טלויזית NEON

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
moss5
טרול
טרול
תגובות: 467

שליחה

מקרנסקי..
אם היית מתרגם את הזמן שאתה מבזבז בדיסקוסים על כל המדבקות המוזרות האלו עם השמות המוזרים האלה לעבודה בשכר-אז היית יכול להרוויח הרבה $$$ ולהשקיע אותם במוצר מותגי. 8)
ואם אתה מסתפק בתמונת "בית שימוש" שקיבלת במשך כל השנים האלו עם הציוד הזה-שייבושם לך.
ואנא ממך,אל תענה לי (כהרגלך) בתשובה עם ניסוח מתגרה באופן אישי....
נערך לאחרונה על ידי moss5 ב 10/10/2016 14:05, נערך פעם 1 בסך הכל.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835

שליחה

Victormihov כתב:סתם שטויות , אתה תקבל מסך מצויין, אתה תראה....גם סמארטפונים ב149 דולר יש שהמסך והמהירות שלהם כמו אצל סמסונג וכאלו שעולים 700 דולר.

תפסיקו לקשקש.
...
·

עד כן.. אתה ממש, ממש לא יכול להשוות מסך בסמארטפון ב-149 דולר למסך SAMOLED ב-S7 למשל.. במכשירי הדגל הסיניים אולי תמצא מסכי LCD דומים לשאר מכשירי הדגל היקרים יותר, אבל גם זה לא משתווה למסכי ה-SAMOELD מהדור האחרון, אפילו בבהירות שהיתה פעם החולשה של המסכים האלו מצליחים המסכים להיות בין הבהירים ביותר באור שמש, ואתה מדבר על מסכי LCD במכשיר של 149$, שלא משתווה למסכי LCD במכשיר ביניים-דגל כיום..

להגיד שהם מבחינת "עלות תועלת" טובים יותר זה משהו אחד, וזה מקובל, כי נהוג לקבל פחות אחרי שאתה עובר רמת מחיר מסויימת, אבל להגיד שסמארטפון ברבע מחיר יהיה עם מסך משתווה ל-S7 ב-700$, זה להיות מאוד מאוד אופטימי.

ובכל מקרה, כמו שאמרתי מקודם, ההשוואה של Xiami למסך ה-NEON הזה היא לא במקום, ל-Xiami יש מחלקת R&D, המכשירים מגיעים עם גרסה מותאמת שלהם לאנדרואיד, הם משווקים את המוצרים שלהם כ"מוצרי פרמיום במחיר נגיש" בהשוואה למכשירים אחרים בשוק, אם להשוות אותם אז ה-"Hisense" של עולם הסמארטפונים, בעוד שה-NEON הזאת זה כנראה המסך הכי זול שיבואן X מצא כשעבר בין המפעלים הסיניים באזור עם פאנל 4K, כאשר המספר הזה, הנתון היחיד שבאמת מספרים לך על המסך (וגם לא תמיד הוא נכון כמו שראינו בעולם המדבקות עם מסך ה-1080P של "JVC" שהחבר Jacko-il הציג) , מערכת ההפעלה גנ'רית, החומרה לרוב היא שאריות של חומרה ישנה שאין למפעל מה לעשות, זה לא מסך שהשקיעו בפיתוח שלו, שלא לדבר על בקרת איכות.. אז אם להשוות לסמארטפונים, זה יהיה סמארטפון עלום שם ב-50$..
נערך לאחרונה על ידי IamEzio ב 10/10/2016 14:14, נערך 2 פעמים בסך הכל.

