מחפש פלזמה טובה "50-"60 (נמצאה!)

טלוויזיות, מסכים, מקרנים, LED, פלזמה, OLED, נגני וידיאו, סטרימרים וכו'
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
royla
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2450
שם מלא: רועי

שליחה

@SONYES
·

כתבת בצורה מאוד משעשעת,אחד המצחיקים שקראתי....ואהבתי :)
אהבתי את המקצועיות ,הידע,הניסיון,וחוות הדעת העניינית,שאפו ותודה !
כיף חיים.

SONYES
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3055

שליחה

royla כתב:@SONYES
·

כתבת בצורה מאוד משעשעת,אחד המצחיקים שקראתי....ואהבתי :)
אהבתי את המקצועיות ,הידע,הניסיון,וחוות הדעת העניינית,שאפו ותודה !·
...
לצערי לא משעשע אותי בכלל
- על עוגמת נפש הרבה הביאו לי עם פסנסוניק LED AS670 ----וET60 - איתה אפשר לחיות ובשלום -זו הפתעה מודה יפה פנסוניק (f).

הרי אני רואה כל פרט בתמונה ולא רציתי לפרט עוד ועוד על נקודות שרוב אנשים לא מודעים ולא יודעים ורואים וזהו -ככה זה בדר"כ
אני עד שלא רואה את סרט מכל ההבטים שלו לא נחה עלי דעתי בכלל .
חוץ מהעלילה היא תמיד מרתקת גם לאחר צפיה בפעם המיליון תמיד אני מוצא משהו אחר לראות אותו בתוך הסרט.

הראפראנס שלי הוא המקרן סוני -היתה כמובן הפלסמה שלי הנהדרת 58V10 - שהיתה עד לנקודה
שעכשו קניתי ממש לפני חודשיים מסך חדש סוני 75" כאן נפלה לי הלסת פעם הראשונה שראיתי LED עם תמונה של מקרן/ פלסמה
זה כבר נושא אחר.

למשל דוגמא קטנה
בסרט ציטי ציטי בנג בנג - על המכונית המעופפת סיפורו הנפלא של איין פלמינג -כן זה שכתב על גימס בונד .

כל פעם לקחתי את הסרט הזה לבדוק את הקורו עם השתנו הצבעים :wink:- מי שקורא יודע למי אני מתכוון
באחד צילומים יש סלעים - או שלל הגוונים המצולמים בחוף הים ועוד והרבדים של עומק הים מצפיה בחוף .
כמות הפרטים שנחשפים בצילום היא מדהימה בסוני 75" שאין ביכולת הסמסונג להפיק או הפלסמה

התמוגג בגודל ועוצמה של תמונה - אז מקרן

royla
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

@SONYES
·
כיף לראות את האהבה שלך לתחום :)
כיף חיים.

gechts
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2509
שם מלא: שלומי גכט

שליחה

לצערי או לשמחתי הas670 וה as700 רחוקות שנות אור מהwt60

ככה שלהשוות לקורו את הas670 יחד עם הwt60 זה בכלל
לא רלוונטי,

הas700 התמונה היתה מזעזעת בעיני בעיקר בעומק השחורים

ועומק הצבע

SONYES
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

gechts כתב:לצערי או לשמחתי הas670 וה as700 רחוקות שנות אור מהwt60

ככה שלהשוות לקורו את הas670 יחד עם הwt60 זה בכלל
לא רלוונטי,

הas700 התמונה היתה מזעזעת בעיני בעיקר בעומק השחורים

ועומק הצבע
...
·ראיתי את WT60 לצד AS700 שנהם ב55" ו60" בחנות מתמחה לקחתי את השלטים
השוותי
ET60 עלתה על התמונה של WT60 כבר היה לי ברור -

