Ps4 pro הוכרז
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73385
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
·סוני כבר ציינו שזה יעבוד עם 2 הגרסאות, ככה שמי שיש לו כבר קונסולה יצטרך לרכוש רק משקפיים ומצלמה ולא לשדרג קונסולה.oferlaor כתב:האם נדרש PS4 PRO בשביל ה PS VR?...
חייזרי - כבר הייתה לנו את השיחה הזו וכבר נתתי לך לינק לניתוח מעמיק שמסביר למה משחקים רציניים לא ירוצו ב 4k על המפרט של ה ps4 pro.
הם עשו 2 טעויות ענקיות לדעתי, האחת הם רצו לשחרר גירסה חדשה מוקדם, מה שנתן למיקרוסופט את ההזדמנות ללמוד ולהוציא קונסולה חזקה יותר, ולהזכירכם, אחת הסיבות שבדור הנוכחי ה ps4 מנצח זו העובדה שהחומרה שלו חזקה יותר, ובנוסף ההחלטה שלהם לא לשלב כונן בלוריי UHD כשהמתחרים שלהם כן משלבים אותו היא גם טעות קריטית לדעתי. נמתין ונראה.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
לגבי 4K וכו' במשחקים - אותי לפחות זה פחות מעניין. ולא בגלל שאין לי מסך 4K כרגע, אלא פשוט בגלל שאני חושב שזה לא כזה משנה. לשחק ב- 4K לא אומר שהמשחק ייראה טוב יותר. גם ח*א בלבן אפשר לרנדר ב- 4K, אבל זה לא יהפוך את זה ליפה יותר.
תוספת הכח בהחלט מבורכת לדעתי, מספיק שזה יעזור בלקבל 1080p אמיתי בקצב פריימים גבוה ויציב יותר וזה לטעמי לפחות מספיק לשנים הקרובות. אבל, זה שהם בחרו ללכת על מכשיר ללא כונן בלו-ריי UHD תמוה מאד בעיניי. פשוט פלופ גדול לדעתי.
תוספת הכח בהחלט מבורכת לדעתי, מספיק שזה יעזור בלקבל 1080p אמיתי בקצב פריימים גבוה ויציב יותר וזה לטעמי לפחות מספיק לשנים הקרובות. אבל, זה שהם בחרו ללכת על מכשיר ללא כונן בלו-ריי UHD תמוה מאד בעיניי. פשוט פלופ גדול לדעתי.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- starrywolf
- חבר ותיק

- תגובות: 1064
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
הסתכלתי בקטע הוידאו הנ"ל:
ושם כתוב בתחתית המסך שהתמונה לא 4K טבעי אלא UPSCALED ולכן אני נוטה להאמין שערן צודק.
[img2=853x478]http://oi65.tinypic.com/jl7bya.jpg[/img2]
[img2=478x32]http://oi66.tinypic.com/25gfm6u.jpg[/img2]
ושם כתוב בתחתית המסך שהתמונה לא 4K טבעי אלא UPSCALED ולכן אני נוטה להאמין שערן צודק.
[img2=853x478]http://oi65.tinypic.com/jl7bya.jpg[/img2]
[img2=478x32]http://oi66.tinypic.com/25gfm6u.jpg[/img2]
-
Huber
- חבר במועדון HT

