צריכת חשמל ב-HTPC- עוד 100 ש"ח בחודש! כיצד לחסוך? S3

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
Raviv-xionite
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 149

שליחה

כמה דברים ...

לגבי ההבדל בין S3 לVIIV, VIIV הומצא לאחר שנצפו הרבה מאוד בעיות ביציאה מS3 לצורך הקלטה (יש מערכות בלי בעיות אך יש גם המון עם). מה שהוא עושה למעשה זה לנתק את ערוצי האודיו והוידאו אך עדיין להמשיך להזרים הוראות למעבד (שימו לב שלמרות שהמחשב נראה כבוי הוא יכול לתת שירותי רשת וכדומה ולכן צורך יותר חשמל משמעותית מאשר S3).

יוסי - הדרך הכי טובה לבדוק זאת היא לכוון הקלטה לעוד 10 דקות--> להיכנס למצב POWER נמוך-->לנתק את החשמל --> לחכות כמה שניות --> לחבר שוב. (אולי תנסה להכניס אותו לD2 ... :wink: )

אם נדלק בזמן אז היית בהייברנייט ויש לך WATCHDOG בלוח אם (לא לכולם יש אם אני לא טועה..)

yossigab
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 948

שליחה

Raviv-xionite כתב:כמה דברים ...

לגבי ההבדל בין S3 לVIIV, VIIV הומצא לאחר שנצפו הרבה מאוד בעיות ביציאה מS3 לצורך הקלטה (יש מערכות בלי בעיות אך יש גם המון עם). מה שהוא עושה למעשה זה לנתק את ערוצי האודיו והוידאו אך עדיין להמשיך להזרים הוראות למעבד (שימו לב שלמרות שהמחשב נראה כבוי הוא יכול לתת שירותי רשת וכדומה ולכן צורך יותר חשמל משמעותית מאשר S3).

יוסי - הדרך הכי טובה לבדוק זאת היא לכוון הקלטה לעוד 10 דקות--> להיכנס למצב POWER נמוך-->לנתק את החשמל --> לחכות כמה שניות --> לחבר שוב. (אולי תנסה להכניס אותו לD2 ... :wink: )

אם נדלק בזמן אז היית בהייברנייט ויש לך WATCHDOG בלוח אם (לא לכולם יש אם אני לא טועה..)
...
(יש לי בעייה להכניס אותו ל-D2 כי יש BUG ב-RM....סליחה חבר'ה - בדיחה פרטית :lol: )
אני אבדוק את נושא החשמל, למרות שאני יודע מה אני רואה על המסך בכניסה לשינה - Windows Hibernating וביציאה Windows Resuming

Raviv-xionite
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 149

שליחה

:lol: :lol: :lol:

RaeNye
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 43

שליחה

שימו לב של-task scheduler הרגיל של XP יש אפשרות בשם
settings->power management->wake the computer to run this task
ואני יכול לאשר שהיא מעירה את המחשב מ-hibernate.

סביר להניח שה-MCE פשוט משתמש בשירותי ה-scheduler הרגיל.

חזור אל “תוכנה - KODI”