ממיר הוט MAGIC HD נשרף אחרי 5 שנים, הוט לא מוכנים להעביר את המידע לממיר חדש

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
miCkEy6772
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1015
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #41 

Stookza כתב:אני לא יודע אם אני טועה אבל לפי הבנתי מחיפוש ברשת, מערכת ההפעלה DARWIN היא חלק מהליבה של LINUX כפי שאמרת וזו שמשמשת כבסיס לפיתוח מערכת MAC OS X של APPLE, מחיפוש ראשוני אודות דרווין בשעה אחרונה אני רואה שהיא עושה שימוש במערכת קבצים מסוג HFS - Hierarchical File System.

https://wiki.freebsd.org/HFS

כמו כן מצאתי עוד מידע בנושא אם זה מעניין אותך:

http://www.macdevcenter.com/pub/a/mac/2 ... arwin.html

כאן אני רואה משהו שקשור במערכת קבצים UFS המיושם/מוטמע בדרווין, ושבמקור הליבה של דארווין נעשה גם שימוש
NULL MOUNTS בNULLFS - [מערכת קבצים אפסית/שאינה תקפה] שנועדה לאחד מספר ספריות שונות לעץ אחד של תת ספריה [לא הבנתי אם ספרייה נסתרת או לא או שזה קשור בהצפנה עצמה]. אך נאמר שלמרות שNULLFS קיים בבסיס הליבה של דרווין, לא נעשה בו שימוש בOSX.

http://osxbook.com/book/bonus/ancient/w ... ch_fs.html

עוד מידע בנושא: http://superuser.com/questions/631715/l ... lternative

https://keramida.wordpress.com/2006/04/ ... sd-nullfs/

אולי אפשר לעשות משהו עם מערכת ההפעלה הזו https://www.freebsd.org/

מקווה שסייעתי ולא עשיתי לך סלט וגם לי בעצמי כי אני בסה"כ טכנאי מחשבים בסיסי ולא מתכנת או האקר :lol:
...
·
תודה על שיתוף הפעולה.
בחיפוש אחר הנושא נתקלתי כבר במידע הזה, והמידע הזה לא עוזר בכלום לצערי.
ביצעתי כבר חיפוש עמוק למציאת מחיצות מסוג HFS ו-UFS אך לא נמצאו שום מחיצות. למעשה, חיפשתי את כל סוגי המחיצות שקיימות.
הדבר היחידי שעולה לי לראש, זה שהן רוב הסיכויים מצפינות את המחיצות. זו השארה שלי בלבד כמובן.
ד"א, מצאתי באיזה מערכת קבצים דרווין משתמשת. מערכת DARWIN משתמשת בסוג מערכת קבצים FAT32. ממש לא מובן לי אין זה הגיוני כשהמערכת היא לינוקס...
בכל אופן, לא ניתן לעשות שום דבר. הפתרון היחידי זה לפנות להאקר תמורת תשלום אבל זה סתם מיותר עבור הקלטות.

Stookza פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 187
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #42 

nati-va

אין לך מושג כמה שאני מתוסכל ועצבני על הוט בגלל הנושא הזה וכ"כ רוצה להגיש תביעה נגדם כי זה באמת נמאס שכל הזמן דופקים אותך ואתה פשוט לא יכול לעשות כלום וחייב לשתוק והבליג כל הזמן, אבל גם לי פשוט אין כוח לתביעה ולהוצאות משפטיות וכו'. אני אדם עם בעיות בריאותיות מסוימות ועומד לפני ניתוח בלסת בקרוב ואין בכוחי להתמודד עם הדברים הללו, מה גם שבכלל לא מובטח ניצחון בנושא כפי שאמר מיקי ,מדובר כבר במשחק מכור ובקרב אבוד מראש וסיכוי גבוהה שבית המשפט יעמוד לצידם, ולא יחייב את חברות ההצפנה להעביר את המידע לממירים אחרים כיוון שזה עלול לעלות להם במליונים.

rm1

הטכנאי אמר שיש לו 2-3 ממירים עובדים ומהם הוא יקח את הלוח, ניסיתי את המייבש השיער אבל לא את האורז כי לא היה לי כוח, אבל אני אומר לך בוודאות אין יותר לחות בממיר והוא יבש ונקי לחלוטין, הלוח של הממיר פשוט נשרף.