גם ציוד היקפי חדש כגון מצלמה בעיצוב חדש, הג'ויסטיק החדש ועוד יתחילו להימכר באותו תאריך:
- LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 464
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
להגיד שסוני עשו טעות שלא שילבו נגן bluray 4K זה כמו להגיד שאפל עשתה טעות עם המקבוק אייר הראשון שלא שילבו דיוידי. מישהו יודע מה נתח השוק של בלו ריי? כמה אנשים קונים בלוריי היום? והפורום הזה הוא לא דוגמא, כי מדובר בוידאופילים. היום השוק נשלט על ידי הזרמת סרטים, וסוני עשו בחכמה שלא שילבו, כי זה מה שמאפשר להם להציע אותו במחיר הזה. בלוריי זה פורמט שייעודו למות, או יהפוך לתחום נישתי. כל הרשת גועשת מזה שהם לא שילבו, אבל כמה מהם קנו סרט בלוריי בזמן האחרון? אחוז בודד, רובם העדיפו לצפות בנטפליקס. הפורמטים הפיזיים נעלמים מהעולם.Huber כתב:·סוני כבר ציינו שזה יעבוד עם 2 הגרסאות, ככה שמי שיש לו כבר קונסולה יצטרך לרכוש רק משקפיים ומצלמה ולא לשדרג קונסולה.......
חייזרי - כבר הייתה לנו את השיחה הזו וכבר נתתי לך לינק לניתוח מעמיק שמסביר למה משחקים רציניים לא ירוצו ב 4k על המפרט של ה ps4 pro.
הם עשו 2 טעויות ענקיות לדעתי, האחת הם רצו לשחרר גירסה חדשה מוקדם, מה שנתן למיקרוסופט את ההזדמנות ללמוד ולהוציא קונסולה חזקה יותר, ולהזכירכם, אחת הסיבות שבדור הנוכחי ה ps4 מנצח זו העובדה שהחומרה שלו חזקה יותר, ובנוסף ההחלטה שלהם לא לשלב כונן בלוריי UHD כשהמתחרים שלהם כן משלבים אותו היא גם טעות קריטית לדעתי. נמתין ונראה....
וגם לגבי הקדמת מיקרוסופט בשנה אני לא מסכים איתך. זה דווקא צעד חזק שמאפשר להם לתפוס את כל הגיימרים הכבדים עם מסכי ה4K ללא תחרות. סוני בדור הזה לא מובילים כי הפס4 יותר חזק, אלה כי הם עשו את כל המהלכים הנכונים ורכבו על הטעויות של מיקרוסופט (שהשיקה את המכשיר רק עם קינקט, שרצו בהתחלה שהמכשיר יהיה און ליין כל הזמן ושהייתה במאה דולר יותר יקרה מהפס4). הכח לא משחק תפקיד, כי אמנם הפס4 חזק יותר, אך אתה לא רואה את ההבדלים בשטח. שניהם פחות או יותר באותה רמה גרפית.
הסקורפיו בטח יעלה 500 דולר, יגיע בשנה יותר מאוחר וגם הוא לא יצליח להריץ 4K נייטיב. מיקרוסופט שוב מפסידים.
-
Huber
- חבר במועדון HT

·LinkMattan כתב:להגיד שסוני עשו טעות שלא שילבו נגן bluray 4K זה כמו להגיד שאפל עשתה טעות עם המקבוק אייר הראשון שלא שילבו דיוידי. מישהו יודע מה נתח השוק של בלו ריי? כמה אנשים קונים בלוריי היום? והפורום הזה הוא לא דוגמא, כי מדובר בוידאופילים. היום השוק נשלט על ידי הזרמת סרטים, וסוני עשו בחכמה שלא שילבו, כי זה מה שמאפשר להם להציע אותו במחיר הזה. בלוריי זה פורמט שייעודו למות, או יהפוך לתחום נישתי. כל הרשת גועשת מזה שהם לא שילבו, אבל כמה מהם קנו סרט בלוריי בזמן האחרון? אחוז בודד, רובם העדיפו לצפות בנטפליקס. הפורמטים הפיזיים נעלמים מהעולם.......
וגם לגבי הקדמת מיקרוסופט בשנה אני לא מסכים איתך. זה דווקא צעד חזק שמאפשר להם לתפוס את כל הגיימרים הכבדים עם מסכי ה4K ללא תחרות. סוני בדור הזה לא מובילים כי הפס4 יותר חזק, אלה כי הם עשו את כל המהלכים הנכונים ורכבו על הטעויות של מיקרוסופט (שהשיקה את המכשיר רק עם קינקט, שרצו בהתחלה שהמכשיר יהיה און ליין כל הזמן ושהייתה במאה דולר יותר יקרה מהפס4). הכח לא משחק תפקיד, כי אמנם הפס4 חזק יותר, אך אתה לא רואה את ההבדלים בשטח. שניהם פחות או יותר באותה רמה גרפית.
הסקורפיו בטח יעלה 500 דולר, יגיע בשנה יותר מאוחר וגם הוא לא יצליח להריץ 4K נייטיב. מיקרוסופט שוב מפסידים....
http://www.forbes.com/forbes/welcome/?t ... 254cd94d38
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6306
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
1. הסיכוי לקבל החזר מס מאמזון במשלוח מהיר נמוך יותר ממשלוח רגיל.Meishar84 כתב:עשיתי Pre-order אתמול
הלכתי דווקא משלוח מהיר ולא רגיל, בתוספת של עוד 16 אירו.
בארץ להזמנות מראש המחיר הוא סביב ה3000 שח..
טעות היום לרכוש קונסולות בארץ מאז ביטול המכס עליהם....
מה גם שהמשלוח הרגיל די מהיר AS IS.
2. אני גם ארכוש את המכשיר, אך אישית אני חושב שאין טעם להזמין מוצר שטרם נבדק בפועל.
כבר יצא לי ללמוד על בשרי עם מכשיר XBOX וטבעת המוות המפורסמת, זו טעות לקנות מכשיר מהסדרה הראשונה שיורדת מפס הייצור.
מעדיף הרבה פחות להזמין את את הפלייסטיישן במשלוח רגיל, דואר שליחים המהולל, שתמיד יש איתם עיכובים, תקלות, בעיות וגם יותר מפעם אחת קיבלתי חבילות קרועות\עקומות\מכווצצות וכו'.
ההבדל ביניהם 16 אירו, כסף קטן ושווה לדעתי.
עד עכשיו דווקא החזרי המס עבדו כמו שעון גם במשלוח רגיל וגם במהיר.
לגבי ההחזר, גם ככה אני לא מצפה להחזר ואם כן אז כמה שקלים.
בהזמנה לקחו Deposit של 65 אירו, ערך המכשיר באירו הוא 335 (אחרי קיזוז מע"מ בגרמניה), המע"מ שילקח פה בארץ יהיה 57 אירו.
גם אם יהיה החזר הוא יהיה על סך של 8 אירו.
ההבדל ביניהם 16 אירו, כסף קטן ושווה לדעתי.
עד עכשיו דווקא החזרי המס עבדו כמו שעון גם במשלוח רגיל וגם במהיר.
לגבי ההחזר, גם ככה אני לא מצפה להחזר ואם כן אז כמה שקלים.
בהזמנה לקחו Deposit של 65 אירו, ערך המכשיר באירו הוא 335 (אחרי קיזוז מע"מ בגרמניה), המע"מ שילקח פה בארץ יהיה 57 אירו.
גם אם יהיה החזר הוא יהיה על סך של 8 אירו.
- LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

