ks9500 הדימיינתי או חלמתי חלום.....
- Victormihov
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 106
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
בזאפ יש ב12500 כן כן שנה אחריות יבוא מקביל...אז מה
- liorlankri
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 148
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 8 פעמים
ראתי למה את מתכוון זה שעולה 12500 הוא דגם UN
לי יש את דגם ה UE שהוא יותר יקר. מה באמת ההבדלים?
לי יש את דגם ה UE שהוא יותר יקר. מה באמת ההבדלים?
-
shaharfs
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 402
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
אני לא בעד יבוא מקביל לכן זה לא מדבר אלי אבל איש איש הטוב בעיניו יעשה, במסכים נחותים יותר אולי היית מתפשר. פה כבר השקעתי כל כך הרבה אז עוד 2000 שח זה לא יעשה את ההבדל.
קודי לא ניתן להתקין ישירות על המסך אלה רק דרך מכשירים יעודיים.
בדגם הקודם ה js9500 יש תאורה אחורית על פניו ועל הנייר הדבר אמור להיות איכותי יותר, לא שיש לי איזה שהם ריגשי נחיתות עם המסך שלי או שהרגשתי איזה שהוא חיסרון בכך שהתאורה איננה אחורית, אבל זאת המציאות בדגם הקודם תאורה אחורית כנראה פיזור יותר טוב,החלקת תמונה, ללא מריחות וללא זליגות אור וללא בעית שחורים.
דבר נוסף ההבדלים אגב בין המסכים מיבוא מקביל לרשמי, סמארט פעיל עידכוני גירסאות אחריות מורחבת ללא שינויים וללא תוספות פנימיים בהרבה מקרים יבוא מקביל מגיע מארצות ללא 220v ואז צריך לעשות שינוי פנימי לא דבר כל כך טוב.
קודי לא ניתן להתקין ישירות על המסך אלה רק דרך מכשירים יעודיים.
בדגם הקודם ה js9500 יש תאורה אחורית על פניו ועל הנייר הדבר אמור להיות איכותי יותר, לא שיש לי איזה שהם ריגשי נחיתות עם המסך שלי או שהרגשתי איזה שהוא חיסרון בכך שהתאורה איננה אחורית, אבל זאת המציאות בדגם הקודם תאורה אחורית כנראה פיזור יותר טוב,החלקת תמונה, ללא מריחות וללא זליגות אור וללא בעית שחורים.
דבר נוסף ההבדלים אגב בין המסכים מיבוא מקביל לרשמי, סמארט פעיל עידכוני גירסאות אחריות מורחבת ללא שינויים וללא תוספות פנימיים בהרבה מקרים יבוא מקביל מגיע מארצות ללא 220v ואז צריך לעשות שינוי פנימי לא דבר כל כך טוב.
סאונד טוב, מסך טוב, הכל טוב...