Pro Sport - הרחבת ספורט מומלצת מאוד עם פוטנציאל גבוה עוד יותר

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
razserv2010
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 806
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #41 

אצלי בבית מותקן רק OEPENELC על מחשבים יעודיים את ההרחבה castaway לא זוכר בידיוק מאיפה הורדתי אבל דרך ריפו שמצאתי באינטרנט ולא ישראלי וברגע שהתקנתי את ההרחבה היא ביקשה ממני אישור להתקנה של ההרחבות שדורשות את ההפעלה של השידורים ופשוט חיפשתי בתוך ההרחבה castaway שידור אנגלי (לא נתקלתי בשום בעיה בהתקנה או במהלך שידור)
אשמח לפרט יותר שאחזור הביתה

moshebit
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 988
נתן תודות: 65 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #42 

razserv2010 כתב:אצלי בבית מותקן רק OEPENELC על מחשבים יעודיים את ההרחבה castaway לא זוכר בידיוק מאיפה הורדתי אבל דרך ריפו שמצאתי באינטרנט ולא ישראלי וברגע שהתקנתי את ההרחבה היא ביקשה ממני אישור להתקנה של ההרחבות שדורשות את ההפעלה של השידורים ופשוט חיפשתי בתוך ההרחבה castaway שידור אנגלי (לא נתקלתי בשום בעיה בהתקנה או במהלך שידור)
אשמח לפרט יותר שאחזור הביתה
...
·תודה ,
אשמח לדעת איזה גירסת OPENELEC אתה משתמש כי אני משתמש ב 15.2 .
והאם התקנת רק את CASTAWAY או שהתקנתי הרחבות שקשורות לזה נוספות באופן ידני חוץ ממה שהתוכנה מתקינה באופן עצמאי ...
ופועלים לך קישורים 1500KBP של SOPACAST או ACESTREAMING ?
ובתוכנה עצמה לאיזה קטגוריות אתה בוחר מהמסך הראשי שאתה מגיע לקישור של 720P בלי תקיעות אשמח לגשת גם לנתיב ולנסות ...

תודה וחג שמח.

razserv2010
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #43 

*טעיתי דווקא היום בבוקר שיניתי לLibreELEC לגירסא האחרונה ואיכשהו אני מרגיש שינוי ביציבות ובמהירות של המערכת.
*כשהתקנתי את CASTAWAY ובהפעלה שלו הוא דרש ממני להתקין הרחבות צד שלישי שקשורות אליו (שאל אותי אם להתקין, לא שלח אותי לחפש את ההרחבות).
*קישורים של 1500KBP כן עובדים לי, SOPACAST ו- ACESTREAMING חלק.
*מציע לך ללכת לפי הסרטון הזה כמו שאני עשיתי:

בהצלחה וחג שמח!

moshebit
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #44 

razserv2010 כתב:*טעיתי דווקא היום בבוקר שיניתי לLibreELEC לגירסא האחרונה ואיכשהו אני מרגיש שינוי ביציבות ובמהירות של המערכת.
*כשהתקנתי את CASTAWAY ובהפעלה שלו הוא דרש ממני להתקין הרחבות צד שלישי שקשורות אליו (שאל אותי אם להתקין, לא שלח אותי לחפש את ההרחבות).
*קישורים של 1500KBP כן עובדים לי, SOPACAST ו- ACESTREAMING חלק.
*מציע לך ללכת לפי הסרטון הזה כמו שאני עשיתי:

בהצלחה וחג שמח!
...
·תודה ,
אני על OE גירסה 15.2 , ואני נכנס ל CASTAWAY ומשם ל P2P Corner ואז Livefootballol.com(channel) ושמה אני מנסה כל דבר והכל failed , לדוגמא :
astro supersport 11 sopcast[1500]-english kbps
וכן הלאה ולא עובדים , אלה הקישורים SOPACAST ו ACESTREAM ל-720P החזקים , כי במקומות אחרים מצאתי עובדים אבל לא מסוג SOPACAST או ACESTREAM שהם SD .
אצלך בדקת איפה שאני בדקתי וזה עובד לך ?

תודה.

razserv2010
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #45 

moshebit כתב: ·תודה ,
אני על OE גירסה 15.2 , ואני נכנס ל CASTAWAY ומשם ל P2P Corner ואז Livefootballol.com(channel) ושמה אני מנסה כל דבר והכל failed , לדוגמא :
astro supersport 11 sopcast[1500]-english kbps
וכן הלאה ולא עובדים , אלה הקישורים SOPACAST ו ACESTREAM ל-720P החזקים , כי במקומות אחרים מצאתי עובדים אבל לא מסוג SOPACAST או ACESTREAM שהם SD .
אצלך בדקת איפה שאני בדקתי וזה עובד לך ?

תודה.
...
תאמת לא ניסיתי להיכנס לP2P Corner מה שאני עושה זה נכנס לlive sport ואז לlivefootballvideo ושמה מחפש לי לינק איכותי עם שידור באנגלית
ואם הלכת לפי הוידיאו אז לא אמורה להיות לך בעיה כי אני הלכתי לפי הוידיאו ולא נתקלתי בבעיה כלשהי
אבל מה שאני כן חושב שזה שאתה צריך לעדכן את הOE שלך לעדכני ואולי זה יפתור לך את הבעיה
עוד דבר, אתה מנסה לגשת ללינקים מתי שהמשחקים משודרים? כי אם אתה מנסה סתם ככה אז ברור שזה לא יעבוד לך.

