·liad555 כתב:·עומרי חיון מפוצץ בספויילרים......
ומי שעוקב אחרי רוטר סקופים-בכלל יודע על כל נוד שמפליצים בבית כ 10 דקות אחרי....
איפה בדיוק זה רשום ברוטר? אני בודק גם ברוטר ולא תמיד אני רואה שזה רשום שם.

·liad555 כתב:·עומרי חיון מפוצץ בספויילרים......
ומי שעוקב אחרי רוטר סקופים-בכלל יודע על כל נוד שמפליצים בבית כ 10 דקות אחרי....

·kingikra כתב:אני שוה "זכיתי" במועמדת המועדפת עלי. עכשיו נראה מה היא תעשה עם התביעה. מקווה שבדיוק כמו אריאנה מלמד, גם היא לא תצליח להוציא מזה כלום כי לא מגיע לה....

·kingikra כתב:שמעתי אתמול את אור אומרת לאחד הדיירים שקוקו אמרה לה שהיא לא מתכוונת לוותר והיא מתכוונת לתבוע את שי חי על עניין האיום והכוס.
זה משהו שכמובן שלא תראה בערוץ 2...

·נו באמת.... אנשים בלי מוחkingikra כתב:שמעתי אתמול את אור אומרת לאחד הדיירים שקוקו אמרה לה שהיא לא מתכוונת לוותר והיא מתכוונת לתבוע את שי חי על עניין האיום והכוס.

האגו של הדיירים כל כך בשמיים שכל אחד שם חושב שהסיפור שלו הכי שווה והריב שלו בבית הוא הריב הכי רציני ושל כל השאר זה שטויות והם ישלימו. לפעמים בא לי להקיא מכמה הם full of themselvesavier כתב:·......
נראה לי שהיא תפסיד במשפט כזה כי לפי מה שאני מבין היא גם תרמה לריב לזה.
ממתי עושים דברים בצחוק לאדם שהקשר איתו לא טוב?
בוודאי שזה מכעיס ושזה גם לא מעשה נכון מצידה....

·avioren כתב:אכן הדיירים לגמרי מלאים בעצמם, והקרב המביך בו רבו הדיירים על הזכות לראות תעודת הזהות שלהם מעידה על כך עשרות מונים.
הקטע הכי מביך, זה שעמרי כל הזמן טוען כי הוא בז לגולשי מאקו הבוחרים בשי חי בתכונות חיוביות בעוד הוא ושאר חבורת הזבל מוצגים באור מביך.
הוא רק שוכח שרב המצביעים במאקו הם אותם צופים שרואים הכל בערוץ 26 (בינהם אשתי ...), ללא עריכה ובעיקר עם יכולת לראות דברים שקורים ביית שהם בעצמם לא רואים.
הבעיה שעמרי שכח שהוא הגיע לאח הגדול ומתנהל כאילו הוא בהשרדות....

·אז תפרוש בשיא מהחרא הזהkingikra כתב:מאז ההדחה של קוקו הבית נרגע לחלוטין. בעסה....

צריך לעשות את אותה הבדיקה בקרב אלה שמגיבים באופן קבוע נגד התכנית בטוקבקים בצורה אובססיבית. סיכוי גבוה שזה יהיה מספר חד ספרתי..Sexter כתב:משהו פעם בדק מהו ה IQ הממוצע בקרב צופי התוכנית הזאת ודומותיה? אני לא אתפלא אם זה יהיה מספר דו ספרתי. מה לעזאזל אנשים מוצאים בתוכנית רדודה שבה מכניסים ערס, פריחה, רוסי, הומו, וערבי לתוך כלוב אחד גדול? את היצורים הללו גם כך למרבה הצער פוגשים בכל מקום במדינה הזאת... הפח הגדול זה שם הרבה יותר אוטנטי לתוכנית הזאת......

אני במקומה משקיע את הכסף בדיאטה רצינית ובתיקון הפזילה. למרות שגם זה לא יצליח במקרה שלה.kingikra כתב:שמעתי אתמול את אור אומרת לאחד הדיירים שקוקו אמרה לה שהיא לא מתכוונת לוותר והיא מתכוונת לתבוע את שי חי על עניין האיום והכוס.

·Sexter כתב:משהו פעם בדק מהו ה IQ הממוצע בקרב צופי התוכנית הזאת ודומותיה? אני לא אתפלא אם זה יהיה מספר דו ספרתי. מה לעזאזל אנשים מוצאים בתוכנית רדודה שבה מכניסים ערס, פריחה, רוסי, הומו, וערבי לתוך כלוב אחד גדול? את היצורים הללו גם כך למרבה הצער פוגשים בכל מקום במדינה הזאת... הפח הגדול זה שם הרבה יותר אוטנטי לתוכנית הזאת......