שלום שוב - כיול שיחקתי, פח אשפה. אחרי 10 דקות חיברתי למגבר בסלון ושומעים פצצה (ישירות מהממיר למגבר - התגברנו על בעיה אחת).
ערוץ 2 רואים מעולה, ציון 6-7, ערוץ 10 רואים פחות ציון 4-5, ערוץ הספורט עדיף שאשמור לעצמי (כמו סטרימינג של איזה אתר פיראטי באינטרנט).
לעומת זאת, ערוצי HD מפתיעים ל-ט-ו-ב-ה. רואים טוב מאוד (לא חד) אבל די טוב ביחס למחיר שוב...
הורדתי 2 קטעים של ג׳יגה וחצי, אבל הם מתעקשים לא לעבור לדיסק און קי (המק מתעייף להעביר אותם), אז התייאשתי בשעה הזאת. אנסה מחר.
אני אישית בעיקר רואה ערוץ 2, קודי (אקסודוס) ויו טיוב. אז ככה שאני יכול להיות די מרוצה מהסיפור.
הטלויזיה הקודמת של אל ג׳י בת 8 שנים, קשה לי להשוות - מה גם שהייתה 42 אז עכשיו זה נראה הרבה יותר מרוח - אבל אני די יכול להיות שלם עם עצמי שזה לא המסך אלא איכות השידור הירודה. בחיבור של הQNAP לסטרימר שלי בשביל נגן קובצי mkv רואים נהדר. המסך טוב (לא ציון 10 אבל גם 7-8 סביר לשליש מחיר).
בנתיים אני די מרוצה.
לגבי הצבעים אהיה כן, אין לי מושג מה לתאר

רואים טלויזיה ורואים טוב. שחור זה שחור, לבן זה לבן (אם אני אתאמץ, אם אני נכנס ליוטיוב יש הרגשה של מנורות מאחורי המסך - כאילו אני מסתכל על מנורה שיש בה הרבה נורות) לא יודע אם זה תיאור טוב, אבל זה הכי טוב שלי.
בשביל המחיר הזה - אין סיבה לא לקנות.