שלושה שבועות KS8000 מסקנות והמלצות, הייתם מחזירים?
@sky1sky10
·
יגיע השבוע, אני אעדכן. הם לא בורחים מאחריות מתנהלים בסדר גמור.
@pessik
.
גם אני הלכתי על הדגם בעקבות הביקורות בrtings, אבל אני חושש שלא מדובר באותו דגם שהם דגמו, הדגם האמריקאי מיוצר למיטב ידיעתי במקסיקו והדגם שמיובא אלינו במזה"ת מיוצר בסלובקיה.
·
יגיע השבוע, אני אעדכן. הם לא בורחים מאחריות מתנהלים בסדר גמור.
@pessik
.
גם אני הלכתי על הדגם בעקבות הביקורות בrtings, אבל אני חושש שלא מדובר באותו דגם שהם דגמו, הדגם האמריקאי מיוצר למיטב ידיעתי במקסיקו והדגם שמיובא אלינו במזה"ת מיוצר בסלובקיה.
·מה זה משנה איפה הטלוויזיה מיוצרתtalshap כתב:הדגם האמריקאי מיוצר למיטב ידיעתי במקסיקו והדגם שמיובא אלינו במזה"ת מיוצר בסלובקיה....
זה אותו דגם , גם המון מוצרים אחרים (לא רק מתחום האלקטרוניקה - לדוגמה מכוניות) מיוצרים בארצות שונות.
אני לא חושב שזה קשור בגלל שזה בסלובקיה אז יש תקלה ביצור
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אחרי התצוגה שבוע שעבר של LG. ולאור האחריות שהם נותנים ואנשי השירות שלהם - לדעתי בארץ הם המסך המומלץ.
אם אתה יכול לקנות OLED בגודל שרכשת - מה טוב.
אם אתה יכול לקנות OLED בגודל שרכשת - מה טוב.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אני חושב שבאופן כללי ההמלצה היא שאם אתה יכולים להרשות לעצמכם - תקנו מסך OLED, למרות שאני חושב שאם אתם יכולים להרשות לעצמכם OLED אז פשוט תקנו כמה עבדים שיציגו לפניכם מה שאתם רוצים. אותו מחיר בערך.
מה נסגר בסוף עם המסך?
אנא עדכן את חברי הפורום האם הוחלף המסך בשנית?
האם אכן זו תקלה או שכך הוא המסך?
האם אכן זו תקלה או שכך הוא המסך?
Re: מה נסגר בסוף עם המסך?
·erez67 כתב:אנא עדכן את חברי הפורום האם הוחלף המסך בשנית?
האם אכן זו תקלה או שכך הוא המסך?...
לא יעזור גם אם יוחלף 10 פעמים.
התופעות שתאורו פה יופיעו ברמות כאלה או אחרות בכל מסך עם תאורה היקפית.
בכל הסקירות הרציניות על המסך הזה זה צוין והביקורת על כך היתה קטלנית...
המסך הוחזר לסמליין, השירות שלהם היה מעולה. נחמדים בטלפון, נחמדים שהיו אצלנו.
"זאת הכלה" הייתה הגישה שלהם פחות או יותר והבנתי מהם שהם מודעים לעניין זליגות האור, ושזה המצב בתאורת LED קצה.
חזרתי באופן זמני לסמסונג b650 האגדי
"זאת הכלה" הייתה הגישה שלהם פחות או יותר והבנתי מהם שהם מודעים לעניין זליגות האור, ושזה המצב בתאורת LED קצה.
חזרתי באופן זמני לסמסונג b650 האגדי
·ברשותי עדיין B610 - גם אגדה וכל האורחים פעורים פה מאיכות וחדות הצבעים .pessik כתב:·......
חזרת ל LCD ???![]()
חשבתי שכבר אין דברים כאלה.....
רק בגלל שהוא כל כך מצויין חיכיתי הרבה זמן להחליף וכעת גודל הציפייה כגודל האכזבה מהסדרה החדשה.
