ערוץ 500 ביס - ערוץ דולבי דיגיטל
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78964
- שם מלא: עפר לאור
- akrk1986
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 125
לגבי הלוגו בערוץ 500 - שמתי לב שקשה לקרוא את הטקסט ("ימים של זהב") - האם אני צריך לנקות את המשקפיים או שגם אחרים שמו לב לזה? בשאר המסך אין שום בעייה (בתמונה,בתרגום)
ההבדל היחידי בין ילדים למבוגרים הוא מחיר הצעצועים שלהם (LCD כבר אמרנו?)
- olie
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 622
בשידורי מסך רחב של יס הלוגו לא נמצא בצד ימין של המסך כמו בשידור רגיל.
זה נראה לי כדי שלמי שרואה את זה בטולויזיה 4:3 שיראה את הלוגו בצד ימין (אחרת אחרי שהצדדים נחתכים זה יעלם).
זה נראה לי כדי שלמי שרואה את זה בטולויזיה 4:3 שיראה את הלוגו בצד ימין (אחרת אחרי שהצדדים נחתכים זה יעלם).
- sunny_jim
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1719
מוזר, דווקא בערוץ הזה אצלי הטקסט קריא ביותר וכתוב בבירור, ולאומת זאת בYES1-4 הטקסט כמעט ולא קריא בכלל...akrk1986 כתב:לגבי הלוגו בערוץ 500 - שמתי לב שקשה לקרוא את הטקסט ("ימים של זהב") - האם אני צריך לנקות את המשקפיים או שגם אחרים שמו לב לזה? בשאר המסך אין שום בעייה (בתמונה,בתרגום)...
- OmriAtiya
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2955
יום שישי,
22:00,
מלחמת העולמות.
ברוך השם!
22:00,
מלחמת העולמות.
ברוך השם!
:thefinger:
- logic
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 40
בערוץ 500 המיקום של הלוגו סודר בנתיים
יס צריכים להפוך אותו לשקוף (transparent)
התמונה טובה מאוד יחסית ל ערוצי יס 1-4 , וה wide נראה טוב ביחס 16*9 + -
(שמתי לב שביס 1-4 כשכתוב wide בפירוט הסרט התמונה נראית מתוחה לגובה)
התמונה בערוץ 500 הרבה יותר טובה , השחור נראה שחור , בצבע ובקונטרס - יחסית לשידור
בערוצי הסרטים 1-4
בקשר לסאונד - הפרהאמפ מראה דולבי דיגיטל
בשמיעה רק הסנטר וימין שמאל עובדים
הסאב לא מגיב , והרמקולים מאחורה חלשים מאוד , מאוד .
אני מחכה למלחמת העולמות להשוואה מול הדי וי די
יס צריכים להפוך אותו לשקוף (transparent)
התמונה טובה מאוד יחסית ל ערוצי יס 1-4 , וה wide נראה טוב ביחס 16*9 + -
(שמתי לב שביס 1-4 כשכתוב wide בפירוט הסרט התמונה נראית מתוחה לגובה)
התמונה בערוץ 500 הרבה יותר טובה , השחור נראה שחור , בצבע ובקונטרס - יחסית לשידור
בערוצי הסרטים 1-4
בקשר לסאונד - הפרהאמפ מראה דולבי דיגיטל
בשמיעה רק הסנטר וימין שמאל עובדים
הסאב לא מגיב , והרמקולים מאחורה חלשים מאוד , מאוד .
אני מחכה למלחמת העולמות להשוואה מול הדי וי די
- כרמי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1150
- שם מלא: כרמי
נראה לי שכולם רואים את המשחק של מכבי היות ואני היחיד שפגש קיטועים בסרט שיש כעת בערוץ 500
כעת גם מרכז השרות של YES יודע על כך - כמובן שדיווחתי והייתי היחיד (כך הם אומרים - וגם מאשרים שיש בעיה)
מוזר שאף אחד מכם לא דיווח להם או לנו
כעת גם מרכז השרות של YES יודע על כך - כמובן שדיווחתי והייתי היחיד (כך הם אומרים - וגם מאשרים שיש בעיה)
מוזר שאף אחד מכם לא דיווח להם או לנו
החיים זה מה שקורה לנו,
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
כרמי, מה קורה..?
