BASS SHAKERS - רשמים בדף 4
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46358
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
בכל שנה אני עובר בביתן של Earthquake Sound בתערוכת CES בין היתר, בשביל לראות כיצד הם שיפרו את ה- Tactile Transducers שלהם. יש להם דמו מרשים למדי שתמיד גורם לי לחשוב כיצד אני משלב את זה במערכת. יש להם גם כמה סאבים מרשימים שעובדים יחד עם הדמו וכאשר מכבים את ה- Tactile Transducers, מבינים כמה הם תורמים לחווית הסרט, לא משנה כמה סאבים יש לכם וכמה הם חזקים - החוויה שונה לגמרי.
משנת 2012 נמצא אצלי בסאטאפ קבוע ה LFE buttkiker, בינתיים הסאבים מתחלפים אבל ה shaker תמיד נשאר...
אפרופו שיח שהיה בנוגע ל "כמה יורד הסאב" בשרשור של קלוברפילד.
מכיוון שאף אחד מאיתנו לא חי בחלל אקוסטי עם תנאים אופטימליים לסאב ולקבלת תחום נמוך מעבר ל"נמוך" שכולנו מכירים. ..(אפילו שהסאב בנוי ותוכנן לתת מענה איכותי לתדרים נמוכים אילו, כך שזה לא באמת משנה איזה סאב - יחד עם זאת - כן חייב הסאב להיות איכותי ובעל אינטגרציה גבוהה כמובן)...
ב-מיוחד לצורך חלל התווך בין ה 20-25 ומעלה של הסאב שיורד באופן שמיע ומורגש ב SPL מדוד לבין ה-shaker הנל שנותן מענה לתחום הנמוך ביותר - מ 0hz ומעלה, נקודתי,רזולטיבי, מוחשי וללא כל מאמץ.
אפרופו שיח שהיה בנוגע ל "כמה יורד הסאב" בשרשור של קלוברפילד.
מכיוון שאף אחד מאיתנו לא חי בחלל אקוסטי עם תנאים אופטימליים לסאב ולקבלת תחום נמוך מעבר ל"נמוך" שכולנו מכירים. ..(אפילו שהסאב בנוי ותוכנן לתת מענה איכותי לתדרים נמוכים אילו, כך שזה לא באמת משנה איזה סאב - יחד עם זאת - כן חייב הסאב להיות איכותי ובעל אינטגרציה גבוהה כמובן)...
ב-מיוחד לצורך חלל התווך בין ה 20-25 ומעלה של הסאב שיורד באופן שמיע ומורגש ב SPL מדוד לבין ה-shaker הנל שנותן מענה לתחום הנמוך ביותר - מ 0hz ומעלה, נקודתי,רזולטיבי, מוחשי וללא כל מאמץ.
חבר'ה, הזמנתי 2 AURA BUTTSHAKERS, אני רק צריך שתמליצו לי על מגבר טוב כדי להפעיל אותם.
הרסיבר הנוכחי הוא דנון X3000, יש לי 2 יציאות LFE של סאב.
אני מעדיף שיהיה מגבר של 4 ערוצים כדי שיתן לי את האופציה העתידית להוסיף עוד 2 BUTTSHAKERS.

הרסיבר הנוכחי הוא דנון X3000, יש לי 2 יציאות LFE של סאב.
אני מעדיף שיהיה מגבר של 4 ערוצים כדי שיתן לי את האופציה העתידית להוסיף עוד 2 BUTTSHAKERS.
בנוסף למה ששאלתי, יש לי מגבר במצב תקין שסתם שוכב, האם ניתן לעשות איתו משהו?
לא מצאתי נתונים עליו, האם הוא יחזיק 2 BASS SHAKERS שכל אחד 50W.
[img2=980x385]http://i64.tinypic.com/2cdfrls.jpg[/img2]
יש לי מגבר קטן נוסף
באמזון, ניתקלתי במוצר הזה , עד הארץ במחיר של 400 שקל, האם זה משתלם? או שעדיף להזמין מוצר אחר.
לא מצאתי נתונים עליו, האם הוא יחזיק 2 BASS SHAKERS שכל אחד 50W.
[img2=980x385]http://i64.tinypic.com/2cdfrls.jpg[/img2]
יש לי מגבר קטן נוסף
באמזון, ניתקלתי במוצר הזה , עד הארץ במחיר של 400 שקל, האם זה משתלם? או שעדיף להזמין מוצר אחר.
בסוף הזמנתי את זה:
http://www.ebay.com/itm/131825136384?_t ... EBIDX%3AIT
הזמנתי מ-EBAY כי באמזון עולה כפול בגלל המשלוח.
בהתחלה התלבטתי אם לרכוש את המגבר של PYLE, אבל אחרי שקראתי ביקורות וחוסר אמינות של המוצר שממש לא מוציא 4X120 הלכתי על ה-SMSL SA-50 שכתבו עליו שהוא אמין ומספק את הנתונים הכתובים.
כשיגיע אעלה רשמים איך הוא עובד עם ה-DUAL SHAKERS.
http://www.ebay.com/itm/131825136384?_t ... EBIDX%3AIT
הזמנתי מ-EBAY כי באמזון עולה כפול בגלל המשלוח.
בהתחלה התלבטתי אם לרכוש את המגבר של PYLE, אבל אחרי שקראתי ביקורות וחוסר אמינות של המוצר שממש לא מוציא 4X120 הלכתי על ה-SMSL SA-50 שכתבו עליו שהוא אמין ומספק את הנתונים הכתובים.