moshebit
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #46 

razserv2010 כתב:
...
...
תאמת לא ניסיתי להיכנס לP2P Corner מה שאני עושה זה נכנס לlive sport ואז לlivefootballvideo ושמה מחפש לי לינק איכותי עם שידור באנגלית
ואם הלכת לפי הוידיאו אז לא אמורה להיות לך בעיה כי אני הלכתי לפי הוידיאו ולא נתקלתי בבעיה כלשהי
אבל מה שאני כן חושב שזה שאתה צריך לעדכן את הOE שלך לעדכני ואולי זה יפתור לך את הבעיה
עוד דבר, אתה מנסה לגשת ללינקים מתי שהמשחקים משודרים? כי אם אתה מנסה סתם ככה אז ברור שזה לא יעבוד לך.
...
·תודה,
אני ניסיתי לפי הוידאו אבל זה שידור BBC לא ספורט .
וכן ניסיתי בכללי לא מתי שהשידור של המשחק נמצא , לגבי OE אין יותר עדכני מ 15.2 לפי מה שאני הבנתי , רק את 16 שהוא בטא כרגע ב-OE .
והשידורים בLIVE SPORT - LIVEFOOTBALLVIDEO הם ב-SD אני לא מצאתי HD . אשמח אם אתה בוחר עכשיו לדעת על איזה לחצת בדיוק כדי שאני יוכל לבדוק ...

תודה רבה.

razserv2010
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #47 

כנס להרחבה castaway משם ל Subreddits וב add a Subreddits תרשום soccerstreams לאחר מכן כנס לsoccerstreams
לאחר מכן כנס למשחק שמשודר ושם תחפש קישור HD (אמור להיות טיפה לפני הסוף).
ככה אני עכשיו רואה את המשחק של טורקיה-קרואטיה

moshebit
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #48 

razserv2010 כתב:כנס להרחבה castaway משם ל Subreddits וב add a Subreddits תרשום soccerstreams לאחר מכן כנס לsoccerstreams
לאחר מכן כנס למשחק שמשודר ושם תחפש קישור HD (אמור להיות טיפה לפני הסוף).
ככה אני עכשיו רואה את המשחק של טורקיה-קרואטיה
...
·תודה ,
צודק רק אני לא יודע למה פעם כן אני רואה את הקישורים תלת SOCCERSTREAMS ופעם הם נעלמים , וגם ACESTREAMING לא פועל לי משום מה , הכל שגיאה ...

razserv2010
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #49 

לא הבנתי אותך, הצלחת לראות שידור 720P?

moshebit
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #50 

razserv2010 כתב:לא הבנתי אותך, הצלחת לראות שידור 720P?
...
·לא ,
ניסיתי את כל שידורי ACESTREAMING ושום דבר לא פעל ומה שפעל זה ערוצים רגילים של SD .

tstrul פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 215
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #51 

@moshebit
·

קצת סדר.
בקודי יש לך מספר אפשרויות לניגון torrents/acestream/soapcast זה לא קשור לתוסף castaway. על מנת לתמוך בהפעלה של סוגי קבצים אלו יש את plexus ויש המון מדריכים באינטרנט ובפורום הזה להתקין ולהגדיר אותו.

התוסף רק מספק לך גישה ללינקים שהם soapcast ו ACESTREAM ומפנה לתוסף plexus על מנת לנגן אותם. הוא לא אמור לאפשר תמיכה בניגון הוא רק מפרסר לינקים של p2p שמפורסמים.
אגב לטובת מכשירים שלא תומכים, הוסיפו ב castaway אפשרות לניגון P2P גם באמצעות quasar במקום... נמצא בהגדרות

הסיבה שאתה רואה משחקים תחת soccerstreams ולפעמים הם נעלמים היא בדיוק כפי שהסברתי באשכול הראשי מכיוון שזה פורום.
מספר שעות לפני תחילת המשחק נפתח אשכול, לאחר המשחק הוא נסגר.
לפעמים תראה לינקים של P2P ולפעמים לא... תלוי מה מפרסמים באותו הפורום
אתה יכול לבדוק גם ידנית כאן:
https://www.reddit.com/r/soccerstreams/

moshebit
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #52 

tstrul כתב:@moshebit
·

קצת סדר.
בקודי יש לך מספר אפשרויות לניגון torrents/acestream/soapcast זה לא קשור לתוסף castaway. על מנת לתמוך בהפעלה של סוגי קבצים אלו יש את plexus ויש המון מדריכים באינטרנט ובפורום הזה להתקין ולהגדיר אותו.

התוסף רק מספק לך גישה ללינקים שהם soapcast ו ACESTREAM ומפנה לתוסף plexus על מנת לנגן אותם. הוא לא אמור לאפשר תמיכה בניגון הוא רק מפרסר לינקים של p2p שמפורסמים.
אגב לטובת מכשירים שלא תומכים, הוסיפו ב castaway אפשרות לניגון P2P גם באמצעות quasar במקום... נמצא בהגדרות

הסיבה שאתה רואה משחקים תחת soccerstreams ולפעמים הם נעלמים היא בדיוק כפי שהסברתי באשכול הראשי מכיוון שזה פורום.
מספר שעות לפני תחילת המשחק נפתח אשכול, לאחר המשחק הוא נסגר.
לפעמים תראה לינקים של P2P ולפעמים לא... תלוי מה מפרסמים באותו הפורום
אתה יכול לבדוק גם ידנית כאן:
https://www.reddit.com/r/soccerstreams/
...
·תודה רבה,
המכשיר Cuboxi4pro לא תומך ב P2P באמצעות ACESTREAM או SOAPCAST ? ( ברשותי קודי על OE 15.2 הרשמי)

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”