכר כבר בארץ.
מדבר על ה1300 הזול יותר
יש לי 5.1 של מערכת קולנוע ביתי שמחובר היום לרסיבר 5.1 (VSX522)
בלי קשר יש לי JBL100 שלא מחוברים לדבר כי אין לי בשבילם מגבר.
תוהה אם הרסיבר הזה ימצה את היכולות של הרמקולים בצורה יותר טובה ויפיק סאונד טוב יותר (העוצמה פר רמקול כמעט כפולה) והאם אפשר לחבר אליו גם את הJBL100 בו זמנית
אין לי מושג מה זה פונוסטייג', מעולם לא היה לי פטיפון
תודה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אמזון גרמניה מחוייבים בהתאם לחוק שם בשנתיים אחריות.tzahi כתב:מישהו ראה איזה מידע על משך ומה כוללת האחריות בדף המוצר של ה 1300 ?...
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
עדכון:
התאריך משוער של אמאזון הוא ל 29 לחודש, יום שלישי הקרוב.
היום פנו אליי מ UPS לבירור כתובת ותאום הפצה והנציגה אמרה לי שהחבילה אמורה לנחות היום ולהשתחרר מחר, אז יש מצב שעד הסופ"ש זה יגיע אם הכל ילך חלק
התאריך משוער של אמאזון הוא ל 29 לחודש, יום שלישי הקרוב.
היום פנו אליי מ UPS לבירור כתובת ותאום הפצה והנציגה אמרה לי שהחבילה אמורה לנחות היום ולהשתחרר מחר, אז יש מצב שעד הסופ"ש זה יגיע אם הכל ילך חלק
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
לחלק מהאנשים כאן נשלח דרך i-parcel, לא כולם עם UPS.
אף אחד לא מצליח להבין איך הם בוחרים את חברת השילוח, יש להם את השיקולים שלהם.
מהעדויות שהיו כאן:
1. עם i-parcel פחות סיכוי לבעיות במכס.
2. יש סיכוי שתקבל את הפקדון בחזרה, אז אולי אפילו תחסוך כמה שקלים טובים.
אין מה להתבאס, תחכה עוד כמה ימים.
אף אחד לא מצליח להבין איך הם בוחרים את חברת השילוח, יש להם את השיקולים שלהם.
מהעדויות שהיו כאן:
1. עם i-parcel פחות סיכוי לבעיות במכס.
2. יש סיכוי שתקבל את הפקדון בחזרה, אז אולי אפילו תחסוך כמה שקלים טובים.
אין מה להתבאס, תחכה עוד כמה ימים.
- yakir_dayan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 392
- נתן תודות: 167 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
איך זה שלי עדיין זה לא אישר?!
זה מה שהוא רושם לי
Not yet dispatchedDelivery estimate: We need a little more time to provide you with a good estimate. We'll notify you via e-mail as soon as we have an estimated delivery date.
מישהו יודע למה זה ככה? אולי יש בעיה עם הכרטיס אשראי או משהו? (הזמנתי לדוד שלי, כל ההזמנות שעשיתי לעצמי הגיעו ללא בעיה וללא עיכובים)
זה מה שהוא רושם לי
Not yet dispatchedDelivery estimate: We need a little more time to provide you with a good estimate. We'll notify you via e-mail as soon as we have an estimated delivery date.
מישהו יודע למה זה ככה? אולי יש בעיה עם הכרטיס אשראי או משהו? (הזמנתי לדוד שלי, כל ההזמנות שעשיתי לעצמי הגיעו ללא בעיה וללא עיכובים)
הלם מוחלט.. לפני יומיים הזמנתי את הרסיבר, עוד הייתי מודאג לגבי התדרים והשחרר מהמכס וכל זה ... מקבל טלפון עכשיו שיש לי חבילה, לא היה לי מושג מה הגיע (התמכרות בלאק פריידיי קלה) , ירדתי למטה ונהג מונית נותן לי הרסיבר !
המונית שלו מלאה חבילות, מטורף שהם משתמשים במוניות, שתוך יומיים הגיע .. מדהים
המונית שלו מלאה חבילות, מטורף שהם משתמשים במוניות, שתוך יומיים הגיע .. מדהים