התחדשתי!!!! Marantz sr7010
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5183
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 704 פעמים
תסביר לנו בבקשה מהם השלבים שביצעת בכיול מהתחלה עד הסוף.
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
·orku כתב:אז אחרי שאני קצת איבדתי את זה בניסיונות הכיול-אשמח לדעת מה הרשמים שלכם, מה עשיתי לא בסדר או פשוט לא עשיתי, אני חייב לציין שזה לא נובע מכך שגיא לא מוכן להגיע לעזור לי-פשוט כמו שכתבו כבר מקודם "כל הכייף זה ללמוד לבד" ואני ממש נחוש להצליח להבין את הדברים לפחות עד שגיא יגיע. ובמעמד הזה אני גם אבקש סליחה מכולם על החפירה ובמקביל אגיד תודה ענקית על כל העזרה! הפורום הזה פשוט בית! וכייף להיות חלק ממנו!...
בסופו של יום זה לא כלכך מסובך, תקשיב לכמה סרטים נשמע לך סבבה? יופי זה הכי חשוב. חסר לך משהו סאב חלש? תגביר את הסאב, דיאלוגים חלשים? תגביר סנטר, הבדל גדול בין הסאונד שבוקע מהקדמיים לעומת הדיאלוגים? תשתמש ב dynamic volume
בנוסף תשחק בצורה ידנית עם ההגדרות, שים לב איך זה נשמע לך. תגדיר רמקולים קטנים אח"כ כגדולים, שים לב מה זה עושה לסאונד.
שחק גם עם מצבי DSP.
ככה עד שתגיע למנוחה ונחלה, הגעת? תשמור את ההגדרות בזכרון (למשל 1. קלנוע, 2 טלוויזיה, 3 network media 4 HTPC)
זהו אתה מסודר
לצערי היום כבר לא יהיה לי זמן להתעסק בזה ומחר גיא כבר יהיה פה
אז אני אלמד ממנו "על רטוב" ואז אוכל באמת לתת רשמים על הרסיבר והעבודה שלו
אור
ווואו!!! וואוו וואו וואו וואו וואו!!! זה כל מה שיש לי להגיד! אחרי גיא היה אצלי היום ועשה לי כיול מחדש למערכת! פתח מעט יותר את הבמה הקדמית, כיוון זווית חדה יותר לרמקולים האחוריים וגרם (אלוהים יודע איך אני לא הצלחתי לעשות את זה לפניו) למחשב להוציא סאונד דיגיטאלי דרך ה HDMI! השורה התחתונה-מדהים! כשאני שומע מוסיקה בסטריאו נכון לעכשיו (עדיין לא התרגלתי מן הסתם ואני מאמין שיהיו עוד שינויים) שומעים מדהים ולא חסר לי כלום! הסאונד כל כך מדוייק! בהתחשב בעובדה שאני שומע שירים באיכות גרועה (MP3 320KBPS) ולא פחות חשוב עוצמתי יותר! חלק מהשדרוג של הרסיבר היה כדי לקבל תוצאה חזקה יותר בסטריאו, אבל כשעוברים לסרטים זה כבר עולם אחר וחדש שלא הכרתי עד היום בבית אלא רק בחדרי התצוגה, גיא הוציא מהמערכת את המקסימום! ולהפתעתי הרבה אפילו כרגע אין לי צורך בסנטר! הרמקולים הקדמיים שלי נתנו תוצאה כל כך מדהימה והכיול עבד בצורה נפלאה ככה שהסאונד מגיעה מכיוון המסך וגולש אל הרמקולים האחוריים והסאב נכנס בדיוק אבל בדיוק איפה שצריך להכנס אין לי מילים לתאר את זה! כמו שכתבתי אני מאמין שבהמשך יגיעו שינויים קטנים שארצה לעשות אבל זה ללא ספק שידרוג שאני לא יכול להצטער עליו אפילו לא לרגע אחד! כמובן שמי מכם שירצה לבוא לתצוגה והדגמה הבית פתוח (אחרי לא מעט עזרה פה-איך אפשר שלא?) ועכשיו כשסוף סוף נכנסנו לשבת והבת זוג הגיעה אפשר להתפנות לסרטים כמו שצריך והנאה רציפה ממוסיקה מדהימה! וזה הזמן להגיד תודה ענקית לגיא על כל העזרה והרצון לתמוך ולתת לי לצאת מרוצה עם מקסימום תוצאות!!! הבחור הזה פשוט מדהים!

אור
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5183
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 704 פעמים
תהנה תהנה ושוב פעם תהנה,אני ממש שמח שאתה מרוצה, אין על פיוצ'ר תותחים בהכל, ובכלל גיא זה בחור מדהים שתמיד אוהב לעזור מכל הלב (מנסיון אישי)גיא זה חבר זהב של בחור
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
סתם שאלה עמדה לך מערכת של מעל 30 אלף בבית ועד היום לא הוצאת סיגנל דיגיטלי מהמחשב? דרשני...
בנימה אחרת אתה משוגע, בקטע טוב. לא הייתי חולם להרים כזה דבר בחדר בגודל הזה אבל תהנה. יש לי חבר (גם מהפורום פה, אילן שקד) שיש לו את הסאב הזה ובפעם הראשונה ששמעתי אותו נכנס קפצתי מהספה, מדהים.
יש לי רק שאלה לגבי הרסיבר, למה בחרת דווקא בו? מן הסתם יכלת ללכת שני דגמים למטה עם הסטאפ הנוכחי ולקבל את אותה חוויה, או שאני טועה? שואל בשיא הרצינות אני עדיין חובבן בתחום עם RX-V471 של ימאהה אבל למיטב ידיעתי ספינות הדגל מיועדות להניע סטאפים של 7.2 ומעלה למרות שאתה מקרה מיוחד עם הסאב והרמקולים האלה.
בנימה אחרת אתה משוגע, בקטע טוב. לא הייתי חולם להרים כזה דבר בחדר בגודל הזה אבל תהנה. יש לי חבר (גם מהפורום פה, אילן שקד) שיש לו את הסאב הזה ובפעם הראשונה ששמעתי אותו נכנס קפצתי מהספה, מדהים.
יש לי רק שאלה לגבי הרסיבר, למה בחרת דווקא בו? מן הסתם יכלת ללכת שני דגמים למטה עם הסטאפ הנוכחי ולקבל את אותה חוויה, או שאני טועה? שואל בשיא הרצינות אני עדיין חובבן בתחום עם RX-V471 של ימאהה אבל למיטב ידיעתי ספינות הדגל מיועדות להניע סטאפים של 7.2 ומעלה למרות שאתה מקרה מיוחד עם הסאב והרמקולים האלה.