נתחיל מזה שזו לא כתבה רשמית של פורבס, אלה בלוגר שמשתמש בתשתית שלהם....
דבר שני, זו כתבה לא מקצועית לטעמי. להשוות בין XBox one S לבין הפרו זו השוואה לא רצינית. היה צריך להשוות את זה ל-Ps4 Slim, שהעלות שלו היא זהה. עוד טיעונים מגוכחים - כמות המשחקים (משחקים בני עשר שנים לא נכללים לטעמי והם בונוס נחמד, זה לא דיל ברייקר). יש חבילה של PS4 סלים עם אנצ׳רטד ב-300 דולר, שלדעתי שווה יותר מהחבילה של היילו. אבל זה טעמי האישי. הפס4 פרו מתחרה בסקופריו וב-High end PC, וההשוואה הייתה צריכה לקחת בחשבון אותם ולא את ה-S.
ולסיום, על העתיד של בלוריי לעומת סטרימיניג, ומדוע תמיכת בבלוריי UHD היא דבר שולי (לעומת עידן הפס2 שבה התמיכה בדיוידי קברה את סגה):
https://www.engadget.com/2016/01/20/4k- ... eady-dead/
ולנושא אחר:
אני גם כבר הזמנתי מאמאזון גרמניה עם משלוח מהיר. מניסיון, המשלוח המהיר אמין יותר (כבר הוחזרו לי חבילות עם המשלוח הרגיל) וכמעט תמיד קיבלתי החזרי מס. בתוספת 16 יורו, אני חושב שזה שווה את זה על הזמנה של 400 יורו.
נערך לאחרונה על ידי LinkMattan ב 11/09/2016 13:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
ההחזרי מס גם ככה מאוד שוליים, כמו שרשמתי מקסימום 10 אירו...זה לא שישבור אותנו.
עדיך להזמין מגרמניה ולא מאנגליה, כי מאנגליה העלות תהיה יותר יקרה בעוד 15 אירו
אם היה באנדל של BF1 הייתי שוקל להזמין אותו, 2 שלטים מבחינתי פחות רלוונטי כי רוב השימוש שלי זה FPS ומשחקי אקשן יחיד..
עדיך להזמין מגרמניה ולא מאנגליה, כי מאנגליה העלות תהיה יותר יקרה בעוד 15 אירו
אם היה באנדל של BF1 הייתי שוקל להזמין אותו, 2 שלטים מבחינתי פחות רלוונטי כי רוב השימוש שלי זה FPS ומשחקי אקשן יחיד..
- LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

אמאזון מתחייבים שלא תחוייב יותר מאשר החיוב הראשוני על המיסים. אם המיסים גבוהים יותר, הם סופגים את הטעות.adar6 כתב:יכול להיות שאחריי שאמזון לקחו בחשבון את המכס והמע"מ פה בארץ זה יתקע פה במכס כי הם לא חשבו נכון או משהו כזה...
אכן, הם סופגים את העלויות, וגם בד"כ הDeposit יהיה קצת יותר גבוה מהעלות האמיתית של המיסים (לכן ההחזרים).LinkMattan כתב:אמאזון מתחייבים שלא תחוייב יותר מאשר החיוב הראשוני על המיסים. אם המיסים גבוהים יותר, הם סופגים את הטעות..........
היום גם שהמידע נגיש, אפשר לדעת את העלות של המכס והמע"מ - במקרה זה 17% מע"מ על קונסולות כל עוד שזה מתחת ל500 דולר.
אם ככה זה סיפור אחרBatnun כתב:במקרה שלי עדיף להזמין מאנגליה כי אני מתגורר בלונדון.
Batnun...