ET60 מסך עם תמונה מבריקה עם עמוק שחורים יפים LED צריך לזכור
ואיזון צבעים מעולה נהנתי מכל שניה
WT60 היתה יחסית חיוורת ולא חדה ומדוייקת כמו ET 60 -. אך טובה בהרבה בכל תחום מAS700 מכאן השוואה לAS670 שברשותי .
בחנות היו AS700 /LG /סמסונג /ועוד
לאחר שניתנה לי חירות מלאה לעשות לכוון כפי שאני מבין בחושך מוחלט הבדיקה התבצעה בחנות מתמחה בחיפה
במרץ השנה 2015
מול הסמסונג 6400 למרות מיקום השונה על הקיר וזויות צפיה קשות יותר לסמסונג היתה למעלה ופנסוניק היו בגובהה העניים ומעל טיפה AS700 -WT60
העליונות של הסמסונג היתה על העליונה בהכל

והסמסונג נרכשה מהחנות

אך בשום פנים ואופן לא מרשה לעצמי לומר אני רואה כמו הקורו 6090H

ו

gechts
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

גם אני הייתי בחנות מתמחה... פיוצ'ר שלדעתי נחשבת לחנות מספיק מכובדת,

ניתן לי גם חופש מלא לבדוק את כל המסכים כולל ה ET60 שנחשבת לסידרה נמוכה מהWT60.

תמונה חיוורת?? היית רוצה..., ה WT60 לקחה בנוקאווט את ה AS700, וגם מול ה ET60 התמונה היתה יותר טובה ועומק צבעים טוב יותר.

אתה גם מוזמן לקרוא ביקורות וחוות דעת, והWT60 נחשבת לסידרה הגבוהה ביותר גם מול ה ET60 וגם יקרה יותר

ישנה עוד סידרה שמתקרבת לWT60 שנקראית DT60 והיא עם אותו הפאנל אבל עם מעבד חלש יותר.

לגבי הסמסונג, זה עניין של העדפה אישית, הסמסונג בעלת תמונה מעולה, אבל פחות טבעית לדעתי,

כנראה שהתמורה של הסמסונג 6400 מעולה ביחה למחיר, הWT60 הייתה משמעותית יקרה משאר המסכים כמובן גם מה ET60.

ולמען הסר ספק כל המסכים המדוברים היו בתצוגה של פיוצ'ר ולא לחצו עלי לקחת אף אחד מהם.

udif
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2083

שליחה

gechts כתב:גם לי עד לפני קצת פחות משנה הייתה הקורו 5090,

...
3. פחדתי מצריבות, והייתי עושה כל שבוע שטיפה לבנה, או רואה סרטים ב STRETCH (הקונה שאחרי הרוויח).
...
רציתי רק לציין שבתור בעל 5090H מזה 7 שנים (אוק' 2008 א.א.ל.ט) אין לי שום צריבות, גם אחרי שהטלוויזיה פתוחה במצב 4:3 במשך 3-4 שעות כל ערב, בלי שום white wash או stretch.
אני רואה סרטים ב- 16:9 אבל לא סובל מתמונה מתוחה היכן שלא צריך.
הטלוויזיה נועדה לשרת אותי ולא אני אותה. :-)
לשמחתי ההימור (?) גם השתלם ואין שום צריבות.

אם יש דבר שאני סובל ממנו זה שהממיר הפנימי לעידן+ מחליף ערוצים בקצב של צב נכה, ושאין תמיכה בלוח שידורים בעברית. יש לי ממירים חיצוניים אבל אני עצלן מכדי לחבר אותם באופן קבוע.

·

SONYES
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

gechts כתב:גם אני הייתי בחנות מתמחה... פיוצ'ר שלדעתי נחשבת לחנות מספיק מכובדת,

ניתן לי גם חופש מלא לבדוק את כל המסכים כולל ה ET60 שנחשבת לסידרה נמוכה מהWT60.

תמונה חיוורת?? היית רוצה..., ה WT60 לקחה בנוקאווט את ה AS700, וגם מול ה ET60 התמונה היתה יותר טובה ועומק צבעים טוב יותר.

אתה גם מוזמן לקרוא ביקורות וחוות דעת, והWT60 נחשבת לסידרה הגבוהה ביותר גם מול ה ET60 וגם יקרה יותר

ישנה עוד סידרה שמתקרבת לWT60 שנקראית DT60 והיא עם אותו הפאנל אבל עם מעבד חלש יותר.

לגבי הסמסונג, זה עניין של העדפה אישית, הסמסונג בעלת תמונה מעולה, אבל פחות טבעית לדעתי,

כנראה שהתמורה של הסמסונג 6400 מעולה ביחה למחיר, הWT60 הייתה משמעותית יקרה משאר המסכים כמובן גם מה ET60.