עכשיו התקשרה שוב נציגה מהתמיכה הטכנית כדי לומר שאין שום דבר חדש ושצריך לדבר עם שירות הלקוחות ושאנסה לבקש מהם אסמכתא בכתב או במייל [ במסמך PDF] שהם מאשרים שניתן להתאים את ההארד דיסק ולהעביר את המידע לממיר אחר "אבל זה לא נהוג" כלשונה ואם לא יועבר המידע אז....לא יודע.

היא אמרה שהממיר המקולקל שלי כן הולך למעבדה לתיקון אבל לא אוכל לשלוח אותו לתיקון במיוחד בשבילי ולהחזירו אלי.

כמו כן הוט לא מסכימים לתת לי ממיר חדש ביום ששי[כפי שנקבע] ללא החזרת הממיר הישן, התחננתי להם שישאירו לי את הממיר הישן בינתיים על מנת שאוכל לתקנו אצל טכנאי אחר ולהחזיר את המידע המוקלט, ובינתיים אשתמש בממיר החדש אבל הם לא הסכימו בכל תוקף. [למרות שכבר מזמן סיימנו לשלם על הממיר הישן ופגה תקופות האחראיות שלו ממזמן אם הייתה כזאת בכלל אי פעם אבל זה הרי "רכוש הוט" לנצח]

בינתיים עוד לא השגתי אותם אבל אני דיי בטוח שהנציגה של השירות לקוחות לא תיתן לי אסמכתא שכזאת ותאמר לי שוב לסמוך על הטכנאי שהמידע יועבר.. פשוט נראה לי שחבל לי על הזמן, המטרה שלהם כנראה זה להעביר אותי כל הזמן מאחד לשני ולהטיל את האחראיות אחד על השני וככה פשוט להתיש אותי ולהקשות עלי כמה שיותר עד שאני אצא מדעתי או שאתייאש ואכנע לגמרי...אךךךךך כמה שהוט הללו מקשים עלי את החיים באמת...

אני אנסה לתפוס אותם יותר מאוחר או מחר כבר ואעדכן אם את מישהו זה מעניין, מה שבטוח בפעם הבאה שאשוחח עימם זה יהיה רק בנוכחות אימי ו/או בן זוגה, כי אני כבר גמור ומותש מהם לגמרי וכאשר אני משוחח עימם לבד [אם ברכות ובנימוס ואם בתקיפות] זה פשוט לא עובד לי, תועלת וישועה לא תצמח מזה..

Stookza פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #43 

miCkEy6772 כתב:

...
...
·

בכל אופן, לא ניתן לעשות שום דבר. הפתרון היחידי זה לפנות להאקר תמורת תשלום אבל זה סתם מיותר עבור הקלטות.
...
זה באמת לא משתלם וגם אם כן היה משתלם, מי אמר שיש גם איזשהו האקר שיפצח את ההצפנה שלהם ויציג את ההקלטות עובדות? אני מניח שאם היה האקר שכזה, אז סביר להניח שזה כבר היה מתפרסם וידוע ברשת, אבל יש להם כנראה הצפנה חזקה כמו ההגנה על הסרברים של PAYPAL.