כשיגיע אעלה רשמים איך הוא עובד עם ה-DUAL SHAKERS.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·ב4 אוהם הוא נותן עוד פחות.(G) כתב:דיברתי עם בן אדם שמשתמש במגבר הזה להפעיל את השייקרים שלו:
הוא אמר לי שזה חזק מאוד אצלו, אני הזמנתי מגבר שלפי
הביקורות נותן את מה שכתוב. מפה נשאר לי רק לבדוק
האם אכן כך.
השייקר עכבה של 4OHM 50W כל אחד....
טוב, הTPA3116, המגבר של החבר של, נותן כ20 וואט ב6 אוהם ומתחמם. אם הוא מספיק אז הTDA7492 יהיה יותר טוב ובלי הבעיות חום.
רק מזכיר לך, מה שטוב לבן אדם אחד לא בטוח שיספיק לך. לרוב האנשים SB1000 הוא סאב מעל ומעבר, מה איתך?
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·רגע רגע, לא אמרתי שזאת החלטה נכונה (גם לא אמרתי אחרת), רק אמרתי שזה מגבר טוב יותר מהשני, כמה רמות מעל ותמיד יש מה לעשות עם מגבר קטן וחמוד שכזה כך שזה לא כסף לפח. בעיקרון, הוא יספיק, אבל ממה שהתרשמתי ממך, לך זה אולי לא יספיק(G) כתב:טוב לדעת שעל הנייר עשיתי החלטה נכונה.
נראה במעשי, האם יעשה את העבודה.
אני מאוד חמדן שזה בנוגע לסאבוופרים:)...
קיבלתי את השייקרים ואת המגבר(SA50) למרות שלא הייתי צריך.
אני אקצר את הסיפור, חד משמעית מספיק שייקר אחד לספת ריקליינר 3 מושבים, שמים את השייקר באמצע והסתיים הסיפור.
בכנות, זה די מטורף, אני מגזים ואומר שלא צריך סאב אם יש לך 2 רמקולים רצפתיים מקדימה שיורדים נמוך(ברור שאין כמו סאב אבל זה סוג של הרגשה).
שמתי רובוטריקים והספה החלה לחגוג גם בעוצמות הנמוכות ביותר, כל צעד של הרובוטריקים בסרט מרגישים, פשוט מרגישים עוצמה.
בפעם האחרונה שהרגשתי את הספות רועדות בעוצמות נמוכות כאשר הסאב היה מונח בין הספות.
בסוף השתמשתי במגבר זרוק שהיה לי בבית ולא ב-SA50, זה עובד בצורה טובה מאוד ואפילו לא צריך להגביר יותר מדי.
כל הסיפור עלה ל-2 שייקרים של חברת AURA כ-180 דולר עד הבית.
ועוד בארץ רצו 3000 שקל במקרה הזול על ערכה של BUTTKICKERS.
אני ממליץ בגדול, זה מאוד משתלם ומספיק רק שייקר אחד להרעיד לכם ספה של 3 מקומות.
ועם כל זה עדיין לא הפעלתי את ה-PB13 ULTRA שיצטרף לחגיגה ולהרגיש איך הכל ביחד.
[img2=1338x845]http://i66.tinypic.com/f2ig4m.png[/img2]
אני אקצר את הסיפור, חד משמעית מספיק שייקר אחד לספת ריקליינר 3 מושבים, שמים את השייקר באמצע והסתיים הסיפור.
בכנות, זה די מטורף, אני מגזים ואומר שלא צריך סאב אם יש לך 2 רמקולים רצפתיים מקדימה שיורדים נמוך(ברור שאין כמו סאב אבל זה סוג של הרגשה).
שמתי רובוטריקים והספה החלה לחגוג גם בעוצמות הנמוכות ביותר, כל צעד של הרובוטריקים בסרט מרגישים, פשוט מרגישים עוצמה.
בפעם האחרונה שהרגשתי את הספות רועדות בעוצמות נמוכות כאשר הסאב היה מונח בין הספות.
בסוף השתמשתי במגבר זרוק שהיה לי בבית ולא ב-SA50, זה עובד בצורה טובה מאוד ואפילו לא צריך להגביר יותר מדי.
[img2=1338x845]http://i66.tinypic.com/f2ig4m.png[/img2]
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
לי זה היה ברור עוד מהתחלה.(G) כתב:קיבלתי את השייקרים ואת המגבר(SA50) למרות שלא הייתי צריך.
[img2=1338x845]http://i66.tinypic.com/f2ig4m.png[/img2]...
זו ההתמחות שלהם עם ה AURA SHAKERS
זה היה חולני בעבר ודי בטוח שהם לא הרסו את הנוסחה, HELL, הם בכלל לא שינו את המוצר כבר מעל ל 20 שנה.
זה אומר הכל מבחינתי.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
·(G) כתב:קיבלתי את השייקרים ואת המגבר(SA50) למרות שלא הייתי צריך.
[img2=1338x845]http://i66.tinypic.com/f2ig4m.png[/img2]...
עשית לי חשק וגרמת לי לקנות גם.
הזמנתי את המגבר הנ"ל ו-AuraSound AST-2B-4 יחיד.
ה-SMSL צריך כבל Y כדי להפעיל דו ערוצי, אבל רכשת רק שייקר אחד אז זה לא חשוב.Solus כתב:·......
עשית לי חשק וגרמת לי לקנות גם.
הזמנתי את המגבר הנ"ל ו-AuraSound AST-2B-4 יחיד....
תתחדש, אני לא התאכזבתי אז אני מניח שגם אתה לא.
*ראוי לציין, בגדול זה חשוב המיקום של השייקר כדי להרעיד את הספות בצורה הטובה ביותר.
אבל בקטן, זה לא כזה משנה איפה תתקע אותו, אתה תרגיש את הרעידות בכל מקום.