LG OLED ב 9990 שקל!

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352

שליחה

תודה לכם :)
אעלה פוסט בהמשך עם ביקורת ותמונות וכו'.. קודם שיגיע ויתוקן וכו' וירוץ אצלי איזה כמה ימים כדי לגבש דעה.
אגב, אם יש מסך בעולם שלא חסרות עליו ביקורות זה המסך הזה. כל אתר ואדם מוכר בתעשייה הזו סקר את המסך הזה בשנה האחרונה. לא זכור לי מסך עם כל כך הרבה מידע ברחבי הרשת. זו גם אחת הסיבות שקניתי אותו ככה על עיוור בלי התנסות איתו בפועל בתצוגה בחנות מתמחה וכו' - כבר רשמו לגביו כל יתרון וחסרון שקיים בו.
[וממש לא "גורו מסכים" חח, סה"כ בנאדם נורמטיבי שפשוט אימץ לעצמו תחביב די טיפשי ולא זול :( ]

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098

שליחה

אתה מי שכתב את זה בשרשור שלי, לא? :wink:
@קרמריקה
לא בחנת את המסך בעיניים שלך?
עם כל הכבוד להמלצות (גם שלי) ולסקרים בארץ ובחו"ל, לא יודע אם הייתי קונה מסך בקליבר הזה ללא בדיקות מעמיקות בסביבה נוחה.
אתה עד כדי כך לחוץ בזמן?

·
...
מבין אותך. תתחדש, קשה לי להאמין שתמצא תמורה גבוהה יותר מזה למחיר. בחירה מעולה.

shoko555 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 842

שליחה

jacko-il כתב:תודה לכם :)
אעלה פוסט בהמשך עם ביקורת ותמונות וכו'.. קודם שיגיע ויתוקן וכו' וירוץ אצלי איזה כמה ימים כדי לגבש דעה.
אגב, אם יש מסך בעולם שלא חסרות עליו ביקורות זה המסך הזה. כל אתר ואדם מוכר בתעשייה הזו סקר את המסך הזה בשנה האחרונה. לא זכור לי מסך עם כל כך הרבה מידע ברחבי הרשת. זו גם אחת הסיבות שקניתי אותו ככה על עיוור בלי התנסות איתו בפועל בתצוגה בחנות מתמחה וכו' - כבר רשמו לגביו כל יתרון וחסרון שקיים בו.
[וממש לא "גורו מסכים" חח, סה"כ בנאדם נורמטיבי שפשוט אימץ לעצמו תחביב די טיפשי ולא זול :( ]
...
תתחדש..
אצלי אי אפשר להזיז את הספה קדימה אז נצטרך לחכות עוד קצת..

liad555
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 470

שליחה

jacko-il כתב:תודה לכם :)
...
·

החשש הוא מפיקסלים שרופים ומאורך חים שאת זה אף אחד לא בדק

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9074

שליחה

שחר - תתחדש... 8)
כל הרכישות פה מעלות את החשק גם להתחדש.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

@קרמריקה
·
כן יש בזה משהו :)
אחת הסיבות העיקריות שאני דואג לרשום לאחרים ללכת לראות בעיניים שלהם ולהחליט זה גם סוג של כסת"ח (אם להיות כן). כשאני קונה לעצמי אני מודע ליתרונות וחסרונות ומודע לסיכונים שבקניה על עיוור . כשאני ממליץ למישהו על משהו (במיוחד כאן באתר) אני משתדל לרשום ללכת לבחון לבד (מה שנקרא: "מה שמותר לרב אסור לחסידים"). כל אחד עם הטעם שלו ומה שמדבר אליו ואני ממש לא רוצה שמישהו יתפוס את המילה שלי כאילו באה מ- "גורו מסכים" (הנה ראית הודעה אחת אחורה :) ) , ייקנה על סמך זה על עיוור ויתאכזב לגמרי. אני מעדיף לתת כיוון ומשם שבנאדם יגבש את הדעה שלו באופן עצמאי.
*אגב - איך ה- 55EG960Y שלך? מרוצה ממנו אחרי תקופת ההרצה/הסתגלות?

