שרשור תגובות: סופסוף גם אצלנו - Apple Music מהיום גם בישראל
אוייש איזה בעיה זה עשה לי עם ספריית המוזיקה הקיימת
לא רק שאני צריך לעלות 1000 שירים עכשיו, זה שינה את האלבום ארט לדברים לא קשורים..
נו באמת...עבדתי על זה הרבה...
יש פה שאלה מעניינת
אם זה מחליף את הקבצים לmp4 מוגן אז מה קורה אם מתנתקים מהשירות? יש לי מאות דיסקים שהעברתי לאייטונס..
הם נמחקים?
לא רק שאני צריך לעלות 1000 שירים עכשיו, זה שינה את האלבום ארט לדברים לא קשורים..
יש פה שאלה מעניינת
אם זה מחליף את הקבצים לmp4 מוגן אז מה קורה אם מתנתקים מהשירות? יש לי מאות דיסקים שהעברתי לאייטונס..
הם נמחקים?
·nati-va כתב:אוייש איזה בעיה זה עשה לי עם ספריית המוזיקה הקיימת
יש פה שאלה מעניינת
הם נמחקים?...
שירים ש iTunes מוצא אצלך בסיפרייה המקומית ונמצאת התאמה מוחלפים בקבצים בפורמט AAC 256 kpbs ללא DRM
שירים שאתה מוריד ל iCloud Music משירות Apple Music להאזנה offline, יורדים בפורמט AAC 256 kbps ומוגנים ב DRM
בכל מקרה, הקבצים המקוריים שהוספת ל iTunes ב Mac/PC לא נמחקים.
באייפון, הקבצים מוחלפים (לא נשאר מקור)
https://support.apple.com/en-us/HT204962
·nati-va כתב:תודה
ידוע על אפשרות לשנות את האלבום ארט השגויים לנכונים? חוץ מאחד אחד כמובן.....
יש לך את קבצי השירים המקוריים? אלה שהוספת לספריית ה iTunes לפני כל הבאלגאן? אם כן, לא צריכה להיות לך בעיה כי iTunes לא אמור לגעת בהם.
אם לא, זה עדיין לא אבוד אבל קח בחשבון שעכשיו כל הקבצים יהיו בפורמט אחר. אם זה המקרה תגיד ואכתוב הסבר איך אפשר להקל על העבודה.
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
תודה ברדק, על הסדר בבלאגן. (שנון משהו) 
הקבצים המקוריים עדיין נמצאים תחת תקיית אייטונס - עדיין בפורמט mp3- הבעיה שהוא שינה להם את אלבום ארט..
לא מבין למה אפל ״נוגעת״ בקבצים קיימים..
חלק מהאלבום ארט של השירים שנמצאים באלבומים שונו לדברים לא קשורים (הכוונה נגיד יש אלבום של משינה בתוכו 3 שירים ששונו לאלבומים אחרים של משינה)
בנוסף הטיים משין היה צריך לגבות את כל הקבצים ששונו מחדש - עשרות גיגה
חלק מהאלבום ארט של השירים שנמצאים באלבומים שונו לדברים לא קשורים (הכוונה נגיד יש אלבום של משינה בתוכו 3 שירים ששונו לאלבומים אחרים של משינה)
בנוסף הטיים משין היה צריך לגבות את כל הקבצים ששונו מחדש - עשרות גיגה
נערך לאחרונה על ידי nati-va ב 04/08/2016 17:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
האמת, על הפנים. מה אם אני רוצה להוסיף ז'אנר מוסיקה שלא מופיע?
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
הבעיה שאין אפשרות להשתמש בשירות בחינם כמו spotify או google music שזה deal breaker רציני.
spotify וגוגל מאפשרות שימוש חינמי בשירותים שלהם במחיר של שמיעת פרסומות ומיגבלות נוספות - שמיעה רק בshuffle ממכשירים ניידים וחוסר אפשרות להוריד את השירים לoffline.
חבל שאפל מלבד שלושה חודשי ניסיון לא מאפשרים שימוש חינמי.
spotify וגוגל מאפשרות שימוש חינמי בשירותים שלהם במחיר של שמיעת פרסומות ומיגבלות נוספות - שמיעה רק בshuffle ממכשירים ניידים וחוסר אפשרות להוריד את השירים לoffline.
חבל שאפל מלבד שלושה חודשי ניסיון לא מאפשרים שימוש חינמי.
·nati-va כתב:הקבצים המקוריים עדיין נמצאים תחת תקיית אייטונס - עדיין בפורמט mp3- הבעיה שהוא שינה להם את אלבום ארט..
בנוסף הטיים משין היה צריך לגבות את כל הקבצים ששונו מחדש - עשרות גיגה...
אפל ממש מבטיחים שהם לא נוגעים לך בקבצים המקוריים. אבל זה אפל...
אתה על Mac או PC ? איפה ראית שהארט שונה? ב iTunes? אם כן, תבדוק את הקבצים עצמם ב Explorer/Finder.
אם הקבצים באמת שונו ואין לך גיבוי אז צפויה לך די הרבה עבודה. אני לא מכיר שום כלי שיעשה את זה אוטומטית לגמרי. יש תוכנות שיקלו עליך את העבודה אבל עדיין תצטרך לעבור אלבום אלבום. תרשום אם זה Mac או PC ואולי אוכל להמליץ לך על דרך לשחזר את זה.
- Conky
- חבר פעיל

- תגובות: 99
- נתן תודות: 28 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
3 חודשים בחינם זה די והותר. 20 שקל בחודש לכזה שירות זה כלום.giladk כתב:הבעיה שאין אפשרות להשתמש בשירות בחינם כמו spotify או google music שזה deal breaker רציני.
חבל שאפל מלבד שלושה חודשי ניסיון לא מאפשרים שימוש חינמי....
לדעתי הם רוצים שתקבל רושם מדויק לגבי השירות שלהם. מה שהצעת לא ייתן את זה.
@Conky
·
גם spotify וגוגל נותנים לך התנסות חינם למשך חודש עם כל האפשרויות פתוחות , אבל לאחר תקופת הנסיון הם מאפשרים לך לבחור האם אתה רוצה חשבון פרימיום בכסף או חשבון חינמי מוגבל, בנוסף הם מאפשרים לך עדיין להאזין לכל ה - playlists שיצרת גם אם בחרת בחשבון חינמי - אפל לא מאפשרים .
·
גם spotify וגוגל נותנים לך התנסות חינם למשך חודש עם כל האפשרויות פתוחות , אבל לאחר תקופת הנסיון הם מאפשרים לך לבחור האם אתה רוצה חשבון פרימיום בכסף או חשבון חינמי מוגבל, בנוסף הם מאפשרים לך עדיין להאזין לכל ה - playlists שיצרת גם אם בחרת בחשבון חינמי - אפל לא מאפשרים .
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
למי שלא הכיר את השירות כמוני, אחלה סרטון: