*** קודי בלחיצת כפתור *** VIBE WIZARD *** לכל מערכות ההפעלה ***
- alon24
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1838
יש לי שאלה של משתמש מסוג אחר.
1. התקנתי לחבר את הסקין וכל המערכת והכל נראה פצצה, תודה לכל מי שתרם, בין אם מרצון ובין אם "ממלוה מרצון".
אבל אצלי בבית אני מוריד סרטים וסדרות לNAS שלי, כלומר אני לא רוצה קיר סרטים וסדרות, אני לא אוהב את זה, אבל ילדים וכל השאר ממש נראה נחמד (למעשה יש לי גם סרבר של עידן פלוס TVHEADEND) אז לא צריך בד"כ LIVETV.
אז איך אני מקבל את החוויה הזו אבל עם תוכן לוקאלי? כי בדרך כלל אני מתקין הכל מאפס, אבל הייתי רוצה גם לשלב בזה תוכן לוקאלי שלי.
תודה
1. התקנתי לחבר את הסקין וכל המערכת והכל נראה פצצה, תודה לכל מי שתרם, בין אם מרצון ובין אם "ממלוה מרצון".
אבל אצלי בבית אני מוריד סרטים וסדרות לNAS שלי, כלומר אני לא רוצה קיר סרטים וסדרות, אני לא אוהב את זה, אבל ילדים וכל השאר ממש נראה נחמד (למעשה יש לי גם סרבר של עידן פלוס TVHEADEND) אז לא צריך בד"כ LIVETV.
אז איך אני מקבל את החוויה הזו אבל עם תוכן לוקאלי? כי בדרך כלל אני מתקין הכל מאפס, אבל הייתי רוצה גם לשלב בזה תוכן לוקאלי שלי.
תודה
- שי-כ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4811
- שם מלא: שי כהן
אם אני מבין נכון זאת הפעם הראשונה שאתה מגדיר/מתקין KODI? אם כן, זה לא ממש קשור לסקין, אלא ליידע על התקנה ראשונית.
ראה את המדריך הזה- http://www.hometheater.co.il/vt212793.html
ראה את המדריך הזה- http://www.hometheater.co.il/vt212793.html
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
·זה עדיין לא סיבה לא לרשום כרדיט לאחר, וגם להתעלם מהערה של מי שהתחיל את זה!pomela כתב:כל הכבוד לכל מי שמשקיע ועוזר ליצור קהילת קודי איכותית בישראל.
תזכרו שמדובר בקוד פתוח ובעולם מזה שנים מפתחים משתמשים בפיתוחים קודמים כדי להביא משהו חדש.
אני מסכים שיהיה נחמד לראות קרדיט ליוצרים מקוריים, אולם הרבה פחות נחמד לראות עקיצות של מפתח אחד את האחר.
זה מזכיר לי את המצב של אתרי הכתוביות בארץ שפתחו במלחמה מיותרת וגרמו להפסד של כולם כולל המשתמשים.
פרגנו אחד לשני, עזרו אחד לשני, שתפו פעולה, זה יועיל לכם ולמשתמשים.
אני באופן אישי מודה לכל אחד מכם שתרם ותורם בנושא, אתם עושים עבודת קודש עבורנו.
תודה...
והם מתעלמים גם בפייסבוק מול כל אחד ששואל למה אין כרדיט.
חומר למחשבה.
- alon24
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1838
באמת שלא פעם ראשונה 
אני מתקין הכל כל הזמן לבד
אבל רוצה קלות הפעלה
אני "מקנא" בהתקנה הזו שעושה הכל יפה ומהר, אבל בבית אני עם תוכן לוקאלי ואני מחפש לדעת אם יש דרך לקבל הרבה ממה שנותנים פה, אבל עם הפרמטרים שלי שהם תוכן לוקאלי....
אבל תוכן ילדים בא בעיקר מONLINE
אם לא אז לא, אני במילא מקנפג בד"כ הכל לבד.
אני מתקין הכל כל הזמן לבד
אבל רוצה קלות הפעלה
אני "מקנא" בהתקנה הזו שעושה הכל יפה ומהר, אבל בבית אני עם תוכן לוקאלי ואני מחפש לדעת אם יש דרך לקבל הרבה ממה שנותנים פה, אבל עם הפרמטרים שלי שהם תוכן לוקאלי....
אבל תוכן ילדים בא בעיקר מONLINE
אם לא אז לא, אני במילא מקנפג בד"כ הכל לבד.
- שי-כ
-
- חבר מביא חבר

