קונה מקרן בימים הקרובים מאמאזון [עדכון בעמוד 2: הגיע PANASONIC 6000]

מקרנים קידמיים - Front Projector.
kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4626
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 370 פעמים

שליחה #41 

יש לי את המקרן הנל של פנסוניק והתמונה טובה על כל המסך. אינני מחובר למחשב אלא למזרחים מדיה.
האם את הפוקוס אתה עושה כשמוצגת תמונת מחשב או כשרואים את מסך הפוקוס של המקרן עצמו ?
מדובר במקרן מצויין למחירו באמזון, השחורים שלו לא הכי שחורים בעולם אבל בסך הכל חווית קולנוע יפה מאד.
החליף אצלי סניו בן 10 שנים שנמכר ב 1500 ש״ח ביד שניה כך ש 4000 ש״ח למקרן חדש זה לא רע....

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4592
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 427 פעמים

שליחה #42 

מציע לך להזמין הביתה חבר פורום שיש לו קצת ניסיון במקרנים לבירה, שיעיף מבט על המקרן.

ShayGTi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1491
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #43 

מי שרוצה בשמחה מוזמן,
אשמח גם להתארח אם למישהו יש את הדגם הזה.

ראיתי הודעה לגבי מישהו שגם חיבר את המחשב לPC ולא קיבל תמונה חדה או אחידות בפוקוס.

I hooked my Panasonic projector up to a pc and realized that no matter what I've done so far I can't get text completely sharp in the top left and bottom right at the same time. You'd never ever notice on movies, but with an excel document open in 1080p, you can see I can only get one or the other focused perfectly. Other than moving the projector further back as a possibility to try (I'm closer to minimum throw than maximum now) is the only other option a return under warranty? Or is there another trick I might be missing? It's about 5 or 6 focus ticks with the remote off perfect. I can blend between the two, but then neither is perfect. Is this normal?

ומישהו ענה:

I had this problem too. Finally called Panasonic about it and got it fixed. I had to mail my projector in
and figured it would be gone for a while. To my delight, I had my projector back in 6 days. They said they replaced the optic block (I think thats what it was called). Totally fixed my screen from not being focused throughout the whole picture.

אין לי ממש כוח להתעסק עם החזרות לאמאזון, איזה כאב ראש.

yossigab
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 948
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #44 

בהתבוננות בתמונה ששלחת זה לא נראה בהכרח כמו בעיית פוקוס (קשה לדעת בוודאות), לי זה נראה כאילו אופציית ה-TrueType/ClearType בווינדוס מאופשרת ולכן ישנה כפילות מסביב לטקסט.
תחפש איך לבטל את האופציה (אם מאופשרת)

סתם שאלה: האם ניסית לחבר איזה שהוא סטרימר (לא ממיר של הוט) ולראות האם יש שיפור בתמונה?
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab

ShayGTi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #45 

לא אין לי סטרימר, אבל חיברתי לשני מחשבים שונים, אחד תחנת העבודה שלי והשני HTPC עם כרטיס AMD ששיפר את המצב לעומת NVIDIA, אבל עדיין התחושה היא כמו לראות 720 על מסך 1080, התמונה נראית נהדר, אבל חסר משהו. אולי זו הגזמה, התמונה נראית באמת טוב במיוחד ב4K עתיר ביטרייט, אבל אני לא אצליח לנוח עד שאבין אם אפשר לראות עוד יותר טוב.
אני לא הולך לעבוד על קבצי אקסל ב120 אינץ', אבל אם הטקסט נראה ככה, זה אומר לי שאני מפספס חדות גם בסרטים, גם אם שם זה הרבה פחות מורגש.

לגבי CLEARTYPE ניסיתי, זה לא זה, בטקסט זה פשוט הכי בולט אבל ה"בעיה" היא בכל התמונה.

ניכר שיפור כאשר הזזתי את הג'ויסטיק של הלנס שיפט למרכז, אבל אז מה השגתי בזה? קניתי את המקרן הזה גם בגלל הלנס שיפט הנדיב שלו.

ShayGTi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #46 

איך אני משנה לפורמט 2.35:1 במקרן? אני יכול רק 16:9 בהגדרות FORMAT.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17934
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #47 

ShayGTi כתב:איך אני משנה לפורמט 2.35:1 במקרן? אני יכול רק 16:9 בהגדרות FORMAT.
...
·

אתה לא יכול לשנות.

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”