יש לי קיטועים ב- SOUND,(הספקתי לעבור ל- YES מהפעם אחרונה שנפשנו פה) זפזפתי במחצית של המשחק ל"באטמן" ולא היה צליל. עברתי לערוץ אחר וחזרתי, אז זה הסתדר..
ככה קרה לי פעמיים.
חשבתי שזו עוד תופעה של הממיר 3100S.
יש לי קיטועים ב- SOUND,(הספקתי לעבור ל- YES מהפעם אחרונה שנפשנו פה) זפזפתי במחצית של המשחק ל"באטמן" ולא היה צליל. עברתי לערוץ אחר וחזרתי, אז זה הסתדר..
ככה קרה לי פעמיים.
חשבתי שזו עוד תופעה של הממיר 3100S.
- כרמי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1150
- שם מלא: כרמי
זה בעיה של השידור - כאמור יס אישרו שזו בעיה שלהם
החיים זה מה שקורה לנו,
- vitalyi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2594
איכות הקול מזוויעה ב-DD
הקלטתי אתמול את "פנטום האופרה" והיום התיישבתי לראות. הכזבה רבה... איכות הקול – על הפנים. כנראה שב-YES דוחסים את פס קול ל- 96 Kbps לערוץ (במקרה הטוב) על מנת לחסוך ברוחב הפס. אולי האיכות הזו מתאימה לאוהבי בומים ופיצוצים בסרטי פעולה, אבל לא על זה חשבו מפתחי הפורמט AC3... אישית הייתי מעדיף Prologic באיכות נורמאלית על פני DD ש-YES מציעה
.
נערך לאחרונה על ידי vitalyi ב 23/02/2007 23:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
- aloni
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
היום זה היה בסדר דווקא, אולי ההקלטה?
נערך לאחרונה על ידי aloni ב 23/02/2007 23:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
HiFiMusic IL
- vitalyi
-
- חבר ותיק

יש לי DVD של ה"פנטום" (לצערי ללא תרגום) - זה פשוט לא בר השוואה עם ההקלטה. בסרט המשודר mid מאד שטוח וגבוהים מעוותים (שזה מאפיין דחיסה גבוהה). אני יכול להבין את המגבלות של YES: לפי הסטנדרט AC3 הביט רייט הוא 256Kbps לערוץ שמע פלוס אוד משהו לסאב (לא זוכר כמה בדיוק).תכפול במספר הערוצים – ותגיע לרוחב פס שלא מוקצה אפילו לוידיאו ברוב ערוצי YES. כלומר, אני מבין הכל ולא בא בטענות לאף אחד, אבל זה מבאס משהו...
- aloni
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
אולי המקור הוא משהו מיוחד אבל הגירסה ששידרו היום היתה יותר מבסדר לדעתי.
HiFiMusic IL
- vitalyi
-
- חבר ותיק

הקלטתי גם אותה (השידור של אתמול סבל גם מהיעלמות קול). אשמע מחר (אני מת על היצירה הזו – כמו גם על יצירות אחרות של Andrew Lloyd Webber), אבל אינני מאמין ש-YES הקציבו 1.5Mb לפס קול. ליצירות מוסיקאליות "חיסכון" ברוחב הפס הוא מאד קריטי.