דרך אגב אני גם לא ממש רוצה לעשות משהו לא חוקי ולהתעסק עם זה יותר מידי או שלדבר על זה בגלוי ולא בפרטי, שלא יקראו את זה אחרי זה בטעות ויחפשו עילה לתבוע אותנו בטענת עבירה על זכויות יוצרים ופירטיות ויאמללו לנו תחיים, למרות שאין להם שום עילה כמובן ואנחנו אלה שצריכים לתבוע אותם, אבל אני בסה"כ רוצה להעביר את המידע שהיה לי לממיר אחר. זה הכל! בקשה לא יותר מידי גדולה!
נערך לאחרונה על ידי Stookza ב 22/08/2016 18:02, נערך פעם 1 בסך הכל.

deepspace
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 661
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #44 

השידורים שלהם פרוצים לגמרי, אז...

miCkEy6772
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1015
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #45 

Stookza כתב:
...
...
זה באמת לא משתלם וגם אם כן היה משתלם, מי אמר שיש גם איזשהו האקר שיפצח את ההצפנה שלהם ויציג את ההקלטות עובדות? אני מניח שאם היה האקר שכזה, אז סביר להניח שזה כבר היה מתפרסם וידוע ברשת, אבל יש להם כנראה הצפנה חזקה כמו ההגנה על הסרברים של PAYPAL.

דרך אגב אני גם לא ממש רוצה לעשות משהו לא חוקי ולהתעסק עם זה יותר מידי או שלדבר על זה בגלוי ולא בפרטי, שלא יקראו את זה אחרי זה בטעות ויחפשו עילה לתבוע אותנו בטענת עבירה על זכויות יוצרים ופירטיות ויאמללו לנו תחיים, למרות שאין להם שום עילה כמובן ואנחנו אלה שצריכים לתבוע אותם, אבל אני בסה"כ רוצה להעביר את המידע שהיה לי לממיר אחר. זה הכל! בקשה לא יותר מידי גדולה!
...
·
לא מובן לי איך אתה רושם כזה דבר כשכבר רשמתי לך שזה מה שתוכנה ExPVR עושה בדיוק...
הוא לא מפצח את ההצפנה על הקבצים עצמם, אחרת היה אפשר להפעיל אותם במחשב. אין עדיין מישהו שצליח לפצח את ההצפנה על הנתונים עצמם.
מה שהוא עושה בעצם, הוא עוקף/מנטרל את ההבטחה/הצפנה על הדיסק קשיח והקבצים, כך שהיה ניתן להעתיקם לדיסק קשיח אחר.
כמובן שהוא עושה עוד כמה דברים ברמה הטכנית כדי שההקלטות יעבדו בממיר אחר שהם בהרבה מעל ההבנה שלי.
האקרים לא חסר, הבעיה היא למצוא האקר כזה ושיסכים לקחת זאת על עצמו תמורת תשלום.
אם היה בזה משהו לא חוקי אז מזמן היו תובעים את מפתח התוכנה ExPVR ואף מסירים אותה מרשת.

Stookza פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #46 

miCkEy6772

אה אוקיי עכשיו הבנתי סופית, זאת אומרת שאפשר יהיה רק לראות את הקבצים מוצגים בהארד כפי שראיתי בעבר אבל לא לצפות בהם. תודה על ההסבר אז עכשיו זה בכלל לא משתלם, כי בעצם זה רק גיבוי לנתונים, אז בשביל מה אני צריך רק להעביר את הנתונים לדיסק קשיח אחר?? זה לא יתן לי כלום חוץ מגיבוי כי לא אוכל לצפות בהם בשום דרך גם ככה וזה יהיה רק לגיבוי, ואני הרי רוצה גם לצפות בנתונים ולא רק לגבות אותם.

אלא אם כן אתה אומר שאפשר יהיה לצפות בממיר אחר, אז כפי שאמרת "ההאקר עושה עוד כמה דברים ברמה הטכנית כדי שההקלטות יעבדו על ממיר אחר ע"י ניטרול/עקיפה של ההצפנה על ההארד דיסק ולא על הסרטים עצמם", שזה בעצם תקף וכול לסייע רק כאשר הוט נותנים לי שוב ממיר מקליט חדש בתמורה לממיר השרוף והארד דיסק הישן שעלי להשיב להם, רק שעכשיו בעצם יש לי כבר את המידע מגובה על הארד דיסק נייד אחר, שאותו אני אוכל לחבר לממיר החדש שקיבלתי ולצפות בו.
נערך לאחרונה על ידי Stookza ב 24/08/2016 12:06, נערך פעם 1 בסך הכל.

