המבצע החדש לחצי שנה של סלקום

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
shooshoosh
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 55
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #41 

@liorp
·
יס לא נותנים לך את הספורט בחינם, אף חבילה נורמלית שכוללת ספורט מורחב לא עולה שם 200.

תתקשר ליס, ותראה כמה הם כן סופרים את סלקום. גם הם וגם הוט מדממים מנויים. תנסה לדבר עם זה עם נציג יס או הוט ויגידו לך "נכון, אמממ כן, אבל אלה שעוברים לסלקום חוזרים".

אני חושב שיס נותנים מוצר מצויין. בעידן (לפני יומיים) בו הייתה להם בלעדית את HBO הוא בכלל לא ראה את הוט ממטר. מה הבעיה? המחיר בלבד. כרגע הוט הפך לאטרקטיבי יותר.

GalitAharon-shemesh
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 75
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #42 

@liorp
·
בהעדר תרגום ותוכן מדובב נטפליקס לא רלוונטי

zed99
טרול
טרול
תגובות: 56
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #43 

GalitAharon-shemesh כתב:@liorp
·
בהעדר תרגום ותוכן מדובב נטפליקס לא רלוונטי
...
·
לא רלוונטי למי?

odedwe פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 504
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #44 

סהרגבריאלי כתב:@odedwe
·

לא, כי נטפליקס משדר בטלפטיה ובלווין הכול עובד חלק

התקלה ב-yes הסתיימה: השיבושים בלוויין עמוס 2 תוקנו
...
·
לפי מה שאני מרגיש, בשידור של טלוויזיה (שידור של וידאו עם אודיו) יש יותר ניתוקי שידור באינטרנט מאשר בכבלים ובלויין.
השם האמיתי שלי זה רמי,
השם משתמש שלי הראשון פה זה רמקולים.

OhadG
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1201
נתן תודות: 185 פעמים
קיבל תודות: 114 פעמים

שליחה #45 

כי הרי ידוע שטלויזיה עובדת על רגש, וככה גם מודדים סטטיסטית תקלות...
והרי גם ברור שיש לך גם כבלים, גם יס, גם לויין פרטי, גם סלקום, וגם את כל תחנות הרדיו, הרי אתה קשבינו מיקי גורדוס.

לפי מה שאני מרגיש, אתה מנסה לכתוב פה בכח. (וזה רק מה שאני מרגיש, לא מה שכולם מרגישים, הם בטח מרגישים דברים אחרים, אז תצטרך לשאול אותם מה הם מרגישים כדי לדעת, או שתשתמש ברגש שלך כדי לדעת).
איזי טורס - EZ Tours - וילות ומלונות בוטיק באירופה
http://www.eztours.co.il

Ohad

berlad26
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 303
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #46 

shooshoosh כתב:@liorp
·
יס לא נותנים לך את הספורט בחינם, אף חבילה נורמלית שכוללת ספורט מורחב לא עולה שם 200.

תתקשר ליס, ותראה כמה הם כן סופרים את סלקום. גם הם וגם הוט מדממים מנויים. תנסה לדבר עם זה עם נציג יס או הוט ויגידו לך "נכון, אמממ כן, אבל אלה שעוברים לסלקום חוזרים".

אני חושב שיס נותנים מוצר מצויין. בעידן (לפני יומיים) בו הייתה להם בלעדית את HBO הוא בכלל לא ראה את הוט ממטר. מה הבעיה? המחיר בלבד. כרגע הוט הפך לאטרקטיבי יותר.
...
איך הוט נהפכו אטרקטיבים יותר? מבחינת מחיר אולי כן אבל מבחינת תוכן עדיין בעיניי יש רכש לא של HBO שיס עולים על הוט בכמה רמות. כמו לואי,האמריקנים.. זה די על טעם ועל ריח.