- sunny_jim
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1719
על מה אתה מדבר? הBITRATE המקסימלי של AC3 הוא 640 KBPS סה"כ, כאשר בכל סרטי הDVD, הBITRATE הוא 448 KBPS. וזה לא פר ערוץ, אלא סה"כ.vitalyi כתב:יש לי DVD של ה"פנטום" (לצערי ללא תרגום) - זה פשוט לא בר השוואה עם ההקלטה. בסרט המשודר mid מאד שטוח וגבוהים מעוותים (שזה מאפיין דחיסה גבוהה). אני יכול להבין את המגבלות של YES: לפי הסטנדרט AC3 הביט רייט הוא 256Kbps לערוץ שמע פלוס אוד משהו לסאב (לא זוכר כמה בדיוק).תכפול במספר הערוצים – ותגיע לרוחב פס שלא מוקצה אפילו לוידיאו ברוב ערוצי YES. כלומר, אני מבין הכל ולא בא בטענות לאף אחד, אבל זה מבאס משהו......
- ice2k
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 962
אין שום סיבה ליס לדחוס את פס הקול המקורי מחדש כשמדובר בAC3. הסטנרד הוא 384 או 448 בשום מקום לא מופיעים קצבים שונים. נניח שהמקור הגיע ב448 ויס החליטו לדחוסו מחדש ל 384 - ברור לכולם שזה מיותר והחסכון פה הוא אפסי ובכל מיקרה לא מדובר באיבוד איכות דרסטי. אולי התגובות כאן הן לא יותר מאשר "אפקט פסיכולוגי". האופצייה השנייה היא שיס משתמשים במקור לא איכותי שעדיין, מנסיוני,לא ברור לי מאיפה הוא יכול הגיע.
חשוב רק לזכור דבר אחד - AC3 לא מדבר על איכות מקסימלית אלא על סאונד רב ערוצי, AC3 הוא פורמט דחוס מאוד שלא מהווה את שיא האיכות אלא רק פיתרון" עתיק" לסאונד רב ערוצי.
גילוי נאות - אני עדיין עם ממיר PACE 1000 מפונק כך שלא יצא לי לבחון את הסאונד של הערוץ החדש מעבר ללראות "DD" בלוגו.
חשוב רק לזכור דבר אחד - AC3 לא מדבר על איכות מקסימלית אלא על סאונד רב ערוצי, AC3 הוא פורמט דחוס מאוד שלא מהווה את שיא האיכות אלא רק פיתרון" עתיק" לסאונד רב ערוצי.
גילוי נאות - אני עדיין עם ממיר PACE 1000 מפונק כך שלא יצא לי לבחון את הסאונד של הערוץ החדש מעבר ללראות "DD" בלוגו.
- vitalyi
-
- חבר ותיק

sunny_jim
בדקתי את bit rate בסרט ה"פנטום" על DVD (עם ifoedit) - גם שם הוא נמוך (באופן מפתיע), אבל נשמע הרבה יותר טוב.
BRK
אני יודע מה זה AC3. רק תרשה לי להעיר: אין טעם לדון בנושא בלי להכיר אותו:
בדקתי את bit rate בסרט ה"פנטום" על DVD (עם ifoedit) - גם שם הוא נמוך (באופן מפתיע), אבל נשמע הרבה יותר טוב.
BRK
אני יודע מה זה AC3. רק תרשה לי להעיר: אין טעם לדון בנושא בלי להכיר אותו:
גילוי נאות - אני עדיין עם ממיר PACE 1000 מפונק כך שלא יצא לי לבחון את הסאונד של הערוץ החדש מעבר ללראות "DD" בלוגו....
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78964
- שם מלא: עפר לאור
נהוג כיום לעבוד ב-384...
אולי JPOST יכול לבדוק לנו את הקצבים בפועל.
אולי JPOST יכול לבדוק לנו את הקצבים בפועל.
- ice2k
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 962
VITALY :
מצטער אבל הפוסט שרשמתי לא היה מיועד אלייך. ברובו הוא מכיל מידע משלים לגבי הנושא שחשבתי שנכון ויהיה רשום למען כל הקוראים - מי שעוסק בדיון ומי שלא. אף אחד כאן לא אמור לדעת מה זה AC3 ומה המאפיינים שלו בהקשר לדיון שלנו ולכן כתבתי את הדברים.
