המלצה לטלוויזיה 4k hdr - רכשתי 49ks8500- עדכון 25.10.2016
-
golanbendor
-
- חבר פעיל

- תגובות: 83
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
@שוקי12121
·
שלחתי לך הודעה לפני עשרים דקות בפרטי עם כל השתלשלות הקנייה שלי
·
שלחתי לך הודעה לפני עשרים דקות בפרטי עם כל השתלשלות הקנייה שלי
-
golanbendor
-
- חבר פעיל

@שוקי12121
·
אתה משתמש חדש בגלל זה. בכל אופן זה מה שכתבתי לך בפרטי:
קניתי באלסייל זה המחיר הכי נמוך שקיבלתי בהרבה משאר המקומות - טיילתי בחנויות הכי נמוך שהציעו לי זה 6800 לאחר מיקוח. ובמקום אחר לאחר הנחת מנכל דרך מכר הציעו לי 6600 היה חשוב לי משווק מורשה ורציתי מחיר הכי נמוך לאחר מיקוח ועזרה מחבר פה בפורום הציעו לי ל6400 וכמובן שקניתי. ביינתים השירות מעולה גם של המשווק וגם של היבואן ענו לי וחזרו אלי עם כל שאלה. הכל הולך חלק ומהר מלבד המדבקה הזאת שסיפרתי לך שגם זה סודר. עכשיו רק נותר להתקין את הטוולוזיה ולראות שהכל בסדר ועובד ולהינות מהמסך
בקשר לצרכים רציתי 4K טובה לגיימינג עם input lag נמוך וhdr. לאחר בירור הבנתי שיש כמה סוגים של Hdr והסנדרטנט היום הוא 1000. בטלווזיה של סמסונג Ku7000 האיכות פחות טובה וhdr מגיע רק ליכולת ההארה של 400.
מוזמן להכנס לביקורת פה היא תיתן לך תשובות על הכל הסמגונג קיבל דירוג יותר טוב לצרכים שלך מהסוני שביררת
http://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/ks8500
·
אתה משתמש חדש בגלל זה. בכל אופן זה מה שכתבתי לך בפרטי:
קניתי באלסייל זה המחיר הכי נמוך שקיבלתי בהרבה משאר המקומות - טיילתי בחנויות הכי נמוך שהציעו לי זה 6800 לאחר מיקוח. ובמקום אחר לאחר הנחת מנכל דרך מכר הציעו לי 6600 היה חשוב לי משווק מורשה ורציתי מחיר הכי נמוך לאחר מיקוח ועזרה מחבר פה בפורום הציעו לי ל6400 וכמובן שקניתי. ביינתים השירות מעולה גם של המשווק וגם של היבואן ענו לי וחזרו אלי עם כל שאלה. הכל הולך חלק ומהר מלבד המדבקה הזאת שסיפרתי לך שגם זה סודר. עכשיו רק נותר להתקין את הטוולוזיה ולראות שהכל בסדר ועובד ולהינות מהמסך
בקשר לצרכים רציתי 4K טובה לגיימינג עם input lag נמוך וhdr. לאחר בירור הבנתי שיש כמה סוגים של Hdr והסנדרטנט היום הוא 1000. בטלווזיה של סמסונג Ku7000 האיכות פחות טובה וhdr מגיע רק ליכולת ההארה של 400.
מוזמן להכנס לביקורת פה היא תיתן לך תשובות על הכל הסמגונג קיבל דירוג יותר טוב לצרכים שלך מהסוני שביררת
-
golanbendor
-
- חבר פעיל

@שוקי12121
·
שיהיה בהצלחה אם התקציב שלך יעלה לפי כל הביקורות אני ממליץ לך עליה המחיר די יקר אבל לי היה חשוב להשקיע בטלוויזיה שלא אצטרך להחליף עוד כמה שנים בגלל טכנולוגיה כזאת או אחרת מקווה שאני לא אתבדה
·
שיהיה בהצלחה אם התקציב שלך יעלה לפי כל הביקורות אני ממליץ לך עליה המחיר די יקר אבל לי היה חשוב להשקיע בטלוויזיה שלא אצטרך להחליף עוד כמה שנים בגלל טכנולוגיה כזאת או אחרת מקווה שאני לא אתבדה
@golanbendor
·
תודה רבה !
כן אתה צודק יש בזה משהו..האמת בהתחלה הייתי אנטי בגלל שהיא קעורה אבל אחרי שראיתי בכמה אתרים שזה לא כזה קיצוני ולא משנה מדי אז פחות מעניין אותי.
וכל העניין של דליפות האור ?לא נתקלת בעניין?
בכל מקרה אני די נוטה לכיוון שלה אבל אולי אמתין קצת שהמחיר יירד טיפה ,black firday או תחילת 2017...
הפלייסטישן בכל מקרה בדרך [=
·
תודה רבה !
כן אתה צודק יש בזה משהו..האמת בהתחלה הייתי אנטי בגלל שהיא קעורה אבל אחרי שראיתי בכמה אתרים שזה לא כזה קיצוני ולא משנה מדי אז פחות מעניין אותי.
וכל העניין של דליפות האור ?לא נתקלת בעניין?
בכל מקרה אני די נוטה לכיוון שלה אבל אולי אמתין קצת שהמחיר יירד טיפה ,black firday או תחילת 2017...
הפלייסטישן בכל מקרה בדרך [=
-
golanbendor
-
- חבר פעיל