ולמען הסר ספק כל המסכים המדוברים היו בתצוגה של פיוצ'ר ולא לחצו עלי לקחת אף אחד מהם.
...
·אם ההית בודק היטב באותם תנאים באותם מקורות אותם כוונים -צפיה כל זוית משנה את רמת הבהיקות וצבע .כאשר כולם פחות או יותר מכויילים באמת בלי שטיקים וטריקים . פילטרים דיגיטליאים לשיפור התמונה , או אפילו רמה אחת של חיסכון באנרגיה כבר קיבלתי תמונה שגוייה -
מספיק שפרמטר אחד לא מכוייל נכון עושים לא משנה לאיזה טלויזיה אבל גדול .

בשידור תמונה איכותי לאחר כיול איזון הלבן רמת אור נכונה ורמת חדות וכוכ רמת איזון קונטרסט לבין רמת איזון תאורה אחורית
ועוד פרמטרים חבויים בתפריט של הפנסוניק שבזמן ההתבננות לא הייית ער להם
כאשר בחנות רואים אחרת ובבית אחרת

והכי פשוט האם היא מכויילת למצב חנות או למצב לבית קיים גם בשני המותגים -וגם המוכרים לא מכירים אותם לעומק

כבר יש הבדלים והמון .

אחת שאני רוצה למכור תראה מעולה והאחת שפחות תראה פחות טוב ולא בעיה להגיע למצב הזה .גם עם קורו או כל טלויזיה איכותית
זו הפשוטה תראה הכי טוב .

הסמסונג משאירה את הפנסוניק מאחורנית - זה שקנית מעולה אבל זה עדיין לא מתקרב לקורו ויתרון היחידי שלהם הוא בסמרט ובגודל מעל למה שהיה לך
והשידרוג לטעמי אצלך רק לקורו 6090H זה השידרוג שלך . ואתה אומר חבל שמכרתי אותה ההית מעביר לחדר שינה

אם ההיתי לידך ומכייל אותם באמת לפי מה שאני מבין

הקניה שלך היתה אחרת

שוב ET60 זו לדעתי באמת המסך שאני באמת נהנתי מאיכות תמונה LED אבל בזמן שוחלפה לאחרת כאן הסתיים הקשר עם המותג .

גם אני קניתי אצל פיוצר את הפלסמה שלי פנסוניק מעולה ועוד דברים -ולא בגלל מה שהמוכר המליץ. רק הזדמנות עיסקית זמנית .ההמלצה באה אלא מחבר האתר מנוסה שיכולת ההבחנה שלו וניסיונו עד לאותו זמן היה גדול לעיין ארוך משלי .ואבחנה
כל כך מדוייקת - שאני סומך עליו . וגם אחרים .
אין בכלום למלצה של המוכר כזו או אחרת להתוות דעה אמיתית וקונקרטית לאיכות המוצר -משיקולים שלא אכנס להם עכשו וזה ברור
דחיפת מוצר כזה על אחר .-כנס לרשתות ותראה על מדובר תבקש מזגן אלקטרה באלמ והפוך תבקש תדיראן בשקם או סוני בשקם

יש לי משני הסוגים והמותגים .לאור הנסיון שצברתי לצערי הרב ששמעתי - לעצות אחיטופל -בתמימות שאינה קיימת אצלי היום
רק פעם עובדים עלי

לא ביקורות/חוות דעת הפעם .

באתי ראיתי אחת ראיתי שניה ראיתי סוני 75" קניתי -בדקתי לפי מה שאני מחפש .

gechts
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

כמה דברים שאני חייב לומר...

1. הקורו (שוב) כבודה במקומה ואין לערער על כך, ואני גם לא בא לערער, לדעתי שידרוג לקורו 6090/6090H לא היה שדרוג מבחינתי
כי במכוון חיפשתי לוותר על פלזמה, עקב החסרונות של הפלאזמה כי באופן פובי (או לא) פחדתי מצריבות, ולצערי נוכחתי לראות גם באחת החנויות שביקרתי בהן VT60 צרובה, וגם אצל חבר קורו שנצרבה, ככה שלצערי אין באמת פלאזמה חסינה תהיה טובה אשר תהיה.