מקרנסקי
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1460

שליחה

משה5 - מבקש לפני יום כיפור סליחה ומחילה על דברים שכתבתי ואולי נפגעת.
עדיף שלא אענה על מה שכתבת, כי בעוד שעה שעתיים אצטרך שוב לבקש ממך סליחה, ואי אפשר לבקש פעמיים, זה לא הגיוני.
אף אחד לא יודע כמה הרבה עליו לדעת,
בכדי לדעת כמה מעט הוא יודע

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352

שליחה

חבר'ה, תכל'ס זה ויכוח (למען האמת יותר דיון מויכוח) די עקר.
לגיטימי להחזיק בדעות שונות. אנחנו אנשים ואנשים שונים מטבעם חושבים ופועלים אחרת. רשמנו את הדעות שלנו, אז בואו נמשיך הלאה ונאחל להם רק הנאה מהמסך ניאון הזה. לא בקטע של סארקאזם וכו' - אלא אני באמת מאחל להם הנאה.
חתימה טובה ושנה טובה לכולם. (Y)
נערך לאחרונה על ידי jacko-il ב 10/10/2016 14:43, נערך פעם 1 בסך הכל.

מקרנסקי
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

תם ונשלם עד לחוות הדעת של stror שהזמין ועתיד לקבל.
חבל, דווקא היה מענין.
לפחות השלמתי עם משה5.

תהיו אנשים טובים, ואם אפשר לא לראות טלויזיה ביום כיפור. לפחות לא ביום הקדוש הזה.
תודה.

tsror פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 67

שליחה

חח פורום אחד הטובים והשרשור הזה עוד יותר :)

תיאום התקנה ליום חמישי! יחי הפראייר הראשון! :) נעדכן שבוע הבא אם היא עדיין עובדת

moss5
טרול
טרול
תגובות: 467

שליחה

tsror כתב:חח פורום אחד הטובים והשרשור הזה עוד יותר :)

תיאום התקנה ליום חמישי! יחי הפראייר הראשון! :) נעדכן שבוע הבא אם היא עדיין עובדת
...
·חחחחח
גדול

Victormihov
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 106

שליחה

היא תעבוד גם שנה הבא....

מחכים לתגובות ביום חמישי + תמונות... אל תשכח אותנו, אם רואים ושומעים טוב אני מזמין גם:)
תתחדש חבר:)

tsror פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

אז לסקרנים שלום

קיבלתי את הטלויזיה, פתחתי וחיברתי.

אתחיל מהקל - איכות סאונד רעה. אין לי מה להגיד יותר מזה.
נמשיך, לא בטוח שהייתי קונה אותה שוב, לא הבחור עם העיניים הכי חדות בפורום כאן אבל רואים את האיכות הלא כל כך טובה. However, ביחס למחיר התמונה סבירה לגמרי - ועם ממיר HD מקבלים איכות סבבה ולא יותר.

אנדרויד וקודי באופן מפתיע עובדים, ועובדים טוב. בעברית וכולל מה שיש לי היום ב Android TV, הכל בסדר גמור.
ישנה אפליקציה של שליטה על הטלויזיה, כולל AirMouse, די נחמד (מהפלאפון).

שורה תחתונה - אני לא יודע עדיין מה להגיד, האיכות לא טובה - אי אפשר להגיד מעבר לזה, אבל שוב ביחס למחיר אם היא תעבוד שנתיים אז מבחינתי השגתי את שלי, תוך כדי סלון מלא במסך גדול ולא איכות הכי טובה (במקרה הזה הגודל כן קובע). אבל היי, אני יכול לראות טלויזיה בלי משקפיים!

זהו, זה בערך הסיפור - נכון לעכשיו. אני עכשיו מוריד כמה סרטונים לדוגמא ב 4K כדי לראות את האיכות (לא שזה יעזור לי, לפחות להיות אופטימי יותר).

[img2=1152x648]https://s22.postimg.org/fms2t5lw1/Whats ... _42_PM.jpg[/img2]

מקרנסקי
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

tsror
קודם כל כבוד על שעמדת בזמנים :)
אנדרואיד וקודי בעברית, זה לא רע.
הרמקולים באיכות של טרנזיסטור, את שמעתי גם מאלו שקנו לפניך. הם פשוט חיברו למגבר, או מקרן קול.
נעבור לדברים היותר חשובים
שידורי ערוץ 10 2 - איך רואים ? אני מנחש שבסקלה מאחד עד עשר - שלוש או ארבע. אותי אישית זה פחות מענין.