@שוקי12121
·
שים לב שבפורום לא הייתה תלונה אחת של דליפת אור בדגם של 49 אינץ. הבעיה היא שבחנויות אין בתצוגה את הגודל הזה כי הוא לא כזה מבוקש. לכן רק אחרי שראיתי אצל דודים שלי את הטלווזייה השתכנעתי לקנות אותה. הדבר היחידי המבאס זה שהיא מוגדרת לוקאלית לישראל כלומר נטפליקס ישראל וזה אומר פחות תוכן 4k וhd4 אבל הבנתי שישנה דרך לעקוף את זה.
אצלי לא נתקלחתי בדליפות כי היא עוד לא תלוייה חח היום אדע אם יש דליפות - מתכוון להריץ בדיקות פיקסלים שרופים, עננות, בדיקת זמן שימוש בטלוויזיה דרך הטכנאי (לראות שהיא באמת חדשה) ואולי אכתוב ביקורת אחרי
·
שים לב שבפורום לא הייתה תלונה אחת של דליפת אור בדגם של 49 אינץ. הבעיה היא שבחנויות אין בתצוגה את הגודל הזה כי הוא לא כזה מבוקש. לכן רק אחרי שראיתי אצל דודים שלי את הטלווזייה השתכנעתי לקנות אותה. הדבר היחידי המבאס זה שהיא מוגדרת לוקאלית לישראל כלומר נטפליקס ישראל וזה אומר פחות תוכן 4k וhd4 אבל הבנתי שישנה דרך לעקוף את זה.
אצלי לא נתקלחתי בדליפות כי היא עוד לא תלוייה חח היום אדע אם יש דליפות - מתכוון להריץ בדיקות פיקסלים שרופים, עננות, בדיקת זמן שימוש בטלוויזיה דרך הטכנאי (לראות שהיא באמת חדשה) ואולי אכתוב ביקורת אחרי
@golanbendor
·
מעולה אשמח לעקוב !
אגב,סורי שאני ממשיך כאן פשוט לא יכול לשלוח הודעה פרטית,
למה לא לחכות מעט ולקנות מחו״ל ?
או שזה לא מומלץ במקרה של טלוויזיה ?
בגלל מיסים,גודל...
ואולסייל הם יבואן רשמי ?זה לא אתר של מכירות פומביות ?
·
מעולה אשמח לעקוב !
אגב,סורי שאני ממשיך כאן פשוט לא יכול לשלוח הודעה פרטית,
למה לא לחכות מעט ולקנות מחו״ל ?
או שזה לא מומלץ במקרה של טלוויזיה ?
בגלל מיסים,גודל...
ואולסייל הם יבואן רשמי ?זה לא אתר של מכירות פומביות ?
-
golanbendor
-
- חבר פעיל

@שוקי12121
·
אפשר לקנות מחו"ל יש סיכוי שיצא יותר זול - לפי מה שקראתי בפורום - יש כמה בעיות עם זה:
אחד אין אחריות ואם יש אחריות אז זה רק לשבירה בזמן המשלוח או אם יש אחריות אתה צריך להתעסק בשלוח ולהחזיר (זה לקחת סיכון)
דבר שני לוקאליזציה אם אתה קונה מכשיר עם טלוויזה חכמה מארה"ב יש סיכוי שהתכונות שלה חסומות כאן למרות שהבנתי שיש דרכים להתמודד עם זה
בארץ משלמים יותר אבל יש לוקאליזציה ואחריות עם זה יבואן רשמי.
את הפלייסטשן הזמנתי מאמאזון ולקחתי את הסיכון של האחריות (בעיות לוקאקלזציה אין לו כי הוא region free(
·
אפשר לקנות מחו"ל יש סיכוי שיצא יותר זול - לפי מה שקראתי בפורום - יש כמה בעיות עם זה:
אחד אין אחריות ואם יש אחריות אז זה רק לשבירה בזמן המשלוח או אם יש אחריות אתה צריך להתעסק בשלוח ולהחזיר (זה לקחת סיכון)
דבר שני לוקאליזציה אם אתה קונה מכשיר עם טלוויזה חכמה מארה"ב יש סיכוי שהתכונות שלה חסומות כאן למרות שהבנתי שיש דרכים להתמודד עם זה
בארץ משלמים יותר אבל יש לוקאליזציה ואחריות עם זה יבואן רשמי.
את הפלייסטשן הזמנתי מאמאזון ולקחתי את הסיכון של האחריות (בעיות לוקאקלזציה אין לו כי הוא region free(
@golanbendor
·
צודק לגמרי ,תודה.
ושאלה אחרונה -
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=930285
זה אותו הדגם בוודאות ? כי הסימון מעט שונה ובאנגליה היא בכלל נמכרת כks7500 .
·
צודק לגמרי ,תודה.
ושאלה אחרונה -
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=930285
זה אותו הדגם בוודאות ? כי הסימון מעט שונה ובאנגליה היא בכלל נמכרת כks7500 .
-
golanbendor
-
- חבר פעיל