עדיין לא ברור לי מה אתה מחפש... איך להגדיר את ספריית הסרטים הלוקלית שלך? בסקין ברירת המחדל אתה יודע איך?
- alexix
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
כל הכבוד!
אין דברים כאלה!!
תודה רבה!!!
אין דברים כאלה!!
תודה רבה!!!
-
TheVibe
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 20
ראשית נציין, אנחנו לא ניכנס למענה על תגובות שיגררו את הצדדים למקומות לא נעימים אבל תעשו בדק בית.
שנית כפי שנכתב קרדיטים ינתנו בצורה קפדנית. אנו נאלצים לחקור את ההרחבות שנעשה בהן שימוש על מנת למצוא את מפתח מקור הקוד שאליו מגיע הקרדיט.
גם מפתחי הקוד המקורי יקבלו קרדיט.
- קהילה של יותר מ 100 אלף משתמשים , תרומה אדירה שנעשת מצד לא מעט אנשים ללא תמורה , על חשבון הזמן שלהם ובתגובה היהירה הזאת אתם חושבים שזה מה שיגרום לקידום הקהילה?! זה מה שמעניין 100 אלף איש?!
כולם היו שמחים לתגובה אחרת " כיצד אני עוזר ומשתף פעולה - יש לי ידע וניסיון"
לא נגיב עוד על תגובות בנושאים אלו , משאבי הזמן שלנו מופנים לטובת הכלל
יום טוב לכולם - מכינים לכם דברים נוספים
נ.ב:
הסקין אמינאנס עודכן לגרסה 1.5.5 נוספו המון אפשרויות , תוקנו באגים .
באג עדכון הסקין נפתר על ידי SERVICE ממליץ לבצע את העדכון דרכו (נמצא בשירותים - EM UPDATE SERVICE) ובכך להימנע מהבאג המוכר בסקינים החדשים. השירות עדכון הוא רק עבור הסקין אמינאנס זאב מוד.
שנית כפי שנכתב קרדיטים ינתנו בצורה קפדנית. אנו נאלצים לחקור את ההרחבות שנעשה בהן שימוש על מנת למצוא את מפתח מקור הקוד שאליו מגיע הקרדיט.
גם מפתחי הקוד המקורי יקבלו קרדיט.
- קהילה של יותר מ 100 אלף משתמשים , תרומה אדירה שנעשת מצד לא מעט אנשים ללא תמורה , על חשבון הזמן שלהם ובתגובה היהירה הזאת אתם חושבים שזה מה שיגרום לקידום הקהילה?! זה מה שמעניין 100 אלף איש?!
כולם היו שמחים לתגובה אחרת " כיצד אני עוזר ומשתף פעולה - יש לי ידע וניסיון"
לא נגיב עוד על תגובות בנושאים אלו , משאבי הזמן שלנו מופנים לטובת הכלל
יום טוב לכולם - מכינים לכם דברים נוספים
נ.ב:
הסקין אמינאנס עודכן לגרסה 1.5.5 נוספו המון אפשרויות , תוקנו באגים .
באג עדכון הסקין נפתר על ידי SERVICE ממליץ לבצע את העדכון דרכו (נמצא בשירותים - EM UPDATE SERVICE) ובכך להימנע מהבאג המוכר בסקינים החדשים. השירות עדכון הוא רק עבור הסקין אמינאנס זאב מוד.
- שי-כ
-
- חבר מביא חבר

@TheVibe
תודה
מתי יצא העדכון? לא ראיתי בבוקר 
תודה
- yos55
-
- חבר פעיל

- תגובות: 52
- new2014
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 785
יש לי ריסבריי עוד עם הסקין הישן ...יש דרך לעדכן לסקין החדש שדובר פה מבלי להתקין הכל מחדש?
-
TheVibe
-
- חבר שרק התחיל

