כוון thorens 145 mk2

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
rick090
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 635
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #41 

נראה לי שאני מגיב באיחור, אבל הדיסטורשן בסוף התקליט, לרוב לא קשור לתקליט ודורש הרבה כיווני זרוע. מהניסיון שלי, מחטים אליפטיות, כמה שכיוונתי לא פתרו את הדיסטורשן. מעבר למחט מיקרוליין העלימה את הבעיה לחלוטין.

spiderrrman
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 304
נתן תודות: 105 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #42 

נראה מצויין!!

Erez1122 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 73
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #43 

כבר הגבת אז אני אעדכן:
אחרי כמה עשרות שעות המחט 4822 מתפקדת יותר טוב, עכשיו צלילים גבוהים נשמעים מעולה, רק הקול של הזמר לפעמים נכנס לדיסטורשן.

מה שיותר חשוב הוא שמי שרוצה לקנות את הראש הזה או מחט בשבילו צריך לדעת שאין הרבה אפשרויות בנושא:

מקורית עולה המון כסף וקשה להשיג
JICO שיבטה עולה איזה 200 דולר והיא הכי מתקרבת למחט המקורית
יש מחט סופר אליפטית של JICO, לאחר חפירה ברשת היא מתנהגת בדיוק כמו ה4822 שעולה חצי ממנה.
דווקא את הראש עצמו ניתן למצוא יחסית זול

כרגע אין תלונות, הראש מתפקד יפה מאוד, אני מחפש לקנות ראשים דומים כדי לעשות השוואות אבל לפי מה שכתוב בפורומים הסטנטון מנצח הרבה ראשים אחרים, לדוגמא M95he שהזמנתי, מקווה שתהיה תחרות הוגנת.
ראה לי שאני מגיב באיחור, אבל הדיסטורשן בסוף התקליט, לרוב לא קשור לתקליט ודורש הרבה כיווני זרוע. מהניסיון שלי, מחטים אליפטיות, כמה שכיוונתי לא פתרו את הדיסטורשן. מעבר למחט מיקרוליין העלימה את הבעיה לחלוטין.
...
אתה ממש צודק, כנראה רק המיקרוליין וחבריו יכולים לעקוב אחרי תדרים גבוהים, אבל שמתי לב לתופעה מענינת, הAT440 למשל מעולה מבחנת עקיבה ואין לה ממש דיסטורשן, אבל היא צרחנית מאוד!!
לעומת זאת shure m91e מאוד מיד ובס ובלי גבוהים כי זה ראש אליפטי פשוט אבל הסקסופון עמוק וענקקקק.

עדיין מחפש את השילוב ולכן קניתי את הshure m95he

Erez1122 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 73
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #44 

עדכון נוסף:
אכן רק המיקרוליין וחבריו יכולים, קניתי אודיו טכניקה 440, פשוט כי כולם מדברים על רמת העקיבה הגבוהה שלה, ואכן כך:
כל התקליטים שקניתי בלי יוצא מן הכלל מנגנים ללא עוותים כלל, כולל תקליטים משוק הפשפשים שרוטים.
מהבחינה הזאת הראש הזה הוא ממש תענוג, באסים מפורטים והרבה גבוהים שניתן להוריד בעזרת שינוי בעומס.

המסקנה הברורה מכל מה שעברתי זה שאם יש לך המון תקליטים ישנים, זה הראש ולא אחר.
השור עושה את העבודה אבל לא מצליח לעקוב כמו ה440, בנוסף השור נשמע מצוין בגאז.

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”