התמונה עושה עוול, בפועל זה בהרבה יותר WOW, אבל בהרבה יותר...
ותוספות מבחינת רשמים:
- מבחינת הקפיצה מ- 42 אינץ' ל- 55, אז בכלל זה לא מורגש ובכיף היה אפשר להכניס אפילו יותר גדול
- עשינו עדכוני גרסא לטלוויזיה ולרסיבר - מרגש...

- אני לא צופה בחושך מוחלט, אלא בדר"כ עם תאורה up/down מאחורה משני צידי הספה. בטלוויזיה הקודמת הייתה לי השתקפות שלהם. בנוכחית בגלל הקעירות הן בכלל לא נכנסות לפריים ולמרות שיש תאורה אין שום השתקפות על המסך בכלל - מעולה. אלא אם מדליקים את המנורה בתקרה ואז רואים קצת
- מתקן התלייה שהגיע הוא יותר זרוע שמאפשרת צידוד והטייה ימינה/שמאלה וכן למעלה/ למטה. מאוד מקל על כל הנושא של החיבורים
- איכות התמונה בטלוויזיה מעולה מבחינתי במעט שצפיתי. משום מה יש קטיעה של הכתוביות בתרגום בחלק מערוצי יס. לא התעמקתי עדיין למה
- בבחינת פטרנים, מצאתי פיקסל אחד שרוף, בצבע כחול בפינה העליונה של המסך. אין שום סיכוי להבחין בו
- עשיתי כיול זריז ברסיבר. מעניין שהוא הגדיר את הסראונדים שלי (ליטל בירד) כגדולים ולא כקטנים
- יש המון פרמטרים לשחק איתם והממשק טיפה שונה מה- 710 וקצת יותר עשיר. עדיין לא מאוזן לי מספיק באוזן. בעיקר בתחום של הסאב. קצת בעייתי להאזין כמו שצריך בשעות הלילה המאוחרות
- קיצור עדיין יש מה לשחק בהגדרות הכיול עד שנגיע לאיזון מוחלט כמו שהיה עם הרסיבר הקודם. נסיים עם זה ואז נעבור להתעסק ביכולות הטלוויזיה