יש להתקין את המאגר מכאן: http://the-vibe.co.il/Repo
או על ידי הוספת מקור : http://srp.co.il
ניגשים להגדרות התקנה ממאגר הרחבות - מאגר THE-VIBE ושם שירותים
מתקינים או לחילופין אם מותקן מחפשים עדכונים להרחבה EM UPDATE SERVICE לסקין אמינאנס זאב מוד במידה ומותקן פנומנל של תומר מתקינים
FN UPDATE SERVICE
ממתינים 2 דקות עד קבלת הודעה - יש להפעיל KODI מחדש.
מפעילים מחדש הסקין עודכן.
NEW2014
*מה הוא הסקין הישן האם EMINENCE ZEEV אם כן אז בוודאי שניתן לעדכן בצורה זאת אחרת מדובר בסקין אחר. (כן אותו הבסיס אבל נעשו שינויים רבים)
תוכלו להענות און ליין בקבוצה שלנו בפייסבוק
לינק לקבוצה נמצא בחתימה שלנו
מקווים שעזרנו
או על ידי הוספת מקור : http://srp.co.il
ניגשים להגדרות התקנה ממאגר הרחבות - מאגר THE-VIBE ושם שירותים
מתקינים או לחילופין אם מותקן מחפשים עדכונים להרחבה EM UPDATE SERVICE לסקין אמינאנס זאב מוד במידה ומותקן פנומנל של תומר מתקינים
FN UPDATE SERVICE
ממתינים 2 דקות עד קבלת הודעה - יש להפעיל KODI מחדש.
מפעילים מחדש הסקין עודכן.
NEW2014
*מה הוא הסקין הישן האם EMINENCE ZEEV אם כן אז בוודאי שניתן לעדכן בצורה זאת אחרת מדובר בסקין אחר. (כן אותו הבסיס אבל נעשו שינויים רבים)
תוכלו להענות און ליין בקבוצה שלנו בפייסבוק
לינק לקבוצה נמצא בחתימה שלנו
מקווים שעזרנו
- שי-כ
-
- חבר מביא חבר

אני לא רואה עדכון. עדיין על 1.5.3
- mikee8
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 877
מה כתובת השרת לעדכון ערוצים מדריך ולוגואים שצריך להגדיר ב iptv pvr simple?
- new2014
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 785
Thevibe
הסקין הישן הוא Confluence
בהרחבה של thewiz תחת מעטפת ניתן להפעיל את הרחבה Phenomenal
אם תחת מראה - מעטפת - אני אבחר להפעיל את הסקין הנבחר זה מספיק?
הסקין הישן הוא Confluence
בהרחבה של thewiz תחת מעטפת ניתן להפעיל את הרחבה Phenomenal
אם תחת מראה - מעטפת - אני אבחר להפעיל את הסקין הנבחר זה מספיק?
- marmur
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
יש כבר פתרון להתקנת ה- Vibe Wizard באנדרואיד גירסא 15.2? התקנתי את ההרחבה אבל ה- Wizard לא מופיע וגם לא המעטפת של זאב, בדיוק כפי שאחרים דיווח כאן. פשוט אין אפשרות להתקין...
-
TheVibe
-
- חבר שרק התחיל

@new2014
לא
אתה חייב להתקין גם את הסרוויס שמעדכן אותו יש בריפו THE-VIBE
לא
אתה חייב להתקין גם את הסרוויס שמעדכן אותו יש בריפו THE-VIBE
- marmur
-
- חבר שרק התחיל

@TheVibe
·
איזה שירות - EM Update Service? התקנתי גם אותו ולא מופיע כלום, לא המעטפת ולא ה- Wizard. איך כולם מתקינים את זה?
·
איזה שירות - EM Update Service? התקנתי גם אותו ולא מופיע כלום, לא המעטפת ולא ה- Wizard. איך כולם מתקינים את זה?
- marmur
-
- חבר שרק התחיל

·יש עדכון לגבי הטיפול? אני נתקל בדיוק באותה הבעיה - אין לי כל אפשרות להתקין לא את ה- Vibe Wizard ולא את המעטפת. הם פשוט לא מופיעים בהרחבה.TheVibe כתב:·זה בטיפול. נסה לעשות חיפוש עדכונים דרך הקודי הוא יסרוק עבור עדכונים לכל ההרחבות והמקורות ואולי המצב יסתדר מעצמו..........
- moshik008
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 306
אני מקבל התקנה נכשלה ממש בהתחלה שהוא מגיע ל EMupdate service', וגם שאני מנסה להתקין בלי wizard מתוך שירותים אני מקבל את אותה השגיאה.
openELEC על NUC
openELEC על NUC
- ori10
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 30
אני נתקל באותה בעייה בדיוק בווינדוס 10 על מחשב אישי. מנסה כבר שעתיים לפתור מכל מיני כיוונים ולא מצליח...moshik008 כתב:אני מקבל התקנה נכשלה ממש בהתחלה שהוא מגיע ל EMupdate service', וגם שאני מנסה להתקין בלי wizard מתוך שירותים אני מקבל את אותה השגיאה.
openELEC על NUC...