שידורי ערוץ 11, למשל משחק הכדורסל שראית בשידור ישיר, מה איכותו. כתבת עם ממיר hd אתה רואה סבבה. עד כמה ''סבבה''. יותר טוב או פחות מהטלויזיה הקודמת שהיתה לך (מאמין ש-fhd) ומאיזה סוג.
סרטים ב-hd תאר בבקשה מבחינת צבעים קונטרסט חדות שחורים אפורים וכו' וכו'.
ואל תשכח, קנית מוצר בשליש מחיר בהשוואה לטלווזיות הביניים, כמעט חמישית או יותר מהפרמיום.
וגם מבחינת איכות-עלות, במיוחד לאחר שתכתוב לגבי התרשמותך בתכני 4k

והעיקר תכני 4k ב-יוטיוב - זה מבחינתי המדד הקובע
עיקר הצפייה בנטפליקס ויוטיוב

מקרנסקי
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

עוד דבר, שיחקת בהגדרות, כיול בסיסי ?
חשוב מאוד.

tsror פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

שלום שוב - כיול שיחקתי, פח אשפה. אחרי 10 דקות חיברתי למגבר בסלון ושומעים פצצה (ישירות מהממיר למגבר - התגברנו על בעיה אחת).
ערוץ 2 רואים מעולה, ציון 6-7, ערוץ 10 רואים פחות ציון 4-5, ערוץ הספורט עדיף שאשמור לעצמי (כמו סטרימינג של איזה אתר פיראטי באינטרנט).
לעומת זאת, ערוצי HD מפתיעים ל-ט-ו-ב-ה. רואים טוב מאוד (לא חד) אבל די טוב ביחס למחיר שוב...
הורדתי 2 קטעים של ג׳יגה וחצי, אבל הם מתעקשים לא לעבור לדיסק און קי (המק מתעייף להעביר אותם), אז התייאשתי בשעה הזאת. אנסה מחר.

אני אישית בעיקר רואה ערוץ 2, קודי (אקסודוס) ויו טיוב. אז ככה שאני יכול להיות די מרוצה מהסיפור.

הטלויזיה הקודמת של אל ג׳י בת 8 שנים, קשה לי להשוות - מה גם שהייתה 42 אז עכשיו זה נראה הרבה יותר מרוח - אבל אני די יכול להיות שלם עם עצמי שזה לא המסך אלא איכות השידור הירודה. בחיבור של הQNAP לסטרימר שלי בשביל נגן קובצי mkv רואים נהדר. המסך טוב (לא ציון 10 אבל גם 7-8 סביר לשליש מחיר).

בנתיים אני די מרוצה.

לגבי הצבעים אהיה כן, אין לי מושג מה לתאר :) רואים טלויזיה ורואים טוב. שחור זה שחור, לבן זה לבן (אם אני אתאמץ, אם אני נכנס ליוטיוב יש הרגשה של מנורות מאחורי המסך - כאילו אני מסתכל על מנורה שיש בה הרבה נורות) לא יודע אם זה תיאור טוב, אבל זה הכי טוב שלי.

בשביל המחיר הזה - אין סיבה לא לקנות.

מקרנסקי
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

נראה לי שאנחנו די דומים ברמתנו המקצועית...לא ממש מבחינים בענני כבוד ובטח לא בנזילות וזיגזוגים, מריחות ופיקסלים תקועים או תקולים, נקודות אדומות וכחולות, כתמים מוזרים ושברי זכוכיות עפים לכל עבר, פסים מוזהבים לאורך או לרוחב.

אנחנו לא מבחינים בהם - ומן הסתם, הם לא מבחינים בנו.
אז הכל סבבה.