לפעמים נירשמים דברים מבלבלים שבאים לידי תיקון אח"כ , AC3 לא יודע מה זה 1.5 MBPS
והדברים שהוא כן מכיר נרשמו בפוסטים האחרונים.
דבר נוסף שהיה חשוב לי להדגיש הוא שעם AC3 לא נוהגים לשחק בעריכה כמו עם ערוץ סטיראו. לרוב הוא מגיע כמו שהוא מהמקור הראשוני ועקב הסיבות שציינתי אין כלכך איך לעשות איתו מניפולציות ולדחוסו עוד יותר. נושא זה מאוד קשור לדיון וחשוב לדעת פרטים אלו ולא ליצור על הקוראים את הרושם שנהוג להעביר סאונד דולבי דיגיטל כל מיני משחקים ודחיסות בדרך. חשוב לדעת עובדות אלו בזמן שמבררים מה הסיבה לאיכות הסאונד הירודה (שנטענה פה), במקרה ואצל יס המצב שונה זה יתן את התמונה המלאה. כל אחד תורם את חלקו בידע, אף אחד לא מבין הכל מהכל בצורה מדויקת , גם מכובדי.
דבר נוסף - לגבי "גילוי נאות" : לא רושמים את זה בשביל שאחרים ינצלו את זה וידרכו עליך. זה נרשם מתוך כבוד לקוראים ותרבות דיון והכבוד ותרבות הדיון צריכים לחזור בחזרה.
ובחזרה לעניינינו : מה הוא הביט רייט הנמוך שמצאת בDVD בעזרת IFOEDIT ?
מצטער אבל הפוסט שרשמתי לא היה מיועד אלייך. ברובו הוא מכיל מידע משלים לגבי הנושא שחשבתי שנכון ויהיה רשום למען כל הקוראים - מי שעוסק בדיון ומי שלא. אף אחד כאן לא אמור לדעת מה זה AC3 ומה המאפיינים שלו בהקשר לדיון שלנו ולכן כתבתי את הדברים.
לפעמים נירשמים דברים מבלבלים שבאים לידי תיקון אח"כ , AC3 לא יודע מה זה 1.5 MBPS
והדברים שהוא כן מכיר נרשמו בפוסטים האחרונים.
דבר נוסף שהיה חשוב לי להדגיש הוא שעם AC3 לא נוהגים לשחק בעריכה כמו עם ערוץ סטיראו. לרוב הוא מגיע כמו שהוא מהמקור הראשוני ועקב הסיבות שציינתי אין כלכך איך לעשות איתו מניפולציות ולדחוסו עוד יותר. נושא זה מאוד קשור לדיון וחשוב לדעת פרטים אלו ולא ליצור על הקוראים את הרושם שנהוג להעביר סאונד דולבי דיגיטל כל מיני משחקים ודחיסות בדרך. חשוב לדעת עובדות אלו בזמן שמבררים מה הסיבה לאיכות הסאונד הירודה (שנטענה פה), במקרה ואצל יס המצב שונה זה יתן את התמונה המלאה. כל אחד תורם את חלקו בידע, אף אחד לא מבין הכל מהכל בצורה מדויקת , גם מכובדי.
דבר נוסף - לגבי "גילוי נאות" : לא רושמים את זה בשביל שאחרים ינצלו את זה וידרכו עליך. זה נרשם מתוך כבוד לקוראים ותרבות דיון והכבוד ותרבות הדיון צריכים לחזור בחזרה.
ובחזרה לעניינינו : מה הוא הביט רייט הנמוך שמצאת בDVD בעזרת IFOEDIT ?
- vitalyi
-
- חבר ותיק

48Kbps x 6BRK כתב: ובחזרה לעניינינו : מה הוא הביט רייט הנמוך שמצאת בDVD בעזרת IFOEDIT ?...