לפי המפרט ה8500 שבארץ זהה לזאת שבחול עם כל הטכנולוגית במקרה של המספר סידורי בארץ היא נקראת
Ueks8500 הטלוויזיה אצלי התקינו אותה עכשיו היא נראית מעולה שירות התקנה מעולה סהכ חוויות קנייה טובה אין פיקסלים שרופים אין עננות לפחות בבדיקה הקצרה שבדקתי
Ueks8500 הטלוויזיה אצלי התקינו אותה עכשיו היא נראית מעולה שירות התקנה מעולה סהכ חוויות קנייה טובה אין פיקסלים שרופים אין עננות לפחות בבדיקה הקצרה שבדקתי
שוקי12121 כתב:@Snir6590
·
אני מחפש בדיוק את הדגם הזה !
אתה מרוצה ?ואיפה רכשת ? אני לא מוצא בשום מקום ארץ......
טלוויזיה מעולה באמת ברמה גבוהה מאוד. 4k נראה מדהים עליה, משחקים מהגוני נראים מושלם גם כשהמשחק אין דראפיקה כלכך טובה. צבעים מאוד מאוד חיים. הסמארט עצמו גם מעולה, מהיר פשוט ונוח. היא יצרה לעומת המחיר בחו"ל אבל באמת שווה את המחיר, ממליץ בחום !
@golanbendor
·
מעולה תודה רבה !
אשמח אם תוכל לתת לינק איך בדקת כל העניין של פיקסלים שרוים וכו' ,אם יש לך זמן .
אגב אתה תולה אותה על קיר ?זה מסתדר עם זה שהיא קעורה ?
פשוט הרגליים שלה נראות די חלשות וגם בקצוות של המכשיר,לא בטוח שהיא בכלל תיכנס לי על השידה חח
·
מעולה תודה רבה !
אשמח אם תוכל לתת לינק איך בדקת כל העניין של פיקסלים שרוים וכו' ,אם יש לך זמן .
אגב אתה תולה אותה על קיר ?זה מסתדר עם זה שהיא קעורה ?
פשוט הרגליים שלה נראות די חלשות וגם בקצוות של המכשיר,לא בטוח שהיא בכלל תיכנס לי על השידה חח
-
golanbendor
-
- חבר פעיל

@שוקי12121
·שבעה ימי עסקים אבל הגיע תוך יומיים
·שבעה ימי עסקים אבל הגיע תוך יומיים
- shimon13188
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
-
golanbendor
-
- חבר פעיל

@שוקי12121
·
טלוייזיה מדהימה גם המתלה הדו מפרקי שקניתי מדהים. אין פיקסל אחד שרוף, אין עננות. מאוד אוהב את הסמארט בטלוויזיה. ביינתים מאוד מרוצה. יש רק בעיה קטנה שלא פוגעת באיכות של התמונה בצד ימין למטה בין הפאנל לחלק האחורי יש רווח קטן. התקשרתי להגיד ולאחריות ויום חמישי מגיע טכנאי (שוב הדבר לא פוגע בחווית הצפייה) אז זה ביש מזל . צירפתי תמונה
·
טלוייזיה מדהימה גם המתלה הדו מפרקי שקניתי מדהים. אין פיקסל אחד שרוף, אין עננות. מאוד אוהב את הסמארט בטלוויזיה. ביינתים מאוד מרוצה. יש רק בעיה קטנה שלא פוגעת באיכות של התמונה בצד ימין למטה בין הפאנל לחלק האחורי יש רווח קטן. התקשרתי להגיד ולאחריות ויום חמישי מגיע טכנאי (שוב הדבר לא פוגע בחווית הצפייה) אז זה ביש מזל . צירפתי תמונה