מה אנחנו סה''כ רוצים ? שקט ושלווה
ורק אם אפשר, לאחר שתאתר ותתגבר על התקלה, בכל זאת חווית הצפייה בתכני k4 ביוטיוב

לי זה חשוב.

שמח שאתה מעודד יותר
מחר יום חדש
נערך לאחרונה על ידי מקרנסקי ב 14/10/2016 10:29, נערך פעם 1 בסך הכל.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985

שליחה

קודם כל, תתחדש. (Y)

האם אתה מצליח בקודי שמותקן בטלוויזיה להתחבר לתיקיות של ה-QNAP?
ואם כן, האם אתה מצליח לנגן בצורה זו קבצי MKV גדולים ברזולוציית 1080P בלי בעייה (נגיד, קבצים בגודל 5GB ומעלה)?

אני שואל את זה כי אני זוכר שסיפרו כאן בפורום שבטלוויזיות היוקרתיות של סוני, למשל, הקודי על אנדרואיד שם די מקרטע ומצליח לנגן רק 720P, לא יותר (אלא אם כן זה השתפר מאז).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

se1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1294

שליחה

כשהתחלתי לקרוא את השרשור המעניין והמשעשע לא חשבתי שאצטרף אליו, אבל בהתיחסות לדברי pixies:

הסמארט של מסכי סוני האנדרואידיות (2015/6) עם ה firmware האחרונים הוא בין הטובים.
זה נכון בעיקר כשמדובר בקודי והתמודדות עם כל התכנים שלו (במהירות, בגודל הקבצים וביציבות) אפילו יחסית לסטרימר חיצוני ומחשב.

ל tsror
תהנה ותתחדש (f)

ולמקרנסקי + Victormihov
בהצלחה בקניה הקרובה. (Y)

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985

שליחה

se1, תודה על העדכון לגבי סוני. (Y)
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

Victormihov
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 106

שליחה

נראת מצויין למחיר.
תתחדש

מקרנסקי
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

victormihov
חסכת במילים
ממך ציפיתי להרבה יותר.

כל הסיפור עם ערוץ הספורט שבו רואים גרוע, די מפריע לפחות עבורי.
כאחד שדי צופה ועוקב אחר קבוצתו האדומה מת''א בשידורי הערוץ (כדורסל) - קצת בעייתי

אבל עדיין הכיוון הוא הרבה יותר חיובי מאשר לנטוש את הספינה רגע לפני טביעתה.
נבדוק גם מדבקות מוזרות אחרות, ואז נחליט.

אם לא בעיית ערוץ הספורט אני קונה כבר אתמול.

מקרנסקי
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

במחשבה שניה

אם tsrur נותן דיווח חיובי על איכות הצפייה בתכני 4k
מוחל לו על כל עוונותיו, נוטש את קבוצתי האהובה, ומתמסר לחלוטין לתכני יוטיוב 4K המרתקים במגוון נושאים
נותר רק לחכות.

שבת שלום לכולכם

tsror פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

אוקיי עדכון נוסף :) לאחר שיחה עם הוט פתחו לי את ספורט 5HD היום (ללא תשלום) - ובמקרה, היה בטלויזיה את המשחק של אתמול :) אז היה לי קל להשוות והייתי מ-א-ו-ד מרוצה ממה שראיתי. נראה מעולה!

לגבי הקודי, קורא כמו גדול 1080 מהקיונאפ. הורדתי תוכנה שיודעת לעשות סריקה על הרשת ולא דרך upnp (כלומר, סריקה לשרת ואז כניסה ב SMB).

היום יותר מאוחר אערוך בדיקה עם ה 4K ואעדכן.

אתמול הייתי יותר סקפטי, היום אני יותר מרוצה (והילד בכלל, שראה את התוכניות שלו ישירות מהיוטיוב בלי צורך להדליק עוד device- כיף).

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”