2. לגבי סמסונג, ראיתי את ה6400, ואני גם חושב שהיא מצוינת, אבל עדיין העדפתי את הפנסוניק התמונה טובה ויפה, והרגישה לי פחות טבעית!

3. באופן אישי יש לי בעיה לקנות מהיבואן של סמסונג אחרי כל הסיפורי זוועה שרצים כאן בפורום (אם כבר הייתי הולך על סוני ולא כל סמסונג).

4. לגבי המסכים של פנסוניק, נכון שהדור הנוכחי ואמרתי את זה בכל הפוסטים שלי בשרשור, נופלים משמעותית AS700/670.

5. דור מפיוצ'ר לא שכנע אותי ולא כיוון אותי ל WT60, נהפוכו, היה מלאי מוגבל, ולאחר שאני התעקשתי הוא עשה בירורים איך להשיג לי אותה.

6. כל ההשוואות היו במצב NORMAL בכבל מחובר ישירות, בלי תעלולים ושתיקים.

7. אם חוזרים ל ET60, היא הייתה טובה, אבל באופן לא מפתיע פחות איכותית גם מהWT60 וגם מהDT60, ולכן גם עלתה כ60% מהWT60.

8. הSONY 828, היתה לדעתי המסך הקרוב והבטוב ביותר שראיתי בחנות חוץ מה WT60, ואם לדבר על ה6400, שוב זה מסך מעולה
אני באופן אישי, פחות רץ לכיוון של סמסונג...נכון מבחינתי לרוב מוצרי סמסונג כולל סמארטפונים מאז שהם החליטו לוותר על סוללה נשלפת וזיכרון ולנסות ללכת לכיוון של התפוח (שאם כבר למה לקנות דומה ולא את הדבר האמיתי).

9. לגבי זה שכתבתי שאני מצטער שמכרתי את הקורו, זה נובע רק מדבר אחד, הערך שלהם בפרט של ה5090, שואף ל0 ולכן במחיר שהמסך הזה נמכר כיד-2, כן משתלם היה להשאיר ולעבור לחדר שינה מאשר להיות עם עוד גרוש וחצי בבנק.

SONYES
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

gechts

העיקר שאתה מרוצה זה החשוב ביותר

היות ואני מחזיק מאד מפלסמות פנסוניק - וברשותי אחת אכן יש תמיד הפחד לצריבות וכל הזמן עם שטיפות וכל היפוכונדריה סביבה
מבין - ככה יוצא שאני ממש ממעט להפעיל אותה גם כיום ופונה למכשרים אחרים

H6400 - נרכשה אחרי העניין של AS670 -יש לה יופי של תמונה ופיצרים מעל ומעבר לכל פנסוניק האחרות שהיה לי ויש לך והיום החדשות ביותר -סמרט וכו ואפליקציות עולם שלישי - בדוק וראה מכוון לאסיה ואפריקה - יורוקום מילאו פהם מים אין להם מה לומר תלוי ביצרן . אמרו לי .שטויות מה יודע הקוראני שלא יודע היפני בעניין - -טוב על בסיס זה לא רוכשים טלויזיה - כמו שלא רכשתי את הסוני 75" בגלל האנדרואיד ממש לא רק בזכות התמונה .

ללא ספק סידרה הקודמת היה לך פנאלים אחרים לגמרי למרות שהיו גם IPS -מסכי אלפה - לפי מיטב ידעתי יוצרו עי היטאצי -אולי מידע שגוי או מוטעה אבל זה מה שהצלחתי להבין - מנבירה אין סופית בפורומים ביפן ..אך עם איכות וציפוי מיוחד שקיים רק בטופ היה בכל הסידרה DT/WT/ET - עם תמונה מעולה חייב לומר בET60 לי זה היה מתאים -רק חבל שהיתה תקולה אחרת ההייתי איתה עד היום .