אבל זה לא שלא ראיתי אותו בכלל.. יצא לי להתרשם ממנו בהשקת אולם התצוגה של ח.י שאירגנו לפני מס' חודשים ואהבתי אותו. (את ה- 65EG960Y אהבתי הרבה יותר, אבל יש פנטזיה ויש מציאות). חוץ מזה, כבר שנתיים שאני מת לעבור ל OLED. ה- 55EA980Y היווה נקודת פתיחה אבל היו בו לא מעט בעיות (פיקסלים תקולים, אינפוט לאג ובכללי גם פאנל דור ראשון שלדעתי לא היה בשל לשיווק מסחרי ועוד) ואם כל זה לא היה מספיק אז גם המחיר שלו היה מופרך לגמרי עבורי. ה- 55EC939Y התחיל אצלי מה שנקרא ברגל ימין. הנושא של הפיקסלים התקולים שופר משמעותית (בביקורות ציינו שלא מצאו כאלה), שיפרו את דיוק הצבעים וכו' ושיפרו מאד את האינפוט לאג (שלי זה מאד קריטי מאחר ואני גם משחק על המסך הזה). מחיר ההשקה שלו היווה שוב בעיה אך לאחר שהוא ירד לאזור ה- 15000 אני מתוודה שכבר שקלתי ללכת עליו. בסופו של דבר החלטתי לשבת על הגדר ולחכות. לחכות לירידת מחיר/מבצע או לדגם אחר שייתן יותר תמורת אותה הוצאה. המבצע אכן הגיע, עשיתי את החושבין שלי כפי שרשמתי קודם, והחלטתי ללכת על זה.
כן, יש מצב שאוטוטו הוא יוחלף ב- 55EG910Y ויש מצב שהמחיר בעוד כמה חודשים בכל מקרה יירד, אבל נכון לעכשיו, כרגע - זה מה שמתאים לי והחלטתי לפנק את עצמי. כן יש כאן הרבה יותר אמוציונל מרציונל.

@avihuli אבי, האמת? הפתיע אותי מעט שלא קנית אותו. זכור לי שממש לא מזמן התלבטת לגביו במחיר גבוה משמעותית.. חח

rwg1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1630

שליחה

תתחדש שחר
מסך מצויין (f)

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

שחר, יא פיתון בורמזי... מה אתה מדליק אותי עוד יותר ? :D

באמת אני בהתלבטות לגבי זה ואכן הייתי עם היד על ההדק על רכישה של המסך הזה. כמו שציינת, בהשקה אכן המסך נראה מדהים ונותן אחלה של תמונה. שדרוג מטורף לעומת מה שיש לי עכשיו. ולאחר שדיברנו עליו וגם לאור זה שקנית, זה עוד יותר דוחף אותי לבצע את הקנייה...
אבל אני מעדיף להמתין עם זה קצת ולהלן הסיבות המפורטות:
* רק עכשיו התחדשנו בבמת SVS קדמית (יש עלויות שילוח ומיסוי שנדרש לשלם)
* יותר חשוב לי להחליף את הרסיבר (לימהה 2050), שזה עוד כמה אלפים טובים
* עדיין לא נמכרו הרמקולים + רסיבר נוכחי
* נישת הגבס שלי לא מתאימה ברוחב, חסרים כמה סנטימטרים ככה שצריך לטפל בהגדלה של זה ואני על פרוייקטים אחרים בבית כרגע
* ואם כבר מגדילים אז נגדיל כמו שצריך וניקח גודל גדול יותר מ- 55 אינץ' (אם משדרגים, אז עד הסוף) שיהיה במחיר הגיוני
* זה שהמחיר ירד כרגע, אז נקבע רף חדש. מאמין שהמחיר יעלה שוב לאחר הבלק פריידי אבל בהמשך יירד שוב אם יישאר במלאי

זה בגדול. עד שאני אטפל בחלק של הגבס ייקח כמה חודשים ולכן אנצל את הזמן הזה בהמתנה בתקווה להמשך ירידת מחיר על דגמים גדולים יותר. כל פעם שאני שואל על הגודל למרחק 3.5-4 מטר, התשובה שאני מקבל פה זה ש- 55 יהיה לי קטן.
במשפחה שידרגו מגודל של 42 לגודל של 49 (פיליפס 7100) ובאמת לא רואים שום הבדל מורגש בגודל למרות שיש פה תוספת רצינית של 7 אינץ'.

קיצור - משקיף עדיין מהגדר... :P מה שבטוח, השדרוג יהיה רק OLED... (Y)
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

eyosha
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1342

שליחה

@avihuli
·
קודם כל מזל"ט על השידרוג, תו פוסט עם רשמים אמיתיים, של איכות אודיו לא רק תמונות :)
דבר נוסף כך בחשבון, שככל שאתה מגדיל את המסך, אתה צריך לראות יותר תכנים ב HD, אחרת אתה תראה תמונה מאד גרועה על טלוויזיה מאד גדולה. תכין הרבה תכנים כדי להצדיק את הגודל הזה, או תתחבר לשירותי תוכן סטייל קודי ושות', כדי לצפות בכמה שיותר תכנים באיכות HD
עכשיו שיש לך במה משופרת, אין זמן טוב מזה.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