הוט ויס נותנים די אותו דבר אם לא מוצר כמעט זהה,תלוי איזה תוכן אתה אוהב (בעיניי בהוט אין סדרה אחת באמת טובה, והייתי בהוט מימי ערוצי זהב) ההבדל בין החברות הוא בסלקום שם יש חבילה צרה יותר וזולה יותר. כמו שזה נראה עכשיו סלקום יגנבו ליס והוט עוד ועוד לקוחות ולא נראה שהוט או יס מתכוונות להוריד מחירים בצורה משמעותית כדי להתחרות בסלקום. הדרך היחידה שלהן להתחרות בסלקום זה תוכן מקורי ישראלי.

liorp
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2352
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 194 פעמים

שליחה #47 

אם נמשיך עם אנלוגיית הגלידה, אז מה עם מי שלא כל כך אוכל גלידה ובמקום לקנות ב-10 ש"ח הוא רואה דוכן סמוך עם גלידה אמריקאית ב-5 ש"ח? (נטפליקס :D ). אולי הוא יקנה אותה.

הכוונה שלי שסלקום היו צריכים להוריד מחירים.

ההשוואה של התוכן היא בין סלקום טיוי על שלל ערוציו וספריית ה-VOD ב-100 ש"ח לבין חבילת הבסיס ביס על שלל הערוצים המרכזיים של הסרטים, סדרות, מדע וטבע וילדים, ללא VOD ב-200 ש"ח. ייתכן שכמות התכנים בערוצים המרכזיים של החבילה הבסיסית גדולה מהכמות מבסלקום. (לדוגמא, כמות הסרטים ב-yes1/2/3 גדולה מכמות הסרטים ב-VOD של סלקום).

berlad26
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 303
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #48 

liorp כתב:אם נמשיך עם אנלוגיית הגלידה, אז מה עם מי שלא כל כך אוכל גלידה ובמקום לקנות ב-10 ש"ח הוא רואה דוכן סמוך עם גלידה אמריקאית ב-5 ש"ח? (נטפליקס :D ). אולי הוא יקנה אותה.

הכוונה שלי שסלקום היו צריכים להוריד מחירים.

ההשוואה של התוכן היא בין סלקום טיוי על שלל ערוציו וספריית ה-VOD ב-100 ש"ח לבין חבילת הבסיס ביס על שלל הערוצים המרכזיים של הסרטים, סדרות, מדע וטבע וילדים, ללא VOD ב-200 ש"ח. ייתכן שכמות התכנים בערוצים המרכזיים של החבילה הבסיסית גדולה מהכמות מבסלקום. (לדוגמא, כמות הסרטים ב-yes1/2/3 גדולה מכמות הסרטים ב-VOD של סלקום).
...
אוקיי, לא הבנתי נכון, מצטער.

·אני בעד תחרות. אני חושב שרוב הציבור מתאים להרגלי הצפייה של סלקום. לכן אני חושב שסלקום רק תמשיך ותגדל ובחברות האחרות לא יודעים מה לעשות.

כיום סלקום מציעה יותר תוכן מעידן פלוס אז תמחור של 100 ש"ח לא כזה נוראי. אבל אם מסתכלים על התמורה שמקבלים? כן, מקבלים פחות. למרות שאם סלקום ישיקו בעתיד ממירים מתקדמים הם יעלו מחירים ויהיו כמו יס והוט. בטח בשנתיים/שלוש הראשונות הם יישארו בתמחור של 99 שקל ואז יעלו תעריפים. אבל אני מסכים. סלקום לא מציעים אותה כמות תוכן כמו יס/הוט, וזאת האסטרטגיה שלהם. הם משחקים על זה.

