·
כתבת בצורה מאוד משעשעת,אחד המצחיקים שקראתי....ואהבתי
אהבתי את המקצועיות ,הידע,הניסיון,וחוות הדעת העניינית,שאפו ותודה !

לצערי לא משעשע אותי בכללroyla כתב:@SONYES
·
כתבת בצורה מאוד משעשעת,אחד המצחיקים שקראתי....ואהבתי
אהבתי את המקצועיות ,הידע,הניסיון,וחוות הדעת העניינית,שאפו ותודה !·...

·ראיתי את WT60 לצד AS700 שנהם ב55" ו60" בחנות מתמחה לקחתי את השלטיםgechts כתב:לצערי או לשמחתי הas670 וה as700 רחוקות שנות אור מהwt60
ככה שלהשוות לקורו את הas670 יחד עם הwt60 זה בכלל
לא רלוונטי,
הas700 התמונה היתה מזעזעת בעיני בעיקר בעומק השחורים
ועומק הצבע...

רציתי רק לציין שבתור בעל 5090H מזה 7 שנים (אוק' 2008 א.א.ל.ט) אין לי שום צריבות, גם אחרי שהטלוויזיה פתוחה במצב 4:3 במשך 3-4 שעות כל ערב, בלי שום white wash או stretch.gechts כתב:גם לי עד לפני קצת פחות משנה הייתה הקורו 5090,
...
3. פחדתי מצריבות, והייתי עושה כל שבוע שטיפה לבנה, או רואה סרטים ב STRETCH (הקונה שאחרי הרוויח)....

·אם ההית בודק היטב באותם תנאים באותם מקורות אותם כוונים -צפיה כל זוית משנה את רמת הבהיקות וצבע .כאשר כולם פחות או יותר מכויילים באמת בלי שטיקים וטריקים . פילטרים דיגיטליאים לשיפור התמונה , או אפילו רמה אחת של חיסכון באנרגיה כבר קיבלתי תמונה שגוייה -gechts כתב:גם אני הייתי בחנות מתמחה... פיוצ'ר שלדעתי נחשבת לחנות מספיק מכובדת,
ניתן לי גם חופש מלא לבדוק את כל המסכים כולל ה ET60 שנחשבת לסידרה נמוכה מהWT60.
תמונה חיוורת?? היית רוצה..., ה WT60 לקחה בנוקאווט את ה AS700, וגם מול ה ET60 התמונה היתה יותר טובה ועומק צבעים טוב יותר.
אתה גם מוזמן לקרוא ביקורות וחוות דעת, והWT60 נחשבת לסידרה הגבוהה ביותר גם מול ה ET60 וגם יקרה יותר
ישנה עוד סידרה שמתקרבת לWT60 שנקראית DT60 והיא עם אותו הפאנל אבל עם מעבד חלש יותר.
לגבי הסמסונג, זה עניין של העדפה אישית, הסמסונג בעלת תמונה מעולה, אבל פחות טבעית לדעתי,
כנראה שהתמורה של הסמסונג 6400 מעולה ביחה למחיר, הWT60 הייתה משמעותית יקרה משאר המסכים כמובן גם מה ET60.
ולמען הסר ספק כל המסכים המדוברים היו בתצוגה של פיוצ'ר ולא לחצו עלי לקחת אף אחד מהם....

·אחרי שתראה אותו תדבר אחרתliad555 כתב:אחרי כל המסכת הזו עדיין אינני מבין מה יש לחפש במסך מיושן בן 8 שנים שאיבד כבר מעל 50 אחוז מביצועי התמונה שלו(מעניין שעל זה אף אחד לא מדבר) ובלי אחריות וחלקי חילוף.
לשלם על מסך כזה 6000 ש"ח זו טעות לדעתי.
רוצים מסך שישמש כתחנת ביניים של שנה-שנתיים? אז קונים משהו זול.
פעם הוא היה ה מסך.
גם פולקסווגן חיפושית היתה פעם ה מכונית....

·SONYES כתב:·אחרי שתראה אותו תדבר אחרת......
אין לי אותו ולא רוצה למכור לך כזה
הקורו יהיה כמו רול רוייס משנת 1952 מה לא תקנה כזו אם יש לך הזדמנות ?
ממה שאני ראיתי לא איבד כלום ההפך
הצבעים ממש וברנטים ועמוקים עם הפירוט המדהים של המסך בלי דארבי בלי שיפור החדות בלי
צבעים באובר
נטו כמו נקרא בעולם האודיו פלט
ככה גם הוא
יש מסכים אולי שכבר הגיעו לקורו מבחינת האיכות אבל מעבר להשיג לקונה הרגיל...

·לתוספות מחיר אין גבולliad555 כתב:·......
בהקשר למשפט האחרון שכתבת (לגביי מה שכתבת לפני-אינני מסכים איתך): לכן אני טוען שלהוסיף איזה 3 אלפיות ולקנות מסך חדיש וטוב יותר זה עדיף....

·+1SONYES כתב:·אחרי שתראה אותו תדבר אחרת......
אין לי אותו ולא רוצה למכור לך כזה
הקורו יהיה כמו רול רוייס משנת 1952 מה לא תקנה כזו אם יש לך הזדמנות ?
ממה שאני ראיתי לא איבד כלום ההפך
הצבעים ממש וברנטים ועמוקים עם הפירוט המדהים של המסך בלי דארבי בלי שיפור החדות בלי
צבעים באובר
נטו כמו נקרא בעולם האודיו פלט
ככה גם הוא
יש מסכים אולי שכבר הגיעו לקורו מבחינת האיכות אבל מעבר להשיג לקונה הרגיל...

·royla כתב:@SONYES
·
סליחה על הבורות שלי...יש לי 5090h, יש הבדל בינה לבין ה5090?עד היום לא מצאתי משהו כתוב...
תודה מקצוען!...

·6090H האחרונה עם פנאל שנבחר בדקדקנות של מומחים מכוון שכל פנאל נחתך מיחידה גדולה יותר -כמו לדגם המקצועי 500royla כתב:@SONYES
·
סליחה על הבורות שלי...יש לי 5090h, יש הבדל בינה לבין ה5090?עד היום לא מצאתי משהו כתוב...
תודה מקצוען!...