סוף טוב הזמנתי מאמזון גרמניה Denon AVRX3300WBKE2 7.2
- shay820
- חבר ותיק

- תגובות: 2116
- נתן תודות: 217 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
·איך אפשר לבחור חברת שילוח אחרי ההזמנה ?Shakedd כתב:ממה שיצא לי לראות פה בפורום, רוב האנשים שהזמינו רסיבר, כולל אני, קבלו דרך DHL.
דיון דומה שנפתח לא מזמן:
http://www.hometheater.co.il/vp2478090.html
לכן אני אני מפנה את האצבע לUPS....
שאלה: הזמנתי היום ימאהה RX-V681 מאמזון איטליה,בחרתי באפשרות המשלוח הזולה והרגע קיבלתי מייל מאמזון שהחבילה נשלחת עם UPS I-Parcel. ממה שהבנתי וגם דיברתי עם UPS זו חברה אחרת לגמרי ועצמאית מ UPS העולמית.
האם צפויות לי בעיות עם הטופס למשרד התקשורת?
האם צפויות לי בעיות עם הטופס למשרד התקשורת?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1149 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אין לדעת - אין חוקיות פה, הרבה ענין של מזל
- MrHicUp
- חבר ותיק

- תגובות: 1571
- נתן תודות: 112 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
הצלחת לתפוס אותו במחיר הנמוך היום כי הם כבר העלו אותו חזרה ב100 יורו בערך...Zachn כתב:שאלה: הזמנתי היום ימאהה RX-V681 מאמזון איטליה,בחרתי באפשרות המשלוח הזולה והרגע קיבלתי מייל מאמזון שהחבילה נשלחת עם UPS I-Parcel. ממה שהבנתי וגם דיברתי עם UPS זו חברה אחרת לגמרי ועצמאית מ UPS העולמית.
האם צפויות לי בעיות עם הטופס למשרד התקשורת?...
UPS - בזיון
חפשו שרשור שלי על הימהה 777 שלי מלפני שנתיים.
אותם בעיות עם UPS. ואני חשבתי שמשלוח מהיר עדיף לי (שדרגו לי בחינם)
בגלל שבתיאור כתוב WIFI הם עוצרים.
הם רוצים אולי לקבל יותר כסף מאמזון על השירות.
מי שכתב פה שרוצים לנצל את הלקוח... זה לא רלוונטי כי אנחנו הלקוחות לא משלמים גרוש על השירות הזה.
אני נכנסתי ב UPS עם ציטוטים של חוק התקשורת חוק הטלגרף וכו,
והם התקפלו ושיחררו לי את הרסיבר בלי אישור משרד התקשורת.
ואגב, אני שלחתי במקביל טפסים למשרד התקשורת בפקס, חזרו אלי אחרי יותר מחודש להגיד שהנתונים לא מלאים. שיקפצו לי .
WIFI בתדרים הסטנדרטיים זה סטנדרט מאושר. חפשו את השרשור שלי, ותקראו את לשון החוק.
אותם בעיות עם UPS. ואני חשבתי שמשלוח מהיר עדיף לי (שדרגו לי בחינם)
בגלל שבתיאור כתוב WIFI הם עוצרים.
הם רוצים אולי לקבל יותר כסף מאמזון על השירות.
מי שכתב פה שרוצים לנצל את הלקוח... זה לא רלוונטי כי אנחנו הלקוחות לא משלמים גרוש על השירות הזה.
אני נכנסתי ב UPS עם ציטוטים של חוק התקשורת חוק הטלגרף וכו,
והם התקפלו ושיחררו לי את הרסיבר בלי אישור משרד התקשורת.
ואגב, אני שלחתי במקביל טפסים למשרד התקשורת בפקס, חזרו אלי אחרי יותר מחודש להגיד שהנתונים לא מלאים. שיקפצו לי .
WIFI בתדרים הסטנדרטיים זה סטנדרט מאושר. חפשו את השרשור שלי, ותקראו את לשון החוק.
אתה ממש לא מבאס ידידי, שדרגתי מ-471 ואני מרוצה עד הגג מהמחיר והרסיבר שאני הולך לקבל. אני לא רואה טעם בלקנות את ה-781, ה-681 יספק את כל מה שאני צריך. חוץ מזה שהמשלוח כבר בדרך ל I-Parcel.MrHicUp כתב:@Zachn
לא רוצה לבאס אבל ה781 נמכר ברגעים אלו באמזון איטליה בכ2700 עד הבית.
אולי עוד תספיק.... בטל את ה681...
לגבי הבעיה עם משרד התקשורת כל התלונות שאני רואה כאן הם על UPS ולא על UPS I-Parcel, שוב חברה אחרת לגמרי. יש מישהו שהזמין עם I-Parcel ונתקע עם הפריט במכס ובקשה לטופס אישור הזה על תדרי הויי פיי?