Stookza פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #47 

שלום

עלי לעדכן ששוחתי שוב עם נציג תמיכה אחראי בצ'אט של הוט, ושוב נאמר לי על ידו שלא ניתן לתקן את הממיר מכיוון שכאשר הם מתקנים את הממיר הם מחליפים את "הרכיב המקליט" , טכנאי הטלוויזיות שבדק את הממיר ואמר שהרכיב המקליט שאחראי לשיוך המידע המוצפן בהארד דיסק לממיר הוא תקין לחלוטין והוא עצמו לא נשרף! מה שנשרף הוא חלק אחר בלוח האם של הממיר שבגללו צריך להחליף את כל הלוח אם של הממיר שזה עולה בסכום יקר מאוד של 1000 ש"ח והטכנאי לא רצה לקחת על עצמו את האחראיות למרות שכבר הסכמתי לשלם לו 1000 ש"ח אך מפאת בזבוז זמנו היקר לא הסכים ושוב חזר "שזה לא מתשלם". אני שאלתי את הטכנאי טלוויזיה למה מתכוון טכנאי תמיכת הוט שאומר "הרכיב המקליט" בממיר ואם זה ההארד דיסק עצמו אלא צ'יפ קטן בתוך הממיר שנשלף ומתחבר ישירות ללוח האם של הממיר והוא בעצם מקשר בין ההארד דיסק ללוח האם הספציפי של הממיר, והטכנאי השיב לי בחיוב. מדובר בצ'יפ קטן נשלף [כמו זיכרון במחשב] ושבאמת ניתן להחליף אותו וזה מה שהוט בעצם עושים כאשר אנחנו מחזירים להם ממיר מקולקל ,לאחר שהם מתקנים את הלוח אם של הממיר הם מחליפים את הצ'יפ הקטן הזה בצ'יפ אחר שיהיה מתואם להארד דיסק אחר. כך שאין כל בעיה לתקן/החליף את לוח האם של הממיר שלי ולשמור על רכיב ההקלטה הישן שלו כיוון שלא נפגע במאומה, הצ'יפ עצמו הוא רכיב אלקטרוני קטן מאוד[ 2X1 ס"מ] ונשלף בעל 2 פינים שמתחברים ללוח האם. והוא נראה כמו "שבבי ההנחיה" של טילי הVX מהסרט "הפריצה לאלקטרז" אם מישהו זוכר אותם.

זהו חלק מתמליל השיחה בצ'אט ביני לבין נציג התמיכה הטכני, לאחר שיחה בינו לבין אימי ובן זוגה, סוכם שהוא יחזור אלינו בתגובה לכך אם ניתן לשמור את הממיר הישן שברשותי בנוסף לממיר מקליט חדש שאני אמור לקבל ביום ששי הקרוב, כמו כן הציע פיצוי ע"ס 25 ש"ח בשירותי צפיה VOD למשך 3 חודשים בשווי ערך סה"כ 75 ש"ח, שהוא הציע וכמובן לא מקובל עלי ובצדק, כיוון שזה אפילו לא משתווה לקמצוץ מכמות ההקלטות והסרטים שצברתי במשך השנים ושרובם הוקלטו מערוצי הצפיה הנוספים בתשלום שעליהם שילמתי בזמנו סכומים חודשיים גבוהים למשך תקופות ארוכות. בינתיים גם לקחתי את הממיר לטכנאי פרטי אחר בתקווה שכן יסכים לתקנו ובא לציון גואל.

http://www.interload.co.il/upload/4711771.JPG

http://www.interload.co.il/upload/593921.JPG
נערך לאחרונה על ידי Stookza ב 28/08/2016 22:14, נערך פעם 1 בסך הכל.

sabag123
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 52
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #48 

איזה פיצוי עלוב ..

