העונה החדשה של תוכנית הריאלטי האח הגדול לא VIP אבל בארץ.

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
avier פותח השרשור
טרול
טרול
תגובות: 756

שליחה

liad555 כתב:
...
...
·עומרי חיון מפוצץ בספויילרים
ומי שעוקב אחרי רוטר סקופים-בכלל יודע על כל נוד שמפליצים בבית כ 10 דקות אחרי.
...
·
איפה בדיוק זה רשום ברוטר? אני בודק גם ברוטר ולא תמיד אני רואה שזה רשום שם.

liad555
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 470

שליחה

כמו שאמרתי-צריך לעקוב ברמה יומית אחרי השרשורים שם

avier פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה

המודחת הבאה היא קוקו,
אבל אני הייתי מעדיף שזאת תהיה ארבל.

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141

שליחה

אני שוה "זכיתי" במועמדת המועדפת עלי. עכשיו נראה מה היא תעשה עם התביעה. מקווה שבדיוק כמו אריאנה מלמד, גם היא לא תצליח להוציא מזה כלום כי לא מגיע לה.

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 5010

שליחה

kingikra כתב:אני שוה "זכיתי" במועמדת המועדפת עלי. עכשיו נראה מה היא תעשה עם התביעה. מקווה שבדיוק כמו אריאנה מלמד, גם היא לא תצליח להוציא מזה כלום כי לא מגיע לה.
...
·
על מה מדובר

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

שמעתי אתמול את אור אומרת לאחד הדיירים שקוקו אמרה לה שהיא לא מתכוונת לוותר והיא מתכוונת לתבוע את שי חי על עניין האיום והכוס.
זה משהו שכמובן שלא תראה בערוץ 2

avier פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה

kingikra כתב:שמעתי אתמול את אור אומרת לאחד הדיירים שקוקו אמרה לה שהיא לא מתכוונת לוותר והיא מתכוונת לתבוע את שי חי על עניין האיום והכוס.
...
·
נראה לי שהיא תפסיד במשפט כזה כי לפי מה שאני מבין היא גם תרמה לריב לזה.
ממתי עושים דברים בצחוק לאדם שהקשר איתו לא טוב?
בוודאי שזה מכעיס ושזה גם לא מעשה נכון מצידה.

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 5010

שליחה

kingikra כתב:שמעתי אתמול את אור אומרת לאחד הדיירים שקוקו אמרה לה שהיא לא מתכוונת לוותר והיא מתכוונת לתבוע את שי חי על עניין האיום והכוס.
...
·נו באמת.... אנשים בלי מוח

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

avier כתב:
...
...
·
נראה לי שהיא תפסיד במשפט כזה כי לפי מה שאני מבין היא גם תרמה לריב לזה.
ממתי עושים דברים בצחוק לאדם שהקשר איתו לא טוב?
בוודאי שזה מכעיס ושזה גם לא מעשה נכון מצידה.
...
האגו של הדיירים כל כך בשמיים שכל אחד שם חושב שהסיפור שלו הכי שווה והריב שלו בבית הוא הריב הכי רציני ושל כל השאר זה שטויות והם ישלימו. לפעמים בא לי להקיא מכמה הם full of themselves

avioren
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2556

שליחה

אכן הדיירים לגמרי מלאים בעצמם, והקרב המביך בו רבו הדיירים על הזכות לראות תעודת הזהות שלהם מעידה על כך עשרות מונים.
הקטע הכי מביך, זה שעמרי כל הזמן טוען כי הוא בז לגולשי מאקו הבוחרים בשי חי בתכונות חיוביות בעוד הוא ושאר חבורת הזבל מוצגים באור מביך.
הוא רק שוכח שרב המצביעים במאקו הם אותם צופים שרואים הכל בערוץ 26 (בינהם אשתי ...), ללא עריכה ובעיקר עם יכולת לראות דברים שקורים ביית שהם בעצמם לא רואים.
הבעיה שעמרי שכח שהוא הגיע לאח הגדול ומתנהל כאילו הוא בהשרדות.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.

