אגב, לגבי הנ"ל, ראיתי שבפלונטר מוכרים אותם עם סטיק זיכרון אחד. עד כמה שזכור לי, ראיתי איפשהו שנדרשים שני סטיקים זהים של זיכרון לצורך ניגון 4k. אני טועה?
העניין הוא שהם טוענים שהם היחידים שיש להם תמיכה ב-Dual Channel במחשבים מבוססי N3700, אז השאלה מה קורה עם ניגון 4K אצל הדגמים המתחרים.
כמו כן, האם זוהי דרישה גם במעבדי ה-Kaby Lake, שהם בכלל מעבדי Core ולא אטום/סלרון.
העניין הוא שהם טוענים שהם היחידים שיש להם תמיכה ב-Dual Channel במחשבים מבוססי N3700, אז השאלה מה קורה עם ניגון 4K אצל הדגמים המתחרים.
כמו כן, האם זוהי דרישה גם במעבדי ה-Kaby Lake, שהם בכלל מעבדי Core ולא אטום/סלרון.
...
ראיתי את הענין הזה די מזמן, כך שאני מניח שטענת הבלעדיות שלהם לגבי Dual Channel אולי היתה רלוונטית בזמנו ויתכן שהיום כבר אינה בלעדית רק להם.
לגבי מה קורה עם ניגון 4k בדגמים מתחרים של חברות אחרות, זו בדיוק הסיבה ששאלתי. אני שוקל לרכוש את אחד מדגמי Cubi 2 עם מעבד Kaby Lake המופיעים בפלונטר, ולא הייתי רוצה להיווכח לאחר הקנייה, שישנה בעיה כלשהי עם הרצת 4k בגלל ענייני זיכרון.
תודה, באמת תהיתי לה הלינק ל-I3 לא היה מהמוכר הרשמי. חיפשתי ומצאת את הלינק הנ"ל בלילה ושלחתי לו מספר שאלות.
היתרון ב-EGLOBAL בניגוד ל-INTEL MSI וכו שהמכשיר מגיע כבר עם WIN באיזו שפה שתרצו (ללא רשיון - ולכן ללא עדכונים כנראה).
המוכר טוען ש-DHL עושים עבודה טובה במשלוחים לישראל ולא מעכבים את החבילות.
סה"כ יוצא 367$ עם I3 ו- 4G RAM ו-128G SSD.
לא נראה לי שיש דיל טוב יותר על מיני פיסי עם KABY LAKE.
אפשר גם לשלם עם PAYPAL בהעברה לחשבון שלהם למרות שלא מופיע בעלי אופציה כזו, כך שלר ברור לי איך מקבלים אישור על ההזמנה.
זוהי רק הנחה, אבל אני משער שבתשלום ישיר דרך פיי פאל תהיה לך הגנה טובה יותר מאשר דרך עלי אקספרס.
כמו כן, כדאי לברר מולם את האפשרות להוסיף מודול IR מובנה (תוספת של כ-$15).
כנראה שלא מימשו את הגלאי IR המובנה במוצר החדש כי הם בפירוש כותבים של אופציה חיצונית ומכוערת למדי:
1. USB Infrared remote (can turn power off but not on, and control media center like kodi) add extra cost US$14
אני לא מתקרב יותר לEGLOBAL
אמנם יש לי מחשב שלהם שעובד מצויין כבר קרוב לשנתיים
אבל חמי קנה מהם - והגיע גרסה מוזרה של ווינדוס 10, שתקעה את כל המחשב לאחר שבוע עבודה - ולא ניתן היה לפרמט ולהתקין מחדש - ורק אחרי שטכנאי מחשבים ישב כמה שעות על מחשב הסתדר איכשהו...
יש להם איזהו מערכת סגורה של ווינדוס שלא ניתן לעשות איתה כלום...
אין לי משהו נגדם - אבל בן אדם רוצה לקנות מחשב שעובד ולא להתעסק עם פרמוטים והתקנות ותקיעות...
יש את הVORKE החדשים שנותנים אותו מחשב פלוס-מינוס - אולי שווה לבדוק אותם...
@bar333
·כל החברות הגדולות נותנות מחשב ללא מערכת הפעלה כלל (ה-NUC של אינטל, DELL וכו).
פה לפחות יש לך משהו להתחיל ממנו, ואז תוכל להתקין ווינדווס חוקי או משהו אחר.
הם לפחות כנים ומפרסמים שהווינדווס שהם מתקינים הוא ללא רשיון.
התקנתי על NUC5PPYH עם מעבד N3700 ואני יכול לאשר שישנה אפשרות לעשות passthough לפורמטים הנ"ל.
למרות שזה לא פתרון רשמי של אינטל לבעיית הסאונד כי הם התכוונו לשפר בדרייבר הזה ביצועים גרפיים במשחקים, זה אכן עובד!
נערך לאחרונה על ידי spon83 ב 13/12/2016 13:26, נערך פעם 1 בסך הכל.