Stookza פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #49 

אוקיי אני שוחחתי שוב עם הוט וקיבלתי תשובה סופית וחד משמעית שהם לא מוכנים בשום אופן לקחת את הממיר למעבדה שלהם ולתקנו, וזאת למרות ש4 טכנאי טלויזיות מקצועיים כבר בדקו אותו ואמרו שהם לא יכולים לתקן, מכיוון שחלק במעגל נשרף לחלוטין ולכן צריך להחליף אותו ואין להם לוח שלם נוסף של ממיר מג'יק, וגם אם היה להם וכן היו מחליפים את הלוח יש סיכוי גבוהה שהמידע לא ישאר לאחר מכן, כיוון שהלוח עצמו מתואם להרד דיסק והם לא בטוחים שמדובר ברכיב ההקלטה [הצ'יפ הנשלף לטענתם כמובן שאני לא מדבר על ההארד דיסק] שעל גבי הלוח ולכן זה מאוד מסובך מבחינתם.

כמו כן הוט סירבו לתת לי פיצוי ולו מזערי ביותר של חודש אחד חינם בלבד! לשידורי לילה [PENTHOUSE HD הוצע לא בחינם אלא בתשלום 41 ש"ח לחודש אחד בלבד, או פיצוי של 25 ש"ח מתנה בשירותי VOD למשך 3 חודשים שאיני צופה בהם כלל ולא מעוניין]

וכל זאת לאחר שהממיר גם שרף לי את מחבר הHDMI בפלזמת הפיוניר KRP500M [שבזמנו עלתה בחנויות 22.000 ש"ח] אשר בחדרי וגרם לי לנזקים כלכליים שעלי עכשיו לתקנם ולשלם לטכנאי בכדי לקבל את הפיצוי וזה לאחר משלוח פקס עם הקבלה למחלקת הכספים והפיצויים שלהם, וכמובן גם שריפת הממיר עצמו ואבדן המידע, בנוסף לכך כל עגמת הנפש, הטרטורים והטיפול הכושל של הוט בנושא.
.
נקודה חשובה שנייה היא: חוסר גילוי הנאות שלהם והודאה [גם לאחר הנזק שנגרם לעשרות/מאות לקוחות] לכך שהממיר HD הכושל והאיטי שלהם [מדגם Technicolor תוצרת צרפת או סין] עלול לגרום וכבר גרם לקצרים ושריפת יציאת הHDMI של טלויזיות מסוימות, כפי שקרה במקרה שלי ובמקרה של עוד שלל לקוחות. במקרה שלי למזלי לא נשרף כל כרטיס הHDMI של הטלויזיה אלא רק מחבר אחד שאליו היה מחובר הממיר.

לאחר שיחה נוספת עם הוט ולאחר הבטחה מצד הוט לשליחת הסכם בתוך כמספר ימים, אדע בתוך שבוע אם אקבל פיצוי הולם מהוט בהאתאם לנזק שנגרם לי ואוותר על הממיר הישן + כל התכנים הרבים המוקלטים בו, או שבאמת ישנה עילה לתביעה כנגדם בגין אי גילוי נאות בנוגע לממיר העלול לשרוף את חיבור הHDMI בטלויזיה וגם את עצמו.

http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000947568

http://www.themarker.com/technation/1.2353769

Stookza פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #50 

אוקיי, אז כמובן וכצפוי שלאחר טלפונים רבים ומייגעים שלי ושל אימי במשך השבוע החולף והמתיש, טרטורים והעברות מנציג לנציג, הוצאת אנרגיה רבה בפרסומים ארוכים בפורום כאורך מגילת אסתר וכאורך הגלות" והבטחות אינסופיות "שיחזרו אלינו" בנוגע לפיצוי בדמות חודש אחד חינם בלבד לערוץ נוסף שאבחר, לא קיבלתי עדיין שום פיצוי מהוט, וגם לא נשלח שום הסכם הרכישה במייל/פקס או בדואר כפי שהובטח על ידם, וכמו כן גם לא נשלח עדיין ממיר HD חלופי [שאמור סופסוף להגיע עם שליח FEDEX ביום שני הזה, וכל זאת כמובן לאחר שכבר הרמתי ידיים וכלו כל הקיצים אודות בקשה לפיצוי חודש חינם/,תיקון הממיר/גיבוי הנתונים], ולאחר כחודש מאז נשרף הממיר בחדרי, ובדרך גם שרף לי את מחבר ה HDMI בKRP500M, וכמובן אובדן כל התכנים והסרטים שהוקלטו במשך השנים והיו בהארד דיסק.