odedwe פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #49 

liorp כתב:אם נמשיך עם אנלוגיית הגלידה, אז מה עם מי שלא כל כך אוכל גלידה ובמקום לקנות ב-10 ש"ח הוא רואה דוכן סמוך עם גלידה אמריקאית ב-5 ש"ח? (נטפליקס :D ). אולי הוא יקנה אותה.
...
·
ואם זאת גלידה פחות כשרה?
זה מה שאני מרגיש בנושא שידור טלוויזיה דרך האינטרנט שיש שם יותר ניתוקים בניגוד לשידור של חברת כבלים ואו חברת לווין, בגלל שזה דרך האינטרנט.
נערך לאחרונה על ידי odedwe ב 14/09/2016 19:24, נערך 2 פעמים בסך הכל.
השם האמיתי שלי זה רמי,

OhadG
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #50 

את הקידמה אי אפשר לעצור,
וכמו ששידורי אנטנה אנלוגיים עברו מהעולם, כך נראה שהמודל העדכני יהיה כזה דרך האינטרנט, וגם שאר החברות יאמצו אותו.

או אז, כולם ימכרו "גלידה לא כשרה".

מעבר לזה, כנראה שאצלך הדיון הוא תיאורטי בלבד, שהרי אין לך סלקוםTV, אם כך לא חווית שם תקלות בשידור, ומדובר בהשמצה בלבד.

Ohad

satbeginner
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 121
נתן תודות: 11 פעמים

שליחה #51 

סלקום בכלל לא באותה קטגוריה כמו היס או ההוט.למה להשוואת בינם בכלל.סלקום מצעים משהו אחר, במחיר אחר.יש רבים שזה מתאים להם.גם כל עוד אין ערוצי הצ'ארלטון בסלקום,לא יהיה אפילו סיכוי לתחרות מול החברות הוותיקות.ואלו בחיים לא יאפשרו לסלקום להיכנס לתחום הזה.לפחות לא בשנים הקרובות.

odedwe פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #52 

satbeginner כתב:סלקום בכלל לא באותה קטגוריה כמו היס או ההוט.למה להשוואת בינם בכלל.סלקום מצעים משהו אחר, במחיר אחר.יש רבים שזה מתאים להם.גם כל עוד אין ערוצי הצ'ארלטון בסלקום,לא יהיה אפילו סיכוי לתחרות מול החברות הוותיקות.ואלו בחיים לא יאפשרו לסלקום להיכנס לתחום הזה.לפחות לא בשנים הקרובות.
...
·
אבל לא תמיד מה שיותר זול במחיר זה יותר עדיף, כי שידור דרך האינטרנט הוא יותר בעייתי משידור דרך חברת כבלים או חברת לווין וזאת נראית לי הסיבה שרוב האנשים מעדיפים להיות לקוחות של חברת שידור שמעבירה את השידור לא רק דרך האינטרנט.
השם האמיתי שלי זה רמי,

OhadG
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #53 

עודד/רמי/AVIER,
מה שאתה טוען זו דעתך האישית ותיאוריה לא מבוססת (אשר דורשת הוכחה *כלשהי*) ולא עובדה.

Ohad

GalitAharon-shemesh
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 75

שליחה #54 

@odedwe
·

צודק

אתה כל כך צודק בזה שהשידור דרך האינטרנט לא יציב שגם חברת הכבלים וגם הלווין רוצות להתחיל לשדר על גבי האינטרנט

ממש הטענות שלך מבוססות אחת אחת

הוט: עד סוף השנה נוכל לספק שידורי טלוויזיה על גבי האינטרנט

satbeginner
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 121
נתן תודות: 11 פעמים

שליחה #55 

שידור דרך האינטרנט כן פחות יציב.כי יש כל כך הרבה גורמים שיכולים לשבש את זה.אבל לדעתי לא ברמה כזו שמישהו לא יעשה מנוי שלחבילה כזו בגלל זה.הבעיה היא שהשידור עובר על התשתית adsl של האינטרנט הביתי,יחד עם כל שאר הדברים שבן אדם עושה בבית (טורנטים,הורדות,גיבויים בענן...).
אם רוצים לשמור על היציבות עבור הטלוויזיה,סלקום(ואחרים)צריכים לספק רוחב פס שמור לטלוויזיה בלבד.בלי ערבוב בין האינטרנט הביתי לטלוויזיה.ניתן לשמור כ 15 מגה למטרה הזו וזה יספיק.

idan10
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 79
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #56 

שלום,

האם יש סטרימר/ממיר/סלקום TV שאפשר לקלוט את שידורי עידן פלוס דרך חיבור אינטרנט? למה עידן פלוס משודר רק דרך אנטנות?
כשתחברתי לסלקום TV לאחרונה ציפיתי משום מה שעידן פלוס ישודר דרך האינטרנט....