הקורו ממה שאני ראיתי ולקחתי את החומר שלי למה שאני צופה ויתכן וזה מאד שונה ממך והעדפותך שונות וזה -לגטימי ויפה
תמיד הציגה לי תמונה עם גוונים מאד מאד אמיתים באדום סגול כהה בכובע של הגברת בפרידה מבעל שלה-טום קרוז .שביצע את ההפיכה נגד היטלר .בסרט וואלקרי - או הפירוט המדהים של המדים בסצנות שונות או מפגש סודי בלילה מתחת לגשר . כך שראיתי גם חשוך וגם
את הצל באותו זמן - או עומק התמונה של הדגלים האדומים במנסטריון משרד הפנים בברלין -כל הסרט הכל אותנטי אחד לאחד כמעט .
כולל מטוסים טנקים אופנועים מדים רהוט הכל . פרט למשאיות שנבנו מחדש לצורך הסרט הכל מקורי -פשוט צילום מדהים .סאונד ראוי לפרס מיוחד עם אפקטים של סאונד - המטוסים J52 מקורי שניים מתוך 6 בכל העולם שטסים היום .מסרשמיט 109 אמיתי לחלוטין.

זה רק חלק מהדוגמאות שאני מסתכל אני רואה פרטים מסויימים שלא תמיד -צופה רגיל יראה אותם אם לא יראה אותם - כבר מראש
קנה לך טלויזיה עם מותג מדבקה וזהו - חבל על הכסך

אבל מה ?

לא כך הדבר אם רואים אז צריך לראות כמו שצריך - לטרמינולוגיה הקולנועית למה שהבמאי התכוון - והצלם שלו .
אז למה הוא התכוון שנראה את הצל כחושך ?.
או נראה את הצל בהפרדה בין חלק הפנים לבין חלק החשוך ולראות את האוזן של טום קרוז מבצבצת בדיוק אפה שהרבה טלויזיות
טובות משובחות בפני העם - אותה אוזן מסתתר תחת מעטה השחור - ואז אומרים ואו איזה שחור יש לנו \

הקורו יודעת לעשות זאת בלי בעיה מה שאני ראיתי ב6090H ממש לפני חודש - נבדק עם אופו 105D -וגם הפנסוניק אצלי עם 105D

אותה התמונה והסרט ראיתי אז בET60 כן היה יפה מאד אך לא קורו - בראותי את WT60/DT60 אחת מהם ואין הרבה הבדלים +מצלמה ועד כמה דברים - זה שיש לה מאות הרצים לא משבח או מוריד מהתמונה - גם AS670 עם 1200HZ נו זה הראה תמונה יפה -שטויות כלום - ל ET60 היה רק 600 הרץ נו אז מה נראה פחות טוב .
בלי קשר להרצים תוצאה סופית נקבעת -יושבים שמים סרט שאתה מכיר בקטעים שאתה מכיר -או טרש או צל"ש
אז שחקרתי את נושא המחירים שוב המחירים לא פונקציה של איכות .
לא מה שיקר יותר טוב יותר

במקרה של הקורו נכון - אין לי קורו למרות ששקלתי את העניין אך בסוף רציתי גדול יותר 75"

גם כאן כמעט קניתי H6400 75: עד שהסבו את תשומת לבי ל75" סוני

אני רכשתי אצל זוהר מארמגדון - קיבלתי ממנו מה שלקוח VIP אמור לקבל + שירות מעולה של ישפאר = קניה בטוחה
נסעתי אליו -בקרתי בעוד חנות קרובה אלי שיש לה את 75" סמסונג - האמת את זו רציתי בגלל 55" שיש לי אותה גם . ראיתי את זו את זו בחרתי בסוני - אחרי שראיתי אותה בישפאר לא היו ספקות. עם סרט שאני הבאתי ב דיסק און קי 1.67G מפיל לא היה בי ספק

אבל קורו זה עדיין לא .למרות שהתמונה מדהימה - ושילוב מדהים של הפירוט ועוצמה של המקרן+ הפלסמה שלי
עדיין לפחות ממה שאני ראיתי 6090H שאין לי אותה זה סטנדרט מאד קשה להגיע אליו .ואולי יש רק מחיר בשמיים

בברכה

liad555
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 470

שליחה

אחרי כל המסכת הזו עדיין אינני מבין מה יש לחפש במסך מיושן בן 8 שנים שאיבד כבר מעל 50 אחוז מביצועי התמונה שלו(מעניין שעל זה אף אחד לא מדבר) ובלי אחריות וחלקי חילוף.
לשלם על מסך כזה 6000 ש"ח זו טעות לדעתי.
רוצים מסך שישמש כתחנת ביניים של שנה-שנתיים? אז קונים משהו זול.

