(Massdrop - Sennheiser HD 6XX (HD 650
אני חושב שה-650 טובות יותר מה- 7xx כמעט בכל פרמטר. הבאס שלהן כל כך הרבה יותר טוב ועל המידים בגלל אין מה לדבר. גודל הבמה של ה- 7XX לא מתקרב לזה של ה- 650. לגבי הטרבל, עוד אפשר להתווכח. אבל אם אתה מרוצה מהקיים אז אין מה להוסיף.
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
אכן, גם אני כבעל K7XX בהתלבטות "קשה".
מצד אחד סוף סוף זה זוג שלא חסר בו כלום, חוץ מפירוט יתר לפעמים, וזה שהן פתוחות לא מתאים תמיד לכל סביבת עבודה, אבל גם הHD6XX.
מצד שני, לא בטוח שהO2 שלי יסחוב 300 אום. פעם ניסיתי עם HD650, ולזכרוני זה היה גבולי. אולי אין מנוס ממגבר מנורות טוב לHD6XX.
מניח שיהיה מעניין לראות מה המהלך הבא של מסדרופ, סנהייזר או בכלל מבצעי בלק פרידיי, כי תמיד יש קנייה טובה יותר.
מצד אחד סוף סוף זה זוג שלא חסר בו כלום, חוץ מפירוט יתר לפעמים, וזה שהן פתוחות לא מתאים תמיד לכל סביבת עבודה, אבל גם הHD6XX.
מצד שני, לא בטוח שהO2 שלי יסחוב 300 אום. פעם ניסיתי עם HD650, ולזכרוני זה היה גבולי. אולי אין מנוס ממגבר מנורות טוב לHD6XX.
מניח שיהיה מעניין לראות מה המהלך הבא של מסדרופ, סנהייזר או בכלל מבצעי בלק פרידיי, כי תמיד יש קנייה טובה יותר.
כחצי שעה לתחילת הדרופ, מי שתולה תקוות לגבי קניה של HD650 בבלאק פריידי במחיר דומה קצת חי בסרט לדעתי, במיוחד לאור העובדה שאמאזון לוקחים מראש את המע"מ, בניגוד למאסדרופ ששם ישנה סבירות טובה שלא יהיה צורך בתשלום נוסף.
אישית החלטתי שאם הם יהיו חזירים עם עלויות השילוח הבינלאומי אני אוותר, אם הם לקחו 15 דולר משלוח לדרופ של ה-HE350 אין סיבה שפתאום הם יקחו 50~40 דולר לדרופ הזה. כל עוד העלות הכוללת תעמוד על עד משהו בסביבות ה-900 שקלים אני בפנים.
אישית החלטתי שאם הם יהיו חזירים עם עלויות השילוח הבינלאומי אני אוותר, אם הם לקחו 15 דולר משלוח לדרופ של ה-HE350 אין סיבה שפתאום הם יקחו 50~40 דולר לדרופ הזה. כל עוד העלות הכוללת תעמוד על עד משהו בסביבות ה-900 שקלים אני בפנים.
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
675 אוזניות ברבע שעה, מעניין אם הכל יעוף היום. בינתיים לא קונה..
אחרי שעה וחצי שזה היה פתוח ברקע, בסוף זה עבר. החלק המוזר היה שקיבלתי שגיאה ב-massdrop, אבל מייל אישור מפאיפאל.
אני מניח שזה יסתדר כשהאתר שלהם יחזור לחיים.
אני מניח שזה יסתדר כשהאתר שלהם יחזור לחיים.
גם אני הצלחתי ממש הרגע, וזה בערך ברגע האחרון... הדרופ כבר נגמר..
כל הדרך הביתה מהעבודה עשיתי ריפרש.. מזל שיש את המילוי פרטים האוטומטי של
כרום, אחרת לא הייתי מצליח אם כל פעם הייתי צריך למלא את פרטי האשראי וכ' מחדש..
כל הדרך הביתה מהעבודה עשיתי ריפרש.. מזל שיש את המילוי פרטים האוטומטי של
כרום, אחרת לא הייתי מצליח אם כל פעם הייתי צריך למלא את פרטי האשראי וכ' מחדש..
אם לא היה הצוואר בקבוק האדיר הזה שגורם לכל ההזמנות פשוט להיתקע, הדרופ הזה היה מסתיים
תוך כמה דקות, אז אולי זה טוב שזה היה כך, גרם להרבה אנשים להתייאש
תוך כמה דקות, אז אולי זה טוב שזה היה כך, גרם להרבה אנשים להתייאש
נערך לאחרונה על ידי Roy.T ב 08/11/2016 18:13, נערך פעם 1 בסך הכל.