avier פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה

avioren כתב:אכן הדיירים לגמרי מלאים בעצמם, והקרב המביך בו רבו הדיירים על הזכות לראות תעודת הזהות שלהם מעידה על כך עשרות מונים.
הקטע הכי מביך, זה שעמרי כל הזמן טוען כי הוא בז לגולשי מאקו הבוחרים בשי חי בתכונות חיוביות בעוד הוא ושאר חבורת הזבל מוצגים באור מביך.
הוא רק שוכח שרב המצביעים במאקו הם אותם צופים שרואים הכל בערוץ 26 (בינהם אשתי ...), ללא עריכה ובעיקר עם יכולת לראות דברים שקורים ביית שהם בעצמם לא רואים.
הבעיה שעמרי שכח שהוא הגיע לאח הגדול ומתנהל כאילו הוא בהשרדות.
...
·
נראה לי שבמאקו השידור זה כמו השידור בערוץ 26.
לדעת במשימת של הוידאו קליפ ברכב צריך לעשות שזה יהיה רק לפי כמות הצבעות בסרטון כאשר הרבה יותר הצבעות יכלות לתת לזכות בפקס, כי מה זה טוב אם רוב האנשים צופים בסרטון מתוך התעניינות לדעת מה יש בו אבל הם לא אוהבים אותו?

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

מאז ההדחה של קוקו הבית נרגע לחלוטין. בעסה.

liad555
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 470

שליחה

kingikra כתב:מאז ההדחה של קוקו הבית נרגע לחלוטין. בעסה.
...
·אז תפרוש בשיא מהחרא הזה

avier פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה

איזה ביצוע אתם אוהבים יותר?
של הבנים או של הבנות?
http://www.mako.co.il/tv-bigbrother/sea ... =885471177
חחח
זה הצחיק אותי הקליפ של הבנים
ואני יותר אהבתי אותו.

avier פותח השרשור
טרול
טרול

נראה לי שיהיה מעניין במוצאי שבת

שליחה

בבית האח הגדול.
איזה גדול האח הזה
הוא בכוונה אמר להם את ההודעה על ההדחה בקול קצת קטוע כאילו שהוא מתרגש באמת מההפתעה עם העצב לההדחה האמתית שהוא מודאג שמי שהוא אוהב צריך להיות מודח לפי מה שקבעו רוב חברי ההנהלס של המשחק הזהה כדי להטעות במשחק את הדיירים שיחשבו שזה באמת נכון.
אם אני הייתי בעונה הזאת במקום דודו אז במשימה הראשונה אני הייתי חושב שהתפקידים שהיו מציעים לי לחלק לחלק מהדיירים היו ליותר משבוע כי האח הגדול לא אמר שזה רק לשבוע אותו הדבר בעונה, נראה לי שמה שגרם לדודו להאמין שזה חלוקת תפקידים לשבוע זה כי הוא ראה את הפרק הראשון של התוכנית האח הגדול עונת VIP 2 ישראל שהתברר שמה ששיר אלמליח בחרה לדיירים זה למשך שבוע, אז נראה לי שהוא הרגיש שגם הפעם זה יקרה אבל בצורת תפקידים אחרת כאשר לדעתו בחירת חלוקת התפקידים לא תהיו יותר משבוע כי אולי זה יהיה מוגזם, אז גם אם המקרה הזה אני הייתי פועל לא רק לפי הרגש אלא גם לפי המחשבה, אני מודה שגם עם מחשבה נכונה שאם אני הייתי בתוך בית האח הגדול משתתף אז אני גם הייתי מאמין שזה נכון שזאת הדחה כפולה כי הפעם האח הגדול השתמש בהרבה חוכמה בצורה כזאת שגם אם משלבים חוכמה זה נראה אמיתי לדיירים שבמשחק הזה. כי באמת יש מצב גדול שהדיירים החדשים צופים בעיקר הדברים החשובים שבתוכנית הזאת ולפי זה כחלק מההשתלבות שלהם במשחק הזה שמותר להם גם להיות שותפים במשחק הזה גם בנושא של ההדחה אמיתית.בתוספת שהאח הגדול מבקש מהדיירים לשכנע אותם למה שהדיירים החדשים לא ידיחו אותם שזה נראה מצב אמיתי של זכות להגיד דברים עיקרים לפני ההדחה כדי לנסות להשאר במשחק הזה, בתוספת דבר ששומר על דבר רגיל שלברק יש חסינות בהדחה הזאת כמו בפעם הקודמת.וגם כדי להראות שזה אמיתי האח הגדול עשה בלוח מצב הדיירים שחוץ מברק שכל הדיירים שם שנמצאים במשחק הזה מסומנים במשבצות כחולות של מועמדים להדחה שזה לתת כמה שיותר הרגשה שזאת הדחה אמיתית, כאשר זה לא הדחה אמיתית.נראה לי שהאנשים בקונטרול שם מתפוצצים מצחוק על המתיחה הגדולה הזאת.שלפחות כרגע נראה שאף דייר שם לא יודע שזאת מתיחה ולא הדחה אמיתית. מעניין אותי לדעת איך ירגישו הדיירים מתי שהם ידען שהם לא באמת מודחים ואיך הדיירים שכחלק מהמשימה הזאת בתפקיד החוזרים לתחיה שהדיירים שלא באמת הודחו יחזרו למשחק הזה וכנראה רק אז הדיירים ידעו שזאת הייתה מתיחה, והדיירים החדשים יודעים שזאת מתיחה שלא הם אלו שאומרים את מי הם מדיחים.