פעם הוא היה ה מסך.
גם פולקסווגן חיפושית היתה פעם ה מכונית.

SONYES
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

liad555 כתב:אחרי כל המסכת הזו עדיין אינני מבין מה יש לחפש במסך מיושן בן 8 שנים שאיבד כבר מעל 50 אחוז מביצועי התמונה שלו(מעניין שעל זה אף אחד לא מדבר) ובלי אחריות וחלקי חילוף.
לשלם על מסך כזה 6000 ש"ח זו טעות לדעתי.
רוצים מסך שישמש כתחנת ביניים של שנה-שנתיים? אז קונים משהו זול.

פעם הוא היה ה מסך.
גם פולקסווגן חיפושית היתה פעם ה מכונית.
...
·אחרי שתראה אותו תדבר אחרת
אין לי אותו ולא רוצה למכור לך כזה

הקורו יהיה כמו רול רוייס משנת 1952 מה לא תקנה כזו אם יש לך הזדמנות ?

ממה שאני ראיתי לא איבד כלום ההפך

הצבעים ממש וברנטים ועמוקים עם הפירוט המדהים של המסך בלי דארבי בלי שיפור החדות בלי
צבעים באובר
נטו כמו נקרא בעולם האודיו פלט
ככה גם הוא

יש מסכים אולי שכבר הגיעו לקורו מבחינת האיכות אבל מעבר להשיג לקונה הרגיל

liad555
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 470

שליחה

SONYES כתב:
...
...

הצבעים ממש וברנטים ועמוקים עם הפירוט המדהים של המסך בלי דארבי בלי שיפור החדות בלי
צבעים באובר
ככה גם הוא

...
·

בהקשר למשפט האחרון שכתבת (לגביי מה שכתבת לפני-אינני מסכים איתך): לכן אני טוען שלהוסיף איזה 3 אלפיות ולקנות מסך חדיש וטוב יותר זה עדיף.

SONYES
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

liad555 כתב:
...
...
·

בהקשר למשפט האחרון שכתבת (לגביי מה שכתבת לפני-אינני מסכים איתך): לכן אני טוען שלהוסיף איזה 3 אלפיות ולקנות מסך חדיש וטוב יותר זה עדיף.
...
·לתוספות מחיר אין גבול
עדיין המסך שאני ראיתי ובדקתי אותו 6090H ואין לבעל בית שלו כוונה למכור
למרות שראיתי פה ושם קורו אם אני לא טועה אף אחד מהם לא היה H סידרה אחרונה
אני למשל העדפתי את הסוני 75" על פני הקורו 60"

הגודל כאן שיחק ועוצמת התמונה אחרי שתראה תבין על מה אני מדבר
שילוב של מקרן ופלסמה השיחזור צבעים אותנטי כמה שניתן -נאמר כי סטנדרט חדש באופק 2020 גם RT709 מספיק לתכנים שלי .
המקרן זה הראפראנס שלי היום וה 75" הפלסמה פנסוניק לא רחוקה והסמסונג זה כבר כיף מתמשך נכון אין לה את התמונה של סוני
כי לא פייר להשוות סידרה 6 סמסונג לעומת סידרה 8 של סוני
אם כי ראיתי סידרה 8 של סמסונג 65" 8500HU -בחנות מתמחה וישבתי מולה -אחרי הפגנת בקיאות בכיולים שלה מנסיון .עם אותו סרט שלי ראיתי הלוך ושוב סצנה מסויימת .
העדפתי את הסוני בכל פרמטר בתמונה -כאן יחלקו עלי .זה בסדר זה העדפה שלי למרות שאני מאד אהבתי את התמונה של HU8500 -
חלילה אין לי מה לומר על איכות התמונה של הסמסונג כנחותה משהו -העדפתי את הסוני וגדולה יותר 75"+מחיר מתאים +שירות ישפאר קניתי .
וזה הרבה אלפיים מעבר להוספת 3 אלפיים לקנות משהוא אחר חוץ לקורו .

