המלצה למגבר אוזניות ל Fostex TH-X00 של מסדרופ
- JuanVirgo
-
- טרול

- תגובות: 170
@psibeast
·
לכן המלצתי היא :
קודם כל לא למהר לקנות את MOJO...
הוא לא יגמר עם אם לא תמהר.
MOJO , הוא ללא ספק, לא מגבר בהגדרה.
זהו מכשיר נייד מושלם לנגן עם יציאה דיגיטאלית ואוזניות IN-EAR.
אם אתה לא חייב נייד, הייתי הולך בדרך שכתבתי למעלה.
המשך יבוא... חייב לרוץ.
·
לכן המלצתי היא :
קודם כל לא למהר לקנות את MOJO...
הוא לא יגמר עם אם לא תמהר.
MOJO , הוא ללא ספק, לא מגבר בהגדרה.
זהו מכשיר נייד מושלם לנגן עם יציאה דיגיטאלית ואוזניות IN-EAR.
אם אתה לא חייב נייד, הייתי הולך בדרך שכתבתי למעלה.
המשך יבוא... חייב לרוץ.
-
psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1952
אבל אתה מציע לי פיתרון שהוא הרבה יותר יקר מהתקציב שלי
- JuanVirgo
-
- טרול

- תגובות: 170
·הזכרתי כאן את ODAC, שהוא עולה בסביבות 130-150$ לא זוכר עכשיו בדיוק.psibeast כתב:אבל אתה מציע לי פיתרון שהוא הרבה יותר יקר מהתקציב שלי...
אבל הוא ממש טוב עם מחשב.
כך 200-300$ יותר כאשר אתה רוצה סטאפ שישרת אותך הרבה שנים ? נשמע בסדר יחסית למערכת שהיא פשוט (כמעט) מושלמת.
הרי כבר השקעת באוזניות טובות.
הפוסטקס עושים מוצרים מצויינים.. אבל את A4 הזה לא שמעתי .
-
psibeast
-
- חבר במועדון HT

כ DAC, אתה חושב ש ODAC עומד ברמה של המוג'ו?
אני בספק.
את המוג'ו אני רוצה ראשית בגלל ה DAC שלו, לא בגלל הביצועים שלו כמגבר. אני מעוניין בו מכיוון ששמעתי על האימפלמנטציה הייחודית של Chord ל- DAC עם כל עניין ה transients. אני מניח שזה ה DAC הכי טוב שאני יכול לקבל עבור הכסף הזה.
אגב, אם אני אגיע למסקנה שהמגבר של המוג'ו לא מספיק טוב, אני תמיד יכול לקנות בשלב מאוחר יותר מגבר חיצוני ולחבר את המוג'ו כ-DAC בלבד.
אני בספק.
את המוג'ו אני רוצה ראשית בגלל ה DAC שלו, לא בגלל הביצועים שלו כמגבר. אני מעוניין בו מכיוון ששמעתי על האימפלמנטציה הייחודית של Chord ל- DAC עם כל עניין ה transients. אני מניח שזה ה DAC הכי טוב שאני יכול לקבל עבור הכסף הזה.
אגב, אם אני אגיע למסקנה שהמגבר של המוג'ו לא מספיק טוב, אני תמיד יכול לקנות בשלב מאוחר יותר מגבר חיצוני ולחבר את המוג'ו כ-DAC בלבד.
- ChesterYonany
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 446
@psibeast
·
ואיך תדע אם זה המגבר שלא מספיק טוב או הDAC, הרי זה בא כיחידה אחת.
וגם אז, לא חבל על הכסף? למה לקנות מכשיר יקר "על עיוור"? אל תסתמך רק על ביקורות באינטרנט, נסה בעצמך קודם.
תחשוב שאתה קונה מוצר שאמור לעשות 2 פונקציות (להמיר ולהגביר) אבל אתה משתמש רק בפונקציה אחת, אתה לא רואה פה את הבזבוז?
·
ואיך תדע אם זה המגבר שלא מספיק טוב או הDAC, הרי זה בא כיחידה אחת.
וגם אז, לא חבל על הכסף? למה לקנות מכשיר יקר "על עיוור"? אל תסתמך רק על ביקורות באינטרנט, נסה בעצמך קודם.
תחשוב שאתה קונה מוצר שאמור לעשות 2 פונקציות (להמיר ולהגביר) אבל אתה משתמש רק בפונקציה אחת, אתה לא רואה פה את הבזבוז?
-
psibeast
-
- חבר במועדון HT