סהרגבריאלי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 272
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #57 

@idan10
·

ערוץ 1 HD משדר בסלקום דרך האינטרנט

שבוע שעבר נחתמה עסקה עם ערוצים 2 ו-10 לשידור דרך האינטרנט גם כן

ככל הנראה תוך מספר שבועות זה כבר יצא לפועל

לראשונה: סלקום חתמה עם ערוצים 2 ו-10 - ותשדר על גבי האינטרנט

odedwe פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #58 

GalitAharon-shemesh כתב:@odedwe
·

צודק

אתה כל כך צודק בזה שהשידור דרך האינטרנט לא יציב שגם חברת הכבלים וגם הלווין רוצות להתחיל לשדר על גבי האינטרנט

ממש הטענות שלך מבוססות אחת אחת

הוט: עד סוף השנה נוכל לספק שידורי טלוויזיה על גבי האינטרנט
...
·
כי לחברות השידור זה יותר זול לשדר באינטרנט, לא כי זה יותר עדיף.
אני גם מאמין שלפי דעת רוב החברות הגדולות שבנוסף לשידור שלהם באינטרנט שמי שצריך לשלם על האינטרנט ספקית ותשתית זה הלקוחות שלהם. אז מבחינה כספית לחברות השידור זה הכי כדאי לשדר באינטרנט, מבחינה הצפנה שידור בשביל הגנה על זכויות יוצרים וזכויות משדרים באינטרנט, אני מאמין שזה אותו עיקרון כמו שידור לא דרך האינטרנט שבשני המקרים אפשר להצפין שידור ובשני המקרים מי שמומחה יכול לפרוץ לשידור.
ולפי דעתי מי שעלול לסבול מזה שאין לו אינטרנט זה מיועט האנשים במדינת ישראל שאיש להם הגבלה כספית גם לשלם למשל ל YES וגם לשלם למשל לאינטרנט.
השם האמיתי שלי זה רמי,

odedwe פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #59 

satbeginner כתב:שידור דרך האינטרנט כן פחות יציב.כי יש כל כך הרבה גורמים שיכולים לשבש את זה.אבל לדעתי לא ברמה כזו שמישהו לא יעשה מנוי שלחבילה כזו בגלל זה.הבעיה היא שהשידור עובר על התשתית adsl של האינטרנט הביתי,יחד עם כל שאר הדברים שבן אדם עושה בבית (טורנטים,הורדות,גיבויים בענן...).
אם רוצים לשמור על היציבות עבור הטלוויזיה,סלקום(ואחרים)צריכים לספק רוחב פס שמור לטלוויזיה בלבד.בלי ערבוב בין האינטרנט הביתי לטלוויזיה.ניתן לשמור כ 15 מגה למטרה הזו וזה יספיק.
...
·
ב 15 מגה אי אפשר לצפות כראוי באיכות תמונה של 4K, צריך לפחות 30 מגה.
לא רק בגלל עומס גולשים אלא כי הטכנולוגיה הזאת לוקחת יותר כח מהאינטרנט.
השם האמיתי שלי זה רמי,

OhadG
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #60 

אתה רציני? ערוץ 2? ערוץ 10? ב-4K?

בוא נתחיל בזה שהם יוציאו שידור HD ראוי, שיהיו להם מספיק תכנים.
אני מבין שמבחינתך כל תירוץ הוא טוב, בלי קשר למציאות.

Ohad

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”