אז לדבר אחד לפחות איני זקוק מהם יותר, וזהו הסכם הרכישה של מנוי עבור ממיר המג'יק HD או בשפתם "הסכם מנוי hot" שהבטיחו שישלחו.

ההסכם המופיע בעמוד הראשי של אתרם בתחתית העמוד ובקטן מאוד. http://www.hot.net.il/heb/subscriberagreement/

כמובן שנציגיהם לא טרחו לידע אותי או את אימי שההסכם קיים באתרם וניתן להורדה ואין צורך שנמתין כבר מעל שבוע וחצי עד "שישלח בדואר/באימייל/פקס" ועדיין לא נשלח...

אז אני נכנסתי על דעת עצמי לפני מספר ימים וקראתי אותו בעיון רב לפרטיו.

אז מאותו עיון רב ראיתי שבאמת מופיע בסעיף 33 בצורה מודגשת, כי "אין כל אחראיות מצד הוט בנוגע לאובדן התכנים, במידה והממיר מתקלקל וישלח למעבדה שלהם לצורך תיקון".

להזכירכם: הוט כמובן סירבו לקחת את הממיר ולנסות לתקנו/להחליף חלק שנשרף בתוכו במעבדה שלהם, ושללו זאת על הסף ולו אפילו תמורת תשלום רב. [כמובן שלא ביקשתי לגבות את המידע המוצפן אלא רק תיקון של הממיר נטו]

בתחתית ההסכם מופיע מילוי פרטים ואישור חתימה ע"י הלקוח.

השאלה המרכזית והחשובה הנשאלת כאן: למה בשם שמיים לא נשלח אלינו אותו הסכם ביום רכישת הממיר והכל נעשה דרך הטלפון, וכי איננו חתומים עליו כפי שאמור היה להיות??

לאחר ששוחחתי לפני מספר ימים עם חבר קרוב וגם עם בן דודי ואימו, שגם להם ממיר הוט מג'יק HD, ושאלתי אם קיבלו את ההסכם הנ"ל במהלך הרכישה של הממיר והם חתומים עליו, כמובן שמן הסתם נענתי בשלילה...

יותר מזה, אני בעצמי זוכר גם טוב מאוד שביום רכישת הממיר, כאשר אימי שוחחה ואישרה עם נציגת שירות הלקוחות של הוט את רכישת ממיר המג'יק HD המקליט עבורי, ועוד 2 ממירי HD לא מקליטים,[1 עבורה ו-1 לסלון] אני הייתי על הקו השני והאזנתי, וכי לא נאמר דבר אודות תנאי הסכם הרכישה, ובטח שלא אודות אובדן הנתונים במקרה שהממיר יתקלקל/יישרף מסיכה כלשהי, אלא רק אודות המחירים, יכולות ההקלטה של הממיר והערוצים הנוספים בתשלום.

אודה מאוד לתגובה ממישהו/מישהי שיכול לאשר כי קיבל את ההסכם הנ"ל במייל/בפקס ביום שרכש את ממיר המג'יק HD המקליט שלו, והוא חתום עליו בכתב .

acc2
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 98
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #51 

אף אחד לא טורח להעיף מבט בהסכמים הללו מכיוון שאנשים נורמלים, ברגע שמתקלקל להם הממיר פשוט מזמינים טכנאי ומחליפים לממיר תקין. הרוב המוחלט לא מתעכב על עשרות ג׳יגות שהוקלטו במשך שנים על ממיר מג׳יק hd...
אני מקווה שכלקח מהסיפור הזה מעתה ואילך תצבור תכנים וסרטים אהובים על כוננים קשיחים שלך ולא תסתמך אך ורק על ממיר עלוב של הוט.
גם אם נניח תלך למשפט ותזכה לאחר ששילמת סכום גדול לעו"ד עדיין תאבד את התכנים..
ממליץ לך לשים את הסיפור מאחוריך, ללמוד ממנו, ולהתקדם!