איך אני יכול להתנסות במוג'ו? אין לאף אחד שאני מכיר, ואני לא חושב שיש חנות בארץ שמוכרת מוג'ו.
- ChesterYonany
-
- חבר פעיל מאוד

@psibeast
·
אצלי הוא היה נפסל בגלל זה, במחירים האלו זה בעייתי פשוט להזמין ולראות אם מתאים.
אולי למישהו בפורום יש ויהיה מוכן לתת לך לבדוק אותו.
·
אצלי הוא היה נפסל בגלל זה, במחירים האלו זה בעייתי פשוט להזמין ולראות אם מתאים.
אולי למישהו בפורום יש ויהיה מוכן לתת לך לבדוק אותו.
-
psibeast
-
- חבר במועדון HT

ולגבי:
אבל שוב, מה הסיכוי להתאכזב בהינתן כאלה ביקורות...
אני מאמין שמה שעומד לשאלה זה רכיב המגבר של המוג'ו, לא ה-DAC שלו. בהינתן המוג'ו, אפשר יהיה לחבר אותו למגבר חיצוני ולראות אם וכמה הוא משתפר.ואיך תדע אם זה המגבר שלא מספיק טוב או הDAC, הרי זה בא כיחידה אחת....
אבל שוב, מה הסיכוי להתאכזב בהינתן כאלה ביקורות...
- ChesterYonany
-
- חבר פעיל מאוד

·psibeast כתב:ולגבי:
אני מאמין שמה שעומד לשאלה זה רכיב המגבר של המוג'ו, לא ה-DAC שלו. בהינתן המוג'ו, אפשר יהיה לחבר אותו למגבר חיצוני ולראות אם וכמה הוא משתפר.......
אבל שוב, מה הסיכוי להתאכזב בהינתן כאלה ביקורות......
נכון שהסיכוי להתאכזב הוא נמוך יותר, אבל אלו ביקורות סובייקטיביות, אז אי אפשר לדעת.
אל תשכח שכשאתה מגיע לרף מסויים, זה כבר לא תמיד מי יותר טוב, אלא מה אתה מעדיף. כי כל המוצרים מעל הרף הזה מעולים ובדרך כלל אתה לא יכול לומר עליהם שהם גרועים, אלא רק לא מתאימים לך ספציפית.
-
psibeast
-
- חבר במועדון HT

·ChesterYonany כתב:·......
נכון שהסיכוי להתאכזב הוא נמוך יותר, אבל אלו ביקורות סובייקטיביות, אז אי אפשר לדעת.
אל תשכח שכשאתה מגיע לרף מסויים, זה כבר לא תמיד מי יותר טוב, אלא מה אתה מעדיף. כי כל המוצרים מעל הרף הזה מעולים ובדרך כלל אתה לא יכול לומר עליהם שהם גרועים, אלא רק לא מתאימים לך ספציפית....
ביקורת אחת היא סובייקטיבית. שתיים, שלוש, מילא. אבל עשרות?
- ChesterYonany
-
- חבר פעיל מאוד

@psibeast
·
מה עם כל האנשים שניסו אותו אצל חברים\חנויות ולא אהבו? הם הרי לא כתבו ביקורת על זה.
בקיצור, הבנת מה אני מנסה לומר, מפה זאת החלטה שלך.
אני מקווה שלא ניתקל פה עוד כמה חודשים בשרשור "מחפש מגבר לשדך לMOJO שלי"
בהצלחה!
·
מה עם כל האנשים שניסו אותו אצל חברים\חנויות ולא אהבו? הם הרי לא כתבו ביקורת על זה.
בהצלחה!
-
psibeast
-
- חבר במועדון HT