@avihuli
·
אבי, סתם עשיתי לך "טיזינג של דווקא" חח (בקטע מעצבן כזה אבל גם בקטע טוב) הכל בצחוק כמובן ובגדול אתה גם צודק.
בשורה התחתונה, המחירים רק ימשיכו לרדת. אני מניח שכאשר תהיה בשל לקניה בעתיד (אולי בשנה-שנתיים הקרובות) אז התמחור יהיה אפילו יותר מפתה וככל הנראה גם ייתנו יותר תמורת אותו כסף.
לכל דבר ולכל שדרוג יש את הזמן שלו. אין לחץ..

qashoa
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1121

שליחה

אני גם הזמנתי....היוא צריכים להגיע מחר להתקין לי
אבל דחיתי אותם ליום ראשון
אני שם את המסך בחדר שינה ומרחק הצפיה שלי זה 2 מטר

ambar
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1502

שליחה

יש למישהו נסיון עם המסך 60UF770Y?
באותו תקציב פחות או יותר של 10K מה עדיף 55" OLED FHD או 60" LED UHD?

תודה

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5177

שליחה

קרמריקה כתב:אתה מי שכתב את זה בשרשור שלי, לא? :wink:
...
זה היה במחיר אחר. :)
eyosha כתב:דבר נוסף כך בחשבון, שככל שאתה מגדיל את המסך, אתה צריך לראות יותר תכנים ב HD, אחרת אתה תראה תמונה מאד גרועה על טלוויזיה מאד גדולה.
...
אני חושב שזאת הגזמה. ברור שזה לא נראה מדהים ויש מקום לשיפור, אבל זה בכלל לא כזה נורא. ובכל מקרה תוכן SD הוא בעיקר דברים טריוויאליים שלא נועדו להראות מרשימים.

GustavMahler
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 207

שליחה

אהלן חבר'ה,
מה אתם אומרים על ה49UB859Y? הוא במבצע טוב גם הוא, אך אני מתכוון לצפות איתו בסרטים בחושך וראיתי ביקורות שקטלו אותו בין היתר בגלל השחור האפרורי, וכתבו שאם זה לצפייה בחושך זה יהיה לא טוב בכלל.
אני נורא נורא מתפתה לרוכשו למרות הביקורות בגלל המחיר וה4K (אני אשב מקרוב, 1.8 מטר כך שזה חשוב).
האם כדאי לי להישאר אם מה שהתכוונתי לרכוש - הUA48H6400 עם שחורים הרבה יותר עמוקים, או ללכת על ה4K?
תודה!

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

אלעד- תודה ידידי... (Y) נעבוד על זה, כרגע מכין יסודות ראויים.

ואלייך שחר, יקירי... טיזינג זה טוב, אבל רק שתדע שבמקרה שלך ולמרחק שלך פחות מ- 65 אינץ' לא שווה כלום... חחח... :P
סתם, סתם, סתם - אתה בטוח הולך ליהנות ביג טיים !! מקסימום אני אבוא אלייך לצפות עד שאשדרג, אולי אסכים להביא את ה- SVSים שלי לצורך העשרת החוויה. ותגיד גם לדוד אלון לבוא שידאג לנו לאיזה ארוחת ערב מפנקת חושים...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.

miron
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 532

שליחה

טוב גם אני "נכנעתי" ו"לחצתי על ההדק "!
לאחר שמונה שנים עם מסך פלזמה HD Ready ולאחר חודשים של המתנה לדגם ה910 המחליף, החלטתי להזמין.
מתחיל לקרוא ו להתכונן קצת לקראת הכיול ...

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

תתחדש (f)
נשתף רשמים בהמשך :)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

נהייתי בטרפת כבר... :wink: בדקתי לגבי הגדלים של המסכים ועכשיו אני קולט שזה או 55 או 65. משום מה הייתי בטוח שיש גם 60 אינץ'.
בקיצור, זה ייקבע אותי על ה- 55 כי ה- 65 יהיה יקר יותר משמעותית. 910 - here i come...
.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8266

שליחה

טוב שאני לא מקנא :wink:

תתחדשו וכמובן תהנו ותמונות (Y)

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5012

שליחה

avihuli כתב:נהייתי בטרפת כבר... :wink: בדקתי לגבי הגדלים של המסכים ועכשיו אני קולט שזה או 55 או 65. משום מה הייתי בטוח שיש גם 60 אינץ'.
בקיצור, זה ייקבע אותי על ה- 55 כי ה- 65 יהיה יקר יותר משמעותית. 910 - here i come...
...
·

רגע אבי - אז מה אתה מזמין ???

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”