Stookza פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #52 

acc2 כתב: אני מקווה שכלקח מהסיפור הזה מעתה ואילך תצבור תכנים וסרטים אהובים על כוננים קשיחים שלך ולא תסתמך אך ורק על ממיר עלוב של הוט.
...
ידידי באמת שאיני זקוק לעצות כאלו, חחח יש לי טרות שלמות של מידע ושל הסרטים האהובים עלי, על כוננים אישיים שלי ב4 מחשבים שונים, בתוכם ומחוץ להם בעוד 3 הארד דיסקים עם גיבוי כמעט מלא.

איכות הסרטים באיכות HD שהיו מוקלטים בממיר מג'יק ברובה הינה טובה יותר מזו הקיימת אצלי בסרטי הHD במחשב.

אם זה מה שאתה אומר על אנשים שהשכירו ממיר HD מג'יק של הוט, מעניין מה תגיד על אלה שרכשו את הפיירבוקס ועל כל המידע שבבוא היום יכול להיעלם גם להם...

אבל עם כל הכבוד זוהי לא הנקודה וזה לא קשור לנושא ולאי גילוי הנאות וחוסר המקצועיות שלהם בנוגע למתן ההסכם ביום הרכישה.

ואם כולם סתומים/לא דייקנים או אדישים ולא אכפת להם מכלום ממה שקורה סביבם , או שלא שמים לב להסכמים וחוזים ומקלים ערך זה לא אומר שגם אתה צריך להיות כזה. ובדיוק בגלל הסיבה הזו נעשים אחרי זה תביעות משפטיות ומבוזבז זמן רב של הרבה אנשים.

אז אולי בעיניך אותם אנשים נקראים אנשים נורמלים אבל בעיני אותם אנשים נקראים "חפיפניקים".

עוד לא אמרתי שאלך למשפט כנגדם וכנראה שאין גם בכוחי ובכספי ללכת למהלך שכזה, ובכל אופן את המידע והתכנים כבר איבדתי... אבל כדאי מאוד שאם דבר דומה יקרה למישהו בעתיד והוא יכתוב אודותיו בגוגל אז הוא ייתקל בשרשור שלי.
נערך לאחרונה על ידי Stookza ב 03/09/2016 20:42, נערך 4 פעמים בסך הכל.

acc2
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #53 

אם לתכני HD מהוט אתה קורא ״איכות גבוהה״ אז יש לך בעיה נוספת. אתה לא מוריד מהאתרים הנכונים..

Stookza פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #54 

יש לי גם סרטים רבים באיכות גבוהה יותר מזו שהקלטתי בערוצי הHD של הוט, ואם הייתי זוכר את שמות הסרטים האהובים עלי שהקלטתי מהוט, הייתי מוריד אותם מחדש [אם הייתי יכול בכלל להוריד/לשלם עליהם ברשת] ומוותר על הכל ויושב בשקט. אבל שוב זו לא הנקודה. הנקודה היא חוסר גילוי הנאות של הוט בנוגע להסכם. ואם הייתי יודע זאת מהתחלה כנראה שלא הייתי רוכש ממיר מקליט, וגם אם כן אז הייתי מקליט בו מעט ולא בונה עליו בכלל להקלטות עתידיות.

cohen_m
טרול
טרול
תגובות: 489
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #55 

Stookza
אתה עדיין עם ה KRP500M?:wink:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&start=30

nati-va
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2077
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #56 

העניין שאתה לא רוכש ממיר אתה משכיר אותו.