·ChesterYonany כתב:@psibeast
·
בהצלחה!...
שמע, עד לפני כמה שבועות שמעתי עם אוזניות גיימרים מחוברות לכרטיס קול הפנימי של המחשב
- eladi7
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 412
קראתי את כל התרד הזה מההתחלה ועד הסוף
לגבי האוזניות - בחירה נבונה מאוד,להסתמך על טעמך שהצלחתי להבין בין השורות תהיה מאוד מסופק
לגבי המוג'ו - גם כן נכון,ישנם כאן הרבה ספקות שעלו אבל אני יותר ממאמין שכל כך הרבה ביקורות מעולות וגם ממבחנים רשמיים ואחידות דעים שכמותה הרבה זמן לא ראיתי די אמרו את עצמם,לגבי הספק - תמיד יש צ'אנס,קח אותו
ואני רוצה גם לחזק אותך בעניין הדאק,כמו שאמרתי בעבר שהוא הרכיב החשוב ביותר לאחר רכישת האוזניות והמגבר הינו הרכישה הבאה - איכות הדאק מורגשת יותר מההגברה נטו שאכן תורמת אבל עלולה להוות החוליה החלשה בהנתן דאק נחות יותר ולהקרין את האיכות הממוצעת כמתבקש
לדעתי אתה פועל נכון,האוזניות לא קשות מידי להנעה והמוג'ו על פניו ממש לא יתקשה לספק את הסחורה במקרה הזה ובעיקר באיכות שנכתב עליה רבות
מאחל לך שתצליח מעל ומעבר אחי
לגבי האוזניות - בחירה נבונה מאוד,להסתמך על טעמך שהצלחתי להבין בין השורות תהיה מאוד מסופק
לגבי המוג'ו - גם כן נכון,ישנם כאן הרבה ספקות שעלו אבל אני יותר ממאמין שכל כך הרבה ביקורות מעולות וגם ממבחנים רשמיים ואחידות דעים שכמותה הרבה זמן לא ראיתי די אמרו את עצמם,לגבי הספק - תמיד יש צ'אנס,קח אותו
ואני רוצה גם לחזק אותך בעניין הדאק,כמו שאמרתי בעבר שהוא הרכיב החשוב ביותר לאחר רכישת האוזניות והמגבר הינו הרכישה הבאה - איכות הדאק מורגשת יותר מההגברה נטו שאכן תורמת אבל עלולה להוות החוליה החלשה בהנתן דאק נחות יותר ולהקרין את האיכות הממוצעת כמתבקש
לדעתי אתה פועל נכון,האוזניות לא קשות מידי להנעה והמוג'ו על פניו ממש לא יתקשה לספק את הסחורה במקרה הזה ובעיקר באיכות שנכתב עליה רבות
מאחל לך שתצליח מעל ומעבר אחי
מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד
-
psibeast
-
- חבר במועדון HT

·eladi7 כתב:קראתי את כל התרד הזה מההתחלה ועד הסוף
לגבי המוג'ו - גם כן נכון,ישנם כאן הרבה ספקות שעלו אבל אני יותר ממאמין שכל כך הרבה ביקורות מעולות וגם ממבחנים רשמיים ואחידות דעים שכמותה הרבה זמן לא ראיתי די אמרו את עצמם,לגבי הספק - תמיד יש צ'אנס,קח אותו![]()
מאחל לך שתצליח מעל ומעבר אחי...
תודה
אגב, אני לא חושב שאני לוקח פה כזה סיכון, כי גם אם במקרה המוג'ו לא מתאים לי, אני מאמין שלא יהיה לי קשה למכור אותו יד שניה בהינתן הביקורות עליו
-
psibeast
-
- חבר במועדון HT

בסוף יוצא שאני מטייל באנגליה באוקטובר אז נראה לי שאני כבר אקנה את זה שם בעצמי בחנות פיזית.