טלויזיה חדשה סמסונג יבואן רשמי עם קופסא פתוחה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
golanbendor
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 83

שליחה

@RUJI
·

תודה על התשובה, אני אדבר איתם מחר ואם הם לא עובדים מחר אז אצור איתם בקשר ביום ראשון ובו אני אדרוש שיגיע טכנאי שיוכל לבדוק האם הטלוויזיה חדשה או לא (שלא יגיע לי טכנאי שיגיד שהוא לא יודע איך לבדוק האם השתמשו בטלווזיה או לא - לפי ההגדרות השירות של הטלוויזיה)

golanbendor
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

עדכון קצר:
מסתבר שאתמול וגם היום מי שדיברתי איתם בטלפון זה אלקטרנוקיס פרו שנותנים את השירות לחברת סאם ליין (שירות טכנאי, שירות טכני וכו') לא היה לי מושג שלא דיברתי עם סאם ליין ישירות. היום כשדיברתי עם אלקטרנויקס פרו אמרו לי שהטלוויזיה לא מגיע מהם אלה ישירות מסאם ליין מהחנות ונתנו לי את המספר שלהם - הנציגה של אלקטרוניקס אמרה שלדעתה הטלוויזיה חדשה וטכנאי יוכל לבדוק זאת ויכול להיות שבאמת סאם ליין הכניסו את התעודה וזהו. בכל אופן היא אמרה לי לברר עם החנות (סאם ליין) אם זה אכן נכון. כעת הם סגורים אז יום ראשון על הבוקר אדבר עם סאם ליין אספר על המקרה ואעדכן פה.
,

mayeast
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1666

שליחה

נראה לי אנשים פה קצת בפרנויה.

יש הגיון במדבקה - בכדי להרגיע את כל הפרנואידים שיבדקו את זווית הסלוטייפ על האריזה.
הרי אם רצו "לעבוד" על מישהוא, לא היו שמים מדבקה וסוגרים את זה פרפרט.

אז בואו לא נכביר במילים, אחרי שיתקינו לכם בימים הקרובים - תרשמו מה היה

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak

שליחה

חברים אתם סתם מתלהמים מלא כלום, הסיבה למדבקות היא פשוטה:
בסדרה הקודמת שהיתה מגיעה מאסיה היו דוחפים את האחריות דרך החריץ הקטן של הידית בצד האריזה, ברוב הדגמים החדשים שמגיעים מאירופה יש שם קלקר שמונע את זה וצריך לפתוח את האריזה פיזית. זה הכל.
למה לא מדביקים מבחוץ? לא יודע, אולי בגלל ה30 אגורות שעולה השקית עם הדבק ואולי בגלל שלפעמים זה נופל/נקרע.

אין אף טלויזיה אצל אף אחת מהחברות שחזרה מלקוח אחרי שהיתה בשימוש (ולו ל5 דקות) ונמכרת כחדשה. נקודה.
טלויזיה שחזרה מלקוח לאחר שנפתחה ב99.9% מהמקרים יש איתה בעיה והיא הולכת לגריטה או תיקון ונמכרת כעודפים/תצוגה.

golanbendor
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

@Nunatak
·טוב לשמוע שסוף סוף מישהו פה שכנראה מבין מספק תשובה ואכן בדקתי בצידי הקופסא היכן שיש את הידיות ישנו קלקר שאי אפשר לטחוב לתוכו כלום. בכל אופן מחר אדבר עם סאם ליין ומקווה לשמוע את אותה תשובה

golanbendor
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

התקשרתי כעת לסאם ליין ישירות ולא לאטלקרוניקס פרו, הנציגה לא הבינה במה מדובר לקחה את המספר ואמרה שתברר חזרה אלי לאחר עשרים דקות והבהירה שלאחר בירור אמרו לה מפורשות שהמוצר חדש איננו מתצוגה לא היה אצל לקוח אחר ויש דגמים של טלוויזיות שהם דוחפים ככה את התעודת אחריות בפנים וסוגרים הכל הרמטית ואמרה שזה לא מתצוגה לא עבר גלגול כל הקרטונים וכל המוצרים הנלווים בפנים וחדשים בפנים ביחד עם הטלוויזיה שהיא חדשה לגמרי. בערב מגיע טכנאי רק ליתר ביטחון אבקש ממנו לבדוק בסמך שירות שעות פעילות של הטלווזיה. אבל אני כעת רגוע יותר מקווה שגם אחרים

osherg
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 59

שליחה

אכן הרגעת, תעדכן אותנו היום. ההתקנה שלי מחר..

golanbendor
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

@osherg
·
ברור הטכנאי אצלי בין 17-19. מיד לאחר מכן מעדכן פה לכל המעוניינים ונסגור את הסאגה הזאת (ככה תהיה תשובה גם לאחרים שיקבלו כזאת מדבקה)

mayeast
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1666

שליחה

golanbendor כתב:@osherg
·
ברור הטכנאי אצלי בין 17-19. מיד לאחר מכן מעדכן פה לכל המעוניינים ונסגור את הסאגה הזאת (ככה תהיה תשובה גם לאחרים שיקבלו כזאת מדבקה)
...
זה לא סאגה. סתם עצבנות יתר.
כבר אמר לך מישהוא מוסמך עם ידע - שזה כלום.

golanbendor
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

אז הטכנאי היה אצלי קודם כל שירות מקצועי ענו לי על כל שאלה חיכו איתי שאבדוק עננות ופיקסלים שרופים שירות מעולה הטלוויזיה חדשה וגם הטכנאי אמר לי שיש חלק מהטלוויזוצ שפותחים שמים את בתעודת אחריות בפנים. הטלוויזיה הסתכלתי מכל פינה חדשה לגמרי הכל ארוז עם שקיות מקוריות כמו שהיה בסרטונים ביוטיוב בכל אופן טפו טפו אפו הכל בסדר אצלי ומתחיל להנות מהטלוויזיה

sky1sky10
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3357

שליחה

תתחדש ותהנה,
שמח בשמחתך (f)

oranfu
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 81

שליחה

טוב אני רוצה לעדכן את מי שהתעניין שהטלויזיה עובדת כבר כשבועיים והכל סבבה. לא ביקשתי מטכנאי לעשות בדיקה כזאת כשהיה אבל הכל היה ארוז כמו שצריך.

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”