Stookza פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #57 

אני משכיר אותו ואולי גם את המידע הנמצא בו, אבל שוב לא היה שום גילוי נאות בטלפון לגבי המידע האובד, ולא נשלח ההסכם לאחר התחלת "ההשכרה".
נערך לאחרונה על ידי Stookza ב 05/09/2016 0:58, נערך פעם 1 בסך הכל.

acc2
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #58 

cohen_m כתב:Stookza
אתה עדיין עם ה KRP500M?:wink:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&start=30
...
·
עדיין אותו מסך ועדיין בחדר הירוק :lol:

Stookza פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #59 

חחח אפשר לדעת מה בדיוק מצחיק אתכם??? לאן אתם התקדמתם בדיוק???
יש לנו OLED LG 55EC939Y בסלון אז מה בשביל מה אני צריך להחליף את הKRP בחדר שינה שאני דיי מרוצה ממנה.

חוצמיזה שלעופר מנהל ומקים האתר עדיין יש את הLX5090 בסלון ותאמינו לי שהוא עדיין מרוצה ממנה ובאמת הוא אדם שמבין עניין.

אני רואה שאתם נהנים לנבור בעבר שלי בפורום ולבזבז את "זמנכם היקר" בקריאה עלי חחח, אז כדאי שתנברו בעבר שלי גם בפורומים אחרים ותראו איך שדרגתי את הטלוויזיה ע"י רכישה הPATCH לפתיחת ISFCCC ובשינוי ההגדרות בתפריט טכנאי והעלאת הABL והVOLTAGE שלה, בזכות זה התמונה כיום נראית מדהימה, פנטסטית וקונטרסטית יותר מתמיד [חוצמיזה שאם תשימו כל אולד כיום, כולל המסך שלנו על מסך לבן מלא, הלבן שלו יהיה יותר אפור ממה שמופיע אצלי כיום במסך מלא] בדרך סייעתי גם ללא מעט אנשים אחרים בארה"ב וברחבי העולם לתקן בעיה שהייתה להם וגם לי ולא ידענו איך לתקן,. ועליתי על הפתרון במקרה. Turbe מה שבטוח נהיה הרבה יותר עשיר ממני בעקבות כל הפניות שהוא קיבל לאחר מכן...אך גם אני פוציתי ממנו בהתאם :D

http://www.avsforum.com/forum/167-plasm ... ad-67.html
נערך לאחרונה על ידי Stookza ב 05/09/2016 0:59, נערך 2 פעמים בסך הכל.

cohen_m
טרול
טרול
תגובות: 489
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #60 

Stookza כתב:חחח אפשר לדעת מה בדיוק מצחיק אתכם??? לאן אתם התקדמתם בדיוק???
יש לנו OLED LG 55EC939Y בסלון אז מה בשביל מה אני צריך להחליף את הKRP בחדר שינה שאני דיי מרוצה ממנה.

חוצמיזה שלעופר מנהל ומקים האתר עדיין יש את הLX5090 בסלון ותאמינו לי שהוא עדיין מרוצה ממנה ובאמת הוא אדם שמבין עניין.

אני רואה שאתם נהנים לנבור בעבר שלי בפורום ולבזבז את "זמנכם היקר" בקריאה עלי חחח, אז כדאי שתנברו בעבר שלי גם בפורומים אחרים ותראו איך שדרגתי את הטלוויזיה ע"י רכישה הPATCH לפתיחת ISFCCC ובשינוי ההגדרות בתפריט טכנאי והעלאת הABL והVOLTAGE שלה, בזכות זה התמונה כיום נראית מדהימה וקונטרסטית יותר מתמיד, בדרך סייעתי גם ללא מעט אנשים אחרים בארה"ב וברחבי העולם לתקן בעיה שהייתה להם וגם לי ולא ידענו איך לתקן,. ועליתי על הפתרון במקרה. Turbe מה שבטוח נהיה הרבה יותר עשיר ממני בעקבות כל הפניות שהוא קיבל לאחר מכן...אך גם אני פוציתי ממנו בהתאם :D

http://www.avsforum.com/forum/167-plasm ... ad-67.html
...
אחלה
והחדר הירוק עדיין ירוק?
·

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”