Zachn כתב:חברים שיגעתם אותי לגמרי אין לי מושג מה לקנות חחח. תעשו לי סדר, אני לא מתכוון להשקיע באקוסטיקה כי אני בדירה שכורה, אני לא מתכנן להוסיף רמקולים עיליים אבל אם DTS-X משפר את איכות הסאונד גם ב-5.1 אז זה משהו ששווה לשקול. הסוני הכי קורץ לי כרגע מבחינת מחיר ואיכות סאונד ששמעתי עליו אבל אני לא רוצה להפסיד משהו. אני לא קונה רסיבר כל שנה וגם לא שנתיים אז אני באמת רוצה לדעת שמה שאני קונה ישאר איתי לאורך זמן.
כרגע מתלבט קשות בין STR-DN1070 ו-Denon X3300. שניהם נכנסים לי בתקציב, ה RX-A760 אומר תוספת מכובדת
...
·חחחח...רגע, רציתה תשובה פשוטה ושיריה לשאלה שלך? אין פה דבר כזה. וזה טוב, זה כל "הקטע" של הפורום, לתת לך זווית מחשבתית שלא היתה מוצא לבד. קיבלת המון מידע וכמה דעות ועכשיו זה תורך להחליט. כי הרי אנחנו לא ממש יודעים מה חשוב לך יותר ומה פחות, איך אתה מקשיב, מה אתה אוהב. לדעתי, איכות סאונד חשובה יותר מיכולת לקודד פורמט שגם כך כרגע כמעט ולא נגיש. וגם בעוד שנה הוא יהיה במקרה הטוב בחלק מהסרטים. אבל זה לא חשוב, כמה הפורמט תפס, אלה מה התרומה הגדולה יותר: איך נשמעים הפורמטים החדשים ברסיבר של דנון מול הפורמטים ה"ישנים" בסוני. ואת זה אף אחד לא יכול להגיד לך כי בשביל זה צריך לעשות השווא ישירה שלא נעשה לעולם.
לדעתי, אם כל מה שאתה רוצה זה סאונד טוב, נקי, חזק, דינמי ועם אופי חם, הסוני הוא הרסיבר. אם אתה רוצה תמיכה מלא לכל מה שיש כיום, למרות שזה לא בדיוק נכון כי יש דברים שגם לדנון עדיין אין, אבל האופי סאונד פחות חשוב לך (לדעתי הדנן די ניטרלי ושקוף), ואתה רוצה ראש שקט לשלוש פלוס שנים, הדנון הוא בחירה מעולה.
אין פה בחירה שגויה, כמו לבחור טעם גלידה, הכל טוב וקר ואתה לא תתאכזב מאף אחד מהם.