DoriMo
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 49

שליחה

Sexter כתב:משהו פעם בדק מהו ה IQ הממוצע בקרב צופי התוכנית הזאת ודומותיה? אני לא אתפלא אם זה יהיה מספר דו ספרתי. מה לעזאזל אנשים מוצאים בתוכנית רדודה שבה מכניסים ערס, פריחה, רוסי, הומו, וערבי לתוך כלוב אחד גדול? את היצורים הללו גם כך למרבה הצער פוגשים בכל מקום במדינה הזאת... הפח הגדול זה שם הרבה יותר אוטנטי לתוכנית הזאת...
...
צריך לעשות את אותה הבדיקה בקרב אלה שמגיבים באופן קבוע נגד התכנית בטוקבקים בצורה אובססיבית. סיכוי גבוה שזה יהיה מספר חד ספרתי..

DoriMo
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 49

שליחה

...
אני במקומה משקיע את הכסף בדיאטה רצינית ובתיקון הפזילה. למרות שגם זה לא יצליח במקרה שלה.

avier פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה

Sexter כתב:משהו פעם בדק מהו ה IQ הממוצע בקרב צופי התוכנית הזאת ודומותיה? אני לא אתפלא אם זה יהיה מספר דו ספרתי. מה לעזאזל אנשים מוצאים בתוכנית רדודה שבה מכניסים ערס, פריחה, רוסי, הומו, וערבי לתוך כלוב אחד גדול? את היצורים הללו גם כך למרבה הצער פוגשים בכל מקום במדינה הזאת... הפח הגדול זה שם הרבה יותר אוטנטי לתוכנית הזאת...
...
·
אין קשר בין הדברים כי חוכמה ותבונה זה בנפרדש ומה שמעדיפים לצפות בו זה בנפרד, אני למשל מבצע עוד פעולות וצופה גם בתוכנית הראלטי הישרדות.
גם תוכנית כמו האח הגדול יכולה ללמד על דעות של אנשים שזה העיקר שזה האנשים מאשר הדברים האחרים בגלל יש לא מעט דברים שאסור לדיירים לעשות שם.
זה שאתה לא אוהב את התוכנית הזאת זה משהו אחר, בדיוק כמו אלא שבשבילם מוסיקה מזרחית ומוסיקת מטאל זה לא מוסיקה כאשרזה רק עניין שלה העדפה אישית מה אוהבים לשמוע.
אני אוהב לשמוע מוסיקה גם מזרחית וגם מטאל בשבל גיוון אז גם אם חלק אומרים על מזרחית שזאת מוסיקה מסכנה עניה מזכירה בתרבות הנגינה שלה את אוייבי ישראל ושהיא של עבריינים ועל מטאל שזה מוסיקה של מופרעים, אני יודע שהם רק אומרים את דעתם ואני בנושא זה לא איתם.

avioren
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2556

שליחה

לא הבנתי את הצורך להסביר או להוכיח מי אינטיליגנט.
בכל עונה יש את ה"גאון" התורן שמסביר לנו כמה התוכנית הזאת פח, והדרך הכי טובה להתמודד עם זה, היא פשוט להתעלם ...
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.

avier פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה

זה הליהוק של הדיירים החדשים?
אני מקווה שאני אתרגל אליהם בהמשך.

חזור אל “סרטים וטלויזיה”