לכן מי שאין לו טופ קלאס - ורוצה במחיר סביר אם יצא מכירה של 6090H תמונה שלא יקבל רק אם אתה עובר את רף 24K בשקלים בקלות -ויותר מחברות כמו סמסונג סוני כבר המחירים מגעים 50K ויותר

קח איזה מכשיר שאתה רוצה בתחום 10000 אולי OLED לא ממש השוואתי או בדקתי ראיתי מה שהראו לי LG
מבחינת טלויזיות סטנדרט - מכל מותר לא תקבל את התמונה המיוחדת של הפלסמה של פיוניר קורו 6090H גןם היא תהיה 15 שנים

מבחינת חלקים אז בשורה יש ויש במחסנים חלקי חילוף ממסכים מושבתים מכל מני סיבות הובלה וכוכ יש חלקי חילוף
גם באי בי תוכל לקנות כל מה שתרצה

תקנו אותי אם אני טועה תרים טלפון לטר יתתנו לך מידע מדוייק

ככה זה בכל החברות לא רק פיוניר

royla
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

@SONYES
·
סליחה על הבורות שלי...יש לי 5090h, יש הבדל בינה לבין ה5090?עד היום לא מצאתי משהו כתוב...
תודה מקצוען!
כיף חיים.

gechts
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

SONYES כתב:
...
...

צבעים באובר
ככה גם הוא

...
·+1

מצטרף למה שכתב SONYES

לא מיושן ולא מעושן, לך תראה את התמונה בעצמך, ותראה שאתה לא בכיוון,
ולא יודע איך החלטת ש50% מביצועי המסך ירדו...

gechts
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

·
סליחה על הבורות שלי...יש לי 5090h, יש הבדל בינה לבין ה5090?עד היום לא מצאתי משהו כתוב...
תודה מקצוען!
...
·
היה הבדל שאני חושב קשור לעידן + ולעוד כמה פי'צ'רים קטנים, למרות שאני לא בטוח בזה,

בזמנו נכתב של5090 אין מחלות כלל, ושל5090H בדומה ל KRP500 יש ISSUES עם ספקי הכוח....

לא בטוח עד כמה זה אמיתי

SONYES
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

·
תודה מקצוען!
...
·6090H האחרונה עם פנאל שנבחר בדקדקנות של מומחים מכוון שכל פנאל נחתך מיחידה גדולה יותר -כמו לדגם המקצועי 500
רק שהקופסא החיצונית היא בתוך המכשיר ועוד שיפורים ויש פילטירים אם אני לא טועה בעיבוד הצבע
המעבד הוא חזק יותר והבניה גם מסיבית יותר זה הדגם היותר נחשב . בדוק עם יש לך 8 או 9 מסכי כוון תמונה GUI שונה בH -תצוגה שונה . אני ראיתי את 6090H תומך מ 48 BIT שקיים במכשרי בלו רי בודדים LX52 PIONEER .
ויש לו גם יכולות סטרימינג USB
אם כן זכית היא שונה מדגם 6090 וגם יש תוספות בטיונר ועוד H זה היה שירת הברבור של פיוניר -מה גם לא פרסמו הרבה על יכולות היה ונשאר סודי ביותר יום אחד נראה לי כי ייצרו אותם שוב -או ישלבו במערכות של יצרן אחר בOLED סתם השערה שלי לא משהוא רשמי

תקרא כאן מקצוען שמכיר את השניים ויש הבדלים

http://www.avsforum.com/forum/167-plasm ... rated.html

RobotCop פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1579

שליחה

בנוסף, לH ולKRP יש תפריט שונה וחדש יותר, זו דרך לדעת איזה מסך זה בלי להוריד אותו מהקיר :)
במטותא מכבודך, אני מאמין שכדור הארץ עגול.

royla
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

@SONYES
·
וואוו תודה על המידע!!
יש לי 5090h,ואני כל הזמן מתרגש מהאיכות שהמסך מעביר.
תודה!
כיף חיים.

חזור אל “לוח מוצרי וידיאו”