כנראה סוס מנצח לא מחליפים
·sky1sky10 כתב:סוס מנצח לא מחליפים.........
זה בדיוק מה שאני אומר לעצמי ממש כל ערב שאני מול הפלזמה 60" של סמסונג (E550)
נכון שלפלזמה יש את החסרונות שלה...(צריבה , צריכת חשמל גבוהה יחסית , וכ'ו )
אבל החסרונות האלה בטלים יחסית לכל התופעות\תקלות המוזכרות פה על בסיס יומי
(עננות , זליגות אור מהמסגרת , גוונים לא אחידים , תמונה מקרטעת בסצינות מהירות ...)
מקווה שהפזלמה שלי תחזיק מעמד עוד שנים רבות
כי כמו שזה נראה כרגע וגם בעתיד הנראה לעין אנחנו נאכל עוד הרבה מגבלות טכנולוגיה
·אכן הבעייה קיימת ומאוד מפריעה , היום באלמ דיוטי פרי המסך הנל היה תלוי על הקיר ואור סגלגל היה על הקיר.talshap כתב:המסך הוחזר לסמליין, השירות שלהם היה מעולה. נחמדים בטלפון, נחמדים שהיו אצלנו.
חזרתי באופן זמני לסמסונג b650 האגדי...
כפי שתיארת כאן , סמליין מודים שזו הכלה, אבל ששאלתי המוכר מה זה האור הזה הוא מייד ענה שזה האור של הכפתור התחתון של ההדלקה.
ברור שהאור בוקע מאחורי המסך ולא קשור לכפתור ההדלקה (רואים זאת ברור שמסתכלים מלמטה) אבל מדוע להטעות את הלקוחות בצורה לא ראויה זו?
לפי דעתי , סמליין צריכים לבדוק עם סמסונג העולמית לתקן השטות הזו של זליגת האור. וגם לחנך חלק מאנשי מכירות להיות יותר אמינים.
- alexanderf
-
- חבר פעיל

- תגובות: 96
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
תופעה של זליגת אור קיימת גם בדגם 8500 או רק ב 8000 ?
·alexanderf כתב:תופעה של זליגת אור קיימת גם בדגם 8500 או רק ב 8000 ?...
קיים בכל טלוויזיות LED - חלק יותר חלק פחות ,
יש דגמים גבוהים יחסית שבהם קיים מנגנון FLAD
(full local array dimming)
שעוזר לשפר את השחורים ולמנוע זליגות אור
זה על קצה המזלג...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר:
אני לא כל כך מבין איך תאורה אחורית של מסך יכולה לשפוך אור על החלק האחורי שלו. הפאנל מאיר רק קדימה בכיוון אחד, לא אחורה או לכיוונים שונים.
בדיקה פשוטה. תשנה את הבהירות (Backlight) של המסך ממינימום למקסימום ותראה אם האור הזה נחלש או מתחזק.
מאחר ויש כל מני דרכים ליישם תאורה של כפתור, כמו למשל led light pipe (חפש את המושג בגוגל), במצב כזה האור שעובר בצינור יכול לזלוג החוצה. אני לא אומר שאיכות ההרכבה לא לוקה בחסר, פשוט המוכר לא בהכרח משקר. יכול להיות שאין לו מושג מה הגורם לזה, או זה מה שאמרו לו להגיד, ואולי זו האמת.
בדיקה פשוטה. תשנה את הבהירות (Backlight) של המסך ממינימום למקסימום ותראה אם האור הזה נחלש או מתחזק.
מאחר ויש כל מני דרכים ליישם תאורה של כפתור, כמו למשל led light pipe (חפש את המושג בגוגל), במצב כזה האור שעובר בצינור יכול לזלוג החוצה. אני לא אומר שאיכות ההרכבה לא לוקה בחסר, פשוט המוכר לא בהכרח משקר. יכול להיות שאין לו מושג מה הגורם לזה, או זה מה שאמרו לו להגיד, ואולי זו האמת.